Såhär stor skillnad gör det

FÖRE -



EFTER -



Det tar 20-90 minuter men det är värt det.

Dansssss!

Tju!

Dansen idag var skiiiiiiitrolig! I love it! Längtar asmycket till nästa gång. Det var typ tre 99:or - tjejer - där som var typ wannabes? Trodde dom var ascoola. Sen var det nån kille med som bara kollade på. Lol. Men jag blir asledsen när jag tänker på at det bara är fem gånger kvar.. Åh. Vill dansa ännu mer! Men i höst kanske jag ska gå på både hennes och på Nerikes dansistitut. Me gusta mucho indeed. (min nya favoritmening lol)

Innan det så var vi ju i skolan och det var bra ända fram till sista lektionen då en viss person skämde ut mig inför hela jävla klassen typ trettio gånger fast han blev ganska ägd och fick snacka med Linda. Funderade på att stänga igen bloggen men palla. Dom gör mig ju bara rikare.

Sen drog vi upp på stan, apsnygga killar överallt, och så stack vi till Ica och köpte sallad i lösvikt, det godaste jag ätit på länge! Men vi typ stressåt utomhus i spöregn och sen gick vi och satte oss i Vågen tills vi kom fram till att ta en senare buss. Då hade vi inte behövt stressa! Men sen tog vi iallafall bussen vid halv sex men vi tappade bort oss. Tre efterblivna ungar springer runt i ett ställe dom aldrig varit på. Hahaha, kan aldrig gå bra. Efter att ha frågat säkert 20 olika personer hittar vi äntligen gymnastiksalen tio minuter innan vi ska börja.

Sen fick vi lära oss början utav koreografin och jag tycker redan nu att det är jätteroligt! Åh vad jag älskar att dansa. Världens bästa tidsfördriv, always. Aja orkar inte skriva mer, men vi hörs sen.

BILDER FRÅN DAGEN.


Jag och Sara har typ målat mönster på våra tyger i slöjden.


Kamilla och Emma på SOn.


Asdålig upp och ner vänd bild, men vi tre klämde in oss i ett två-säte på bussen. Haha!


Salladen! Fast jag fick inte i mig allt ahaha. Åt typ bara kyckling och krutonger.



INTE SCHKUULÄÄH

Hello darlings!

Idag fyller min lillebror åtta år, fan vad stor den skitungen börjar bli. Helt sjukt. Vi firade honom på morgonen typ vid halv åtta - uäh - och sen höll jag och han på med hans och min mobil (ja han fick en mobil) tills mormor kom hit. Vi åt lunch och tårta, sen gick hon hem och jag och mamma drog till La Marieberga. Köpte SOMEDAY, OMG OMG OMG DOM HAR KOMMIT MED DEN TILL ÖREBRO NU! Sen köpte jag ett skydd till iphonen men fan vad det lagga... Blev luftbubblor överallt, so freaking annoying. Men ah, får väl leva med det.

IMORGON SKA JAG DANSA, WOOOOOOOHO! Det gör det faktiskt värt att dra till skolan på måndag, med vetskapen om att man ska dansa efteråt! Yeeeah.

Orkar inte skriva något mer, men förlåt för den kassa uppdateringen. Det är bara så tråkigt att blogga just nu. Men ska förbättra mig, I promise.


Lyckan som rusar i min kropp just nu...


♥♥♥

Do not miss a chance to dance





Har anmält mig till streetdance. Min dröm är så nära att jag snart kan nudda den.

Not gonna miss to have you close

Hello dolls!

Sitter och kollar på Let's dance med familjen. Skoldagen idag var super med mina tjejor! Vet inte varför men jag tyckte bara att skoldagen var asrolig. Sen efter skolan kom Kamillas bästavän typ och omg världens finaste brud. Har aldrig sett en finare tjej i mitt liv!

Aja, sen kom jag hem och det blev kaoz. Bråka asmycket med pappa och blablabla kaoz lite till och allt slutade med att mamma tog min iphone. Yaah. Fast fick tillbaka den efter att vi blev sams.

Slänger upp en massa bilder från dagen!


Dagens outfiiit!

Byxor - Dr. Denim (Rut M.fl)
Tröja - Vila (?)


Lyssnade på hela Nicki's album idag flera gånger. Så sjuukt grymt! Har börjat gilla en ny låt som ni alla kommer hata, haha.


Och boyfriend såklart! ♥


Sara och jag fick stå i bussen för det var fullt... Lol.


Vi vet att vi är snygga, ni behöver inte säga något.


Bara för att jag inte kan äta klubba sådär snyggt som dom gör på reklamerna...

Mitt liv hemma är K A O Z just nu

INLÄGG BORTTAGET


För i h-vete......

Jag trodde inte att den här kvällen kunde bli värre. Tills jag checkar hur mycket internet jag använt då jag ser att mamma och pappa trappat ner från 3000 MB (3 GB) till 500 MB (0.5 GB). Det betyder att jag kan lyssna på ungefär 5 låtar på spotify, titta på en video på youtube och surfa tio minuter om dagen. HGDCRVKTEHBRWFHBT. Jävla fucking panik. Jag ska söka upp den där killen som tydligt var pantad i huvudet och övertalade dom att gå ner i internet. Jag menar, är han helt jävla dum i huvudet eller? Om man köper en IPHONE 4S kanske man använder internet liiiite mer än en XPERIA X8!? Mitt internet är snart slut, och månaden har nyss börjat. På två dagar har jag spenderat 320 MB. Och då ska alltså 180 MB räcka i typ 19 dagar? ARE YOU FUCKING KIDDING ME!?!?!?!?!?!!?!?!? Nä nu ska jag gråta mig till sömns. Kul att kunna använda sin iPhone när man väl fått en. Varför ska alltid all skit hända mig? Kan nån förklara det? Aldrig kan nånting gå helt perfekt. Jävla pisskit.


J*vla plugg...

Tja.

Är skitförbannad. Astrött. Och har inte fått någonting gjort.

Har suttit i en och en halv timma med glosor till provet, man måste ju kunna massa ord. Inte ett ända har suttit sig i hjärnan om man säger så. BLI BEREDD PÅ ETT E IGEN MATHILDA. GRATTIS. BARA FÖR ATT DU GLÖMDE TA MED DIG BÖCKERNA ÖVER LOVET.

Så jävla fantastiskt. Nuisance, pebble, blissfully, passageway, turrets and towers, clamber.. ASSÅ FAN. Orden är inte ens nödvändiga! ÅHHH! När fan kommer jag behöva ordet tinnar och torn? Eller kanske torna upp sig? Eller varför inte mistlur?

Blev precis klar med SO-läxan tills imorgon också. Den blev helt pissdålig. Tog mig tre minuter att göra den. Så mycket bryr jag mig. Ett E där också, grattisgrattis!

Jävlapissskitskolapissfuckingshitmotherfuckingskoljävlaskitpissrumpaarslerövhåldraåthelvetejävlaskitskolajaghatardigochjaghatarallaflittläraresomgerosspissmycketläxorochprovnuislutetutavterminen.

Försökte mig på musikläxan också men där tog det stopp. Min rumpa gör ont utav den här jävla stolen och nu ska jag crasha i säng fast jag inte fått ett skit mer gjort. Har inte spelat gitarr, inte tränat, inte ens fixat en siffra på den där designen, knappt rört telefonen sen åtta.. ÅHH. HATAR MITT LIV JUST NU I DENNA MINUT!


NOW IT'S TOO LATE TO STUDY. YES I KNOW. FUCK OFF.

I'm so sorry

Hello dolls!

Förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen men jag försökte publicera två inlägg i skolan men blogg.se-appen bestämde sig för att bilderna skulle ha 'gått ut' (?) så det fungerade inte. Kuuul. Men var stressad båda gångerna så jag hann inte riktigt bry mig om man säger så.

Skoldagen har varit riktigt toppen idag! Varit glad och flum heeela tiden. I love school right now. Fast vi råkade komma sent till SO:n, fyra minuter... OMFG. Alla vi fick paniiiik och sprang som några jävla idioter ner för trappen. Som tur var så hade typ 1/3 utav killarna också glömt tiden så vi alla sprang ut hahaha. Fast Juhani hade inte ens börjat med uppropet än så det var lugnt.

I skolan såg jag, Emma och Kamilla en lapp också där det stod att man kan anmäla sig till Street dance. 6 gånger. Varje måndag klockan 18:10-19:00. Jag själv blev helt galen inombords. Ni vet hur mycket jag älskar dans, även om jag inte ens går på det.. Så nu är det typ bestämt! Jag tror vi ska börja på det, så jääävla taggad! Det sätter igång redan på måndag och då dansar jag med 2/3 utav mina bäääjbzzzz. AZUM.

Har varit glad hela dagen. Dels för dansen men också bara.. Ja. Tänker inte ta upp det här. Har inte tagit upp det med någon heller för det var så töntigt egentligen men ja. Nu är allt löst iallafall. I'm so happy.

Har sjukt mycket att göra nu inom två timmar också. Spela gitarr i 15-20 minuter, träna till tumblr-utmaningen, fixa ner skolschemat till iphonen, plugga till Engelska-provet imorgon (vilket är pissviktigt att jag får alla rätt på), fixa lite anteckningar till iphonen och fixa en hel design till Emma B. Jag är så jävla stressad inombords just nu så ni fattar inte.

Men vi hörs seeeen. PUSS!


Bild i repris... #Trueshit


Today's outfit!

Hello dolls!

Skoldagen var helt okej, jag och Sara umgicks mest med killarna. The usual. Nästan det ända vi gör nu för tiden haha, killar är myyyycket bättre än tjejer. Fast sen började dom mobba mig, uäääh. Haha.

Sen hade vi gitarr som var helt ok men vår lärare är ganska besviken på att vi inte kan F så nu har vi lovat att spela 15-20 minuter per dag så vi ska kunna den.. Och mina fingrar hurts. Sooo bad!

Annars har jag typ lekt med min iphone all day looong! ÄLSKAR DEN! JAG ÄLSKAR DEN ÖVER MITT LIV! NÄR JAG STOG I SPEGELN OCH TOG BILDER PÅ MINA KLÄDER SÅ VAR JAG TVUNGEN ATT SKRIKA FÖR JAG HAR EN FREAKING IPHONE! DET ÄR HELT AZUM ATT HA MED EN IPHONE I SPEGELN NÄR MAN TAR BILDER, YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH BUDDY!


YEAH BUDDY I GOT A FREAKING IPHONE AND I HAVE NO IDEA HOW THE HELL I SHOULD HOLD IT!

CLOTHEZ

- MAH SUPAHSEXEH SHÖRT CAMZ FRAM JC
- MAH SUPAHHATT JINZ WHITT A LITTÄL HÅÖÅÖÅÖLZ IS FRÅM VILA


Lunchraaast

Hello dolls!
Jag och Sara sitter och chillar och snackar med lite killar just nu. Vi har inget bättre för oss denna lunchrast. Vi hade faktiskt håltimma innan, chill. Är så jäkla lycklig just nu med min iPhone. Jag och Sara skrek just, nu kommer vi kunna ta kort med one direction i sommar omfg!!!! Kommer på sådana där random saker hela tiden.. Azum. Men nu mobbade killarna sönder mig så nu drog vi. Puss!


Agblgdkvnl

VILL NI VETA VARFÖR JAG INTE BLOGGA IGÅR!?!?!?? JAG HAR FÅTT EN IPHONE!!!!!!!!!! FRZHGFHFHHBVHFJHFGKLL JAG DÖÖÖÖR!!!!!


For you i've been waiting for a long time

HELLO!

Har haft en jätterolig dag idag med Vilma på stan! Vi åkte upp med halv tolv bussen och åkte hem med halv fyra bussen tror jag? Haha. Vi shoppade lite smått och åt sedan på donken. Verkligen en toppendag och perfekt sista lov-dag!

Tänkte blogga innan jag drog men fyfasen vad stressigt det blev i slutet. Goosh.

Ikväll ska jag sitta barnvakt, få reda på en asrolig sak förhoppningsvis och sen försöka tjata till mig Saigon. Har ätit snabbmat äckligt många gånger detta lov men ja. Ska man njuta av lov så ska man, ahahaha.

Vi hörs senare ikväll med förhoppningsvis lite roligare inlägg.

Puss!

(okej skitkul att mobilen laggar arsle så bilderna jag tog inte sparat sig. bjuder på google-bilder på samma grejer typ då. åhhh.)


Vi åt chicken nuggets hihi.


Köpte två presenter åt min lillebror som fyller hela åtta år på söndag. Helt sjukt vad stor den lilla snorungen börjar bli.


Köpte H&M's Liquid eyeliner.


Köpte fyra sådana här och tre andra klubbor.

beautiful people

Hello darlings!

Har flummat i facebookchatten i typ en timma och jag dör snart, så trött är jag. Okej inte riktigt. Men jag är trött. Hahaha.

Ehum mer då. Ska upp om nio timmar för att hoppa in i duschen, vilket jag hatar, så det är väl bäst att jag ger mig på sömnen nu då.

Godnatt, sov så gott mina vackra läsare!


Ugh. Hittade den här igår och blir tårögd när jag läser det.

EENIEE MEENIEE MOONEY MOO

Hello darlings!

Idag har jag som sagt inte hittat på speciellt mycket. Låg i sängen tills mamma kom hem vid halv tolv och då hjälpte jag till pyttelite med maten och sen medan den tillagades spelade vi monopol och sen fick jag och Isak damputbrott på varandra och sprang runt i hela huset och slogs. Eller han slogs. Jag fick ta emot allting.

Sen åt vi lunch och sen spelade vi lite PS3 och sen satte jag mig vid datorn igen. Satt där och småkollade på TV. Var cheerleaders på made och fan vad sugen jag blev på att börja. Kanske ska börja på det också? Nej, det blir för dyrt. Men skulle vilja göra det sooo sooo badly.

Aja sen gjorde jag salladen till middagen och hjälpte mamma lite och sen åt vi och sen chillade jag vid TVn och sen åkte jag och pappa till coop och tog ut pengar och fixade ett busskort för imorgon ska jag till stan med Vilma! Woho. Ska bli kul att iallafall göra någonting vettigt med en vän på lovet.

Sen satte jag mig vid datorn nu men kollar mest på Alcatraz samtidigt med familjen. Väldigt trevlans.

Hörs senare. PUSS!


Inspiration alá Mathilda

















(men jag vill ha live.love.dance)






(men jag skulle vilja ha laugh eller smile)





































































HEEEE-EEE-EEYAAAAAAH

HELLO DOLLS!

Ligger just nu i mammas och pappas säng med mamma och Viggo ihihihi. Jag spelar dator (lol) och hon sitter vid surfplattan. Och Viggo tittar på. Normal hundddd.

Har hittills bara hunnit bli väckt utav något freaking alarm som bestämde sig för att gå på vid sju, dammsugaren vid nio och sen ätit frukost. Najs.

Tänkte tumbla lite och sen göra mig iordning fast mitt hår är äckligt fettigt men jag orkar inte duscha nu så jag tvättar det imorgon på morgonen istället.

Jaaa, har väl inte så mycket mer att säga för tillfället.

Puss!


Kollade på den här videon igår, #AskSelena. Älskar hennes tröja. För fin.

Nighty

Hello dolls!

Förlåt för att jag inte uppdaterat på sjukt länge men det förra inlägget var ju så långt och inspirerande så jag hoppades att det var alright ändå. Har suttit hela kvällen och knåpat på en design till Josefin och jag blev faktiskt hyfsat nöjd, CHECK IT OUT HERE! Kanske ska sätta igång med designer igen? Insåg inte hur kul det faktiskt är innan jag satte igång nu idag.

Mycket skönare när man kan sitta lugnt och koncentrera sig, istället för att bara stressa ihop något. Och nu satt ju hon vid mig hela tiden över facebook och berättade hur jag skulle göra och vad jag skulle ändra på, det gjorde det hela såååå mycket skönare. Tidigare har jag gjort designer och kodat klart det precis, till att sen få ändra säkert 35% och till sist blir det bara pannkaka utav alltihopa. Jag blir så trött på allt till slut.

Men gillade ni hennes design och vill ha en utav mig just email me. Jag måste skaffa en bloggemail först. HAHAH FAIL. Men kommentera härunder eller nåt.

Josefin har hållt uppe mig tills nu, fattar inte egentligen hur jag fortfarande kan sitta här pigg som en lärka. Men nu ska jag gå och lägga mig för jag måste träna på att lägga mig tidigt till skolan ya know!

GODNATT SWEETIES!


Jag dööööör ahahaha, flummiga natthumor. ♥

UPDATE! Gick precis in på bloggen och ser att mitt långa och inspirerande inlägg aldrig kommit upp. Are you f*cking kidding me?

Lite smycken o sådär

Hello darlings!

What's up? Jag sitter och tittar på Chelsea Settles, love that show. Ganska inspirerande. Hon flyttade ju till LA och ja.. Bara skitbra program.

Det var ganska trevligt hos farmor också. Fick lite smycken, mest kedjor. Tyckte dom var jättefina, ska börja använda sådana. Tror jag ska använda ett sånt på studenten också.

Men iallafall! Har anmält mig till 10-week summer challenge-grejsimojs på tumblr. Verkar skitkul. Kommer såhär några challenge i veckan, typ gör 25 squats, 25 armhävningar och 50 sit ups två gånger om dagen den första veckan. Fattar ni? Hahaha, det kommer ju såklart vara annorlundare men det var bara så ni skulle fatta!

Dyker antagligen upp ett inlägg sen som jag satt med hela kvällen igår.. Hoho.

Puss!



Grandma's

Hello dolls! Förlåt för att jag inte bloggat. Sitter iallafall just nu i bilen påväg mot farmor. Vi ska fika lite och sådär, trevlans! Men jag har väl inte så mycket mer att säga, puss!

Osannolikt trött

Hello dolls!

Har faktiskt varit en helt okej påsk, även om vi inte hittat på så mycket mer påskigt än att måla ägg. Kändes bara som en vanlig dag.

Tränade lite på gitarren förut och jag klarade av barréackordet på en gång! Snacka om att man blev glad då, hehe. Stoltchey.

Jag kan inte ladda upp bilder på instagram så jag har lite smådamp, någon som vet hur man gör? Har en Asus Transformer så om ni har liknande och har problem, please contact me. Måste ha hjälp.

Har faktiskt haft lite små lyckorus idag. Hänt massa kul idag inne i datorn om man säger så. Med skrivandet kan jag säga. Och sen har jag som sagt fått massvis med fina sms från mina vänner, blir så sjukt glad!

Är sjukligt trött idag så funderar på att snart gå och lägga mig. Brukar lägga mig vid ett annars.

Puss!


Ge mig massa snygga bustiers tack!

Tan

Lovade ju att visa före/efterbilder men jag hann inte ta några innan så jag visar på troskanten istället. Funkar ju lika bra.



Man ser inte så jättebra i bilden fast jag blev inte överdrivet brun heller, har ju ändå inte solat på ett tag. Men första gången jag fick ett riktigt bra resultat. Blev faktiskt nöjd.

There comes a day when you realise turning the page is the best feeling in the world

Hello dolls!

Rubriken är ett quote från min bebis Zayn. Kände mig tvungen att säga det, hihi. Påtal om Zayn, jag har skaffat instagram nu! (wtf tänker ni nu) Jag heter Mathildabiebermalik, följ mig! (ahaaaa tänker ni nu)

Har fått massa påsksms från vänner idag så jag känner mig alldeles sprudlande glad. Vet inte varför. Fick en jättelång fin inspirerande kommentar förut också från en tjej vars blogg jag kollar in så fort jag behöver inspiration. Josefinsdream.blogg.se om ni undrar, hon är gryyym. Drömmer om att bli skådespelerska i LA.

Idag har jag också uppdaterat min spotify-spellista med en massa Nicki Minaj! Me gusta mucho.

Nu får ni ha en fortsatt trevlig dag så dyker det upp ett väldigt najs inlägg sen.

PUSS!


Happens to me all the time, till och med idag... Haha!

Beez in the trap

Nicki har släppt en ny musikvideo idag och jag döööööööööööör. Fyf*n vad bra den är! Älskar låten också. Nicki är GRYM. Jag vill bli precis som hon när jag blir vuxen. Hon är så grymt fin också!



Hon släppte ju sitt nya album för inte alls längesen, Pink friday: Roman Reloaded. Hela den är amazing också, check it out!

Klockan 10:24 när jag kollade på den var det bara 301 visningar, men jag lovar att om någon dag är den uppe i någon miljon. Så jäkla grym är den. Listen to it, nooow!

Happy Easter!

Hello dolls!

Jag vaknade upp och kände någonting bredvid mig i sängen och där låg ägget! Hoho! Ett rosa med en jättegullig kyckling på, naw. I den låg massvis med godis och spotify premium! ME GUSTA! Ska strax ladda in det.

Gårdagen var mycket roligare än vad jag trodde den skulle vara. Det är oftast så. Seriöst jag tror hela tjocka släkten var där, förutom morfar och mamma då. Trevlans! Visade också Frida ett kapitel från en novell och hon gillade den också, hahaaa jag blir så sjukt glad! Men det är lite pinsamt att visa också. Tänk om man inte skulle gilla det liksom?

Nu till något helt annat, Frida berättade att instagram kommit till android! Woopzie, efterbliven man är. Men jag ska skaffa det senare idag på surfplattan, då får ni allt följa mig! Hoho, man vill ju inte vara helt mobbad.

Dyker upp ett amazing inlägg snart också, jag dör.

PUSS PÅ ER!


Awh.. ♥

Tack mobil i love you <3<3<3<3<3

Hejsvejs...

Har kommit hem från gymmet för typ en halvtimma-trekvart sen. Blev lite gymmande ändå, höhö. Eller inte gymmande, spelade basket och tennis. Riktigt kul faktiskt. Love it. Ehum, sen solade jag. Är lila i ansiktet. Och nu ska jag träffa släkten, två utav killarna har jag inte träffat sen i julas typ. Så det känns ju jätteroligt..

Ska strax hoppa in i duschen men tänkte dränka mina sorger i JB-noveller först. Är ganska nere idag, har varit nära att börja gråta flera gånger. Vill helst utav allt krypa ner i sängen och sova bort hela dagen men plikten kallar.. Får dra på släktgrejen och låtsas vara positiv och glad, men vi ska nog dra hem tidigt. Hoppas jag iallafall, mår så jävla dåligt psykiskt idag.

Sen on top of that, har mobilladdaren lagt av helt. Hände såhär i Sälen också men då satte den ändå på sig efter en halvtimma utav utdragande och instoppande men nu fungerar det inte alls. Får bli HTCn idag då. Kul. Då kommer jag dra till mig ännu mer uppmärksamhet, åhh..

Som ni ser är jag jätteglad. Not. Så vi hörs väl senare. Puss!


True..

GTL - Gym, tan, laundry!

HELLO DOLLS!

Alldeles strax ska vi dra till gymmet, jag ska soooola! Can't wait. Orkar inte gymma idag, har ju ändå gett upp att äta bra så det känns meningslöst att börja innan jag börjat äta nyttigt. Kanske börjar med lite yoga ikväll! Nej just det vi ska ju på släktmiddag typ.... Vill helst av allt stanna hemma men det är ju kul att träffa släkten och så.

Ska visa före/efter bild också hade jag tänkt, hoho! Men nu börjar pappa säga att vi inte har några tior, faaaaan... Då dör jag. Man behöver två tior för att kunna sola, 30 minuter. Solar jag bara en kvart syns ingenting, aboooh.

Okej jag har inget intressant att säga tror jag. HEIDO.


Fettgammal bild.

The worst part was growing up

Hello dollies! (gulligt va?)

Sitter och skriver för fullt samtidigt som jag tumblar i mellanåt. Riktigt kul om ni frågar mig, hihi. Mamma och pappa åkte för ungefär en timma sen, dom ska på Takida-konsert. Mamma gav pappa det i födelsedagspresent, det var faktiskt därför jag gick in och kollade på konserter i globen förut. Mamma och jag snackade om konserter. Eller, jag snackade och hon lyssnade. Hahaaaa.

Ikväll ska jag göra middagen, blir bara korv lol. Jag längtar tills den dagen jag kommer kunna stå i köket i flera timmar och göra värsta matgrejen för att jag får det för mamma. Som det ser ut nu så blir det typ korv, köttbullar, makaroner. Kul liv, not. Haha! Men baka får jag göra, and that's fun!

Okej det här blev ett helt random inlägg som gick out of control, I better stop it here. PUSS!


Sexeeeh.

We were best friends. Unstoppable, inseparable. What happened? Time happened.

HELLO DOLLS!

Har precis ätit skitgod lunch, kyckling, pommes frites och tzatziki. Får mig att sakna souvlaki lite lite till.. Kom på en grej också! En jättenyttig och smart grej man kan göra sedan när jag börjar med nyttigshiten skarpt igen. Kycklingfilé, tzatsiki gjord på fettfri yoghurt och sen sallad. Hur gott som helst och riktigt bra också. Såsen är ju skitbra då också, inget fett eller någonting. Super!

Idag har jag förövrigt inte gjort speciellt mycket. Fortsatt att skriva på novellen, kollat på en hemlig grej som FÖRHOPPNINGSVIS slår in.. Sen alldeles nyss gick jag in och kollade på Globens hemsida och hittade NICKI MINAJS freaking konsert. Finns biljetter kvar. Berättade för mamma och det verkade på henne som att jag verkligen skulle få gå, tills vi kollade datumet. 8 juni. Också känd som dagen då min storebror faktiskt ska ta studenten. Så jag dog då. Antar att dom andra dagarna är fullbokna och då fattar jag faktiskt varför 8 juni var kvar, för studenten såklart.

Men jag uppdaterar senare med ett icke-vardagsinlägg eller hur man säger. Nu ska jag skriva lite till och sen tumbla! Gjorde inte det igår, whoopzie.

Puss på er.


ÅHHHHH. En utav mina stora förebilder kommer till Sverige på STUDENTEN. ÅHHH. *Sadface*

HELLO DOLLS!

Precis när jag började skriva det här inlägget skrev en tjej till mig på skype om det här stycket från en novell jag hade skickat till henne och nu vill hon publicera den på sin blogg och kolla vad hennes läsare tycker om den osv.. SJUUUKT! Haha jag är skitglad, känns som att jag för en gångs skull lyckats med en novell. Dom går alltid åt h-vete annars hehe.

Idag ska jag kanske måla plank. Jag kommer få pengar för det som jag ska spara till sommaren, alla pengar jag får nu måste jag spara till sommaren egentligen men en longboard lockar ju f*n äckligt mycket så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Kanske kan övertala pappa att lönen för att måla plank ska vara en longboard istället och sen lönen för att jobba på hans firma kommer vara pengar. Känns mycket mer värt det på något vis. JB-biljetterna släpps ju i maj så då måste jag ju vara beredd på att ha iallafall en tusenlapp löst. Mer också, transport 'n shit. Sen kommer ju antagligen One direction i sommar och då måste jag ha pengar också för då åker jag och Sara upp, TJOHOOOOOOO! Skulle ju vara kul att ha en longboard då så dom kan signa den, omfgggg!

Sitter här och drömmer.. I love it. Nu är det inte ens långt kvar till sommaren. Två månader. Jävlar, nu blev jag stressad. Det är ju fan april. Biljetterna släpps i maj.. DAMN IT!

Haha okej vi hörs sen iallafall, PUSS!


S-s-s-sexi papa. HAHAHAHA JAG DÖR.

Believe in your dreams and, seriously, NEVER SAY NEVER!

Hello dolls!

Är skittrött just nu så ska fixa inlägget ganska kort, haha! Nu på kvällen har jag faktiskt fått en del gjort. Skickade iväg ett kapitel från en av mina noveller som bara legat och skräpat på datorn till en jätteduktig tjej och jag fick megabra feedback så jag blev sjukt glad. Grymt glad faktiskt, hon ska till och med visa sin kompis typ! Asså det låter komplicerat nu men i framtiden kommer ni få veta varför jag gjorde det osv.

Sen loggar jag in på bloggen för att berätta om hur glad jag blev för all feedback, och så möter jag en jättelång kommentar från en tjejs blogg som dom senaste dagarna verkligen fått mig att sträva efter mina drömmar. Och inte bara en lång 'k låt mig svara sen leave me the f*ck alone'-kommentar, utan liksom mer en som att hon faktiskt bryr sig. Det betyder så sjukt mycket för mig, blev ännu gladare för det.

Så här ligger jag i min ensamhet i ett mörkt rum framför min lilla mini PC och ler som ett fån. För första gången på ganska länge kommer jag somna med ett leende på läpparna. Känns som att livet går rätt bra just nu karriärsmässigt, just med skrivandet och att jag nu fått upp mer ögonen för att researcha lite om dansen. Och framtida livet i LA.

Ha en superbra fortsatt natt för det kommer jag ha, tjoho! PUSS PÅ ER ALLA FINA LÄSARE, ÄLSKAR ER ALLA!


#Randompicture. This totally happened in the car yesterday, hahaha ni skulle sett! Skulle berätta för mamma om en grej som mormor berättat.. Haha jag doooog! Det var den roligaste bilresan på länge I think.


80 random frågor

#bored

Vilken färg har dina skor? - Vita med Ed hardy-mönster.
Hur många sms har du skickat med din telefon? - 15 000 kanske?
Vem är nummer 9 i din kontaktlista? - Hem.
Vilka finns i din "mottagna samtal"lista? - Vet inte vart det finns.
Vilka namn finns i din smsinkorg? - Halebop, Sara, Vilma, mobilsvar, Blogg.se, Frida, Kamilla, mamma, Emma, Emma, pappa, nån random, nån mer random, nån mer random, Pamela, nån mer random, gruppsms, 4433, Izabel, hem, Harald, min gitarrlärare, gruppsms, Jessica, gruppsms, gruppsms, Mathilda, Alexander, Ida, Viber, nån random, Jacob och Go chat.
Vem kysste du senast? - Har aldrig kysst någon.
Vem kramade du senast? - Isak.
När såg du din bästavän senast? - Vet inte riktigt om jag har någon äkta bästa vän.
Din favoritfilm? - Har massor av favoritfilmer! Men Never say never är nog 'the number one'.
Din favoritlåt? - För tillfället är det Boyfriend.
Bär du på en stor hemlighet just nu? - Yes hihihi.
När vaknade du imorse? - Typ halv nio men låg i sängen till nio.
Gillar du hästar? - Tycker dom är vackra, men inte så mycket mer än så.
Har du ett turnummer? Vilket? - 8.
Vem hade du velat träffa just nu? - Justin Bieber, Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne, Selena Gomez och Nicki Minaj. Haha.
Vilket är det bästa året hittils? - 2009.
Är du kär? - Nej.
När drack du alkohol senast? - Har aldrig druckit alkohol, om man bortser från när man var pytteliten och smakade typ ett kryddmått och typ dog.
Är du en rökare? - Nej? Är inte som alla töntar på min skola som röker och dricker, vad fan.
Föredrar du snus eller rökning? - Jag föredrar att inte gå efter grupptryck!
Vad heter du i mellannamn? - Erika.
Har du en blogg? - Vad ser det ut som?
Vilken klass går du i? - 7B, the class from hell.
Är du oskuld? - Japp, and proud of it. HAHAHAHA.
Ditt favoritband? - One direction.
Din favoritartist? - Justin Bieber.
Thåström eller Håkan Hellström? - Inte någon av dom, hatar sådana pissartister.
Göteborg eller Stockholm? - Sthlm!
Vars bor du? - Örebro.
Vars vill du bo? - Los Angeles baby!
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - Little bad girl.
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - Mystery.
Vem skrev åt dig på msn senast? - Sara.
Vem skrev du senast sms med? - Sara.
Vem ringde dig senast? - Mormor tror jag.
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - En liten unge med turkosa hörlurar som nördar minecraft.
Blind eller döv? - Blind. Skulle dö utan musik.
Har du MVG i något? Isåfall vad? - Det går nog inte att få A längre, pissvårt ju. Men har riktigtriktigtriktigt bra betyg i engelska, and i'm freaking proud of it!
Hur gammal tror du att du kommer bli? - Ingen aning, vill ta självmord dagen jag fyller 40.
Vad vill du jobba/jobbar som? - Dansare och/eller rappare.
Var är dina syskon just nu? - Min storebror sitter nog på en buss hem till Örebro och min lillebror sitter typ två och en halv meter ifrån mig framför datorn.
Senasta kändisen du såg? - Martin Stenmarck tror jag... Eller?
Favoritkändis? - Justin Bieber, Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne, Selena Gomez, Nicki Minaj and the list goes on...
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - För typ två timmar sen.
Har du piercingar? Isåfall, vars? - Naveln, näsan och örat.
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - Fan det var ju inte ens längesen.. Men jag har glömt! Damn vilken bra fråga haha.
När grät du senast? - Ingen aning.
Är du vig? - HAHAHAHA.
Vad står det i ditt senast skickade sms och vem var det till? - Hallå kolla msn jag har skrivit till dig - åt Sara.
Använder du hårspray? - Nope.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - HA ETT FÖRHÅLLANDE!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej?
Uppsatt hår eller hängande? - Hängande!
Vill du gifta dig i framtiden? - Med en kändis, ja.
Vilken vän vet mest om dig? - Sara och Emma skulle jag tro.
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - JAAAAAA!
Vem skrev åt dig på Facebook senast? - På chatten eller?
Vad stod det i din senaste händelse? - "Moa ******** har kommenterat ditt inlägg i Swedish Beliebers.: "Jag vill ! <3""
Vill du bli modell? - Japp, men har insett att jag är för kort och tjock så satsar på dansen istället!
Din bästa tjejkompis? - Emma och Sara I guess men jag har ingen 'bästavän' liksom.
Bästa killkompis? - Har ingen bästa killkompis.
Vad var det senaste du installerade på din dator? - UTorrent tror jag. Det var ett tag sen.
Vem är den perversaste person du känner? - Känner för många perversa personer haha.
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? - Ögonen.
Favoritdryck? - Cola light!
Favoritdryck innehållandes alkohol? - Jag vet inte?
Senaste CD-skivan du köpte? - Ingen aning, jag får CD-skivor oftast.
Har du några plancher i ditt rum? På vem/vad? - Japp! 16 på Justin Bieber, 1 på Niall Horan, 2 på Zayn Malik, en på Harry Styles, en på Louis Tomlinson och tre på hela One direction!
Vad ska du göra i sommar? - Sola, bada, träffa nytt folk och leva livet.
Har du haft oskyddat sex? - Nej?
Hur många har du strulat med på en kväll? - Inga!?
Har du rökt på/knarkat? - Men nej.
Hur ofta festar du? - Aldrig hahaha största nörden, sitter vid datan istället.
Favoritskådespelare? - Ohh, det här var en riktigt svår fråga. Vet faktiskt inte vem jag ska välja mellan.
Favoritkomiker? - Kan inte bestämma mig här heller!
Klänning eller kjol? - Klänning!
Har du varit med på TV? - Jag vet faktiskt inte.
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? - MTV Breakfast club eller nåt sånt, älskar musik på morgonen.
Snyggaste kändisen? - Justin Bieber! ..med hela One direction precis på andra platsen.
Vart vill du resa innan du dör? - LA, Las vegas, New york, San francisco, övriga USA, Kanada, Sydamerika, Frankrike, Italien, Spanien, Grekland, Turkiet, Europa, Australien, m.m. ni vet hur jag suger på geografi!

Big plans fun plans..

Hello dolls!

Sitter här och läser inspirerande bloggar medan jag väntar på att en tjej ska svara mig på facebook.. Har lite roliga grejer på gång hihihi. Okej inte riktigt. HAHAHA SUCKERS JAG LURA ER. Okej normal jag är.

Åt pizza förut, kebab. Har inte ätit det på typ tusen år. Så jäkla fett. Men ska ju snart dissa fettheten totalt så ah, ska njuta som in i h-vete nu den sista tiden. Wooooho.

Men nu ska jag drömma lite till så hörs vi inatt eller något. Känns som söndag idag men det är exakt 7 dagar kvar tills skolan börjar så ihihihi. PUSS!


Egopics från imorse.

3, 2, swag

HELLO!

Var på coop med mamma och mormor förut, vi åkte i pappas nya bil och fifan vad trång den var! Hahaha. Men den är myyycket finare än hans förra bilar! Förutom citroen:en. Den var bäääst! Det här är typ en lillebror till den. Fast den här är en 09:a, den var en 06:a. Asså årtal. OKEJ HÄR SITTER JAG OCH SNACKAR OM MIN PAPPAS BIL, BRIST PÅ LIV? Fan det rimmade ju! HAHAHA.

Men jag fick köpa naturgodis och jag ba PKGMAELGMALKMG dampa loss typ sprang och tog asmycket. Tog lite för mycket. Fick ta bort lite. Det är sänkt pris! 11:- per hekto istället för 14:-, KACHING. Fettgoda grejer köpte jag iallafall. Torkade bananchips, chokladdoppade bananchips, något chokladdoppat kokostjofräs och uppuffade majs. YUUUM! De chokladdoppade cashewnötterna var slut.. Fast nu det här nya märker, Parrots, har ju bara ljusdoppade. Kul.

Lovar att uppdatera senare, för nu orkar jag inte mer. PUSS!


Longboards jag vill ha!

Hello dolls!

Har snackat lite om longboards det senaste dygnet och har nu kollat ut några på junkyard som jag vill ha! Chattade med Sara igår kväll och vi snackade om longboards i säkert en timma, haha. Tänk i sommar, ta med den på bussen till stan, till Åhus, runt här i byn, till Sthlm om 1D kommer.. ÅHH LIVET! Vill bara ha en longboard so badly.

Kollade ut några riktigt bra märken på en proffessionell hemsida och hittade några utav dom på junkyard, halleluljah! Några utav dom här brädorna är lite för dyra men då ser ni på ett ungefär vilken typ utav bräda jag vill ha. Vi ska ju bara använda den för cruising så då blir det väl en på 100-130 cm som kan flexa ganska bra. Vill ha en rundad tail och jag tror att jag vill ha en cambier också. Men är inte riktigt säker. Confusing words huh? Men har läst på om det här ett tag nu så kan dom flesta orden, haha..

Här kommer dom iallafall!



Longboard "42 - B2" - Stripes 2
Longboard "42 - B2" - Stripes 2

Märket är Madrid, 70mm Cadillac hjul, längden är 45'' (114 cm) och bredden är 9.5'' (24 cm). Priset för denna perfekt designade med ett helt okej print på undersidan är 1699:-. Tycker själv det är sjukt bra pris för en sådan fin bräda.

Longboard "39" - Twins" - Lila
Longboard "39" - Twins" - Lila
Märket på denna läckra bräda är också Madrid, 70mm Cadillac hjul på den också, längden är 39'' (99 cm) och bredden är 9'' (22 cm). Priset på denna bräda som är min typ ultimata drömbräda, om man bortser från den första, är det otroliga 2199:-. Helt bortom min prisklass men fattar det ändå på något snevridet vis.

Longboard "39 - Blunt" - Paper
Longboard "39 - Blunt" - Paper
Samma märke på denna - Madrid. Hjulen är likadana i storleken, längden är 39'' (99 cm) och bredden är 9'' (22 cm). Priset landar på 1899:-. Helt okej tycker jag här med, mycket bättre än över tvåtusenlappen iallafall. Men jag föredrar så billigt som möjligt, så ettan är fortfarande på förstaplatsen.

Longboard "39 - Stogie" - 3D Pop 2
Longboard "39 - Stogie" - 3D Pop 2
Longboard "39 - Stogie" - Bird
(Det är exakt samma modell på brädorna, dom heter samma sak. Bara trycket som är annorlunda!)
Madrid här med, det kanske syns? Haha. Aja, hjulen är detsamma som dom andra och längden ligger på 39'' (99 cm) medan bredden är 9'' (22 cm). Tycker om det här printet mycket mer och priset är 1699:-. Den här är som ettan ungefär fast ändå på något vis så vill jag ha ettan mer för den är lite längre än dom andra.. Oh well.

Nu ser ni på ett ungefär sådana jag vill ha - de andra märkerna som han rekommenderade (..) fungerar ju också, men Junkyard hade bara snygga från Madrid enligt min åsikt! Vill ju som sagt ha denna modell med sån här snygg tail också, vill inte ha några j*kla avböjningar precis vid tailen. Skitfult ju! Räcker med att mitten ser ut som en banan bara för att det ska fungera att flexa den, haha!


Goodnight!

Istället för att fixa med tumblr-inlägget gick jag in på msn och chattade med Sara i säkert nån timma och jag planerade ett inlägg tills imorgon. Checka bloggen runt lunch för då dyker det upp! I'm so excited about it. Vill bara nununu. Om man ändå vore en mångmiljonär, fasen vad underbart livet skulle vara!

Men iallfall. Imorgon drar jag och handlar med mamma och mormor och kanske gymma med pappa. Azum. Om man bara var populär och hade många vänner och bodde i Adolfsberg.. Ahh. Perfekt liv.

Nej hörni nu ska jag lägga mig och sova och drömma hur perfekt livet skulle vara som mångmiljonär i Adolfsberg! Godnatt på er!


I sommar ska jag hitta någon som detta. Japp. Good luck. Kan likagärna drömma om det också, haha!

I-I-I work out!

Hello dolls!

Har inte gjort speciellt mycket sen senaste inlägget. Checkat tumblr, facebook, bloggar, novellbloggar, kollat på work out-videos på youtube och även yoga-videos. Började läsa en tumblr om en tjej som håller på att bli frisk efter anorexia och hon håller på med yoga. Ser så himla kul ut när hon lägger ut videos och filmer på när hon håller på. Men det är skitsvårt! Själv klarar jag knappt av att stå på händer.

Så fort jag kollat klart alla tumblrs lovar jag att börja med inlägget! Inte säkert att det dyker upp idag though, tänkte kolla på gossip girl innan jag går och lägger mig också.

Ha en fortsatt bra kväll, puss!


Mcdonalds

Hello dolls!

Kom nyss hem, vi var på flügger och beställde hem tapeter till Sakke. Tyvärr var hans tapeter slut så vi får vänta tills han födelsedag, kul.. Rummet skulle vara klart till hans födelsedag.

Har börjat crava en longboard nu och jag och pappa ska åka och kolla på en 2morrow, världens bästa pappa eller vad!? Men nu börjar mamma fundera på att buy en till Isak as a birthday gift och då typ dampa jag loss. HAN ÄR SJU ÅR HAN VET INTE ENS VAD EN LONGBOARD ÄR. HALLÅ.

Åt donken till lunch förut, jammie. Har också kollat runt på massa nyttiga recept hela dan och hittat massa. AmaZayn. Måste köpa havregryn också, det är ju skitnyttigt. En dl havregryn, två och en halv dl vatten och voilá där har jag frukost. Kan också baka massa nyttigt osv.

Hörs senare luvies, PUSS!


Mitt morning snack. Water!

PS. Ja jag har slutat med dietpisset ett tag nu. Börjar igen med nya tag och med striktare regler efter påsklovet. Har en massa grejer planerat i surfplattan osv. Can't wait!

Today's outfit


Randig tröja med puffärm - H&M
Ridleggings - Gina tricot

Bekvämt men ändå inte asfult. Me gusta.

Sitting by the fire while we're eating fondue..

Hola!

För typ exakt en timma sen vaknade jag. Jag ba hoooly simoly. Late or what? Jag och Sakke har ätit kakor och muffins till frukost, ehehe. Det blev ju så sent så det blev ju mer som fika. Eller nåt. I dunno.

Ska alldeles strax dra in på tumblr och tumbla runt ett tag. Love tumblr! Vill ni att jag ska lägga upp ett inlägg där jag visar hur tumblr fungerar eller nåt!? Sara vet nämligen inte hur man gör och det är så j*vla kul så jag måste lära henne. Och er andra. För det är äckligt kul. Haha!

Anywaaaays. Just nu sitter jag och kollar på några sångvideor jag spelat in för några veckor sen. Funderar på att lägga upp en men vill inte göra bort mig, så det blir nog inte så. I sådana fall vill jag visa den för några jag känner först och se hur dom tycker.. Men det kommer jag inte våga. Så det blir nog inget av det hela! Inte förrän jag gått på sångskola eller nåt.

Vi hörs senare iallafall, PUSS!


Nyfikna? Moahaha.

My weekend in Sälen

Vi kom upp på fredagen ganska långt innan den andra familjen skulle komma upp. Vi började packa ur lite, plocka in grejer i köket, gick och handlade lite fredagsmys och började sen med maten. Min kusin Carro kom efter ett tag och vi pratade med henne osv. Sen kom hennes pojkvän och typ en minut efter kom den andra familjen. Vi åt, tittade på let's dance, pratade, jag gick in och läste, m.m. Sen avslutade jag kvällen med att läsa ut JB: Min historia och kolla på Gossip girl!

På lördagen stack vi ut i backen nästan direkt efter frukosten. Eller, inte jag, men ungdomarna och småungarna. Och pappa. Jag hjälpte mest Isak. Sen satte vi oss på donken i kanske en halvtimma och efter det gick vi till Ica och handlade lite. Sen efter lunch så gick jag och pappa och hyrde skidor till mig och sen åkte jag från strax innan tre till sex, då alla backar stängde. Började i barnbacken själv medan pappa satt därnere och kollade på. Lärde mig att sluta ploga, så fort jag kom ner från varje åk så åkte jag fram till pappa och han berättade vad jag skulle göra. Asnice!

Sen när jag typ lärt mig sluta ploga stack pappa och hämtade skidutrustning och sen begav vi oss upp i barnbacken ett par gånger, sen bytte vi till den andra barnbacken ett par gånger innan vi gav oss ut i Gustavsbacken, en blå. Ganska isig men rättså stor, riktigt skön att åka i. Bygellift där som vi åkte upp i typ hundra gånger för jag älskade Gustavsbacken. Åkte sittliften ända upp en gång och sen åkte vi Gustavsbacken ett par gånger till. Sen tog vi oss till barnbacken som vi åkte i i kanske en kvart tills backarna stängde!

På söndagen var det bara att ge sig upp, stressäta frukost, packa ihop det sista, gå på toan, gå till Ica och panta burkar med lilltjejen och sen sätta sig i bilen och bege sig hemåt. En hellyckad helg i Sälen!


Viggo satt i mitt knä påväg mot hunddagiset. My baby!


Började blöda näsblod typ fem minuter innan vi var framme, mums..


Nu kommer det komma tre reprisbilder men anyways, läste klart JB: Min historia!


Cheeseburgare på förmiddagen.


Dinner: Delicious chicken salad.


Gossip girl båda kvällarna!


Isak spelade minecraft på surfplattan påväg hem, tyckte han var asgullig med mina Urban! Hahaha.

Anonym kommentar



Tack så mycket, I appreciate all comments! ♥ Nästa gång kanske du kan skriva ditt namn, bloggadress eller epostadress så jag kan skriva svaret till dig personligen istället?

Happy Birthday!

Min framtida svärmor, Patricia (Pattie) Mallette fyller 36 år idag. HAPPY BIRTHDAY!




Nu drar jag till mormor!


CHAO!

Todaaaay

Hola amigos!

What's uuup!? Jag vaknade vid halv nio men satt med Isak framför datorn och hjälpte han med The sims medeltiden fram till tiotiden. Satte mig sen framför min lilla mini pc och kollade fb och bloggar. Vet ni vad!? Cassie (JA HON SOM HAR BIEBERTIME) accepterade min vänförfrågan på facebook! AHHHHHHH! *LE DEAD*

Ska alldeles strax hoppa in i duschen för i eftermiddag, klockan två exakt, ska jag till mormor och baka! Vi planerade det för ett tag sen, vi julbakade ju i julas och nu tänkte vi påskbaka också! Ska typ baka asgoda rån med chokladfyllning, åhh *le dead* igen.

Har inte så mycket mer att säga om idag. Det är väl vad som händer. Japp.

HEIDO!


*le dead all over again*

Seriöst världens vackraste tjej

Är grymt avundsjuk på hela henne. Utseendet, rösten, skådespelartalangerna, pojkvännen..



Hate that moment..

Känslan som uppstår när man läser på facebook att ens favorit one direction-novell ska lägga ner. Känslan som uppstår när man läser det allra sista kapitlet på ens favorit Justin Bieber-novell. Känslan som uppstår när det står att One direction ska komma i maj. Känslan som uppstår när Justin Bieber-biljetter dyker upp på ticnet.

Känslan som uppstår när alltihopa bara är ett jävla aprilskämt.



Home sweet home!

Hello dolls!

Kom hem för typ en halvtimma sen, nääjz. Helgen i Sälen har varit sjuuuukt lyckad, vill tillbaks redan! Tog nästan inga bilder förutom bilderna jag posta plus en när jag hade näsblod och en på middagen igår. Så ingen bildbomb direkt, men kan göra en kortfattad text sen.

Alldeles strax är det lunch och efter det ska jag och Isak spela GTA eller Sims, hiho. Har saknat sims som sjuuutton den senaste tiden.

Men vi hörs sedan, PUSS!


Cute bebeh!

RSS 2.0