Hey! Sitter just nu och kollar på ett avsn...

dsc01372 (MMS)

Hey! Sitter just nu och kollar på ett avsnitt utav gossip girl - precis som igår kväll. Det är precis lika bra som o.c. och omfg vad het Nate är! Och omg varför gjorde Jenny sådär med Chuck!?!? Jag hade typ dött för att få strula med Chuck, speciellt om jag var liten och opopulär! Men anywaaays! Ikväll åt vi take away, riktigt gott! Åkte även skidor på eftermiddagen med pappa och guuud vad kul det var! Idag var också dagen jag officiellt sluta ploga och officiellt bemästrade bygelliften! Proud chick or what!? Vi åkte i tre timmar i streck och det var full fart hela tiden! Började med att träna i två barnbackar i ungefär en och en halvtimma och sen blev det halva Gustavsbacken (hela en gång med sittlift!) resten utav tiden och det var azum! Bara bygellift också så då fick jag träna på det! Ångrar som fan att jag haft en sån negativ inställning mot skidåkning de senaste åren, det är skitkul ju! Men hörni nu ska jag slå på avsnittet så jag kan komma till säng någorlunda i tid, är helt slut! Ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi imorgon då jag också åker hem, PUSS!


Har varit i backen med småbarna i nån timm...

dsc01370 (MMS)

Har varit i backen med småbarna i nån timma (jag åker inte...) och nu blev det en liten paus på donken. Vad har ni för er idag?


Här ligger jag i SÄLEN och läser JB: Min h...

gosmsphoto133313 (MMS)

Här ligger jag i SÄLEN och läser JB: Min historia. Hare så bra luvies!


I'll be standing right next to you

HELLO!

Blev hemma från skolan idag.. Sara har smittat mig, uäh.

Ikväll händer det en superrolig grej som ni får veta mer om då, HOHO!

Orkar inte skriva mer. Hörs sen. PUSS!


He's sexy & i know it! ♥

Jäkla klädinlägget..

Det där freaking klädinlägget gick åt h-vete måste jag säga, hahaha. Blev pannkaka utav alltihopa, lite synd men that's it haha.

Känner mig lite konstig i halsen, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu lagom till påsklovet.. Det skulle ju sitta bra liksom. Not.

Tänkte iallafall ladda ner massvis med avsnitt utav americas best dance crew, waverly place, o.c, gossip girl och några bra filmer innan jag går och lägger mig. Några tips om vart jag kan ladda ner det? Tankafetast suger ju när det gäller utbud..

Ska också fixa ner lite appar till surfplattan hade jag tänkt. Fast jäklar vad sent det börjar bli, kanske drar och lägger mig istället? Lol!

Godnatt då, hörs imorgon!


Mina drömshorts, for real.

Livrädd..

Hello dolls!

Som ni såg i förra inlägget drog jag till mormor direkt efter skolan och jag hade t.o.m. tänkt hoppa över mellanmål för jag var inte speciellt hungrig, men då kom jag hem till henne och hon gav mig en tallrik fylld med mat så i ren artighet åt jag.. Uggh. Hon la ju inte direkt upp lite till mig, haha fick t.o.m. säga till henne att ta bort lite. Haha.

Sen skulle vi dra hem och då hände något helt cpstört.. Jag och Isak gick där och pratade med varandra och sen helt plötsligt säger Isak att en bil kommer. Jag vänder mig om lite snabbt och ser hur bilen kommer i riktning mot oss. Mycket riktigt. Den kör på trottoaren upp på gräset precis framför oss. I ren panik drar jag med mig Isak och springer mot mormor, som tur var hade vi inte hunnit komma så långt än. Isak tittar bakåt och säger att bilen kommer igen.

Jag vänder mig om och ser hur bilen snurrar runt och kommer sen i riktning mot oss, igen. Vi springer den sista bilen in till mormors hus och den körde på parkeringen helt snett, nästan in i en annan bil. Vi typ ställer oss i mormors hall och väntar tills bilarna åkt iväg, sen springer vi över skolan hem istället. Vi kom hem och låste dörren, hämtade en innebandyklubba och kurade upp oss i soffan med myskläder och bullar. Det läskigaste jag varit med om i mitt liv!

Har suttit här med hjärtat pumpades snabbt i bröstkorgen och skakande händer ett bra tag nu. En utav dom värsta grejerna jag varit med om, det här och när jag nästan svimmade. Fy farao.

Slänger iallafall upp klädinlägget senare, ska fortsätta med det nu. Puss!


Min absoluta favoritdel i hela One thing! ♥

Hiya! Sitter just nu och pressar i mig det...

dsc01362 (MMS)

Hiya! Sitter just nu och pressar i mig det här hos mormor, ugh.. Hörs senare, puss!


Taggad till dans.. Hahaaa

Hello dolls!

Sitter här och kollar på massa dansbilder och bara drömmer mig bort till i höst då jag äntligen ska börja med min favoritsport igen. Är så himla taggad att börja tävla och kanske vinna medaljer och bara.. Åhh.. Livets liv! Att min dröm är så nära men ändå så långt bort.. Sjukt!

Känns asbra att bli såhär glad på morgonen, då kanske resten utav dagen flyter på! Förhoppningsvis är min bildlärare sjuk idag, det resulterar i ungefär två timmars håltimma, och förhoppningsvis kommer Sara idag igen. Och stannar lite längre. Hehe.

Men ska väcka grisbarnet nu och sen ska jag fixa hair&make up och sedan drar jag iväg mot skolan!

Chingeling!


My ultimate dream.

Klädinlägget dyker upp imorgon..

Hiya!

Har suttit med det där inlägget i typ en timma och har varit helt slut sen en halvtimma tillbaka. Inlägget dyker upp imorgon istället! Annars då.. Har ätit delicious mörk choklad idag med päron och mandel i, förbaskat gott. Men den var tydligen förbaskat dyr också.. Skulle seriöst kunnat äta upp hela chokladkakan!

Men jag har varit helkonstig i huvudet sen nio-tiden så ska gå och lägga mig nu. Tror verkligen inte att det är bara att sitta såhär mycket framför dubbla skärmar som jag gör, ända från tiden jag kommer hem från skolan till dess att jag går och lägger mig. Jag vill sluta men det går inte, vad ska jag göra annars liksom? Umgås inte direkt med folk efter skolan.

Är skittrött så nu väntar sängen, PUSS!


Okej världens snyggaste kille. Ever. Love you. ♥


If i was your girlfriend i'd never let you go

Hello dolls!

Kom hem för typ två och en halv timma sen eller nåt, najs. Sedan dess har jag läst bloggar och käkat. Yah, fattar inte själv att jag inte hunnit mer än det. Ska iallafall strax in på tumblr och checka av alla tumblrs, kommer väl ta 2-3 timmar as usual. Skinny-flower uppdaterar ju för f*n som en jag vet inte vad. Sen tänkte jag göra lite styrketräning senare. Orkar inte dra ut och springa, lål.

Skoldagen idag var väl helt okej, Sara drog hem innan första lektionen hann börja. THAT SUCKED. Men jag och Kamilla körde pingis på idrotten men jag sög så praktikanten på idrotten lärde mig lite, sen sa han att om vi klarade av att skjuta 30 passar eller vad man säger så skulle han bjuda på glass. Och vi klarade det! Men nu håller han på och säger att vi ska vänta tills det är 'vårväder och solen skiner', fts (f*ckthatsh*t) haha!

Sen hade vi lite vanliga lektioner blabla. Musikprov som gick rättså bra blabla. Rasterna och lunchen spenderades sen med Kamilla, skönt att inte vara själv idag heller!

Slänger upp ett inlägg med snygga sommarkläder sedan, LATERO!


Åh världens godaste choklad, åt den för nästan exakt ett år sen. Amazayn.

SARA IS COMING!!!!!

Hejsvejs!
Har precis ätit upp mackan och ska dricka upp juicen nu för att sedan börja platta håret men tänkte blogga lite först! Idag kommer äntligen Sara tillbaka så jag slipper vara lika mobbad, yeeeees! Slipper också vara ensam på gitarren då. Jag har glömt ackordet så det är ju jättekul.. Not. Har också både prov och läxa tills idag som jag inte pluggat ett skit på. KGDDHMKKUGREWSCBMLÖ. Damp.
Hörs sen efter gitarren, PUSS!

Boyfriend

Såååå, vad tycks om min bebis nya singel från Believe!?

Jag personligen AVGUDAR den. Tycker den är ruggigt bra, den bästa låten utav honom hittills faktiskt. Älskar hur hans röst låter så lik hans gamla men ändå så annorlunda på något vis. Älskar texten, älskar beatet och älskar rappen. Jag bara älskar hela den!

Tycker verkligen den är olik allt annat han gjort så ni borde seriöst checka in den ifall ni är tveksamma against Bieber, ni kommer inte ångra er!

Länken till spotify hittar ni HÄÄÄR!


Örebroooo, örebrooo, örebrooo, örebrooo

HOLA!

Har precis svalt kvällsmaten och sitter här och checkar när Örebro spelar hockey samtidigt som jag har Boyfriend i hörlurarna! Mer om den i ett separat inlägg, men Örebro leder just nu med 2-0, för en gångs skuuuuull!

Slå på Viasat hockey nuuuu och titta!


The lonely ice cold walk of shame

HELLOOOO!

Skoldagen idag var helt okej.. Var faktiskt inte helt ensam speciellt mycket idag. Vi fick leka på idrotten så jag och Izabelle gungade, det var jätteroligt! Hihihi. Men min bootey (snarare höfter men bootey låter roligare) var too big for the swing så det gjorde lite ont sen.

Åt två bullar förut, gah.. Har världens ångest. Men imorgon börjar jag med ma healthy laaaaf! Hopefully. Ska sluta binge:a nu och försöka eat as clean as possible. Yey. Ska checka tumblr varje gång jag ens funderar på att gå till köket. Kan förhoppningsvis hålla det här lite längre denna gång.

Återkommer senare med intressantare uppdatering, cheers!


Awww! Too cute. ♥

I can fix up your broken heart, I can give you a brand new start

(lite nostalgi på låten däruppe, naawiie!) Hola!

Sitter här med ont i magen och har precis ätit upp frukosten. Blir att vara ensam i skolan idag igen som sagt, kulkul! Mobbad gånger tusen. Och så ska vi såklart ha vissa skitlånga raster. Men sen vill man ju inte hänga på någon annan ifall dom skulle få damp eller nåt. Jag venne.

Måste väl in och platta igenom håret och sminka mig om fem minuter, sen blire schkulänn.

PUSS!


Okej en random ful pissäcklig bild.

Hell yeah dirty bass

Hellooo!

Har tumblat hela dagen. EVERYDAY IM TUMBLIN' Skulle egentligen behöva plugga till SO-läxan och musikprovet vid det här laget men damn it. Jag har ju som tur är en timmas skolarbete imorgon så då ska jag få så mycket gjort som möjligt! Tror jag ska dra med hörlurarna, ifall jag hittar dom, så ingen i klassen kan distrahera mig. På musiken ska man plugga på om en musikstil för extra betyg men jag tror jag skiter i det. Orkar inte. Det räcker med att jag gör alla gitarr ackord jag lärt mig och skriver ner dom för några extra poäng.

Annars dåå. Hittade massa inspiring tumblrs! Är helt till mig haha, så himla fina allihopa! Måste hitta fler 1D och JB-tumblrs så jag kan uppdatera min personliga lite oftare.. Hah. Har iallafall massvis med gulliga bilder på One direction, haha! So sweet.

Ska sen fixa i ordning min vad jag får äta och vad jag inte får äta-lista så jag kan sätta igång med den här bajsdietskiten nu. Inte diet men, min healthier lifestyle om ni fattar vad jag menar. Kaxar för övrigt med en liten 99:a på facebook nu som vägrar hålla sin käft stängd.

Hörs sen, PUSS!


SMOKIN' HOT BABY!

Your crap doesn't mean a sh*t to me

Yooooo!

Sitter framför TVn just nu och kom hem från skolan för typ en timma sen. Har ätit massvis med mellanmål, åhh.. Jag är fan besviken på mig själv. Det gick sjuuukt bra förut men sen så började jag vänta på vågen så då tänkte jag 'fuck dieting' och sen dess har det gått utför.. That suucks.

Skoldagen idag var skitläskig förövrigt. Satt för det mesta ensam i skåpsalen, kände mig som en loser.. Gah. Var ganska mycket med Pamela men hon bestämde sig för att dissa mig lite nu och då. Sen var hon så stökig på NOn så hon fick byta plats ifrån mig ahaha eegd. Fick nya platser i SOn också.. Sen snackade jag lite med några andra tjejer i min klass idag. Har typ inte snackat med någon annan tjej sen vi började. Förutom en. Och Sara och dom asså.

Okej nu blev det lite rörigt där. Looovar att uppdatera senare och ska börja tidsinställa inlägg på skoltid igen för nu ska jag fan i mig ta tag i någonting iallafall! Åh just det, vi har musikprov snart.. Och vi ska kunna ett barréackord.. Och vi har SO-läxa.. Allting tills på onsdag! Argh! So much work and no time at all.

Vi hörs sen iallafall, puss!


Jag vill också ha en pojkväään åhhhh...

Che-che-che-che-che-checking you oooout!

Hello peeps!

Sitter just nu och äter lite frukost, förlåt för att jag inte uppdaterade någonting igår! Det var faktiskt ganska skönt att inte göra det men nu är jag back on track again!

Igår gjorde jag faktiskt ganska mycket. Okej inte överdrivet mycket men jag låg inte i soffan hela dagen som jag vanligtvis annars gör. Jag började med att fiffla med dom där ögonbrynsmallarna och en ögonbrynspenna. Det vänstra ögonbrynet blev perfekt på första försöket men det högra.. Oh man, slutade med att jag tog en eyeliner för det skulle bli någorlunda bra. Den blev för långt åt höger men det gick bra ändå.

Norpade sen ögonbrynen i säkert en timma, fy farao vad ont det gjorde på det högra! Det vänstra gick mycket bättre. Sen åkte jag och mamma och hämtade Isak på hockeyn och kollade på någon jäkla diplomutdelning, sen åkte vi till coop och köpte lite gott till Sakke bara för att hockeyn är slut. Typ.

Sen chillade jag resten av kvällen. Och så ni vet, det där målandet med ögonbrynen tog ungefär en timma. Så två timmar sammanlagt. Yay, haha!

Sen kommer inte Sara till skolan idag. Vet ni hur kul det känns på en skala? Yaaaaaaah. Helt ensam. På hela skolan. Bland läskiga nior. Ta mitt liiiiiiiv! Vill verkligen inte gå idag, det är med en klump i magen jag går till skolan kan man ju säga. Känns som att jag är mobbad och ska till skolan eller nåt. Fyfan vad jobbigt det känns.

Aja, vi hörs väl senare idag. Kommer säkert mobilblogga som en galning bara för att jag inte kommer ha någon att snacka med.. Hejdå!


Fyfasen vilken snygg piercing!

Åhh, ge mig!


Detta ska jag definitivt fixa när jag sparat ihop pengar till en macbook och iphone! (vilket kommer dröja ett par år....)


The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do

Hejsvejs!

Sitter just nu i soffan med mormor och kollar på go'kväll. Vi åt nyss lite middag och innan det var jag ute och pratade med Frida i nästan två timmar! Riktigt trevligt måste jag säga.

Kvällen kommer väl spenderas här i soffan med mormor också tills Jonas kommer hem.

Vi hörs sen, puss!


En utav mina största förebilder här i livet. Grymt avundsjuk på hennes utseende också.


Tråklördag

Tjobreeeh!

Ligger här i sängen och chillar. Har typ gjort det hela dagen, läst massa biebernoveller. Awesome! Åt vitt bröd förut, uhhh. Pappa hade ju ätit upp mitt bröd. Var sjukt frestad att ta ost men sen tänkte ja, nä det är inte värt det. Så det blev skinka as usual. Saknar ost though.

Ikväll ska mamma och pappa på nån öl och vin mässa eller nåt så jag måste städa rummet och göra mig iordning för mormor ska komma hit. Palla! Asså det är kul att hon ska komma men det är inte speciellt kul att städa och ha mig.

Sara är sjuk också och om hon är sjuk på måndag dör jag. Då kommer jag skolka eller nåt, för jag drar fan i mig inte till skolan ensam.

Ha en fortsatt bra dag iallafall, puss!


En gammal bild på min dammiga men åh så vackra buddha. Haha!

Lugn hemmakväll

Hola amigos!

Sitter och checkar partaj på datorn medan jag väntar på att popcornen ska fixas färdigt i micron. Spenderar min fredagskväll lugnt som sagt. Redigt najs!

Okej nu börjar Isak hålla på med micron som en dåre.. Åhh, hejdå.

You confuse me with your double messages

Holaaaa!

Kom hem för typ en halvtimma sen från min power walk-runda. Blev inte sådär jättemycket joggning, kanske fyra minuter? Haha. Men jag satte på appen precis som vanligt, började klockan 17:13. Sen efter ett tag tänker jag 'har det inte gått fem minuter nu?' och så kollar jag klockan. Det har gått tio minuter. Då kollar jag appen och så fort jag låser den så stannar minutrarna på appen. Kul... Det gjorde den inte förra gången!

Men iallafall. Kom hem och åt alldeles för mycket pommes. Och kyckling. Så sjukligt gott! Har ätit både glass och godis idag så känns jättedåligt. Som att träningen inte tagit någonting. Men nu ska jag sluta med småätandet igen och återgå till mina vanliga vanor.

Tänkte kolla på Jersey shore sen och ladda ner Gossip girl. Måste börja titta på det! Alla säger att det är lika bra som O.C.

Pusshej!


Sant... Haha!

Noma noma neii

Hello dolls!

Sitter här i soffan och chillar. Dagen idag var hyfsat rolig faktiskt!

Började med att jag fick ta tidiga bussen till skolan för busskortet var slut. Happ. Satt som sagt och pluggade med John-Erik, blev mycket skratt! Sen började vi med mentortid. Jag satt bara och gjorde ett helkonstigt formulär med Pamela. Hon svarade askonstigt och sen gjorde vi gimme-five hela tiden och typ garva och skrek osv.. Haha man skulle egentligen vara så hemlig så möjligt och inte låta 'klasskamraterna' se.

Sen hade vi håltimma! Så gryyymt skönt! Jag och Sara tog oss en promenad i det fina solskenet till coop. Vi chillade runt på coop och såsade oss igenom allting. Hon köpte till sist en glass som hon åt upp i solskenspromenaden hem. Grymt taggade till sommaren! Vi typ snackade om sommaren hela promenaderna.. Chill!

Sen hade vi SO, fifasen. Nu ska vi börja med Lag och ordning, han ska försöka få med oss till någon grej i tingsrätten. Fattar ingenting. Ska skolka den dan iaf. Sen hade vi lunch, typ asgott. Men sen pluggade vi i slutet utav lunchrasten och sen var det matteprov! Det var ju som sagt i Algebra så det gick skitbra, kändes asbra efteråt. Vi fick en jättelång rast då som spenderades i solskenet med Rasmus!

Sen hade vi svenska då vi fick äta godis, snackade mest med Fabian och Rasmus. Och Sara då, det var faktiskt jättekul! Chilligaste lektionen ever.

Tänkte dra ut och springa om en timma då det blivit lite kallare. Är verkligen inte taggad men jag måste börja nu. Har en dröm om att bli smal och snygg till sommaren och nu ska jag uppnå den! Jag är så trött på att alltid ge upp!

Vi hörs sen med lite intressantare uppdatering, puss!


Älskar den här texten, den är så sann på nåt vis.

Sitter och pluggar matte med min för rolig...

dsc01361 (MMS)

Sitter och pluggar matte med min för roliga vän John-Erik, skrattar heeeela tiden! Vad gör ni?


Lite sanningar



♥ Jag har största fobin för magsjuka och bakterier. Alltså den är seriöst INSANE. Fråga mina vänner.
♥ När jag är osäker håller jag på med mitt hår och/eller håller på med munnen.
♥ Jag misslyckas med allting och jag är värdelös på allt.
♥ Jag är aldrig seriös och jag garvar typ hela tiden.
♥ Ifall inte jag hade varit elevskyddsombud hade jag varit helt annorlunda, I swear.
♥ Jag har inga problem med att vara uppkäftig mot lärare.
♥ Mitt favoritmärke of all times är Ed hardy. Blir aldrig trött på dom kläderna.
♥ Jag HATAR att duscha. Det är det absolut värsta som finns.
♥ Mina planer för framtiden är att flytta till USA och gifta mig med Justin Bieber, Zayn Malik, Harry Styles  eller Niall Horan!
♥ Mitt drömyrke är dansare eller rappare.
♥ Mina största förebilder i livet är Nicki Minaj, Selena Gomez och Ariana Grande.
♥ Jag älskar Disney-serier, t.ex. Magi på waverly place, Hannah Montana och Par i kungar.
♥ Jag suuuuuger på Geografi.
♥ Ibland köper jag tidningar enbart för postrarna.
♥ Jag är extremt lat, men vet inte vad jag ska göra för att inte vara det.
♥ Min största önskan just nu är att få en pojkvän.
♥ Souvlaki är världens godaste maträtt. Saknar det som in i helsike.
♥ Jag vill sluta svära men det går bara inte, jag svär hela tiden.
♥ Jättemånga populära ser ner på mig men dom verkar inte fatta att jag inte bryr mig?
♥ Jag hatar djurplågeri så mycket att jag blir tårögd bara jag pratar om det.
♥ Jag fattar inte hur mina vänner står ut med mig.
♥ Jag har världens konstigaste humörsvängningar.
♥ Jag älskar att koda HTML, ser det som en stor ekvation. Man måste lösa problem och det är bland det roligaste som finns.
♥ Jag säger 'yo' till alla barn jag stöter på vart jag än går.
♥ Jag har världens bästa humor. Right?
♥ Jag hatar personer som är en person över datorn och en hel annan i verkligheten. Känner tyvärr för många utav sådana.
♥ I sommar ska jag börja vara med vissa utav mina gamla vänner igen, saknar några så grymt mycket.
♥ Jag hatar min f.d. lärare för att hon satte oss i dom här klasserna.
♥ Min klass är askonstig. You can't even imagine.
♥ Jag önskar att jag hade en kill-bästavän. Killar är soo much better than girls.
♥ Jag hatar tjejer. Det ända dom gör är att orsaka drama all the f*cking time.
♥ Jag älskar engelska. Blandar in det hela tiden i meningar och sånt.
♥ Jag önskar att jag kunde sminka mig och bete mig mer som en tjej.
♥ Jag vill kunna gå i klackskor, det snyggaste som finns!
♥ Jag vågar inte kolla på NSN igen. Jag vet inte varför. Så fort jag ska sätta på den ångrar jag mig och tänker 'kanske imorgon istället?'.
♥ Jag pluggar alltid i skolan samma dag som provet/läxförhöret är istället för hemma några dagar innan.

Okeeej jag skulle kunna hålla på i timmar, men nu fick ni lära känna mig lite bättre iaf!


Hurt me with the truth, don't comfort me with a lie

Yo brothas from some otha mothas!

Whazzaaaaaaap? Själv ligger jag i sängen med datorn. Som jag kommer göra resten utav helgen också. Kul. Jätte. Isak spydde inatt igen. Och pappa börjar må bajsdåligt nu. Kul huh? Vet ni hur mycket jag hatar allt detta? On top of that, har jag en j*vla massa plugg. Och jag bryr mig inte om all dietskit och träning längre. Jag orkar inte.

Känner mig bara så himla trött på allting atm. Jag är trött på all magsjuka, jag är trött på alla läxor och prov, jag är trött på alla lögner, jag är trött på alla falska vänner, jag är trött på den här eviga tiden innan sommaren, jag är trött på min klass, jag är trött på alla lärare, jag är trött på där jag bor, jag är trött på Sverige och jag är trött på mitt liv. Ja. Positiv energy här. Men fatta att möta eran största fobi varenda dag när ni vaknar upp? Inte så jäkla kul då längre.

Men skoldagen idag var väl helt okej I guess. Började med engelska då vi hade glosförhör som gick sådär. Åtta ord och jag failade på två. Känner att min lärare kommer bli stolt. Sen hade vi matte då jag och Sara satt och drömde om sommaren och massa annat.. Åhh vad skönt det ska bli att slippa klassen i tio veckor! Sen hade vi spanska då jag och Sara pratade på en massa igen. Haha palla jobba.

Sen hade vi lunch och då åt vi mos med köttfärssås? Normal skolmat haha. Men sen pluggade vi i en kvart innan vi hade provet som gick pissedåligt. Åhhhhh. Pluggade som en DÅRE och det gick skit. Fyfarao. Sen hade vi bild som faktiskt var asrolig. Jag och Sara skrev ut massa bilder på One direction och gick balansgång på parkeringen med Rasmus, Adam och Alexander. Sen skämtade vår lärare, ahahaha. Jag dör. Han är för skön.

Sen till sist hade vi 65 minuters NO. Fick göra ett experiment med Sara, najssss. Slapp jobba så mycket iallafall även om vi småbråkade lite. Hehehe. Skulle typ blanda olika vätskor med varandra oså fick dom olika färger.. Kändes som att vara i Harry Potter. Och fick man en viss utav dom där vätskorna på sig så kliade det sönder! Yschiyschi.

Ska väl göra mig lite middag snart och sen blire tumblr och redigering av bilder resten utav kvällen. POSS!


Haha random gif på min snygging!

F*ck school..

HEJSVEJS!

Sket i att plugga klockan sju. Sitter fortfarande här. Fast jag och pappa stack till coop förut och då köpte vi lite godis till dom andra. Orkade inte sitta hemma och glo mer.

Tittar just nu på Sveriges mästerkock och när det är slut ska jag plugga. Najs. Känner på mig redan nu att jag kommer få plugga imorgon i skolan också. Kuuuuul.. Men jag orkar seriöst inte. Och jag har så äckligt mycket kvar så det är inte sant. HATAR PLUGG!

Vi hörs sen iallafall.. Puss!


Ja tack! Varje dag tack!


My scale is finally heeere!

Yo brothas!

Sitter här i soffan och chillar men om en timma ungefär måste jag plugga SO igen. Åhh vad irriterande. Provet är ju imorgon så det skulle ju sitta fint att kunna det mesta. Sen har vi matteprov på fredag så det måste jag plugga lite till också. Hur fasen ska båda två proven kunna sätta sig i hjärnan?

Oh well. Skoldagen idag var väl helt okej I guess. Sen efter skolan chillade jag, Sara och Emma medan vi väntade på bussen. Sen hade vi gitarr och omg.. Hahaha, Albin började asgarva åt hur Sara spelade och då började Sara skratta och då började jag skratta och det blev kaos i typ tio minuter.. Vår lärare eller vad man säger bara satt där och väntade på oss, haha fyfan vad pinsamt! Men vi fick lära oss vårat första barréackord. Ganska svårt om man säger så. Det var skitsvårt att få E-strängen att låta medan jag höll resten av fingrarna (vi höll på med ackordet F), oh well.. Får väl träna på shiiten.

Överlag får jag ganska mycket beröm utav honom och han pratar mest med mig osv. Vet inte varför men det blir bara så. Jag säger till han ifall jag inte fattar och frågar ifall jag vill veta någonting speciellt. Albin frågar j*vligt mycket också men inte om gitarr oftast... HAHA! Aja.

Kom hem och i bilen sa pappa att han tagit vågen med sig, IHIHIHIHI. ALFMDGNMSDLGMK. Dog. Så jag har provat den lite nu, ihihihi. Me likey. Vägde mig och såg att jag gått upp lite.. Kul. Men ska börja träna och sånt imorgon. Har inte ätit speciellt nyttigt fast jag sagt att jag ska börja äta nyttigare nu. Har faktiskt ätit onyttigare än vad jag gjorde innan. That sucks.

Okej nu har det gått ett tag sen jag började med det här inlägget, om 34 minuter ska jag plugga så nu vill jag checka tumblr OCH OMG NU KOM JAG PÅ ATT ETT NYTT BIEBERTIMEINLÄGG KOMMIT UT! FAN OCKSÅ HUR KUNDE JAG GLÖMMA?

PUSS HEJDÅ!!!


The scaaale!

Frulle


Mobba inte den oredigerade bilden..

Yo!

Har precis plattat håret och ätit frukost. Ska alldeles strax sminka sig och sen bär det av mot bussen. Boringggg. Har idrott som första lektion så jag satte på mig träningsbh:n och träningströjan. Orkar inte göra det sen. Jag är lat.

Vi hörs senare iallafallllll, puss!

Slutkörd..

Heyyy!

Är heeelt slut efter en och en halvtimmas pluggande. Har inte kommit någonstans. Mamma förhörde mig på 1/4 av allt vi ska kunna och jag kan inte ens det. Japp. Känner på mig att det här provet kommer gå skitbra. Jag har inte pluggat någonting på något av mina förra prov men ändå känns det som att jag kan dom mer än nu när jag pluggat röven av mig. Har sammanlagt pluggat två timmar och tjugo minuter bara idag. Fyrtiofem minuter igår. Det blir sammanlagt tre timmar och fem minuter. Och jag kan lika mycket som jag kunde i helgen när jag inte pluggat alls.

Är så trött på allting. Är så trött på att det är så hemskt mycket prov till det här plugget när jag i bakhuvudet vet att inte ens allt av det här kommer vara med. Men jag är så grymt osäker på vad som kommer vara med så jag pluggar allt ändå. För säkerhets skull. Men som det går nu så kommer jag kanske kunna början på provet för att jag pluggat sönder på det och sen faila på resten för att jag inte pluggat.

Är skittrött nu. Har aldrig varit såhär trött klockan halv tio NÅGONSIN. Men jag har pluggat som en tok. Det känns.

Orkar inte skriva mer, är så äckligt trött. Förresten så lagga kameran till igen och pajade men sen lagade den sig efter två bilder. Jag hatar kamerajäkeln. Men får vänta nio månader tills jag får en systemis. Härligt. Är på superduperbra humör nu alltså. Not.

Sov gott eller nåt. Det kommer nog jag göra. Men kommer vakna så tidigt så det kommer inte kännas som att jag sovit gott.


Gammal favorit.

Skolavslutningsklänningen

Idag när jag kommit hem drar mamma fram en vit liten tygbit ur en påse och jag får syn på en sjuuuukt söt spetsklänning. Jag ska antagligen ha den på skolavslutningen, för man ska väl klä upp sig då? Right? Annars ska jag antagligen ha den på studenten. Fast mamma sa att då kanske det ser ut som att jag är student... HAHA!

Här kommer iallafall lite bilder på den: (ja, min älskade kamera är normal igen! mitt liv är complete. typ. nästan.)








Nä, nu ska jag plugga SO med lite B&J, vi hörs!


Food is like poison.

HEI

Åt alldeles för mycket just nu, har seriöst lust att gå och spy upp allt eller nåt. Hatar att vara såhär mätt! Men jag är fettglad för det betyder att min magsäck har krympt. Så jag är glad ändå fast jag är mätt. Lol.

Uppdaterade för inte alls längesen men.. Haha. Sitter just nu och chattar med Pamela på facebook, jag är riktigt trött på den här jäkla SO-provet vi ska ha. Plugget.. Asså. Samma sak som förra gången, vi fick tonvis med plugg till SO-provet men sen när vi väl hade det så var det väl ungefär 30% utav det jag hade pluggat som var med på provet. Kul jul!

Vi hörs sen med intressanta inlägg. Puss!


What!?

WALLAHALLABALLA

Hejsvejs!

Skoldagen idag var lite cepeeee. Vi gjorde något 'Uppdrag lillån' och då skulle vi typ gå runt i hela jävla Lillån och det var najs. Men på nåt vis var det jobbigt ändå. HAHA JAG VET INTE. Det var skönare än att ha lång matte, NO och idrott iallafall. Men frisyren förstördes, wääh. Sen på eftermiddagen kollade vi på film och hade svenska. It sucked balls. Jag och Sara somna. Najs. Kul att vi kan filmen som vi ska kunna.

Sen kom jag hem extra tidigt eftersom vi sluta två istället för halv fyra och då pluggade jag i en timma. It sucked. HAHA. Men sen gjorde jag en macka och satte mig framför masterchef och sen kollade jag lite på degrassi och made och sen satte jag mig här för typ tio minuter sen.

Nu är det middag, kebaaab! Holy simoly. Mucho calorios. Men that's life. Tänker äta shiten ändå och sen träna imorgon. Vi var ju ändå ute och gick i 95 minuter idag, så något måste jag bränt?

Imorgon kommer jag också få min våg av papi, löv him.

Men vi hörs sen, PUSS!


Den alldeles för lätta saken gick alldeles för fel... HAHAHA!



Det här hände igår på syslöjden, ni skulle hört! Hahahahahahahaahah 'asgaaaaaaarv' hahahahaha! Iallafall, jag och Sara håller på och gör några jäkla grytlappar? Eller ja, alla gör det. Men iallafall, vi tyckte att alla hennes tyger var pissfula så vi gör egna mönster och då målar vi på tyg med typ speciell målarfärg.

Vi stod vid diskbänken och blandade ihop olika nyanser utav lila och rosa med hjälp av mörkblå, rosa och vit och då kommer syslöjdsläraren och säger tydligt att vi INTE får stå vid strykbrädsbordet som är precis bredvid diskbänken för att hon INTE vill ha färg på den vita duken. Sara och jag flyttar oss från strykbrädsbordet till diskbänken. Men sen skulle Sara bara ta lite blå från burken som stod på strykbrädsbordet så då går hon dit, då ser jag att jag också behöver blå. Jag räcker fram min blandburk och säger att jag också behöver blå. När hon sen hällt i färgen så spiller hon värsta pluppen med mörkblå färg.

Vi börjar asgarva som några talibaner och jag rusar därifrån asgarvandes in till målarrummet. Sara springer efter mig och asgarvar men jag säger åt henne att hon måste torka upp det! Hon springer ut dit men kommer tillbaka lika fort asgarvandes så tårarna sprutar på ungen. Hon säger att hon kleta ut det över hela duken så hon la för en handduk. Vi sitter där och asgarvar sönder tills vi inser att hon kanske kommer få damp och ringa hem till våra föräldrar.

Då sitter vi där asgarvandes och försöker komma på en bra plan. Helt plötsligt när vi sitter där och planerar hör vi hur hon säger att dom måste flytta på någonting på strykbrädsbordet. Fort säger jag att om hon kommer och frågar så säger jag att det inte var jag. Sen börjar vi säga att Sara ska be om ursäkt och låtsas vara jätteledsen eller att vi ska skylla på killarna och säga att dom lekte med färgen och en massa annat, hahaha ni anar inte! Sen kommer hon in till oss och jag ser i Saras face hur panik:ig hon blir och jag bara sitter där och får hålla mig för skratt. Hon har inte märkt någonting iallafall så hon drar.

Lättade som f*n garvar vi lite till innan vi fortsätter att måla.

En awesome grej som jag kommer komma ihåg länge. Hahaha!

Typ ångest..

Hello dolls!

Efter förra inlägget så var jag inne på tumblr och lite sånt där. Har fått över 150 st reblogs/likes på en bild som jag la upp från weheartit - och jag har då alltså inte ens tagit den. Surt eller vad? Men ska börja att lägga upp bilder som jag tagit själv och reblogga dom som jag inte tagit själv. Jag blir fan bara irriterad när jag ser att dom rebloggat en bild som jag inte tagit.. Haha!

Jag och mamma åkte till coop förut medan Jonte var på matte. Vi köpte massa nyttiga och bra grejer, vi gick runt där sakta och säkert. Me löves. Läste lite ur en hälsotidning också, asså fyfasen jag visste knappt att sådana fanns!? Måååste börja köpa! Skulle vara nice om det fanns en specialgjord för tonåringar. För det är ju lite skillnad på en 20-60-årings kropp och en 13-18-årings. Yah.

Men sen när jag kom hem så hade pappa spytt. Kul. Nu börjar allt om igen. Fick typ panik och ångest och började gråta och skit. Jag HATAR magsjuka. Jag klarar INTE av DET. Det är min största fobi i livet, alltså jag HATARRRRRR det. Sen att man har en äcklig liten bakterieunge till lillebror gör ju inte det hela bättre. Han blir magsjuk kanske 20 gånger om året? ÅHH. Hatar detta! Om jag spyr i skolan i veckan då dör jag.. Kommer inte våga träna heller för jag kommer vara rädd att jag ska spy. Fyfaaaaan!

Pluggade alldeles nyss också. Från typ nio till kvart i tio. HATAR SO. Jag kom typ ingenstans. Vi har ca 67 punkter och jag har gjort 8 av dom på trekvart. Najs.

Jag, Emma och Sara har också en rolig liten överraskning på G.. Hihi hoppas ni kommer gilla den! Men mer om det senare, troligtvis imorgon.

Förlåt för detta negativt laddade inlägg men jag bara var tvungen. Är på pisshumör nu. Haha.

PUSS GODNATT SOV SÅ GOTT HÖRS IMORGON.


Kinda true.

RIGHT NOW: Eating dinner


Tonfisk, färgad pasta, besk sallad och ett kokt ägg. Riktigt najs om ni frågar mig!

Scrambled eggs

Tjooo!

Sitter just nu och äter scrambled eggs och dricker mjölk, egentligen inte bra alls eftersom jag åt vit pasta till lunch... Jag hade inget val! Det är kolhydrater eller protein, ingen aning om vilket, i ägg och det är inte bra alls eftersom jag inte ska träna idag. Men vi hade bara vitt bröd och mina flingor tog slut imorse så detta var mitt ända val! Men jag och mamma ska åka och handla sen, då jäklar! Hon får visa mig massa nyttiga grejer eller nåt. Lol.

Tror tyvärr inte att jag får någon våg idag. OIJEANKFLMAELKGM. Damp. Men då får jag den imorgon. Eller i övermorgon.

Skolan idag var ganska rolig faktiskt. Hade håltimma andra lektionen, i typ två timmar. Najs!

Men jag orkar inte skriva nåt nu, ägget kallnar!

PUSS!


Den första tumblr-bilden jag gjort! Den första bilden över huvudtaget. Kritik?

Ja tack


Sista dagen som tjockis

HOLAAAAAAAAA!

Ligger i min säng och chillar just nu. Gjorde det hela dagen igår, fyfan vad skönt det var att bara ligga och inte göra ett skit. Fick mycket gjort på datorn också. Hehe.

Men idag har jag planer. Tyvärr. Plugga SO, fixa en lista på vad jag får äta och inte äta, städa mitt rum, sätta upp dom sista postrarna, kolla på NSN, äta gröt hos mormor och fixa filmer till surfplattan. Hate that shiaaat. Men ni anar inte hur jobbig skolvecka vi har nu.. Vill typ krypa in i ett hål och komma tillbaka nästa veka.

Vi har två stora prov. Ett SO-prov i Geografi (och ni anar inte hur mycket plugg det är...), och vi har SO-prov en gång i terminen ungefär. Så då fattar ni hur stort det är. Sen har vi matteprov i ekvationer. Jag har iochförsig ganska lätt för ekvationer eftersom jag nu har förstått vinken med det där och jag tycker det är roligt men ändå.. Det är ju inte bara ekvationer som kommer med på provet liksom.

Sen har vi engelska och spanskaglosor på det. Samt att vi ska ha arbetslagsdag på tisdag så då försvinner skolarbetet. Härligt alltså... Sen nästa vecka har vi också en ganska jobbig vecka och jag måste plugga till vårat stora musikprov nu också.. Asså jag orkar inte.

Har jag berättat att det här är min sista dag som tjockis också? Har ätit vitt bröd, ost och oboy hittills. Fyfan vad härligt. Men imorgon kommer vågen och i och med vågen så börjar mitt 'nya liv'. Ska inte äta något processerat (?) kött, ingen ost, ingen vit pasta, inget vitt bröd.. Med andra ord så försvinner typ hela mitt liv. Kommer få börja laga min egna mat varje dag och sånt.. Uschhh. Hatar att man måste äta bra grejer för att gå ner i vikt också.

Men ska inte fylla upp det här redan milslånga inlägg något mer. Vi hörs senare med roligare uppdatering. Puss!


Sluta döda mig med din snygghet. Tack.

Tips på bra bloggar & Tumblr's!

Kollade precis statistiken och jag skäms för att jag uppdaterar så lite när ni börjar bli så många.. Så många fler i jämförelse mot tidigare alltså. Som stannar varje dag. Och vissa kommenterar även fast jag inte kommenterat er först, usch vad jag får skuldkänslor! Måste börja uppdatera mer igen med intressanta inlägg, inte bara om mina dietplaner och träningspass.

Här får ni iallafall mina favoritbloggar/tumblr's i kategorier, I hope you guys enjoy it!

Bloggar jag följer varje dag (i ordning)

Jennys vardagsblogg - den allra första bloggen jag började följa, har följt den som en slav sedan julen 2008.
Izabelles vardagsblogg - min klasskompis blogg.
Hanna och Izabels vardagsblogg - två tjejer från min skolas blogg.
Emma Blombergs vardagsblogg - min alien och ninjafriend i alla lägen.
Emma Lindstrands vardagsblogg - MIN BAJB! ♥
Saras vardagsblogg - VÄRD ATT LÄSA! Älskar designen btw.
Frida och Antonias vardagsblogg - min kusin och en tjej som jag dansade med förut, älskar den bloggen!
Nicolinas vardagsblogg - åhh en utav mina favoritbloggar, uppdaterar inte så ofta men jag älskar alla bilder hon lägger ut.
Cassies vardagsblogg - älskar hennes stil och alla hennes muppade videobloggar, värd att läsaaaaa!
Jasmines vardagsblogg - hennes låttexter är äkta och kommer från hjärtat, älskar den också.
Paow - började följa den igen i förrgår. Vet inte varför. Hon är väl ball. Eller blåst. Eller nåt.
PT-Fias träningsblogg - ÅH vad jag älskar den här bloggen! Riktigt värd att läsa om ni är viktgalna som jag är.

Alla novellbloggar jag följer slaviskt

Biebertime - har tjatat om den här ända sen jag började följa den i början utav sommaren och den är så äckligt jäkla bra. Skriven utav Cassie och i början även utav Nicolina. Den är riktigt äkta så om ni är som jag och hatar noveller som är overkliga så rekommenderar jag denna STORT!
Niallstory - min absoluta favorit one direction novellblogg. Den här är också verklig och jag bara älskar hela novellen. Älskar novellbloggar som är helt perfekta i grammatiken och stavningen och det är båda dom här, helt perfekta stories båda två!
Jssmn - vet inte egentligen varför jag följer den för att hon stavar fel hela tiden och skriver ganska overkligt men någonstans så bara blev jag fast och har följt henne ända sen början på första novellen.
OneDnovell - läskigt bra den här också, precis i min smak! Lika verklig som dom två första novellerna och hon skriver grammatiskt korrekt också. Älskar den! Äntligen en med Zayn som en utav huvudpersonerna också, ni anar inte hur länge jag letat efter en sådan här novell!

Alla tumblr's jag följer, riktigt bra allihopa

Hea-lthy - en fitblr som slänger upp massa motiverande bilder, recept, m.m.
Dopestbitches - Cassie och hennes bästaväns tumblr. Dom lägger upp massa gif's på personer/tv-serier/citat och bilder som vi alla känner till och älskar. I love it!
Dopestbiebs - Nicolinas tumblr. Hon lägger upp bilder på saker som är i hennes smak/stil och jag älskar dom allihopa.
Bieber-news - världens bästa Bieber-tumblr som jag hittade idag. Dom uppdaterar jätteofta om JB och lägger upp bilder och gif's hela tiden, jag älskar deeeen!
Sexiest foods - jag vet namnet låter helt cp men dom lägger upp bilder på en massa god mat och jag typ döööör... Typ tårtor, cupcakes, hamburgare, bacon, sallader, pasta, allt. När jag blir hungrig tittar jag på det för att lida lite innan jag går över till en fitblr.
1000 reasons to lose weight - uppdaterar min fitblr med jämna mellanrum med bilder härifrån. Massa motivation, bläddra igenom dom ifall ni funderar på att cheat:a med träning eller mat.
Get-thinspiration - den allra första tumblr'n jag kollat och det var den som fick mig att starta en fitblr och börja med tumblr igen. Lägger upp motiverande bilder heeela tiden, men om man frågar henne frågor kan hon bli gaaanska kaxig.
Woaahcalmdowncurlyy - följde henne till en början bara för att hon har en skitnajs tävling igång just nu, men upptäckte idag att hon skriver om One direction så nu följer jag henne istället för den pissdåliga 1D-bloggen jag följde innan. Riktigt bra!
Ihaveaskinnydream - en fitblr som lägger upp motiverande bilder ofta, älskar denna!
Tin-y - en tumblr som lägger upp motiverande bilder men också en jäkla massa sommar-bilder, Sara du skulle dö om du läste den haha!
Skinny-flower - en fitblr som också lägger upp motiverande bilder, rekommenderaaas!


Bra Örebro...

Kul att Örebro sumpar sin chans till elitserien genom att suga arslet av sig! Så j*vla ruttna....

Myspys

7777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777y7.

/ Viggo

Han ligger på mitt tangentbord hahha. Han kan aldrig flytta på sig... Ska jämt ligga vid mig så fort datorn eller surfplattan kommer fram. Mysig liten vovve! Nej nu lägger han sig på datorn igen! Hahahaha idiothund.

Godmorgon iallafall!

Senast någon spydde var igår vid fem-sex tiden så nu verkar det som att det blir bra igen. Ifall inte jag och pappa spyr idag.. Men det tror jag inte! Jag mår toppen iaf!

Idag ska jag inte göra ett skit. Ligga i sängen framför tumblr och kolla på nsn som jag aldrig gjorde igår. Fick ju filmen i julas men jag har inte ens öppnat den än... Woopzie.

Världens bästa pappa har också beställt vågen så på måndag kommer den! Min älskade papi är så snäll.

Är på bra humör som ni kanske märker, och nu ska jag ändra min tumblr litegrann. Den personliga alltså, inte min fitblr.

Puss på er!


Bebiiiiiis!


Dinner

Hello dolls!

Ligger just nu i min säng som jag gjort typ hela dagen. Skulle åkt in till Gården ikväll men när mamma spydde så kände jag ba nä, nu skiter jag i det. Tar det nästa vecka istället, ifall någon vänlig själ skulle vilja åka med mig?

Äter just nu middag. Bacon och makaroner. Dricker påskmust till. Yup, jag skiter i dieten nu. Kommer ändå spy upp alla kalorier idag, imorgon eller i övermorgon så det spelar ingen roll vad jag äter. Från och med måndag ska jag äta helt clean. Inget vitt bröd what so ever, bara sallader och skit. Ska försöka hålla det nu, även om det betyder att jag inte kommer kunna äta samma grejer som familjen. Ska man gå ner i vikt så får man göra sacrifices och det är inte lätt.

Kommer slänga upp två inlägg till sedan, ett om 1D och ett om JB. Funderar på att slänga in lite random news om dom båda ett par gånger om dagen, känner att jag bara skriver om mig själv nästan hela tiden. Det är ju min blogg men alltså ska jag få fler läsare kan jag inte skriva om bara vad jag gör om dagarna hela tiden.

Inatt blir det att kolla never say never på dvd-grejen som vi köpte i somras. Najs!

Hörs senare som sagt, pusssss!


Bild från i måndags.

WOHOOO!


Lyckan som uppstår när ens mamma kommer hem med tidningen som man kollat på tidigare under dagen.

Saw you downtown, sing in the blue

Okej rubriken är säkert helt fel men god morgon!

Vakande av att mamma och pappa snackade om att min brorsa hade spytt hela natten. Yaaah, skitkul! Verkligen! Den stationära datorn är i mitt rum som han suttit fastklistrad vid i typ två-tre veckor. Med andra ord har jag spybakterier i hela mitt rum. Härligt! Förut kunde jag 'gömma' mig i mitt rum men nu har ju han tagit överallt i rummet så det är lönnlöst. FML. Tänker skolka från skolan på måndag för då kommer jag ligga hemma och spy magsäcken ur mig! F*n vad roligt!

ÅHHH HATAR MITT LIV. HATAR ATT HA SMÅSYSKON, ÅHHHHHHH. VÄRSTA SOM FINNS. VAR GLADA ATT NI INTE HAR DET ASSÅ. SKA ALDRIG SKAFFA BARN, ALDRIG. ALDRIG ALDRIG ALDRIG. JAG KOMMER INTE KLARA AV ALLA MAGSJUKOR.

Ligger förövrigt i min säng (förhoppningsvis det ända stället i mitt rum han inte pillat på...) och väntar på att klockan ska bli 08:25 så jag kan fly från bakteriestugan, ÅHHHH. Kommer nog spendera resten av helgen här också med böcker, tumblr och filmer. Ska ladda ner en massa grejer nu, har ju redan säsong 1 och 2 av Jersey shore och Easy A, men nu ska jag ladda ner modern family, step up 1, step up 2, step up 3, magi på waverly place, m.m.

Orkar inte blogga mer, ska trösta mig med tumblr. Puss!


På såhär bra humör är jag just nu. Verkligen taggad till skolan. Ett plus är ju att man är supersnygg också!

Skönt att 'jogga'

Hello dolls!

Jag kom ändå ut förut, även fast jag verkligen inte var taggad. Tog till och med mig lilla busfröt i ett speciellt koppel runt midjan. Utan honom tror jag inte att jag hade klarat av att köra hela halvtimman, hade typ failat efter en kvart. Jag powerwalkade 5 minuter, joggade 1, powerwalkade 5, joggade 1 i en halvtimma. Jag gjorde det runt en fotbollsplan här i byn. Runtruntruntrunt. Viggo blev lite trött efter ett tag, han stannade och blängde på mig ett par gånger.

Men varför jag inte skulle klarat det utan honom - han drog ju mig framåt på ett vis. Jag fick ju trycka lite bakåt medan jag powerwalkade/joggade. Det var najs. Sen när jag kom hem tyckte jag att det var ganska skönt för jag blev inte sådär överdrivet flåsig! Men när jag kom hem och tog av mig västen så insåg jag att jag var jäkligt svettig på ryggen. Haha, failbarn!

Sen kom min morbror för att kolla på hockeyn, sen vid sju gick jag in i duschen, kom ut vid åtta (helt otroligt, det går mycket fortare att duscha nu. men om jag lyckats utan att få det fettigt får vi se imorn..) och då kollade jag på hockey. Går inte så himla bra... 2-3 till Leksand. J*vla skit! Slut om två minuter också... Har uppdaterat min fitblr under tiden med lite 1000reasonstoloseweight-bilder och käkat lite nötter. Trevlig torsdagskväll.

Vi hörs imorgon för jag tänkte gå och lägga mig så fort matchen är slut. Tröttchey.

Puss på er!


JAG HATAR ATT TRÄNA!

Hello dolls!

Skolan idag var typ jobbig. My emotions were all over the place hela tiden. Jag saknar Emma. Jag hatar bullshit. Jag hatar folk som glor. Jag hatar SO. Jag hatar att rita. Jag hatar NO. ÅHH. Efter bilden så blev jag asirriterad, vet inte varför. Fick tillbaka exit-passet på matten idag och jag fick en jäkla massa beröm från min mattelärare! Haha, najs. 'Mkt bra' på alla tre uppgifter. PLUS EN SMILEY! Men sen på NOn så höll vi på med nåt kiss? Fyfan.

Tänkte dra ut och springa men nu ska jag käka och skit. Hockey ikväll också. Najs! Men jag käkar nu, sen byter jag om, drar ut och springer, gör lite läxor, kollar hockey, duschar. JA JAG HATAR ATT DUSCHA. HATAR HATAR HATAR ATT DUSCHA. Det värsta som finns.

Men vi hörs sen bajsungar, PUSS!


Inte torsdag...

Hello dolls!
Sitter just nu och äter frukost.. Är inte sådär jättetaggad till skolan direkt eftersom det är torsdag. Helvetets dag. Hahaha.
Har inte så mycket mer att säga, ville bara säga hej! Typ.
Puss!

Precis två år sen Zayn gick på audition..

För exakt två år sen, PÅ MIN NAMNSDAG, så gick Zayn på hans audition till x-factor. Helt jäkla sjukt hur mycket som hänt på två år.


Love you ♥

Directioner's day!



Idag (på min namnsdag ihihihi) så är det directioner's day! Alla directioners skulle rita den här symbolen på sina handleder för att visa att dom är äkta directioners och kan stå för det!

På sista lektionen så gjorde jag och Sara det här självklart, ingen aning om varför vi inte gjorde det tidigare. Vi fick till och med Oscar att göra det! HAHA!

Men ifall ni inte gjort det - gör symbolen och skicka in bilder till facebook's, twitter's osv för att kanske bli med i en film eller liknande. Har postat min och Saras bild (↓) på en stor One direction facebook-sida som kom med i albumet (sidan heter One direction - Sweden) och skickade det till en svensk tjej på twitter som skulle göra en video! Najsbajs.

Men gör det nu, rita symbolen på handleden ifall ni inte redan gjort det!


(min och Saras bild!)

SCHKULÄN

Hello dolls!

Skoldagen idag var ganska.. Tom? Det var ganska tyst. Ovanligt liksom. Haha. Men jag och Sara var ganska mycket med killarna idag, det var rätt chill! Men sista lektionen omg.. Vi hade vikarie och när läraren ropade upp mitt namn så skrek alla att jag var sjuk och jag ba 'NEJ JAG ÄR HÄR' men han hörde inte så han skrev frånvaro på mig. Ifall jag får kvarsittning då jävlar. Men det kan jag inte få, för Sara sa att han skrev närvaro på mig igen men man vet aldrig med vikarier, åhh.. Och sen så höll Fredrik och Oscar på med min nyckel och min penna och sköt upp pennan i lampan och vikarien trodde att det var jag för jag blev helt generad för Oscar sa att det var jag. ÅHHH. Jävligaste lektionen i mitt liiiiv, haha!

Efter skolan var Jacob där och han hade världens bästa hörlurar med sig, Beats eller hur man säger. Asså ge mig säger jag bara, vet ni hur länge jag har cravat dom eller!? Sen jag såg Justin med sådana för första gången! Och det var flera år sen! Han har ju typ alla färger, och jag vill ha lila som han.. Give me!

Efter skolan åt jag ett litet mellanmål och sen stack jag ut med Sakke och vi cyklade! Första cykelturen för året och första cykelturen med min nya cykel! Omg, underbar var den. Den ställer in växlarna av sig själv och styret är ju för skönt.. Haha! Åh jag glömde nog att skriva - gitarren blev inställd. Ingen aning om varför, det stod en lapp vid skolan när vi skulle dra dit.

Snart ska vi äta lite tacos, yuuuum! Eller mini-tacos typ. Köttfärs, ost, majs och chips. Inget avancerat direkt men det är så skönt att bara slänga ihop någonting. Men ska dra nu.

Kommer upp ett mini-inlägg snart så vi hörs väl då. Puss!


Okej kamera jag hatar dig för att du inte är en systemkamera men det suger balle när du är sönder. Please come back.

Off to school

Have a nice day luvies!

duschN

Hello luvies!

Kom precis ut ur duschen, argh. Orkade inte tvätta håret, tar typ en timma. En och en halv timma. Två timmar om jag ska tvätta kroppen. Typ. Ah. Jag orkar inte. Gör det imorgon istället, ska ändå träna då också. Tisdag, onsdag och sen lör/sön eller båda. Spelar ingen roll, bara jag tränar minst tre dagar i veckan. Och två av dom måste innehålla kondition för styrketräningen tar inte ifall man inte tränar konditionen också.

Aja ska sluta med allt träningssnack, jag vet ju knappt själv ifall det kommer hålla eller inte. Men jag hoppas så.

Måste klippa naglarna och träna lite på gitarren nu, fyfan i h-vete säger jag bara. Vi hade ju ingen lektion förra veckan så jag kan ju inte direkt säga att ackorden sitter sådär jättebra.. F*ck.

Uppdaterar senare, PUSS!


Hey handsome!

I just hate working out

Yo!

Jag sög på att jogga förut. Klarade av att jogga två minuter innan jag dog och fick gå istället. Fan vad jag hatar min kondis! Men hittade värsta grejen på min workout-app. Typ powerwalka 5 minuter och sen jogga 1 minut, powerwalka 5 minuter och sen jogga 1 minut i en halvtimma. Det står att efter 2-5 gånger (minst fem gånger för mig...) så kan man redan börja jogga! Wohoooo!

Aja snart är det middag, can't wait. Efter det ska jag göra någon rump-grej, det står att om man gör det ett par gånger per vecka så ser man resultat on the butt! Me gusta. Har gjort en task-grej, så att jag listar upp all träningsskit jag ska göra på en vecka och sånt. Kan lägga upp den senare, men det blir ju inte så jättemycket. Ska jogga två gånger i veckan, då jag gör styrka efteråt, och sen två styrka övrigt. Alltså göra rumpgrejen tre gånger och sen valfri mag-grej en gång. Najs! Får se om jag kan hålla det här.. Men det hoppas jag!

Orkar inte skriva mer så vi hörs senare, PÖZZ!


Jag för typ exakt ett år sen, omg.. Haha!

Jogga?

Tudeluuuu sweeties!

Kom nyss hem från skolan, för typ tjugo minuter sen. Har precis ätit mellanmål, LIMPA och FANTA. Helt otroligt. Men jag ska antagligen ut och jogga sen + magträning (MEN INTE DEN DÄR ÖVNINGEN SOM FICK MIG ATT NÄSTAN SVIMMA!!!!!) så jag skämde bort mig med fanta. Hehe. Kommer bränna bort varenda liten kalori i det där glaset.

Men iallafall. Skolan. Började med matte, vi hade ett exitpass i 20 minuter och jag har aldrig varit så jävla glad och nöjd i hela mitt liv. Det gick så jävla äckligt bra så det är inte sant! Fan vad jag älskar algebra. Det är det ända som är kul i matten tycker jag. När man löst ekvationen så blir man så lycklig på nåt vis.. Men när man inte löser ekvationen och det bara blir trassel i skallen, då är det inte sådär jättekul.

Bemästrade faktiskt ekvationer idag på lektionen när jag förklara för Sara så det sitter i huvudet nu. AFSEKGSMLK. FETTglad! Kommer få A på det, asså åh vad jag älskar dettttt!

Aja, sen hade vi NO som sög precis som vanligt? Sen idrott och nu är det nån praktikant som ska vara med och jag började gråta. Ja. Jag började gråta för vi skulle stå på nån jävla plint och jag fick panik och sen skulle dom ramla på oss och vi skulle hålla i och jag blev så rädd att han skulle dö så jag började gråta. Fast jag blev normal efter typ två minuter för jag kunde ju inte stå där och grina.

Sen hade vi lunch, typ panerad fisk? Och det fanns väääärldens godaste äppel-kanel-vaniljyoghurt-grejsemojs som vi åt som efterrätt. Amazing. Men iallafall sen hade vi spanska som var sådär. Är inte ett fan av spanska. Sen hade vi engelska och vi skulle göra någon Harry Potter-sammanfattning på en sida och jag failade totalt. Skrev om det med världens minsta bokstäver så jag skulle få plats med mer.

Sen hade vi elevens val och jag satt bara och läste världens bästa bok. Av Katherine von Bredow (stavning på namnet?), såklart. Min absoluta favoritförfattare, alla hennes böcker är grymma. Den jag läser nu handlar om en tjej som är femton och blir gravid, men jag fattar inte varför hon inte gör abort!? Den lilla idioten tror att hon ska kunna ha kvar barnet..

SKA SLUTA HÄR NU EFTERSOM DET BLIR GANSKA LÅNGT OCH TRÅKIGT. HEJDÅ HA EN BRA DAG.


Den allra första bilden jag publicerade här. LOL.

Gödnäjt

Ligger i sängen med min kära surfplatta och tänkte sova nu. Vet ni vad!? Pappa ska fixa en våg åt mig, ihhh!!! *happyface* Ni anar inte hur länge jag väntat på en...
Men nu är jag pisstrött så jag måste verkligen sova nu. Puss!

Call it what you want it call it i'm a fucking alcoholic


[Håller på och fixar nya workout-spellistor. Hittade då en ny favoritlåt samtidigt.. Hehe]


Förälskad i skorna


fettsnygg outfit som jag kärat ner mig i / jag försöker mig på duckface / min favoritoutfit hähä

Som ni ser så har jag börjat copycat:a mina vänner ↑, men jag tycker det är bättre så än så som jag brukar göra. Så ah.

EMMA FYLLER ÅR IDAG!!!!! MIN ELSKLING ÄR ÄNTLIGEN FJORTIS!!!! WOHOOOOO!!! Helt sjukt, vi har känt varandra sen typ september/oktober och nu klarar jag mig knappt utan henne en vecka? Unbelievable. Emma är iallafall en utav dom få jag kan vara mig själv med och hon dömer mig inte som alla andra gör, något jag elskar henne för. MEN SOM SAGT, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MITT HJÄRTA!!!! HA EN TOPPEN FORTSATT DAG!!! ♥

Skoldagen var väl najs. Chillade runt och solade lite på rasterna, alltså fyfaaan vad skönt det är ute! Solen steker och det är alldeles varmt. (mammas)Skinnjacka nästa! Våren är äntligen kommeeeen! Den är väntad kan man ju säga.

Kom hem och jag har faktiskt aldrig varit såhär okissnödig, blev inte kissnödig förrän sista lektionen! Helt otroligt, och då har jag ändå druckit vatten i skolan!? Något jag aldrig gör typ, men aa. 'Proudchick'.

Har 917 kalorier kvar, helt otroligt! Men åt typ bara fyra skedar flingor imorse, mådde typ illa efter en tugga för magen svullna upp så jag palla inte äta mer. Men det resulterade i att jag åt asmycket lunch.. Haha, fast det blev inte så många kalorier ändå! Inte överdrivet många iallafall.

Mamma och pappa köper förmodligen med pizza hem och eftersom jag har mycket kalorier kvar kan jag nog äta några slicar, awesoooome!

Men vi hörs sen luvies, PUSS!

Solar med dom bästaaaa! Min babe fyller år...

dsc01337 (MMS)

Solar med dom bästaaaa! Min babe fyller år idag, mer om det senare! HED


Shopping 11/3-12

Stack ju som sagt upp på stan idag med mamma och mormor! Vi åkte upp dit och kom dit strax innan 11 då vi kom på att stan öppnade 12. Yaah, lyckat! Vi satte oss då på donken fast jag var redan mätt - hade precis ätit massvis med frukost eftersom jag nästan svimmat tidigare.

När vi ätit upp gick vi till Vågen för att vänta på att det skulle öppna. När klockan äntligen slog 12 gick vi till Gallerix och ramade in en tavla som mamma ska få av mormor. Sen gick vi ner till Deischman sko eftersom det var generations-rabatt typ. Hittade ett par sjuuukt snygga klackskor, jag typ dog! Mina allra första riktiga klackskor som jag kommer använda. Ska bl.a. ha dom på skolavslutningen med någon vit klänning!

Sen gick vi till Åhléns där jag köpte en ögonbryns-stencil grej. Som en mall. Ska sätta på en utav mallarna, måla med ögonbrynspenna och sen plocka allting runtom. Najs! Måste sen börja med ögonbrynspenna, ser ju ut som att jag inte ens har ögonbryn irl.

Sen drog vi till Gina där jag ficj med mig ett par apsnygga byxor, en topp och ett par bajssnygga solbrillor. Fett! Sen drog vi till Coop och efter det åkte vi hem! Supernöjd med allting, bilder på det jag köpte: ↓ (OBS. Bilderna gör verkligen inte grejerna rättvisa, dom är tagna med surfplattan i svagt solljus. Så dom är 100 gånger snyggare i verkligheten, believe me!)


299:- / Deischman sko


79:- / Gina tricot


90:- / Åhléns


(Dom har egentligen ett asballt 'mönster' men som sagt, bilderna gör inte plaggen rättvisa!) 399:- / Gina tricot


129:- / Gina tricot


Trodde jag skulle dö..

Yo brothas!

Kom precis hem från en superrolig dag på stan - men mer om det och vad jag köpte i ett annat inlägg.

Vaknade vid halv nio imorse och spelade spel på plattan tills tjugo i. Sen så skulle jag träna, Whole belly blast. Mest sit ups men i slutet är det några korsryggsövningar för att det bara måste man göra ifall man tränar magen. En övning skulle man dra huvudet under kroppen och vila hela tyngden på ditt huvud. Efter kanske tre gånger började jag bli lite småyr och illamående utav den där övningen.

Det var alltså sista övningen. När jag var klar så mådde jag lite småilla men jag tänkte att det går över efter lite vatten. Gick in till badrummet och skulle duscha men när jag kom in blev mitt öra helcp. Jag gäspade och drack lite vatten i hopp om att det skulle bli bättre.

Sen gick jag iallafall in i duschen men då började jag må fruktansvärt illa. Jag började spola kallt vatten på mig men det blev inte direkt bättre. Helt plötsligt började jag se stjärnor framför mig, men det gör jag ibland. Vanligtvis går det över efter två-tre blinkningar. Den här gången gick det inte över.

Det blev värre och värre tills det blev bäcksvart med stjärnor överallt. Jag stängde av duschen och blundade, men dom försvann inte. Samtidigt mådde jag illa och jag såg ju inte ett skit. Jag fick i blindhet dra åt mig en handduk och sen gick jag in i mitt rum. Skulle jag ropa på mamma? Äh, jag skiter i det.

När jag kom in i rummet trodde jag att jag skulle spy igen, bäst att ge sig in i badrummet igen. Fortfarande kolsvart med stjärnor framför ögonen. Jag gick in och ställde mig så jag höll i handfatet med ena handen och bara stod där. Samtidigt blev min andning jättekonstig, snabb och kort. Jag tänkte att nu dör jag. Det här var sista gången jag såg någonsin. Jag kommer ramla ihop närsomhelst. Jag kommer få åka ambulans. Jag kommer inte kunna gå på stan idag.

Sen kommer mamma in i badrummet och snackar precis som vanligt med mig, men jag slänger ärligt ur mig 'jag ser ingenting'. Hon typ skriker på pappa och leder in mig i mitt rum så jag får lägga mig på sängen och pappa hämtar kuddar och stoppar under mina fötter. Sakta men säkert kunde jag se konturerna av mammas huvud och Justin Bieber-planschen. Lättad som fan var jag ju då.

Sen fick jag dricka saft och det blev nästan som normalt efter det. Mamma och pappa tror att det var typ någon blod-skit bara för att jag började träna innan jag käkat frukost. Mår iallafall skitbra nu så det var ju som sagt bara därför, haha. Ni anar inte hur rädd jag var, jag tänkte helt seriöst att jag skulle dö. Hade inte mamma kommit in i badrummet hade jag nog svimmat och slagit bakhuvudet i det hårda klinker-golvet. Fettläskigt.

Mamma sa att jag såg ut som en zombie och att mina pupiller tagit över hela ögonen så jag var alldeles svart, fyfan vad läskigt! Haha. Men som sagt jag mår bra nuuuuuu, så det är skönt! Ska aldrig mer träna innan jag ätit...

Förlåt för långt inlägg men ville bara förvarna er andra att träna aldrig innan ni ätit. Då kan detta hända.

Vi hörs sen som sagt, ha en fortsatt bra dag!


Okej jag var ju inte direkt blodig men, haha.

Huvudvärk

Har haft en dunkande huvudvärk i snart tre timmar så går och lägger mig med surfplattan och Pluto nu.

Vi hörs imorgon innan jag drar, sov gott nu sötisar! ♥

Congratz Loreen!

Typ hela min släkt på mammas sida hade röstat vilka vi trodde skulle vinna - och jag var en utav dom som rösta på Loreen! Yeeeh! Fast jag tyckte inte om henne mest i tävlingen - då tyckte jag Thorsten och Dead by april! Grymma båda två.

Anyways. Imorgon ska jag på stan med mamma och mormor, det är något mormor-mamma-dotter-erbjudande på deischman så dit ska vi väl kolla på skor. Vill köpa klackskor men mamma vill inte att jag ska köpa det. Yaaaah. Måste ju lära mig nångång!

Har annars fortsatt med min Fitblr. Har en följare, wiiiiho! Måste få massa fler och måste hämta fler sidor att ta bilder ifrån. Men det är inte så lätt!

Vi hörs väl en sista gång innan jag går och lägger mig. Är förresten djupligt besviken på att jag inte rört mig ett skit idag. Legat i soffan hela dagen. Åhh! Men imorgon kommer vi ju gå mest hela dagen eftersom vi ska på stan.

Måste duscha imorgon klockan åtta också.. Najs. Kommer inte hinna platta håret eller sminka mig heller.. Najs. NAJNSJSANJKSZDNGVDSBVDLKMNBKLSDM.

Okej där fick jag damp, bäst att dra. Chao!


Pissa en gång i halvtimman

HAHAHAHA VAD FAN? DET SENASTE INLÄGGET PUBLICERADE JAG FÖRSTA DAGEN INNAN SPORTLOVET? WHATAFAAAAAAK? HAHAHAHAHAHA.

Men iaf tja bloggen!

Sitter här och är lite halvhungrig, najs med middag snart. Åt typ frusna lättfil (egentligen yoghurt men vi hade ingen..) pluppar förut. Jag lovar att dom hade varit jättegoda ifall det varit yoghurt. Men iaf, det var väl helt OK. Lite surt. Men jag älskade konsistensen, låtsades som att det var sura jordgubbschips.

Har också upptäckt att jag pissar typ en gång i halvtimman. Vet ni hur irriterande det är eller? Men eftersom jag nu inte äter hela tiden så dricker jag hela tiden istället så ah.. Annoying.

Fixade med min Fitblr i över fem timmar förut. Yaaaah. Helt otroligt. Publicerade sen lite matbilder på min vanliga Tumblr, och omgggg. Hittade typ en tumblr med bara fet mat. Jag som precis slutat med allt skit typ dregglade. Det var typ amerikansk mat, alltså äckligt fet, men jag älskar äckligt fet mat! Det var typ hamburgare med mac&cheese och bacon med pommes frites och ost och sånt där! A m a z i n g. HAHAHA.

Ska äta lax och pommes alldeles strax så nu drar jag. Puss!


I love you too babe.

Yooo! Sitter just nu på världens chilligas...

gosmsphoto132948 (MMS)

Yooo! Sitter just nu på världens chilligaste lektion, har aldrig fått en sån här cp vikarie.. HAHA! Vi började jobba för två minuter sen och lektionen slutar om tio minuter, LOL! Typ fem personer stack från lektionen. Ska tvinga Emma att lägga upp lite egopics vi tog förut. Ska skriva mina AWESOME planer för sportlovet sen, hoho! PUSS!


Yooo! Sitter just nu på världens chilligas...

gosmsphoto132948 (MMS)

Yooo! Sitter just nu på världens chilligaste lektion, har aldrig fått en sån här cp vikarie.. HAHA! Vi började jobba för två minuter sen och lektionen slutar om tio minuter, LOL! Typ fem personer stack från lektionen. Ska tvinga Emma att lägga upp lite egopics vi tog förut. Ska skriva mina AWESOME planer för sportlovet sen, hoho! PUSS!


#true


Ice tea

I WANNA LEAVE BUT IM LOOOOOOOOOOOO-OOOOO-OOOOOOOST BLABLA HOW I CAN BREAK AWAAAAAAAAAAAY

Okej normalt. Men HEJ. Sitter just nu och knåpar på min Fitblr. Najs! Både Emma och Kamilla har också Tumblr's nu men vet inte vad dom heter..? Får smsa eller gå in på fb och fråga dom eller nåt haha!

Mamma köpte iste igår. ALKFNMAKENGKSNGJBKSFGNHKJNADGDAJ. Jag dör. Fast det var inte Lipton's persika, min absoluta favorit, utan det var nåt tyskt märke och smaken var hallon/citron. Riktigt god!

Men ja. Har precis svalt frukosten och ska antagligen ut och springa sen. Ska iallafall göra Whole belly blast (en mag-workout) sen, även om jag inte varit ute och sprungit.

Vi hörs senare med roligare uppdatering.

PUSS!


Min favoritdricka of all times! Cola light kommer tvåa, hoho.

#letsdoit!


Me & Kamilla

HOLA DOLLS!

Skoldagen idag var.. Onormal. Sara var i Stockholm och Emma drog hem efter hon varit hos tandläkaren, alltså efter andra lektionen. Kändes ganska konstigt, det var bara jag och Kamilla. Fast vi hade ändå kul! Och ni skulle sett efter skolan, omg.. Kamilla fick värsta smset. Ska dock inte skriva om det här eftersom personen som skickade det kan läsa. Tycker att det var ganska skrattretande och patetiskt though. 

Men ah. Har förälskat mig i Tumblr nu. Hihihihi. Sitter och sparar bilder därifrån nu, fick också Kamilla att joina! Fast hon har inte gjort det än men haha! Det finns massa med sån här motivation och sånt, åhh man blir så taggad! Skulle dragit ut och sprungit efter skolan idag men vädret gjorde att jag blev emoemoemo. Så ska göra världens jobbigaste magövning senare ikväll. Gjorde den i höstas och jag dog. Hade träningsvärk i flera dagar, men fan vad bra den var! Tror att om man gör den en gång i veckan så får man feta resultat. Men träningsvärken efter alla deras workouts är outhärdlig, haha.

Uppdaterar senare med lite Tumblr-shit. Har sprängt min vanliga Tumblr med fitness nu så funderar på att göra en egen Fitblr. Alla gör ju det typ! Asså som vill gå ner i vikt. Haha. Fast jag kommer inte posta speciellt många bilder på mig själv och min mage som alla andra gör, jag är för tjock!

Pussssss!

 
En bild från när jag var med Vilma sist, första dagen på sportlovet I think?

Tre tumblr's

Hittade dom här igår och jag som inte är ett sånt där jättestort fan utav Tumblr bara dog. Nu är Tumblr min nya favorithemsida, helt klart. Ska börja använda det flitigt igen.

Iallfall, här är hemsidorna:

http://weightlossproblems.tumblr.com - Lägger upp bilder med massa olika weightlossproblems, vi alla kan nog känna igen oss.

http://get-thinspiration.tumblr.com - Massa inspirerande bilder, min motivation blir på topp så fort jag kollar in här!

http://1000reasonstoloseweight.tumblr.com - 1000 anledningar till att gå ner i vikt. Så fort ni börjar tveka på om det verkligen är vad ni vill, checka in detta.

Dom här tre kommer jag kolla in när det känns som jobbigast, när jag inte orkar träna, när jag bara vill äta upp hela godispåsen eller snacksa lite. Det är ju helt awesome, bara av att kolla på lite bilder nu får mig att bli taggad. Kommer säkert slänga upp massvis med bilder härifrån i framtiden, jag älskar dom.

Forever alone in school

Yoooo!

Ska inte dra till bussen förrän halv nio, mihi. Är dock ganska nervös för att det inte kommer finnas någon plats på bussen.. Hoho. Alltid nervös för sånt här löjligt skit.

Sitter just nu och kollar igenom massa Tumblr's, ni får se senare idag. Har tidsinställt ett inlägg om dom sen.

Slutar tio över två idag så tar tjugo i tre bussen hem, kommer väl hem strax efter tre eller något. Vi hörs mer då!


Pusshej!


Godnatt

Vet att ni älskar den snygga oseriösa bilden...... Hooooost.

#inspiration


Student sim

Ett tips om ni är uttråkade - gå in på spelo.se och sök på student sim. Jag har spelat det här spelet sen jag hittade det för första gången typ 2010. Lite krångligt dom första gångerna men man lär sig mer och mer, ett plus om man är hyfsad i engelska också.

Enjooooy!


Skuuläään

Shobre!

Började med att vi kom till skolan och fick reda på att vi inte började förrän kvart över nio. Yaaah. Sen hade vi iallafall matte där jag inte fick ett skit gjort, går inte bra med algebran just nu alltså. Sen spanska där vi inte gjorde speciellt mycket. Sen lunch, någon soppa? Helt okej. Vi satt och spelade Draw something hela lunchen, haha! Awesome.

Sen hade viiii.. SO. Fick inte ett skit gjort där heller, satt med samma uppgift hela lektionen. Sen bild, då klottrade jag på ett papper. Som sagt, jag suger på att rita. Sen hade vi NO där vi kollade på en pingvin-film, yeeey. Fettskönt avslut på dagen.

Imorgon är Sara i Sthlm så det kommer sugaaaaaaa. Men har ju mina andra besta vener Kamilla och Emma. Asså vi är inte direkt bästa vänner men dom är dom ända jag umgås med. You know what I mean.

Nu tänkte jag skriva lite på en berättelse jag började igårkväll i anteckningar på datorn. Love it.

PUSS PÅ ER!


Never sacrifice who you are just because someone has a problem with it

Good morning!

What's up? Själv har jag precis ätit upp frukosten och ska alldeles strax börja göra mig iordning. Jag har börjat gått upp tidigare för varje morgon, idag gick jag upp prick halv sju! Fatta vad skönt? Har huuuur lång tid som helst på mig att göra mig iordning. Fast jag måste sluta äta frukost så länge, har ätit frukost i typ 25 minuter nu. Woopzie. Men det är ju för att jag sitter vid datorn samtidigt. Ska nog dissa datorn i framtiden.

Anyways, jag drömde en mardröm inatt. Fyfaaan vad rädd jag var när jag vaknade klockan tre. Jag skakade, hjärtat bankade skitfort och jag hade tappat Pluto. WTF, jag hade tappat Pluto. Min hjälte låg alltså på golvet. Han som ska rädda mig från alla mardrömmar låg på golvet. TACK PLUTO. Rädd som fan att jag skulle se ett spöke stå mitt i rummet vände jag mig snabbt om, plockade upp honom och somnade om. Ni anar inte hur läskig dröm jag hade. Det var någon spåtant som kunde säga när man skulle dö och alla datum som hon hade sagt, då hade dom dött. Jag höll hela tiden på att fråga när jag skulle dö, fast jag inte ville veta. Så jag började sjunga på lite Hot chelle rae i huvudet bara så jag inte skulle fråga och sen vaknade jag. FIFAAN.

Ska iallafall gå och börja göra mig iordning nu sen väcka lillebrorsan. Hatar torsdagar så det känns ärligt talat riktigt jobbigt att gå till skolan idag. Bild, 65 minuters NO, SO, Spanska.. Alltså varenda ämne idag är sämst, förutom engelskan. Kom även på att jag inte pluggat till någon av glosförhören vi ska ha idag. GREEEEEAT. Spanskan kommer gå riktigt bra känner jag. Not.

VI HÖRS SEN LUVIES. PUSS!

 
Snälla käre gode gud. Kan du ge mig den här hårfärgen? Pleeeease?

Hjärtegott

HOLA DOLLS!

Kom hem för typ en halvtimma sen, azuuum. Skoldagen var väl helt okej, as usual. Började med idrott med Orlando, ganska kul. Jag, Emma, Sara och Kamilla gjorde typ ett eget litet pass. Hehe. Sen hade vi svenska med en asläskig vikarie, det var knäpptyst i klassrummet! Första gången. Sen hade vi håltimma då vi stack till coop, som ni såg i förra inlägget. Köpte en stor cola light och pommes frites-tallrik, fyfan. Har aldrig ätit så mycket pommes frites i hela mitt liv, ändå blev det bara hälften så många kalorier som i gårdagens lunch? Haha.

Sen hade vi iallafall musik och vi fick nya platser, sitter vid Kamilla. Najs! Vi typ kollade på papper till provet nästnästnästa vecka, heeemskt! Kommer aldrig komma ihåg allting.. Var typ fem olika papper. Kul! Sen hade vi SO och det har nog aldrig varit så mycket kaos.. Han fick gå till rektorn med en person och sen fick han slänga in en annan person i ett annat rum.. Han skrek, svor och det var kalabalik! Fick inte en uppgift gjord ens. Sen kom han till mig bara för jag tänkte lyssna på musik (asså i början av lektionen) och sa att han skulle ha in alla mobiler, men han tog typ min och fem andras? Jag käfta emot som faaaan men han lyssna inte. ÅHH. Hatar SO utav hela mitt hjärta. En tjej började till och med gråta för hon hatar honom så mycket, det går ju för fan inte!? 80% av lektionen skäller han ju på två jävla elever, skaffa en till SO-lärare eller något!?

Fettirriterande. Har iaf precis ätit upp mellanmål. Skulle egentligen inte äta något men mamma hade köpt med BRUNT BRÖD, hjärtegott! Fyfan vad gott. HAHA, RIMMAR! Så har precis ätit två skivor ändå.. Plus juice.. UGH. Men har ju som sagt cola light nu så ahh, ifall jag inte dricker upp allt ikväll så har jag ju det till mellanmål imorgon. 0 kalorier, NAJS!

Ska spela Stardom: The A list nu (världens roligaste speeeeel) och sen gå och lägga mig höll jag på att skriva, HAHAHA. Men sen vet jag inte. Ska spela det ett tag.

PUSS PÅ ER!


Bild från jullovet (gammal med andra ord) men den ska användas nu. Surfplattan alltså.

Lista tagen av Kamilla

Har säkert gjort den förut men här kommer den igen iallafall! (OBS! Den skrev i söndags kväll så svaren kanske blir lite crazy bananas till skillnad från datumet, tiden osv. Haha!)

Namn: Mathilda
Piercingar: Näsvingen, naveln och örat
Tatueringar:  Ingen än så länge.
Längd: 1.63
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Orange
Fräknar: Japp.
Motto: Fuck what people think

Kär? Inte riktigt.
Önskar du att du bodde någon annanstans? DET MENAR DU INTE!?
Tänker du på självmord? Nej? Bara när jag blir riktigtriktigtriktigt emo men senast jag var det var typ i September.
Dricker du? Aa, cola light, pepsi, vatten, multivitaminjuice..
Använder du droger? HAHAHAHA VAD TROR DU?
Röker du? Nej?
Vilket schampo använder du? Sunsilk tror jag?
Vilken parfym använder du? Laila Bagges Rock romance tror jag den heter?
Vad är du rädd för? Spyor och magsjuka, fyfan i helvete.
Gillar du att tvätta? Nej, usch.
Gillar du berg och dalbanor? Jaa! Hihi.

Senaste...
Filmen du hyrde?
Ingen aning.
Filmen du köpte? Ingen aning.
Låten du hörde? Live my life - Far East Movemeant feat. Justin Bieber
Låten du laddade ner? Ingen aning, det var ett tag sen nu.
Personen du ringde? Sara.
Personen som ringde dig? Emma.
TV-program du såg? Så ska det låta.
Person du tänkte på? En gammal vän.

För eller emot...
Långdistansförhållanden?
Typ något mittemellan.
Utnyttja någon? Emot!
Självmord? Emot.
Ungdomar som röker? Starkt emot! Tycker röka är värre än dricka alkohol till och med.
Använda droger? Emot!
Sex före äktenskap? För.
Förhållanden? För!

Favorit...
Låt:
Just nu är det nog Tonight tonight.
Sak att göra: Dansa.
Sport: Dans.
Dryck: Cola light/Pepsi max.
Kläder: Tights, shorts, oversize-linne, bandeu, en stor hoodie och converse.
Film: Never say never, step brothers, american pie och step up 3.
Bil: Range rover ♥
Serie: O.C och Degrassi: The next generation.

Har du någonsin...
Gråtit över en kille?
Nej, haha.
Gråtit över en tjej? Ja, för många gånger.. (Alltså kompisar!)
Ljugit för någon? Haha ja!
Varit i slagsmål? Inte vad jag vet?
Blivit arresterad? Haha nej.
Träffat någon över internet IRL? Japp.

Antal...
Gånger du varit kär?
0, har aldrig varit riktigt kär någon gång. Bara förälskad.
Gånger ditt hjärta brustit? 0.
Tjejer du kysst? 0, haha!
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Typ 10? Jag vet inte haha!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Två, om man räknar mitt förnamn och efternamn liksom.

Senaste...
Boken du läste?
Justin Bieber: Min historia i 'bokväg' men i Wattpad-väg så var det Just another summer.
Personen du fick e-mail av? Ingen aning.
Personen du fick brev av? Ingen aning.
Personen du fick sms av? Sara.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Typ igår?
Saken du köpte? En tidning.

Vad har du gjort idag? Varit hos mormor och fikat, duschat, spelat dator.. Typ det.
Var det kul? Nja.
Brukar du svära mycket? För mycket.. Försöker att sluta men det går inte så bra.
När stiger du upp på morgonen? Mellan kvart i sju-halv åtta på vardagar.
Gillar du att slåss? Har aldrig gjort det men jag slår vad om att det är awesome, kan bara tänka mig kicken man får..
Vad har du på dig? Trosor och handduk, haha!
Vad ska du göra ikväll? Sova hade jag tänkt!
Vad är du allergisk mot? Inte ett j*vla skit.
Var har du ont? Rumpan.
Använder du hårsprej? Nope.
Kan du stå på händer? Näe.
Håkan Hellström eller The Ark? The Ark, lätt!
Salt eller socker? Salt.
Gillar du ketchup? Älskar.
Är du glad nu? Sådär.
Var du glad igår? Ganska.
Vad dansar du till? Musiiiik!
Stockholm är ...? Sveriges huvudstad! (där satt den!)
Göteborg är ...? En stad.
Kan du sjunga? Nej, men vet ni hur mycket jag tränar nu för tiden eller!?
Spaghetti eller makaroner? Breda spaghetti, f*n det godaste som finns!
Land du vill besöka? England och USA.


Håltimma, slutar kl 2 idag! Har även köpt ...

dsc01334 (MMS)

Håltimma, slutar kl 2 idag! Har även köpt 1.5 liter cola light, liiivet!


Morsning korsning!

Yo!
Sitter här och äter hamburgerbröd till frukost, fettgott! Det är också 20 kalorier mindre än korvbröd + det är mer mättande, så det är perfa!
Men måste kasta i mig det här och börja göra mig iordning, ha en bra dag luvies!

Goodnight

Jag vet inte vad som hänt men jag kan verkligen inte sova utan min Pluto längre. Kalla mig töntig, I couldn't care less. Tycker han är ganska söt. Han är köpt på Disney land, ni anar inte hur länge jag gick runt i gosedjursaffären och var helt facinerad. Amazing. Vill dit igen och köpa en till Ior, hihji. Men iallafall - GODNATT!

Tea & Digestive

Hade ju somsagt lite kalorier över och jag blev såååå sugen.. Men har fortfarande 25 kalorier kvar so don't worry. Ska gå och borsta tänderna och sova direkt efter teet är uppdrucket så jag kommer inte få i mig nåt mer sen.
Men sov gott mina fina läsare, natti.

Dagens kalorier:



Frukost - 268 kalorier
Lunch - 623 kalorier
Middag - 673 kalorier
Eftermiddags mellanmål - 236 kalorier

Träning - -390 kalorier

(Som ni ser - jag äter inte mindre än vad en normal människa gör. Så tro inte att jag kommer bli något anorexia-barn eller något för jag äter helt normala portioner, det är ju bara det att jag måste hålla koll på det jag äter och minska portionerna. Jag åt typ som en fullvuxen man förut, dags att börja äta som en tonåring igen.)

Zumba

Hola!

Dansade lite Zumba förut, riktigt najs! Brände runt 400 kalorier men jag blev osäker så jag skrev 390 istället. Haha. Har inte dansat på ett tag men det var två rutiner som var riktigt roliga typ El Amor El Amor och nånting med en till Merengue tror jag. Inte riktigt säker på vad den heter.

Ska alldeles strax göra lite styrketräning och sen blir det duschen. Har inte orkat hoppa in än. Åt middag direkt efter träningen och sen bara orkade jag inte gå direkt in. Tyckte det var skönt att chilla vid surfplattan istället. Åt faktiskt lite majs till middagen! Första gången ever jag tar grönsaker frivilligt. Kände att jag var tvungen att iallafall äta liiite grönsaker idag.

Har inget att säga, känns som att det här verkligen blev en viktinspirerad dag eller nåt. Alla inlägg kommer handla om mat, träning och vikt. Dagens kalorier dyker ju upp om typ en timma!

Puss på er iaf.


Jag förut efter träningen, hihi.


Flingor

Tja babes!
Kom nyss hem från skolan och sitter och äter flingor, jag har glömt hur gott det är! Skulle egentligen bara ätit ett halvt äpple för kalorierna börjar ta slut nu, olyckligtvis. Kom dock fram till att jag kör lite zumba sen så kan jag äta lite godare mellanmål och äta en hel portion middag. Maten i skolan var så god idag att jag kanske råkade ta både stekt potatis och bulgur istället för bara bulgur...
Men vi hörs sen med mer uppdatering, peace!

Believe in yourself


Korvbrödsmackor..?

Hello dolls!

Vaknade kvart i sju, fasen vad skönt att för en gångs skull vakna av alarmklockan! Ni förstår, den har slutat väckt mig... Ja, jag är en tungsovare.

Sitter här och äter frukost iallafall, två korvbrödsmackor och multi. Låter säkert helcp men det är seriöst asgott! Haha. Har aldrig varit så hungrig på morgonen i mitt liv tror jag, oh my gosh säger jag bara. Jag var så hungrig att jag fick börja äta innan jag satte på datorn. LOL.

Vi hörs efter skolan idag tror jag, puss på er!


Jag idag! Linne från gina och tröja från jack'n'jones. Älskar deras tröjor, hehe.

Good night

Hello!

Förlåt för att jag inte uppdaterat, men har spelat spel på surfplattan, letat på en app halva kvällen för att sedan få reda på att det inte fungerade på surfplattan, m.m. Ska vänta på att finnkrämen ska torka och sen blir det sängen. Har inte småätit ett skit idag, fatta hur najs!? Men blev assugen nu på kvällen, funderade till och med på att ta en godis 'bara för att bli av med sötsuget' men det blir ju värre då. Så jag sket i det. Tihi.

Vi hörs imorgon ifall jag orkar gå upp innan sju. Puss!


Är inne på min lillebrors användare så yaaah. Här får ni en bild på.. Något?

Dagens kalorier hittills

Hiya!

Skoldagen idag var väl som vanligt I guess. Dunkade musik på lektionerna, chillade på rasterna.. Ah, en vanlig dag. Kom hem, åt mellanmål och chillade. Har verkligen inte gjort något speciellt idag.

Har iallafall börjat med kaloriräknaren igen för det behövs nu när jag ska försöka sluta småäta. Äter ofta mycket mindre när jag har den också bara för att jag inte orkar söka runt efter det. Awesome. Har iallafall bara ätit runt 750 kalorier hittills idag, ihh! Stolt chey.

Funderar på att publicera dom varje dag också, så ni får se lite av vad jag äter. Är ju inte direkt supernyttig om man säger så. Kanske tänker ibland att jag inte ska äta vissa grejer ifall jag ska visa upp det här! Men ni får säga till ifall det är en dålig idé.

Här kommer dagens bild hittills! Ska också publicera ett inlägg om själva kaloriräknaren senare i veckan, ifall ni är intresserade.

Puss på er, hörs senare!



Frukost - 144 kalorier
Tidigt mellanmål - 160 kalorier
Lunch - 122 kalorier
Eftermiddags mellanmål - 295 kalorier
Övriga - 16 kalorier

Tatuering


När jag fyller femton vill jag helt seriöst skaffa en sån här tatuering på handleden eller kanske i nacken, vet inte riktigt hur det skulle se ut där men. Jag vet att jag kanske inte kommer vara en belieber om 40 år men jag vill ha kvar den som minne. När jag tittar på den ska jag le och komma ihåg alla underbara minnen som belieber.
Lite random sådär, men ja. En sån skulle jag mer än gärna kunna tänka mig att skaffa.


Hell yeah!

Hej dolls!

Kom ut från duschen för typ en kvart sen.. Åhh vad jag HATAR att duscha. Verkligen det värsta som finns.

Sitter här och sörjer två gamla goda vänskaper som jag saknar. Hatar att allt slutade såhär. ÅHH. Ska försöka bygga ihop ett av dom, det som betydde mest.. Oh well.

Men iallafall! Sitter här och har asont i fingrarna och försöker 'torka kroppen'. HAHA. Konstigt det lät. Ska snart gå in och ta finnkräm, borsta tänderna och sen byta om osv. Kanske byter om före förresten. Smartast tror jag.

Aja! Det här är väl godnatt-inlägget så vi hörs imorgon.

Puss!


Hahaha Harry drar ner och Louis drar upp.

Guitar

Tja!

Sitter just nu och lirar gitarr och sjunger lite, måste träna på ackorden.. Jag måste skaffa mig en riktig gitarr, det här går ju inte!? Den är skitdålig och jag vet inte riktigt hur strängarna sitter? Den första e:t åker ner när jag trycker ner den.. Härligt.

Har haft jätteont i magen hela kvällen, dunno why. Det gav sig för typ en timma sen när jag åt så det var skönt. Hehe. Tror att jag ätit alldeles alldeles för mycket. Men det här är ju sista dagen så man måste ju njuta, right?

Kollade på I used to be fat och blev fettinspirerad att gå ner 10 kilo på tre månader när han gick ner 50 kilo på tre månader liksom.. Sjukt!

Men jag uppdaterar senare precis när jag kommit ut ur duschen.. PALLA!

Puss på er!


En HEMSK bild från i sommar, sådär fet ska jag inte vara i år! Nu jävlar!

I don't know if i'll make it

HEY!

Sitter här och chillar lite. Jao. Åt inte snusksoppan förut, den smakade piss! Gjorde ägg och makaroner istället, sjuuukt gott. Men iallafall, har spelat sims i typ två timmar nu. Fettnajs!

Tänkte gå och tjocka i mig lite godis nu eftersom det här är sita dagen jag ska småäta.. Hehe, vi får se hur det går! I'll keep you updated.

Här kommer några quotes från we♥it, enjoy!








SLAPP TRÄNING!

Hello dolls!

Kom nyss hem från mormor, jag och mamma fikade där. Jag slapp att träna, fyfaaaaaan vad skönt! Tar det i veckan istället eller nåt. När jag inte har uberfettigt hår och har sovit i iallafall fem timmar. Lol, den där extra timmen betyder mycket när man väl är på gymmet.

Skulle mycket hellre ha ett gymkort så jag, Sara, Emma och Kamilla kan träna samtidigt. Fatta vad najs! Så kan man peppa varandra liksom.. Man får mycket mer motivation också ifall två stycken bestämmer sig för att dra, då kan alla dra ju. Kanske kan köpa ett prova på-kort och visa mamma och pappa att jag älskar det. HAHAHA. Typ.

Ugh jag åt alldeles för mycket kakor. Tur att vi ska äta äcklig lunch, hähääää! Men kanske tar en viktväktare-soppa senare ifall jag blir hungrig framåt kvällen. Vill prova ifall den är god. Funderar också på att köpa hem några påsar med sån här pulversoppa och pulvershakes, ni vet? Så kan man byta ut en måltid om dan till en sån. Fatta vad bra! Fast jag tror inte jag kommer köpa det men ändå.. Ska köpa smink nu.

Mamma sminkade halva mitt ansikte idag, hahaha! Så jag är typ orange på ena sidan och vit på andra sidan. Najs! Haha. Ska köpa hem en foundation som matchar min hudton, ett puder som passar till, en grej som man plockar sina ögonbryn med och en bra ögonbrynspenna. Ska bli mer tjejig nu! Orkar inte vara den feta tjejen något mer.

Men vi hörs senare med något roligare inlägg, puss!


Man ser typ ingenting men osminkad vs sminkad.

4 timmars sömn..

Tja snyggingar!

Ligger här i sängen och är helt jävla död. Gick och la mig tjugo i fem och vaknade halv nio. Nice. Tänker inte gå och lägga mig än heller, ska gå och lägga mig typ åtta och vakna typ halv sex så jag kan börja göra mig iordning tidigt igen.

Men idag ska jag åka och gymma, ÅHHHHHHHHHH, så jag kanske måste sova nån timma innan det eller nåt. Vill ju inte ramla ihop på löpbandet eller i solariumet.. Omg solariumet HAHAHAHA ligger där i typ en timma.

Fattar seriöst inte hur jag kan vakna så tidigt men.. Igår gick jag och la mig halv tolv och vakna tio? Kanske det att brorsan kommer och skriker godmorgon i ens öra? Ah.

Men jag orkar inte skriva mer jag är så jävla fucking trött.

PUSS!


Gammal bild bara för att.

Just girly things - Products(/beauty)


























No matter what we party tonight

Yo luvies!

What's up? Själv typ sitter jag här och ska snart in på nån tumblr och leta bilder och sen typ gå in på weheartit och kolla bilder och sen typ dagdrömma om sommaren och sen typ droga musik och sen typ ja.

Idag har jag inte gjort så väldigt mycket. Gick upp, åt frukost, spelade GTA, åt lunch, spelade GTA, gjorde mig iordning smått (vilket betyder dra på sig onepiece), åkte och handla, läste veckorevyn och sen satte jag mig här.

Tänkte publicera lite tumblr-bilder senare så det blir bra uppdatering idag. Hihi.

PUSS!


Aw, sötnos. ♥


Hot Chelle Rae

Jag och Emma kärade ner oss i bandet Hot Chelle Rae igår. Det vi gillade med dom var typ deras 'beat'? Sen tyckte vi att deras röster var grymma, speciellt i Tonight tonight. Vi bara älskade dom från första låten liksom. Dom har nyligen släppt ett nytt album så ja.

LITE FAKTA OM DOM DÅ!

Hot Chelle Rae är ett pop/rock-band som bildades 2005. Bandmedlemmarna heter Ryan Follesé (sång och gitarr), Nash Overstreet (gitarr och sång), Ian Keagy (bas och sång) och Jamie Follesé (trummor).
Först hette bandet 'Miracle drug' men dom döpte sen om bandet till 'Hot Chelle Rae' efter en stalker på MySpace.

Sommaren 2007 var dom förband till en utsåld Lil Jon-konsert. Senare det året spelade dom på South by Southwest, en musikfestival i Austin, Texas, och åkte sen på turné med bandet Vedera.

Jive Records signade dom i oktober 2008 och sen började dom jobba med deras första album Lovesick electric.

Dom släppte singeln Tonight tonight (♥) som nådde #7 på Billboard Hot 100 i juli 2011. Deras nästa singel I like it like that hade premiär (?) den 13 september 2011. Deras 'Whatever' album blev meddelat på bandets hemsida 4 oktober 2011 och släpptes 29 november 2011.

31 december 2011 uppträdde dom på 'Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest' och spelade deras två hits, Tonight tonight och I like it like that (det är dom två vi älskar, haha!). 29 januari 2012 spelade bandet på det nationellt visande 2012 Pro Bowl pregame (?) cermonin på Aloha stadium i Honolulu, Hawaii och sjöng I like it like that och Tonight tonight. Bandet uppträdde också I like it like that på 'Hall of Game Awards' den 20 februari 2012.

Dom har också blivit nominerade till två awards och vunnit en.


Hoppas ni fick en liten inblick i vilka dom är nu! Dom är iallafall riktigt bra och här kommer deras två toppsinglar som vi älskar:





I like it like that


Tonight tonight

Här kommer bilder på bandmedlemmarna och bandet tillsammans: (Första gången nu jag såg dom på riktigt.. HAHA!)




Ryan Follesé




Nash Overstreet




Ian Keagy




Jamie Follesé





Jamie Follese - 2011 American Music Awards - Press Room

Hot Chelle Rae

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!?

Hallå ni bad ju om en frågestund och så har ni inte frågat en endaste grej!? Kom igen nu bröder!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET!

 


Nattlandbandyn

Tjobre!

Nattlandbandyn var sådär om jag ska vara ärlig. Asså det hade ju varit tusen gånger roligare ifall vi varit med och spelat men sen stack Emma och Kamilla och då blev det ännu tråkigare.. Fast det var en massa folk där! Så ifall man hade känt massa folk hade det säkert varit skitkul.

Aja, vi stack till coop vid typ nio och satt vid busshållsplatsen och frös arslena av oss i typ en halvtimma och åt choklad. Hahaha, idioter.

Idag tänkte jag åka och gymma men jag orkar inteeee. Jag blir bara irriterad när jag inte klarar av att jogga mer än fem minuter innan jag bokstavligt talat DÖR. Vill jättegärna sola men asså lol. Jag blir bara mer fräknig än vad jag redan blivit utav solande på rasterna.

Slänger upp ett inlägg om ett kick ass-band som jag och Emma började älska igår om någon timma.

PUSS!


Jag och Sara i måndags, mobba inte!

104 frågor

Uttråkad chey såhär precis innan midnatt.

1. är du kär? - Nä.
2. har du snusat? – Nä.
3. har du fimpat en cigg på nån annan? – Nä.
4. har du legat i sängen brevid en kille? – Ja min lillebror, storebror och pappa. Inte alla på samma gång though. Och när jag var liten alltså.
6. har du blivit slagen allvarligt? - Nej det tror jag inte? 
7. tar du droger? - Nä!?
9. har du pussat en tjej? - INTE MED MENING!  
10. hatar du någon? – Aa.

11. älskar du någon? - Aa-
12. har några av dina vänner svikit dig? - Några? Pfft, hela min värld har svikit mig två gånger.
13. har du djur? - Aa.
14. har du legat brevid en tjej i sängen? – Som kompisar ja?
15. hatar du dig själv? - Pretty much yeah.
16. gillar du orange? - Nej, mitt hår är orange:t!
18. har du nån sjukdom? - Aa typ dum i huvudet-syndrom.

20. har du en gris? – Typ fem.
21. har du en plattång? - Aa.
22. har du en bror? - Två stycken.
23. har du sjukt bra humor? - För bra humor.
24. är du brunett? – Nope.
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Jag hatar det men har inget val. 
26. tycker du om hästar? – Tycker dom är vackra, men inte så mycket mer än så.
27. har du en hund? – Aa.
28. har du skilda föräldrar? - Näe. 
29. har du gått på simskola? – Aa.

30. har du sagt bög till en kille? - Mm.
31. har du sagt fitta till en tjej? - Japp.
32. har du fuskat? – Många gånger.
33. har du en teve på ditt rum? - En icke-fungerande, yes.
34. har du lunar? - Hade.
35 har du msn? – Använder sällan.
36. har du en syster? - Nope.
37. har du bruna ögon? - I wish.
38. gillar du att fota? - Älskar.
39. har du sett dig själv brinna? – ?

40. hjälper du dina vänner? – Hjälpte Sara och Emma i matten idag. HAHAHAHA.
41. gillar du tacos? - Helt okej.
42. tycker du att du är söt? - Ibland om jag är riktigt nöjd med både smink och hår, men det händer jävligt sällan.
43. har du dansat? - Prata inte om det då bli rjag ledsen. UHUHUHU. Varför slutade jag!? Idiot.
44. har du spelat fotboll? - Ja.
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Med kändisar, ja.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? – HAHAHA JA.
47. har du ätit sniglar? – Nej men jag vill prova.
48. äger du en locktång? - Yes sir.
49. gillar du att tugga tuggummi? - Älskar.

50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? – Nä.
51. gillar du kläder? – Älskar, skulle köpt alldeles för mycket kläder ifall jag haft mycket pengar.
52. Hatar du falska vänner? – Japp.
53. gillar du räkna matte? – Ibland, älskar algebra och statistik men det andra pretty much sucks.
54. älskar du någon nu? - Aa, min familj och mina vänner.
55. Har du gråtit inför en vän? - Mm..
56. kan du sjunga? – HAHAHA.
57. Har du sett nån död? – Nej?
58. säger du vad du vill? - Ja, tyvärr.

61. kan du tala spanska? – Si.
62. är du kortare än 1.60? – Nej.
63. älskar du sommaren? – Ja!
64. älskar du vintern? – Nej!
65. har du mer än 1 par skor? - Ehehehehe. Jag älskar skor.  
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - Ibland-
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Ja.
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Nej.
69. gillar du att städa? - Nej! Men jag gillar att sortera grejer.

70. gillar du att sova länge? – JA!
71. har du vart med om en olycka? - Vet inte..? 
72. är du förvirrad? – Ibland.
73. har du mer än 6 par byxor? - HAHA JA? DAH?  
74. har du förlorat en vän? – Aa..
75. gillar du att shoppa? – Älskar!
76. har du varit i paris? – Japp, the city of love!
77. gillar du ormar? Helt okej.
78. klarar du dig själv? – Ja, har alltid varit ganska självständig sådär. Ensamvarg.
79. har du lagat mat? –HAHAHA JA? Jag gjorde det ikväll! 'stolt'

80. är du klantig? – Jag tror nog det.
81. har du foppatoffler? - Inte längre.
82. har du mer än 20 låtar på din data? - HAHAHA VAD ÄR DET FÖR FRÅGA? Klart som fan jag har!? Musiklover helloooo? 
85. har du mer än 7 par nagellack? - Ja!? Har lagt upp hela min nagelsamling HÄR.
86. har du busringt? – Ja, haha.
87. har du skällt på din bror? - Japp.

90. sover du med nått gosedjur? - Just nu sover jag jämt med Pluto, my husband. ♥
91. har du åkt nånstans utan att du får? Har jag säkert.
92. vill du bara bort ibland? - För ofta, haha.
93. har du tältat? – Japp, men vi sprang skrikandes in när vi skulle sova. Larvar överallt..
94. har du bränt dig? – Japp.
95. har du lekt med levande ljus ? - Ett par få gånger.
96. har du lekt anden i glaset? – Nej!
98. bor du i skåne? – Typ två-tre veckor om året!
99. gillar du hip hop/rap musik? - Älskar!
100. är du på sista frågan nu? - Nä.
101. är du singel? – Ja.
102. har du flygt flygplan nån gång? - Japp!
103. har du kul just nu? – Inte kul men inte tråkigt heller.
104. är du blyg? – Inte så jätteofta men om jag är nervös för att träffa någon så har jag en tendens att bli lite småblyg.


HÄR SITTER VI OCH ÄTER MASSA CHOKLAD MEDAN...

gosmsphoto133071 (MMS)

HÄR SITTER VI OCH ÄTER MASSA CHOKLAD MEDAN VI VÄNTAR PÅ BUSSEN!


Nattlandbandyn 2012!

Tja bröder!

Nu drar jag mig mot bussen, Nattlandbandyn 2012 here I come!


Jävla fjorrebild..

Living young and wild and free

Yo!
Skoldagen idag har väl varit ganska rolig. Började med mentortid som var som vanligt. Sen spanska då vi kollade på en konstig film, sen SO då jag bara lyssna på musik och fick ganska mycket gjort.. Hihi. Sen var det lunch, tacooos! Fast det smakade bajs. Sen hade vi mattw då jag och Emma lyssnade på musik och fick asmycket gjort, vi som jämt sitter och snackar!? Haha. På svenskan var det KNÄPPTYST för första gången någonsin! Helt otroligt. Jag och Emma drog ihop våra bord och lyssnade på musik men Nils förstörde hels tiden, uhuhu.
Sen skulle vi hem och det kaosa med bussarna. Det slutade med att vi tog stadsbuss till Hovsta där mamma hämta oss. Chill.
Kom hem och åt mellanmål och mula i mig godis. Jum. Kommer ett inlägg senare om ett helgrymt band som jag och Emma började älska idag, yay! Ikväll drar jag, Emma, Sara och Kamilla till nattlandbandyn och hejar på och letar efter snygga killar! Tar halv elva-bussen hem och chillar väl loss efter det.
Hörs sen då biatches, PUSS!

Tja bröder! Sitter just nu på bussen mot s...

gosmsphoto133067 (MMS)

Tja bröder! Sitter just nu på bussen mot skolan och lyssnar på Live my life - Far east movemeant feat. Justin Bieber, den är GRYM! Skitbra partylåt. Som ni ser på bilden så måste jag använda min turkosa sladd som tillhör mina urbanears för att jag ska kunna ha mina Samsung-hörlurar... Snacka om att killarna kommer mobbas idag! Saknar mina söta vita hörlurar med rhinestones på.. Damn it att man inte kan köpa sådana! Får väl köpa ett par vita och pimpa dom eller nåt. Slutar tidigt idag så det kommer väl mer uppdatering efter tre nångång. Puss!


G'nite

Yo!

Mamma sa efter att hon läst mina vänners bloggar att jag har ett irriterande glosförhör imorgon. Jag som hade tänkt att dissa det helt och faila totalt. Seriöst jag hatar spanska av hela mitt hjärta. Vår lärare bestämde sig idag att vi ska ha 25 glosor tills imorgon. Japp. Jag har inte ens tagit med mig böckerna. Satt vid glosmaskinen på datorn men eftersom jag inte tränat på dom gick det åt h-vete. Seriöst jag orkar inte ens bry mig! ÅHHH! HATAR SKOLAN! SKULLE GÖRA VAD SOM HELST FÖR ATT FÅ BYTA! JAG LOVAR ATT JAG SKULLE ÄLSKA ATT GÖRA LÄXOR DÅ! JAG ÄR BARA SÅ TRÖTT PÅ ALLA JOBBIGA EFTERBLIVNA LÄRARE!

ÅHHHHHH. Duktigt irriterad för tillfället. Förut åkte iaf jag och mamma till coop och jag fick Spotify premium i en månad, ihhh! Lyckligtjej.se. Kan äntligen lyssna på spotify på mobilen igen! Måste bara fixa ett par nya hörlurar eftersom jag tappat bort mina, smartass..

Jag börjar sent imorgon och tar därför sena bussen, så uppdatering kommer då. Later luuuuviez!


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT!

HAPPY BIRTHDAY

Tisdag 1 Mars 1994 00:56 föddes min älskling på St. Judes hospital, London Ontario 2:a våningen rum 126, han vägde 3487 gram, Dr. Simon Bexleham förlöste honom och det regnade.

Att vid arton års ålder ha åstakommit så mycket som han gjort, det är en dröm för mig. En dröm som jag olyckligtvis aldrig kommer kunna nå. Han har vunnit nästan 60 olika awards, gett en jäkla massa pengar till välgörenhet, tjänat 48 miljoner dollar på ett år, ha en riktigt snygg och framgångsrik flickvän, sålt ut Madison square garden på 22 minuter, gett ut en bok, en film och fem album och en massa, massa mer.

Hans låtar har alltid funnits där för mig när jag behövt dom, han också på ett vis. Alla hans låtar har var och en en speciell känsla och ett speciellt minne. Bara jag hör någon av dom så känner jag precis samma känsla som jag gjorde under tiden jag lyssnade på dom som mest. Det är otroligt och det är bara med hans låtar det är så.

Dom hasselnötsbruna ögonen, det där perfekta leendet, den snygga frisyren och heta kroppen. Fattar ni vem jag snackar om? Oh yes. Justin Drew Bieber, som fyller 18 år idag. I det här inlägget försökte jag förklara en miljontriljonbiljons del utav vad jag känner om och för honom och jag hoppas att jag iallafall gjorde det.

Så grattis på födelsedagen hjärtat, i love you. ♥




































































Tja bloggen! Sitter just nu på skolbussen ...

gosmsphoto133061 (MMS)

Tja bloggen! Sitter just nu på skolbussen och käkar choklad med Sara, vi stack till coop efter det failade NO-provet. Jag fick ett random chokladbegär så så fick det bli! Glöm inte frågestunden lite längre ner, uppdatering dyker upp senare! Puss.


Tja bloggen! Sitter just nu på skolbussen ...

gosmsphoto133061 (MMS)

Tja bloggen! Sitter just nu på skolbussen och käkar choklad med Sara, vi stack till coop efter det failade NO-provet. Jag fick ett random chokladbegär så så fick det bli! Glöm inte frågestunden lite längre ner, uppdatering dyker upp senare! Puss.


RSS 2.0