PS3

Hola darlings!

Skoldagen var helt OK idag men spanskan var skittråkig, våran lärare var sjuk så vi fick kolla på spanska djungelboken? Det ända jag kommer ihåg är att han sa "estupendo" och hångla lät det som han sa hahahaha!

Aja. Tänkte springa ner och prova PS3 som jag inte har fått provat än men nu verkar det inte bli så för att jag inte vill gå och hämta Isak (lillebror) så nu kommer jag få diska. Hääääärligt.

Får väl prova det imorgon eller på fredag eller något. Hörs senare, peace!


Älska blåbärssmoothie. ♥

Engelskaläxa.

Hola darlings!

Kom hem från skolan typ kvart i tre och gjorde mig en gurkmacka och ett glas vatten och satte mig och tittade på Top model 14, love it. Skoldagen idag var helt OK jag vart typ asglad och lycklig på musiken så ja. Haha. Och det har bara varit jag och Belliepellie som varit idag för att Sara var sjuk och Emma gick hem efter rasten. Snuskmat var det också, köttfärssås med oregano i? Smaka skit iaf.

Nu sitter jag och håller på med min engelskaläxa, ska skriva om modetrender på 50-talet, 60-talet, 70-talet, 80-talet och 90-talet. Låter kul va? Ska vara inlämnat imorgon och jag har inte ens börjat med det. Måste sätta igång nu som sagt.

Medans jag gör läxan så ska jag lyssna på Taio Cruz's nya låt och såklart P!nk's f**kin' perfect. Hörs senare!


Love it. Har t.o.m låttexten som bakgrund på min blogg, haha.

PS3, nytt dansspel och dusch.

Hello darlings!

Ni anar inte hur mycket roliga saker som hänt idag alltså! Igår var en riktig sk*tdag men idag har det varit asbra dag! Vi har köpt ett PS3, fatta vad grymt! Men vi köpte bara ett COD som är ett killspel så det är inte speciellt kul för mig. Men man kan gå in på internet iaf! Ska prova att spela lite imorgon eller i övermorgon eller typ på fredag eller något.

Köpte också ett nytt dansspel som är sjukt kul! Man har typ en egen coach, ascoolt! Man kan dansa antingen latino typ eller boxningsdans, asgrymt. Dansade latino till Lady Gaga's just dance förut och SHIT vad jobbigt det var! Trodde att jag skulle dö efteråt hahaha. Ändå gör jag inte allt rätt, det är skitsvårt! Sen kunde man hoppa hopprep och det var ju jättelätt också... Not. Vart skitförbannad.

Men nu ska jag hoppa in i duschen med bikini för jag får inte ens duscha själv... Herregud alltså. Men vi hörs imorgon.

Kram!


Behind the scenes på kesha-plåtningen med mig och Vilma, hahaha minnen alltså! ♥


R.I.P THE SIMS 3 R.I.P

Saknar...






















Får trösta mig med att ladda ner saker och kläder... Suck. Tips på sidor där man kan ladda ner saker till The sims 3? Har redan konto på The sims resource och jag brukar ladda ner saker från aroundthesims3.com, lianasims3.net, peggyzone.com, holysimoly.com och parsimonious.org. Kanske gav er the sims 3-nördar några sidor som ni aldrig varit på, kul i sådana fall.

Lista.

Bara för att jag är nörd och inte har något att blogga om.

FAVORITER

01. Filmer? Min låtsasfru, 50 first dates (heter den så?) och härmed förklarar jag er Chuck och Larry. Läskigt att Adam Sandler är en utav huvudpersonerna i alla filmer, right? Det tycker jag iaf. Men han är ju bäst så. 
02. Låtar? F**king' perfect - P!nk och That should be me - Justin Bieber feat. Rascal Flatts.
03. Årstider? Sommar lätt.
04. Mat/dryck? Jag är ett matvrak, jag älskar nästan allt. Jag bara stoppar in saker i munnen, tuggar och sväljer ibland. Sen efteråt inser jag att det var äckligt och äter det aldrig mer. Hehehe. Och dryck är fanta. All fanta, kan inte bestämma vilken. Skulle kunna leva på fanta, jummie.
05. Djur? Hund, katt, häst, apa och människa. Synd att alien inte är ett djur. 
06. Färg? Grön och lila.
07. Parfym? Love all (Björn Borg) och Circus tror jag den heter (Britney Spears)?
09. Ämne i skolan? Matte (ifall det går bra) och engelska.
10. Sysselsättning? Dator, tv, shoppa och vara med familjen.

GILLAR DU ATT

01. Ge kramar? Till vissa, ja.
02. Ge massage? Nej, fy.
03. Gå promenader i regnet? Ja det är askul, kommer ihåg i somras när jag och Emma tog av oss våra skor och strumpor och sprang längs trottoarerna med fötterna i vattenpölarna.

ÖVRIGT

01. Svär du för mycket? Ja.
03. Vilken låt lyssnar du på just nu? F**kin' perfect med P!nk.
04. Vad är bredvid dig just nu? En stol.
05. Saker på skrivbordet? Sitter vid ett bord och det är en vas med tulpaner, ett fat, hjärtan på tråd (en växt/blomma), ljus och en till dator.
06. Hur ser ditt skrivbord ut? Menar ni bordet eller mitt skrivbord? För jag sitter ju vid ett bord. Men mitt skrivbord är typ ljust eller något inte fan vet jag.
07. Vad var det sista du åt? Pommes frites.
08. Vem vill du spendera resten av ditt liv med? Min familj helt klart.
09. Har du en lavalampa? Ja, en rosa.
10. Hur är vädret just nu? Det är mörkt.
11. Vad gjorde du igår kväll? Spela dator.
12. Vem pratade du sist med på telefon? Mamma.
13. Vad gör dig glad? Överraskningar och då man slipper vara i skolan.
14. Vart skulle du vilja åka? USA.
15. Har du pojkvän/flickvän? Nepp.
16. Är du kär? Alltid.
17. Hur tidigt stiger du upp? Runt sex-tiden exakt varje dag. Sjukt störande.
18. Vem/vilka vet mest om dig? Mamma och Frida, min kusin. Och Emma vet rätt mycket om mig också. Jessica och Vilma också, men mamma och Frida vet mest.
19. Gillar du att slåss? Med Emma, ja.
20. Vad ska du göra ikväll? Sitta vid datorn.
21. Har du utländska föräldrar? Olyckligtvis inte. Skulle vilja att mina föräldrar var från mars eller jupiter.
22. Var har du ont? Ingenstans för tillfället, brukar ha ont någonstans jämt typ.
23. Är du bra på att måla? Nej, det är jag verkligen inte. Men jag vill inte vara bra på att måla heller så, haha.
24. Vem kramade du senast? Isak (lillebror) eller mamma.
25. Vad längtar du till? 14 maj och maj nästa år och när vi flyttar och när skolresan är över och massa mer.
26. Vad heter dina husdjur? Viggo och Morgan! (Morgan är min osynliga talande pinne)
27. Har du körkort? I min värld, ja. Min värld är bra härlig!
28. Favoritgodis? Saltlakrits och polkagrisar från Gränna helt klart.
29. Morgon- eller nattmänniska? Det här låter läskigt men båda.
30. Sparare eller Slösare? Slösare hehehe.

Skitbra datorlagare.

Hello darlings!

I förrgår fick vi hem våran stationära dator igen, så som jag längtat efter sims! Vi fick också hem en bauta-skärm men den gick inte att koppla in! Sen skulle jag spela sims nu och då kan man inte få ut eller in skivor och jag tror att min sims-skiva sitter i. Härligt va? Vilken sjukt bra datorlagare vi har! Vi borde ge den till någon professionell som vet vad han håller på med nästa gång. Inte en sådan här "duktig" som skickar hem fel grejer och förstör datorn för oss.

Jaja, annars då. Mamma har precis beställt hem några krukor som man kan plantera saker i, det var typ rabatt på det så vi köpte det. Det är som ett kryddkit typ vi får med persilja-frön, m.m. Kul, jag älskar att plantera saker!

Men nu ska jag fortsätta tjura så hörs vi senare, bye!


Vacker va?

Fabulous!

Hello!

Dagen har varit jättelyckad! Skoldagen började med att jag och Vilma gick ut och tränade med våra lappar, SHIT VAD NERVÖS JAG VAR! Typ svalde en klump i halsen hela tiden men sen gick det över. Sen gick vi ner till gympasalen och började ställa iordning allt och vi sjöng lite och dansade och hade allmänt kul! Sen gick vi och åt sen gick vi tillbaka och då bytte typ alla om.

Sen var klockan slagen tolv och det var äntligen dags att börja! Allt gick jättebra förutom några gånger då vissa snubblade på sladdar och höll på att ha ner spotlighten... Fail. Sen sa jag nästan kexchoklad när jag skulle säga mjölkchoklad. Hehehe.

Men nu ska jag avsluta inlägget med en bild på mina nya underbara stövlar som mamma köpte idag, det är leopard-mönster! Dom ska jag ha i kloten, jag ville ha korta stövlar först men oh my god, när jag såg dom där ångrade jag mig och ville ha långa precis som dom är, hihi.


Fabulous. ♥


Yeahyeahyeahyeah!

Hello darlings!

Blogga inte igår för att jag inte hade något speciellt att blogga om. Dock börjar jag få mer inspiration, solen är framme hur mycket som helst och snön börjar smälta! Härligt.

Imorgon är det melodifestivalen och jag är astaggad! Dock var inte Vilma i skolan idag för hon var sjuk så vi får se ifall Carro får vara konfrensier med mig eller om det blir Vilma! Men jag ber till gud att det blir Vilma för vi har tränat så mycket!

Slänger in en random bild och så ses vi senare, kram.


LOVE OH LOVE! ♥

God morgon!

Imorgon är det skola. Fyfasen säger jag bara, det som varit så skönt utan skola... Vi får be till gud att Åsa är hos oss imorgon annars kommer det bli kaos hela veckan igen. Och på fredag är det melodifestivalen på skolan, gud så skööööööööönt!

Men nu ska Isak ha datorn, woopz. Aja vi hörs senare idag, kram!


Byxdress.

Kladdis kakis

Hello darlings!

Ska alldeles strax baka kladdkaka, har precis letat upp samma recept som jag använt förut. Kladdig kladdkaka, vet ni hur god den är? Och den blir exakt så kladdig som jag vill ha den, mumma! Här kommer receptet:

Du behöver:

♥ 2 ägg
♥ 2,5 dl socker
♥ 4 msk kakao
♥ 2 tsk vaniljsocker
♥ 100 g smör
♥ 1 dl mjöl
♥ 1/2 tsk salt (ja det ska vara så mycket!)

Du gör såhär:

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret i mikron. (Eller på spisen men mikron går fortast, hehe!)
3. Elvispa ägg och socker vitt/poröst.
4. Blanda ner resten utav ingredienserna med visp eller slickepott (inte elvisp, då kan det komma ner för mycket luft och då blir kakan torr!).
5. Häll smeten i brödad form.
6. Grädda i 26 minuter (exakt) för att få den underbart kladdig, hehe mums.

Såhär blev min kladdkaka sist jag baka:



Alltså hur kan man inte älska honom?

Jag förstår bara inte varför folk måste vara elaka och hålla på bara för att leka coola, ärligt väx upp. Vem smälter inte när man hör denna låten?


All my life i've been good but now, woooah i'm thinking what the hell!

All I want is to mess around and I don't really care about if you love me, if you hate me, you can take me baby baby.

Hehe, lite från Avril Lavigne's låt What the hell, älskar den och musikvideon. Vaknade för typ en halvtimma sedan, jag hatar att vakna tidigt. Idag har jag iaf. studiedag, skööönt! Fast jag ska nog bara lata mig hela dagen jag är sån, bara för att vi har studiedag tänker inte jag fullboka hela dagen och göra massa tråkiga saker. Jag gillar inte att göra massa saker. Inte när man äntligen är ledig iaf.

Imorgon har vi också studiedag, gud så skönt! Men på onsdag ska vi till skolan, fettsynd alltså. Vi borde haft studiedag till på fredag för på fredag är det melodifestivalen på skolan och då slipper kamratstödjarna typ alla lektioner.

Men nu ska jag spela Burger shop 2, älska det spelet alltså. Prova du också, gå in på spela.se och sen tjejspel och sen restaurang och sen bläddra ner tills du ser Burger shop 2!

Kram.


Ohyeah cooling innan gården.

Jäkla Sverige.

Jag hatar att Sverige bara har vanliga nagellack och typ stickers och rhinestones. Inget mer. Inga nagelpennor, inga nagelpenslar, inga nagelstämplar, ingenting bra har dom! Det måste man köpa via internet. Varför varför varför!? Sverige borde ha mer nagel-grejer mot vad dom har. Hur många tjejer som helst målar naglarna och det är klart man hellre vill ha en cool design än bara en färg med en sticker på. Hallå hur tänker Sverige!?

Det här önskar jag att Sverige hade:


Nagelstämplar. (ÅH GE MIG!)


Nagelborstar. (ÅH GE MIG!)


Onepiece!

Igår hämtade mamma våra onepiece och gud vad jag älskar den! Den är jättemjuk och varm och stor och underbar! Helt klart värt priset. Har på mig den nu, har typ haft på mig den 24 timmar i streck förutom att jag duschat. Duschade ju inte direkt med den, hahaha. Här kommer bilder iaf:


"...and enjoy a suit you will love more than your own mother."



Tittut.






God morgon.

Hello darlings!

Jag vaknade för en halvtimma sen ungefär, precis som på vardagarna. Jag hatar att det är ljust på morgonarna! Mamma och pappa kommer ju inte vakna förrän vid tio-tiden eller något. Ligger i sängen med datorn, det är jätteskönt, hehe.

Våra Onepiece kom igår precis som dom skulle och idag ska mamma åka och hämta dom! Men såklart var dom klantiga och skickade det till nåt Ica istället för till Coop, smarta norskar alltså.

Nej men nu ska jag spela nåt spel, chao.


Jag just nu hehe. Mitt ansikte såg inte helt normalt ut på bilden så jag täckte över det och copyright kom inte med p.g.a det vita ljuset. Nu ser ni hur ljust det är på morgonen.

Lista

Hittar inga bra spel, jag älskar restaurangspel och driva företag spel! Vill ni se spel som passar mig gå in på Spelo.se och sök på student sim, älskar det spelet.

Jaja, här är en lista jag snott från Egoina:

Jag har insett att min senaste kyss… har aldrig kysst någon!

Jag lyssnar på…
min mamma.

Du mår bäst när du… har kul med antingen mina vänner eller med släkt och familj!

Stockholms bästa stadsdel är…
Örebro. [Även fast det inte ligger i Stockholm]

Jag pratar… svenska!

Jag älskar/tycker om…
fiiiisk! Fast inte sushi.

Min bästa vän(ner) är…
jag har massa nära vänner istället för en "bästa vän". Tycker nästan att det är lite elakt att ha en bästa vän. Förstå mig rätt.

Min första riktiga kyss…
jag har ju aldrig kysst någon!

Jag avskyr när folk frågar…
om jag är sur fast jag inte är sur. För då blir man ju sur för att någon trott att man är sur fast man inte varit sur.

Kärlek är…
fett. (HAHAHA)

Någonstans, tänker någon…
att livet inte är värt att leva.

Jag kommer alltid att vara…
mig själv!

Jag är hemligt förälskad i…
aliens. Fast det är inte speciellt hemligt.

Sist jag grät var…
idag.

Min mobiltelefon är…
otroligt nice men inget slår ju iphone.

När jag vaknar på morgonen…
är jag skitförbannad för att det är skola.

Innan jag går och lägger mig… tänker jag på allt positivt och negativt i mitt liv. 

 Just nu tänker jag på… vad pappas kompis nyss sa.

Bebisar är…
coola om dom är aliens.

Homosexuella är…
människor.

Blondinbella är…
en förebild.

Ikväll ska jag…
frossa i pringles, ostbågar och cuba cola.

I morgon kommer jag…
hämta onepiece och ta en 30-minuters promenad.

Jag vill verkligen…
 slippa kloten.


Spela.se

Hello darlings!

Har blivit "spelberoende" och det är en anledning till att jag inte bloggar så mycket, hehe... Är medlem på Girlsgogames.se hahaha så jäkla bra spel där! Lägg till mig som vän, Mathildy heter jag.

Men hörni nu ska jag leta på nåt bra spel och om en halvtimma blir det let's dance, kram!

Lektion

Tja!

Jag och Mathilda är uppe i klassrummet medans alla andra har idrott och vi forskar om Border collie. Måste skynda att stänga ner innan min lärare ser, hörs med mer uppdatering ikväll. Äntligen fredag!

Chao.

I miss meat...

Hello darlings!

Jag är en usel bloggerska just nu men jag vill inte uppdatera "bara för att" för då blir det inga roliga inlägg. Usch, jag hatar mars! Februari-mars-början utav april blir alltid kassa "inspirationsmånader" för när den första snön kom och i december fotade man så mycket snö att man inte vill fota mer snö!

Men snart är ju mars slut. Nu är det typ bara 57 dagar kvar tills jag åker till Turkiet, FASEN VAD JAG LÄNGTAR! Längtar dock inte till klassresan. Vi åker till Kloten med klassen den 11 maj till den 13 maj och den 14 maj åker vi till Turkiet. Helsjukt ju. Något jag inte ser fram emot är klassresan, fy f*n säger jag bara. Det kommer vara dom värsta dagarna i mitt liv. Blir det några klassresor i 7:an, 8:an och 9:an tänker jag inte följa med, FYF*N! Hade inte min smarta pappa sagt att han kunde åka med hade jag lätt skitit i den här skitresan. I HATE IT!

Hatar att göra allt med min klass för det finns vissa i min klass som jag bara inte TÅL. Svårt att förklara när ni inte har sett min klass men ja. Kommer gråta utav lycka när jag kommer hem jag svär.

NEJ NU VILL JAG INTE PRATA MER OM KLASSEN OCH KLASSRESAN FÖR DÅ BLIR JAG SPYFÄRDIG. HEJDÅ!


Åh, sakna. ♥ [BTW, klippte och slingade håret i lördags. Något jag glömt att säga, oups!]

Ingen tid.

Hello darlings!

Sitter inte speciellt mycket vid datorn längre och jag är så lat så jag aldrig är ute och tar kort längre. Jag gör ingenting kul längre. Har slutat på innebandyn också. Japp. Mycket händer just nu, men det är bra grejer. Very bra grejer.

I övermorgon ska våra onepiece komma, det får vi hoppas... Dock är den ju bara svart och vitrandig men svenska onepiece-sidan suger rumpa! Dom kan inte köpa in fler storlekar för dom är lata och feta!

Nej men snart ska jag kolla på Sveriges mästerkock, för bra program alltså. HEJA JENNIE! (Inte Adam, hahaha!)

Vi hörs väl, kram.


M U M S! (Det svarta uppe i högra hörnet har kommit på min kamera och jag har ingen jäkla aning om vad det är, hjälp?)

Bild

Hello bloggen! Sitter just nu med min kära vän Mathilda och har bild i biblioteket. Vi ska rita vårat drömrum i någon konstig skala. Våran lärare fick damp förut det var inte kul. Men nu måste vi fortsätta rita, peace.

Marieberg

Hello darlings!

Eric skulle inte vinna, fyyy! Jag tycker om Eric men hans låt är ju precis som manboy, han kommer ju inte komma någonstans i Eurovision!

Alldeles strax ska jag, mamma och pappa åka till Marieberg för Isak (lillebror) ska på kalas. Vi har inga pengar så jag förstår inte varför vi ska åka men ändå, haha.

Är proppmätt för jag åt överdrivet mycket frukost men det var så gott! Jummie.

Ska stänga av nu och byta om, chao.


Isen och pappa.

HOLA

Hello darlings!

Just nu sitter jag, mormor och min kusin Frida vid vårat matbord och vi snackar lite om melodifestivalen, vem/vilka ska ni rösta på?

Jag gillar Eric Saade, Nicke Borg och Swingly. Sara Varga är också min favorit men hon kommer inte gå hem i Europa eftersom hon sjunger på svenska vilket inte är så kul!

Om en halvtimma ska vi hem till min kusin Frida och fira min morbror Håkan som fyller år idag.

Har inte så mycket att skriva, kommer kanske upp lite mobilbilder imorgon/ikväll, det får vi se.

Ha det så bra, kram!


Mätt som en plätt

Hello darlings!

Sitter vid den stora bärbara datorn för första gången på jäkligt länge. Den är jobbig och låter mycket mer än min söta lilla dator. Dock har den här photoshop + man kan sätta in skivor + 3 usb-uttag + mycket mer minne (utan minneskort). Härligt, härligt.

Har typ inget att skriva, är bara sjuuukt mätt! Har ätit max idag, damn vad gott alltså! Fast inget slår cheeseburgare på mcdonald's... * Dreggla *.

Idag på idrotten fick jag en svinhård boll på huvudet, det gjorde sjukt jäkla ont! Jag fick sitta i omklädningsrummet hela idrottslektionen och duscha tidigare än alla andra, det var jätteskönt! Hehe.

Oj nu börjar strax Varning för barn, får uppdatera mer någon annan dag!

So long.

K Ä R L E K

Hur fin är den inte?


Visit hm.com







349:- ♥


H&M-katalogen

Hello darlings!

Skoldagen var helt OK men Elevens val sög (som vanligt) men resten var väl bra fast Praktisk matte var roligast, vi redovisade ett diagram vi haft tre veckor på oss att göra.

En H&M-katalog fick vi med posten idag så jag sitter just nu och skriver "M" på sakerna jag vill ha, fast alldeles strax börjar Top model så då ska jag se på det!

Hörs senare, kram!


Hähä.

Universums bästa föräldrar (läs: mamma)

Hello!

Ska alldeles strax ladda in bilder och börja med en ny design, jag får hoppas att ni kommer gilla den... * Hemlighetsfull * Haha, har också ett annat "projekt" på G (erkänn att jag är cool när jag skriver så?).

Imorgon blir det nog ingen träning ifall inte Vilma går för då KANSKE jag går. Vi får se! Tyvärr så kommer ju inte Aliemblå för hon är en ffffjert (jag vet att det stavar med Ä).

Har inget intressant att skriva egentligen men ja... Någon gång måste jag ju uppdatera. KRAM!


Jag älskar min webcam även fast det är kass kvalitét.


Top model 13

Hello darlings!

Sitter just nu och kollar på top model 13, love top model. Skoldagen idag var ganska rolig fast ungefär direkt när jag kom till skolan mådde jag sjukt illa men sen gick det över och sen trodde jag att jag skulle spy typ halv elva men sen blev det bra och jag insåg att jag bara var hungrig, hehe. Så jag gick alltså inte hem.


Saknar.

Tråkdag

Hello darlings!

Skolan idag sög! Först var det språkval som var skittråkigt + fick göra min engelskaläxa på bussen. Trevlans. Sen var det slöjd och det ända jag gjorde var att vänta. Jag satt i typ två timmar och vänta på att få gå till lunch. Sen var det svinäcklig mat, "tisdagssoppa" och semla. Jag hatar klegget som är i semlan, fysatan!

Det är fettisdagen idag förresten, jippiiie. Då slipper alla feta människor gå på innebandyträning, JAAA! Bussen går ändå nu så jag missar ändå innebandyn, SWEET! Aja, efter maten så var det matte som var skitkul sen var det engelska och då gick Emma hem, trist. Vi fick kolla på film om England, oj vad kul liksom... Hahaha, jag är en riktig klagkärring idag!

Aja sitter just nu och väntar på Frida som ska komma vilken sekund som helst, vi ska vara i någon timma I guess, treeevlans!

Lyssnar på Sara Varga för tillfället men nu ska jag stänga av det, kraam!

God morgon

Hello bloggen!

God morgon

Hello bloggen! Ligger just nu och gosar med min bebis i sängen, jag bloggar alltså med mobilen. Idag ska vi typ bara ha tråkiga lektioner. Fast vi har engelska och matte iof. Men nu ska jag gå upp, hörs senare. Kram.

I will be popular

Hello darlings!

Skolan var rätt rolig idag, en kille från civilförsvaret eller någonting kom och han lärde oss lite vad vi ska göra ifall det blir strömavbrott och så fick alla göra varsin lykta som man kan använda ifall det blir strömavbrott, han sa att man inte fick röra på den och vad tror ni jag gör? Jo, rör den! Brände fingret, satan vad ont det gjorde.

Annars idag då. Efter skolan kom Emma hem till mig, jag sminkade mig och satte på mig min byxdress, sen lekte jag modell. Måste ha bilder till en ny design som kommer snart, lite vårigare!

Just nu kollar jag och Isak (lillebror) på Alla älskar Raymond. Asbra, haha. Isak förstår ju inget men ändå, Isenfisen. Jonte (storebror) sitter och gör någon läxa på datorn. LÄXA! JAG HAR EN ENGELSKALÄXA! SHIT! DET HADE JAG GLÖMT!

Oh noooooooooo, help me someone!


No comments.

Du skadade hela mitt väsen

Hello!

Drogar just nu Popular och Spring för livet. Mest spring för livet, den är bäst! Popular låter i början som låten Rasputin. Läskigt. Och jag drogar såklart Mmmm mmmm mmmm mmmm också, sjukt bra!

Imorgon är det skola som jag hatar mest i hela världen och ska snart hoppa in i duschen, hatar innan man hoppar in i duschen! Man orkar inte man ba ÅHHH!

Det känns lite konstigt att ha byxdressen på sig när man ska på toa man sitter med underkläder för man måste ju dra av sig "tröjan" och dra ner "byxorna" hahaha, bra förklaring.

Lite allmänt tjabbel såhär kvällstid, hörs imorgon.

Kramar!


Ge mig den här spegeln från Ikea. Fast jag vill inte köpa något på några månader, har ju faktiskt byxdress och nästnästa fredag har jag också en onepiece, LÄNGTA!

Byxdress + Onepiece + Funnen låt

Hello darlings!

Är på väldigt bra humör just nu. Ihihihihihi. Jag och mamma har klickat hem två Onepiece (SVINDYRT!) en till Jonte (storebror) och en till mig och mamma. Jonte köpte en helsvart och vi köpte en svart med vita ränder. Vi ville ha en grå som det med vit text stod "One piece" på eller en som var svart och på ryggen stod det med färgat text "One love One life One piece" på tror jag. U n d e r b a r t.

Köpte den leopardfärgade byxdressen på H&M idag för 249:- också, älskarrrrrrr. Har på mig den just nu.

Och förra gången jag och mamma åkte hem från Marieberg var det en sjukt bra låt på radion och vi hade ingen aning om vad den hette/artisten hette och dom sa inte det. Samma hände idag men då letade mamma upp den på youtube.

Mmmm mmmm mmmm mmmm heter den och Crash test dummies sjunger den, vet ni hur j***a mycket jag älskar den? Min favoritlåt alltså! Mamma trodde först att det var Nirvana men efter ett par timmars letande så kom jag fram till att det inte var Nirvana.

Ska sluta tjabbla nu, hörs senare.

(one)PEACE.



Tyvärr existerar inget som kallas självutlösare på denna webcam/dator!

Sara gick vidare!

Sara gick vidare igår, jippie.

Idag ska jag och mamma åka till Marieberg och jag ska prova byxdressen, iiiih! Just nu är min moster här och jag tror att hon och mamma ska ut och "sola" på framsidan där vi skottade igår, det gjorde vi igår. Det var riktigt skönt och varmt.

Ska nog gå ut och sola också, fick använda mina nya solglasögon för första gången igår, dom fungerade riktigt bra och snygga är dom ju.

Ska äta chips nu så uppdaterar jag senare, kram.


Love it.

Sara Varga!

Rösta på Sara Varga om ni kollar på melodifestivalen, NU!

Snacka om att jag har universums bästa föräldrar...

F*n vad jag älskar er. ♥



Ä L S K A

ÅH! ♥

TRYCK HÄR OM DU HAR SPOTIFY!

TRYCK HÄR OM DU INTE HAR SPOTIFY!


Hola!

Hello.

Det känns som att klockan är två men den är bara tio! Helt sjukt. Jag vakande tio i sju imorse, varför kan jag inte vakna senare på helger!? Åh. Jaja.

Direkt när jag vakna sprang jag ner i källaren och drog ut några bilder på fotopapper sen fixade jag till våran "whiteboard"-tavla i hallen med tre bilder + skrev Välkommen. Sen dukade jag och Isak upp frukost så åt jag, mamma och Isak. Viggo fick också smaka, såklart.

Just nu är mamma ute och skottar med Viggo men det verkar inte gå så bra... Asgarvar här framför datorn. Viggo rymmer hela tiden, haha! Duktig vovve vi har.

Det är så fint väder så vi ska sätta oss i solstolar och sola sen. Eller ja, sola och sola, njuta av vädret.

Vi får höras senare idag, kram!


Mitt lilla busfrö! ♥

F * N

VARFÖR GÖR MAN SÅ DÅLIGA VAL I LIVET!?

Skolan slut

Hello darlings!

Slutade skolan för typ 40 minuter sen, skönt att sluta tidigt. Veckan har känts jättelång och ikväll är det avslut på halv åtta hos mig, alltså sista personen den här veckan ska bjuda på mat. Det är någon hästtjej typ som pluggar.

Idag ska jag inte göra någonting och det blir ingen träning eftersom ingen kan hämta + ingen ska gå. Treeevligt alltså, har inte gått på en ända träning den här veckan och det är säkert match i helgen och då kommer inte mina tränare bli glada på mig!

Men nu ska jag inte skriva mer, ha det bra.

Kram.


På julafton då jag precis öppnat min älskade dator, kan inte förklara med ord hur glad jag var när jag precis öppnat den, haha.

Älsklingsbebis

Hello!

Jag och min lilla älsklingsbebis är hemma själva och jag ska inte gå till skolan förrän om tjugo minuter så jag tänkte att jag kunde uppdatera här litegrann. Vaknade hyffsat tidigt idag vilkte var skönt och drack en halv smoothie till frukost. Jummie.

Idag har vi idrott, svenska, engelska och fysik och kemi tror jag. Kemi och fysik är jättetråkigt eftersom vår lärare står och snackar i 40 minuter och sen ska vi svara på frågor i 10 minuter. Wow vilken rolig lektion, ingen tycker om kemi och fysik typ. Eller jo, när vi får göra experiment. Som vi aldrig får, haha...

Idag är det Sveriges mästerkock, HEJA JENNIE!

Här får ni en bild på mig och min älsklingsbebis.


Jag vet att det blev en kass copyright-text men jag har som sagt inte photoshop på denna dator och ingen idiot från bdb ska ta mina bilder!

Bajs

Hello!

Jag är uttråkad och vill att mamma ska komma hem så jag har någon att vara med men hennes nya arbetstider börjar idag så hon slutar klockan tio och kommer inte hem förrän halv elva! Kan tacka mammas chef j****gt mycket, skit ner dig.

Ska iaf kolla på halv åtta hos mig om en halvtimma, jag tror att det är emo:t som ska laga mat idag. Trevligt. Undra vad emo:s brukar äta, rått kött? Han sa igår iaf att han älskade rått kött, blä asså.

Jag är inte på så bra humör som ni kanske märker, så det är nog bäst att jag avslutar inlägget här.

Kram.


Kan inte publicera bra bilder utan att kunna Copyright-skydda dom som jag inte kan utan Photoshop. Har ju erfarenhet av att få bilder stulna...

RSS 2.0