Stan

Hej på er!

Idag ska jag och mamma åka till stan och köpa en ny jacka till mig, ÄNTLIGEN! Ska också försöka övertala henne att köpa en våg men det kommer hon inte göra.. Den vågen som vi har hemma nu är fem kilo fel hela tiden och visar inte hekto... Fail!

Har precis duschat och klätt på mig så nu ska jag borsta ur håret, föna och sen platta det! Trevlans trevlans.

Slänger upp en bild från när jag tog bilderna jag har i headern.


Ha en bra dag allihopa! ♥

Hur man gör ett vattenmärke/watermark i Photoshop

Här är en liten video där jag visar hur jag gör mina vattenmärken i Photoshop!

Jag hakar upp mig på vissa saker då och då men jag var lite nervös, första Photoshop-videon ju haha! Men anledningen till att jag gör Actions är för att när vi ska göra nya bilder ska det gå ganska fort, jag förklarade inte riktigt det.

Here you go;


Mentortid

Hola! Har just nu mentortid och Inger visar en massa tråkiga saker som ska hända på höstlovet... Blää! Okej nu vill Harald att jag ska gilla hans status på FB så nu ska jag dra, chao.

Universums roligaste torsdag!

Som sagt har dagen varit GRYYYYM!

Började med Engelska och vi fick tillbaka våra prov och jag hade alla rätt! Vet ni hur jäkla glad jag blev eller!? Jag fick hålla mig från att skrika rätt ut över hela klassrummet, TJOHOOO! Sen efter Engelskan hade vi Matte vilket var tråkigt som vanligt och fick inte mycket gjort heller för att det var så jäkla jobbigt och svårt..

Sen efter Matten hade vi iaf Spanska och då fick vi reda på att vi skulle ha håltimma i två timmar så då började jag, Sara och Emma planera dagen och då skulle vi åka till Hovsta hem till henne och vara där! Efter Spanskan var det lunch och jag och Emma tog läskigt många mackor, HAHA! Vår lärare kom och "skällde ut oss" för att vi inte tog någon soppa, busiga barn!

Men iallafall, efter lunchen hade vi SO som var ganska kul. Vi flyttade om och satte oss i våra grupper och jobbade. Sen efter SOn skyndade vi oss ut i skåpsalen och plockade ihop våra grejer, sen begav vi oss till busshållasplatsen där det blev en massa flum! Efter det åkte vi Stadsbuss, det var första gången för mig och Sara så vi var ganska.. Entusiastiska, HAHAHA! Vi ba WOW och det var alldeles tomt i bussen så vi filmade, tog en massa kort, skrattade och skrek. Fast bussresan var inte speciellt lång, fem minuter typ.

Sen stannade bussen och vi började gå mot Emma fast det tog typ en halv minut att gå dit, haha! Så visade hon oss runt i hennes SUPERFINA HUS! Hon sa till oss att det skulle vara jättefult fast det var sjuukt snyggt!

Sen satt vi i hennes rum ett tag och hon skulle ta fram sin kamera men hon hittade inte den så hon gick ut i köket men Sara hittade den på hennes hylla och då gömde vi den under en kudde och tittade på lite utav bilderna medan hon gick runt och letade, hahahaha! Sen till sist blev vi påkomna ändå.. Sen hörde vi postbilen komma och då började vi skrika för att Emma skulle få sitt löshår, och när hon kom in skrek hon och sa att hon hade fått det så vi började filma och skrika "OH MY GOOOD!" och hålla på, haha!

Sen fick hon iaf ut löshåret och det var jättelikt hennes hårfärg, alldeles perfekt! Så vi började leka lite med hennes löshår och ta en massa flummiga webcam bilder, fast det gjorde vi innan detta också. Haha, både jag och Sara blev ju inte direkt lite sugna på att köpa löshår!

Sen åkte vi iaf tillbaka till skolan efter en timma och hade NO, sen slutade vi för dagen!

Jag som hatar torsdagar är väldigt nöjd med denna iaf, här slänger jag upp lite utav dom superfina webcambilderna, hosthost...


Emma med hennes sprillans nya löshår!


Jag asgarvar åt Sara med Emmas löshår, HAHAHAHA!


Både jag och Sara hade skrattanfall!


Jag och Emma tog en massa superfina webcambilder, hosthost.. Eller Emma blev fin men inte jag, hahaha!


Kinesskratt!


Tungor, haha!


Vackert ansiktsuttryck, haha!


Emma skriker för löshåret, hahahaha lilla gumman!


OMG löshåret!!!

Som sagt universums bästa dag!

Hemma hos Emma!

Hejsvejs på er alla!

Sitter just nu hemma hos Emma med Sara - HON HAR FÅTT LÖSHÅR!! Omg så jävla snyggt, det passar perfekt till hennes hårfärg! Nu vill jag också ha löshår för det, åhåhåh.. 

Strax ska vi åka in till skolan, bussen går sju minuter över. 

Okej nu ska vi sticka, guud vad jag vill ha löshår, åhåhåhåh! 

OKEJ HEJDÅ!!

HAHAHAHA SARA OCH JAG VILL HA LÖSHÅR!
OKEJ NU MÅSTE VI SPRINGA OM VI SKA HINNA TILL NON, HEJDÅÅÅ!!!

Spanska

Tja! Just nu har vi spanska med en supernervös vikarie! Han svettas och är alldeles virrig, haha. Efter lunchen och SOn har vi två timmars håltimma så då tar vi bussen hem till Emma, tjoho! Sen tänkte vi köpa pizza men vi får se hur det blir . Vi slutar om en kvart så nu måste jag avsluta här, chao!

I love em both!



Lol, I love u Pauly D and Justin Bieber! ♥

Imma be under the mistletoe!

Tjolahopp tjolahej!

Skoldagen idag var mycket tråkig och mycket långsam! Fick grupperna till SOn och det var en hyfsat bra grupp.. No comments. Blev med Izabelle, Rasmus A och Adam!

Men ändå, har suttit och lyssnar på Mistletoe ett tag nu och tänkte ladda ner den, jag har den inte på mobilen eller ipoden än, PANIK!

Tänkte fixa en ny design nu, tihi. Tänkte fixa höstdesignen nu som jag har i någon månad innan juldesignen kommer. Lite tidigt med en juldesign tänkte jag, eller hur?

Har ni tips på bra appar där man kan ladda ner musik gratis eller lyssna på skitmycket musik gratis/med internet så är det bara att kommentera!

Ciao Bella!


Färska bilder!

NO

Hejsan! Har just nu rast och lyssnar när Rasmus och Izza bråkar hahaha! Vi har precis ätit upp varsin liten baguett och ska strax ha NO. Efter det har vi idrott, sen lunch, sen spanskaprov, m.m. Jag är inte riktigt ett fan utav första halvan av tisdagar! Okej om en minut börjar vi så nu måste jag dra. CHAO!

Testing testing

Tjolahopp tjolahej!

Dagen var som vanligt. Tråkig och långsam. Hämtade Isak efter skolan, åt mellanmål, spelade sims, åt middag, åt skitmånga kolakakor, plugga, chilla.. Och nu sitter jag här.

Jag ville åka upp på stan med Emmispemmis på höstlovet men den bajsungen ska ju till sin pappa HELA LOVET! Åhh vad ledsen jag blir, uhuhuhu. Men vi får väl ta det någon annan dag eller helg eller nåt? Emmas blogg -> Emmaliindstrand.devote.se <-

Tänkte testa om detta går, ifall det gör det så kan jag börja lägga in bilder när jag bloggar från mobilen! Då kommer det bli ännu mer uppdatering. Ska faktiskt börja blogga seriöst nu och försöka få upp besökare igen, det var så längesen jag verkligen kämpade med bloggen och kontaktade en massa massa företag, o.s.v. Haha!

Men här är testet;

Image and video hosting by TinyPic

Omg det fungerade! Då kommer det börja bloggas på hög nivå ifrån mobilen!

Ska chilla i soffan i en halvtimma innan sängen väntar. Puss på er!

Stressig morgon

Tja bloggen! Sitter just nu på bussen till skolan. Jag har tappat bort min skåpnyckel så det är jävligt tur att Sara har en extra! Vi börjar faktiskt nio idag men tänkte plugga litegranna. Men snart ska vi gå av, chao! ;)

Spotify premium

Tjobre vänner!

Sitter just nu och lyssnar på lite musik på spotify som jag inte har gjort på typ ett år och jag börjar sakna det fast man måste ju ha spotify premium för att kunna lyssna på en låt mer än fem gånger.. Hundra spänn på min mobil per månad.. Min pappa skulle bli galen, 257 kronor.

Då känns det ju som att en iPod skulle sitta fint, men priset, ay caramba! Jag får nöja mig med min lilla Sony Ericsson där jag laddar ner nya låtar en gång i halvåret typ, HAHA! Kanske borde ladda ner nån sån här, Download music MP3-grej, har ni tips på någon bra sådan?

Okej nu ska jag och mamma lämna Isak på kalas hos en kompis så nu måste jag sätta upp håret och byta om snabbt!

Puss och kram! ♥


Släktkalas för brorsan

Hej på er! Sitter just nu och käkar chips med mamma och mormor och väntar på att några från släkten ska komma hit, bl.a Frida! Mobilbloggar och det är därför texten blir så konstig. Men nu ska jag vara lite social, chao!

Gården - sockerkick!

Hello darlings!

Kom alldeles nyss hem från Gården, det har varit awesome! Superkul! Vissa saker har varit mindre kul men några av dom ska jag inte ta upp i bloggen.

Jag fick världens sockerkick och typ ropade när jag pratade och pratade jättesnabbt och alla andra typ låg och sov, och sen en halvtimma senare var det jag som nästan låg och sov. Haha! Hela dagen har jag ätit godis.

Åt nästan ingen lunch idag, sen tog vi en bulle efter maten. Sen stack jag hem till mormor och åt tre kakor, en bulle och drack saft. Sen åt jag ganska mycket chips hemma och tog ett glas vatten (det ända nyttiga, lol). Sen stack jag till Gården och det var snackskväll så jag tog typ massa popcorn, ostbågar, chips och dipp. Och ett glas cola. Sen när vi ätit upp tog jag kanske 3-4 nävar godis och en halv tårtbit (typ lika stor som en godisbit) och så drack jag ett par klunkar utav Rasmus cola.

Snacka om att jag blev hyper, haha! Så nu ska jag inte äta något sockrigt på typ hundra år. Min mage skriker efter mat men jag fyller på med godis, mums asså.

Ja men nu tänkte jag crasha i sängen med lite fruit slice och min lilla bebis vid min sida.

Godnatt på er!



Sjuuukt trött och sliten tjej efter att gått från varit hyper till trött.

Play with colors

Hello darlings!

Skoldagen idag var väl som vanligt. Skolmaten var dock äcklig, det stod att det skulle vara kycklinggryta med bacon och pasta men det var fullkornspasta som såg ut att vara mikrad p.g.a överdelen, BLÄ! Och så fanns det ingen kyckling i grytan + att den stank. Kuligt va?

När jag kom hem från skolan fyllde jag en skål med en massa cornflakes och mjölk, sen satte jag mig i mitt rum framför en episod utav Family guy. Efter det satte jag mig här en stund, sen fixade jag iordning en liten foto-grej som failade.. Och nu satte jag mig här igen. Vill ni se lite utav resultatet?


Det här var den ända som blev "okej" så då fattar ni hur dåliga dom blev. ISOn laggade.. Gah!

Måndag + tisdag

Hello darlings!

Gårdagen var väl tråkig as usual. Skolan är inte direkt exciting och rolig, haha.

Idag var det skitkul, speciellt på elevens val! Jag har skolarbete så jag, Emma (i min klass), Sara, Izabelle och Nathalie spelade Alias och vi typ garvade ihjäl oss! Sara och Emma var ett lag och jag, Izabelle och Nathalie var ett lag. Vi ägde, dom vann med bara ett poäng!

Sara tappade också bort sin mobil efter idrotten så vi missade hela spanskan, LOL! Men på engelskan hittade vi den som tur var! Fast vi sa till Ivone så vi skolkade inte ifall ni tror det.

Merdå. Ikväll har jag mest kollat på TV och nu mejlade jag nyss våran läxa till Linda. I don't like homework, fettgrymt att vi har så få. Typ alla klasser har två-tre läxor i veckan och två prov, vi har typ ett prov varannan vecka och en läxa varannan vecka. Chill klass asså!

Men nu tänkte jag stänga igen datorn och fotografera lite kläder till min braiga app triMirror Fashion! Låter den intressant kan jag skriva ett inlägg om den i veckan när jag går i skolan så ni får något att läsa.

Peaceout.



My phone right now! Vad tycker ni om bakgrundsbilden då? Min älskade Bieber som spelar in Under the mistletoe, hihi! ♥

Internet + Projektor

Hello darlings!

Igår mådde jag skitdåligt hela dagen så jag bara gick från soffan till sängen hela tiden och åt typ ingenting, lol. Fast jag spelade lite gitarr. Ganska mycket faktiskt så nu kan jag byta från D till A och från D till Dm. ' stolt '

Idag mår jag lite bättre iaf och pappa har fixat internet i mitt rum nu, JAAAA! Gick sen ner i källaren och provade, där funkade internet också så vi provade om det gick att få in min dator på projektorn och det gick så nu sitter jag där! TJOHOOO! Har kollat på massa Justin Bieber-bilder vilket har resulterat i dregel på hela golvet.

Haha, men vi hörs senare i veckan eller nåt.

PEACE!


OMG ME LÖVES. Dålig kvalitét men det går inte så bra att fota en skärm och så är det ljust från höger och blablabla.. Och så ansträngde jag mig inte så mycket heller, höhö. Kunde ha minskat ISOn men wth!


Skitrolig vecka

Hello bloggen!

Har inte uppdaterat på hela veckan för Blogg.se är så jäkla dumma i huvudet som förväntar sig att alla ska ha en iPhone, lol.

Men ändå, veckan har varit bäääst. I onsdags drog jag, Sara och Emma till gården och det ääägde! Alla facerape-ade varandra, omg.. Ni ska se min och Saras facebook, HAHAHA! Vi äger asså. Slutet av kvällen var kanske inte lika rolig.

Sen idag drog jag och Sara till gården och det var skitkul men det skulle vara nån jäkla spökvandring som jag och Alex inte orkade dra på så vi gick in och satte oss där men det sög så jag ringde mamma så hon hämtade mig halv tio, nästa gång åker vi inte dit så förbannat tidigt! Lol. Annars var det kul!

Stämde gitarren idag också, är så jäkla glad! För första gången FUNKADE DET, så nu måste jag börja lära mig ackord. Jag kan D, det lärde jag mig på musiken i onsdags. Yaaay.

Ska dra nu, chao.


Fick den i februari 2010 och stämde den nu, oktober 2011. Lyckat. (y)


OnePiece-helg

¡Hola a todos!

Skoldagen var som en vanlig skoldag, tråkig och jobbig. Haha, men på träslöjden gjorde vi faktiskt många saker. Asså, jag och Sara fick mycket gjort. Haha.

I lördags åt vi gröt och blåbärspaj hos mormor, MUUUUUMS! Så jävla gott, fast usch vad mätt man blev.

Resten utav helgen har jag gått runt och chillat med min stora, varma, mysiga OnePiece. Freaking underbart är det, speciellt när det är så grymt kallt härhemma.

Eller jag har tränat också. Både lördag och söndag, grattis till mig!

Och det har faktiskt börjat gett resultat. Ett hekto har jag gått ner på typ fyra veckor, jaaa! Eller mindre, kanske tre.

Är det bra? Eller kanske borde jag ha gått ner ännu mer? Ne, eftersom jag bara hållt mig borta från godis och chips typ. Jag har ju inte direkt börjat äta mer grönsaker, hehehe..

Påtal om grönsaker, det här är en helt sjuk blandning som smakar så läskigt gott: Gurka och ketchup! Prova, ni kommer inte ångra er. Det låter skitäckligt men smakar jummie!

Dyker väl upp nåt inlägg imorgon, I guess.

Puss på er!


NYBILDNYBILDNYBILD, färsk från hans nuvarande turné! ♥


Roligaste eftermiddagen på länge!

Hi guys!

Tänkte berätta lite om gårdagen och idag.

Igår, Torsdag

Dagen började med tråkskola och SO-prov, fast fan vad bra SO-provet gick! Så jäkla glad var jag efter det.
Efter skolan gick jag hem till Ida med henne då och vi spelade dator, pratade, gick ut, m.m. Jättekul var det. Sen drog jag hem, åt macka, gjorde våfflor, gick in på datorn och sen gick jag och la mig.

Idag, Fredag

Vi började med Lillåloppet klockan nio på morgonen. Jag gick med Sara och det var grymt jäkla jobbigt. När vi hade gått tre km blev vi lite förvånade över att det var klart men då när vi var i slutet sa en lärare att vi skulle fortsätta till höger.
Vi gjorde det och sen började det spöregna. Jag hade bara en jeansjacka på mig och hela morgonen hade jag stått och plattat håret, fatta vad jobbigt! Vi fick gå ut ur skogen på typ ett gärde och det var läskigt mycket regn, kallt som f*n var det! Var blöt i kläderna ända till sista lektionen.

Sen efter skolan smsade jag Alex (en kille som inte går i min klass) och frågade om han ville träffas eller nåt efter skolan och då sa han ja och sen smsade jag samtidigt Ida och då frågade jag Ida också så när dom båda slutat, vid halv fyra, träffades vi vid cykelstället och sen började vi gå och snacka. Sen när vi kom till Södra skolan sa Alex att han inte orkade gå mer för att han inte var van med att gå (hahaha!) så då satte vi oss på trappen och snackade i typ en timma men sen var han tvungen att dra hem för han skulle träna så vi gick till busshållsplatsen och satt där ett tag och sen kom hans buss men min buss skulle inte komma förrän om en timma så vi drog till den andra busshållsplatsen.

Sen när vi kom dit så insåg vi att det gick en buss fem minuter efter vi kom dit så vi hade jäkligt tur! Sen kom bussen och jag åkte hem hit, åt mackor för att jag knappt ätit något på hela dagen och sen satte jag mig här. Världens freaking roligaste dag ever!

Ska till min moster sen för hon fyller snart 50 år, GRATTIS!

Hörs imorgon eller nåt, peace.


Tjolahopptjolahej!

Yo!

Idag var skolan helt okej men musiken sög. SOn var rolig för att jag fick sitta bredvid Emma, hihi. Var ganska mycket med tjejerna i klassen idag vilket var kul. Åh just det, idrotten sög också. Jag och Sara tappade bort oss för ett tag, vi har väl inte gått runt i Lillåns skogar speciellt mycket under våra liv!

Sen åkte jag hem och när jag kom hem åt jag macka och kräm, mums. Sen gick jag en promenad med födelsedagsbarnet VIGGO FYLLER ÅR IDAG, GRATTIS DIN GAMLING! ♥ Sen när jag kom tillbaka satte jag mig lite vid datorn, sen åt jag och nu sitter jag här. Snart ska jag börja plugga till ett SO-prov imorgon och läxförhör till Engelskan imorgon.

Imorgon ska jag antagligen med Ida hem efter skolan också, yaay! Det blev ju inget sist vi bestämde men imorgon blir det nog, ifall det går en buss vid en bra tid.

Ska kolla på middag hos stjärnorna nu, PUSS!


När jag satt och kollade igenom mitt JB-album för typ tre sekunder sedan tänkte jag på hur min reaktion skulle bli ifall jag skulle få se honom IRL. Jag skulle nog bli galen eller något.

Jättebra "skolapp" (android)

Rekommenderar stort skolappen School assistant till Android. Sök på School assistant i Android market och ladda ner en blå ryggsäck med ett vitt linjerat papper i.

Gryyymt bra är det, du börjar med att skriva in alla dina ämnen. Du kan skriva din lärares namn, telefonnummer, epost och sätta betyg på ämnet. Du kan också välja en bild till det ämnet.

När du fixat in alla dina ämnen är det dags att börja fixa schemat. När jag fixade mitt schema satte jag raster och lunch som ett ämne och sen när jag gjorde själva schemat så tryckte jag dom som "Extra class" och sen i inställningar gjorde jag så att Extra class inte hade tyst ljud på utan bara lektionerna. Men ändå, dom visar hur lång tid lektionen är och du kan välja om du vill ha tyst ljud på lektionerna eller inte, fast det gör du på settings (inställningar).

När du gjort schemat är det bara att börja fixa in dina läxor och prov (det heter Works och Tests på appen). Det är lite konstigt för att i USA har dom terminer och blablabla, men när ni väl hållt på med appen ett tag fattar ni.

Du får också påminnelser om dina läxor och hur många dagar det är kvar, o.s.v.

Så ladda ner den nu på en gång - Du kommer inte ångra dig!


Superbra!

Boring saturday

Hi guys!

Dagen har varit långsam och tråkig. Börja med att jag, Sakke och pappa stack till Coop vid elva-tolv och köpte massa gottigotti till ikväll. Sen när vi kom hem började jag bygga Belville-lego till Isak och blev klar för drygt fyrtio minuter sen.

Tog en lunchpaus också iof. men det tog kanske tjugo minuter bara. En kvart kanske.

Jag kommer tidsinställa massa inlägg till vardagarna men dom kommer mest innehålla tips, recensioner, kläder, m.m. Inte direkt "vad har jag gjort idag" för jag kan ju inte kolla in i framtiden direkt.

Funderar på att göra ett videoinlägg men jag vet inte vad jag ska säga eftersom jag redan skrivit allt jag gjort idag här.

Börjar sakna dansen mer och mer, men jag kan inte börja. Det går inte, jag är ändå för stor (tjock). Jag får dansa hemma på wii:t eller checka youtube eller komma på egna koreografier. I dunno.

Skulle också varit med Ida idag men hon har inte smsat än så det blir inget, kuligt. Nååået.

Ska avsluta inlägget nu iaf, bai!


JustinIloveuBieber♥


RSS 2.0