Tävling - Ögonskuggspalett [Hos Millah]



Jag tävlar hos Millah om en ögonskuggspalett från Viva La Diva, var med ni också den avslutas 25:e mars.

Kvällsmat + Solsidan

Hello darlings!

Har varit med Frida hela dagen idag, har varit superkul! Det började med att hon kom hit och vi dansade på Wii och sen efter det gick vi hem till henne. Hon skulle äta precis när vi kom dit så jag fick leka lite med hennes ipad. HERREGUD VAD KUL SÄGER JAG BARA! Ge mig en ipaaaad! Oh my god jag skulle kunna sitta med en ipad i typ flera dygn! Så sjukt j*kla kul var det!

Efter hon ätit satte hon sig vid datorn och jag fortsatte hålla på med ipaden, kunde inte motstå! Hehe. Efter ett tag kollade vi på lite videos på datorn och sedan fikade vi. Efter fikat läste vi lite i en tidning sen rensade vi hennes garderob, mycket kul! Fick lite kläder som jag ska kolla igenom imorgon, tack så mycket! Efter det gick jag hem och jag skulle ätit mat men jag var så himla mätt, åt läskigt mycket lunch idag, haha.

Ska strax titta på solsidan med mormor och käka kvällsmat, lagar väl den efter solsidan.

Imorgon blir det skola som jag hatar mer än något annat, jättekul. Not.

Hörs senare eller imorgon, kramar!


Marschmallowsmuffins som jag bakade efter julen, mumma!

Hängselbyxor och byxdressar/jumpsuits

Något som jag tycker kommer vara sjukt snyggt i vår/sommar är hängselbyxor och byxdressar. Jag hoppar inte på det här cowboy-modet med fransar och läder, blä. Tycker byxdressar och hängselbyxor är så snygga och det passar ju vem som helst!


Sydney jumpsuit 299:- från Gina tricot. Hur grymt snygg hade den inte varit i bara beige?



Samma som förra fast i svart, den här var också grymt snygg! Kanske inte så kul med svart i vår men matcha med en jeansjacka eller en ljus cardigan, supersnyggt.



Sara dungaree 399:- från Gina tricot. Hur grymt snyggt som helst, jag blir gaaalen! Visade dom här i ett collage härom dagen.


Visit hm.com

Man ser knappt men det är iaf en jumpsuit/byxdress med ett fint blommönster, 249:- från H&M.


Visit hm.com

Den här var dubbelt så fin, leopardmönstrad! Älska. Det är också en byxdress alltså, 249:- från H&M.


Visit hm.com

"Korta" hängselbyxor från H&M, 399:-


Visit hm.com

Sjukt snygg byxdress, fanns i något konstigt mönster också som jag inte tyckte var så fint... 299:- från H&M.


Visit hm.com

Helt underbar ifall den hade varit lång men den var snygg som kort också, skönt på en varm sommardag. 299:- från H&M.


Visit hm.com

KÄRLEK, den är t.o.m billigare! 349:- 249:- från H&M.


Jag har kollat på Cubus och min dator är så liten så jag inte kan se, jag kollade på Wear it och där fanns det inga, jag kollade på Lindex och där fanns det inga, jag kollade på Monki och där var dom svindyra och fula och jag kollade på Bik bok och dom var bara fula så det är därför det inte var så stor variation på butikerna, haha.


Uttråkad

Hello!

Känns förfärligt att det är skola imorgon det är ju mer som ett fängelse, jag hatar skolan! Längtar tills högstadiet, det känns som att jag gått på denna skola sen jag föddes, så j***a tragiskt. Eller något. Men när snön smält bort så vill man till skolan, för då är det kul på rasterna. Antingen lyssnar man på musik och typ dansar eller så spelar man fotboll. ÅH vad jag hatar snöööö!

Idag är mormor hemma hos oss och är barnvakt åt Isak typ, mamma och pappa jobbar. Jag vill vara med någon idag eller dra upp på stan och köpa en byxdress, men jag saknar 45 kronor för att ha råd med den. Så himla typiiiiskt!

Men vi hörs senare, peace.

Ringar in my heart

Hello!

Tänkte göra en top-10 med ringar så jag öppnade upp ett par sidor för att checka, bl.a cocoo och style by tyra men seriöst det går bara inte att ta ut 10 st, alla är ju förjäkla finaaaaa! Är kär i ringar. Seriöst jag skulle kunna köpa varenda jäkla ring som dom har! Varför måste ringar vara så förbannat dyra!? Iaf dom snygga ringarna!

Jag och pappa valde att köpa med oss baguetter hem så kunde vi gå på stan lite längre och sen skulle vi svänga in på coop och köpa godis och då träffade vi Frida och Lena! Dom kom hem igår från USA, hon hade shoppat supermycket och frozen yoghurt verkade vara gott. Haha.

Nu kom mamma hem, TE ERR E VE EL A EN ES. Ge mig en byxdress och ett par hängselbyxor, pleasepleaseplease god.

Men ska sluta tjata nu, seeya!

Akon

Hello darlings.

Om typ två-tre timmar drar jag och pappa till stan, längtar! Och om vi äter fort så kanske vi hinner dra till teknikmagasinet och köpa ett USB eller springa till Gina eller H&M och köpa hängselbyxor eller byxdress... Hehehehe. I love my dad, han köper allt jag vill ha. Moahahaha.

Nej men nu ska jag inte vara elak. Lyssna på Beautiful med Akon, den är så bra så ni anar inte!

Aja nu ska vi äta frukost, kram!


Mmmmm.... * Dreggla *

Citat från Emma på gården..

"Den sitter där mjukt, hårt och bra"

- Emma Blomberg [Bara för att ni inte förstår våran asgrymma humor]

Inspirationsbok

Jag läste det HÄR inlägget (hittade det på blogg.se's framsida) och fick genast inspiration att göra min egna. Jag som skulle vilja inhandla hela världen (i klädväg alltså) om jag kunde.

Kanske ska göra mig en? Här är ett collage (dåligt gjort) jag nyss gjorde på en outfit jag hemskt gärna skulle vilja ha nu i vår:



Runescape + barnvakt

Hello darlings.

Ska alldeles strax spela runescape men ville bara göra en liten uppdatering. Ja, jag har blivit en nörd men om ungefär en vecka kommer jag ha spelat så mycket att jag tycker att det är tråkigt igen så jag ska spela jättemycket nu när jag väl tycker om det.

Är barnvakt just nu åt Isak, vi åt mat för typ en timma sen och snart kommer pappa hem hoppas jag. Har precis sminkat Isak (lillebror) och jag svär att han är en tjej, han ser precis ut som en tjej när han är sminkad.

Tror inte det blir något gården ikväll, är ändå svintråkigt + det går ju magsjuka nu och jag vill inte bli smittad. Tror inte Isak vill gå heller så då orkar jag inte.

Vi hörs senare, chao.

Godnatt

Hello.

Är sjukt trött, har spelat runescape i typ två timmar nu. Jag dödar inte monster eller gör eldar, jag lagar mat. Det är kul, haha.

Men vi hörs imorgon, kram!

Min låtsasfru

Hello!

För typ en halvtimma sen kom jag och pappa hem från bion, den var sjukt bra! Pappa garva så alla i biosalongen hörde tror jag, haha! Det var jättekul att göra något med pappa, vi gör typ aldrig något tillsammans.

På lördag ska jag och han luncha i stan så då får vi ju umgås med varandra lite mer, trevligt. Gud jag skriver som en 40-åring känns det som, aja.

Har nog inget mer att skriva, ska spela runescape med Isak (lillebror) nu, jag har blivit värsta nörd!

Kram.


God morgon.

Hello.

Snart ska jag och mamma till coop fast egentligen skulle vi till Marieberg men jag är ett punghuvud så aa... Jag är skitförbannad. Hade jag bara sagt sanningen till pappa hade jag och mamma dragit till Marieberg men jag är en f***ing idiotj**el som kan gå och döööööööö.

Jag är inte på bra humör just nu hihihihihhihihi. Men jag och pappa ska iaf. på bio och jag kanske kan övertala min snälla söta far att vi kan dra lite tidigare till stan så hinner vi kika i några butiker! Men vi får se hur det blir.

Vi hörs senare, slänger in en bild på pappa och Isak (lillebror) på scootern. So long!


Fisen!

Godnatt!

Hello.

Pappa och Isak (lillebror) är äntligen hemma och snart ska jag gå och lägga mig. Är nyduschad och imorgon blir det Marieberg med mamma och bio med pappa klockan halv sju. Sen när vi kommer hem ska jag försöka rensa mitt rum litegrann annars gör jag det på fredag! Härligt. Eller inte. Förmodligen blir det gården på fredag, nice.

Men jag är jättetrött nu, hörs imorgon!

Pusshej. ♥


Citat från igår...

Huvudpersonen i filmen klättrar ut från ett fönster och går på väggen/taket typ.

"Nu vet jag varför filmen heter Taken (engelska), det är för att han klättrar på taken (svenska)"


Haha!

Tävling | Vinn smyckeställ [Hos Millah]



Jag tävlar hos Millah om Smyckestället Mini-fyrkant från Mihi.se, var med och tävla ni också tävlingen avslutas 13:e mars.

Tävling | Vinn rött smyckesetui [Hos Millah]



Jag tävlar hos Millah om ett rött Smyckeetui-Hang & Pick från Exerro.se, var med ni också tävlingen avslutas den 4:e mars.

God morgon.

Hello!

Gårdagen var jätterolig! Dock var det inte så kul när jag skulle äta hos mormor... Men jag orkar inte skriva om det, haha.

Klockan två gick jag iaf till Bell och då försökte vi sjunga för födelsedagsbarnet men det gick inte så bra... * Host host * Emmas fel * Host host *. Nej, men sen började jag knacka på fönstret när folk gick förbi och sen efter ett tag bestämde vi att göra så inne på Bells rum men det kom inga så då bestämde vi oss för att kolla på en film som heter Taken, den sög och jag rekommenderar den inte! Hahaha.

Efter vi kollat klart på Taken körde vi skolBuzz, jag vann en gång (när vi körde med klass 3) och Bell vann en gång (när vi körde klass 6) sen spelade vi apBuzz också men det hann vi inte köra klart förrän vi alla skulle bege oss hem.

En jätterolig dag helt enkelt!

Och idag kommer Isenfisen hem (min lillebror). Har saknat nån att spela mario med. * Snyft snyft *.

Bilderna kommer upp senare idag eller imorgon, vi får se ifall jag orkar ladda in dom.

Kram.


Bellipelli!

Grattis Bell!

Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Bellens (Bell blev för kort) födelsedag, hurra hurra hurra!

Idag fyller min sjukt fina vän Bell 13 år, stor flicka ju! Klockan två ska vi hem till henne och fira, grattiiiiis! Kommentera massa grattis på hennes blogg vettja!

Ska strax kila hem till mormor för att äta där, trevlans. Kameran har snart laddat klart också så det blir nog mycket bilder senare!

Hugs!


Tävling - Streetsneakers [Hos Millah]


Grymt snygga eller hur!?

Jag tävlar hos Millah om ett par Streetsneakers från Xtep.se gör det ni med, sista dagen att vara med är 28:e februari!


Tävling - Valfri köksvåg [Hos Millah]



Jag tävlar hos Millah om en valfri köksvåg från Peroett.se, var med ni också innan den avslutas 25:e februari!


Lång men rolig dag

Hello darlings!

Idag har jag haft svinkul. Började dagen lite oseriöst med mamma och skrev en väldigt mogen meny för veckan, hehe... Sen runt klockan två-halv tre kom Emma hit och vi snackade sen dansade vi fyra danser på Just dance. Very fun.

Efter det drog vi ihop en kladdkaka lite snabbt och sen sminkade jag henne, jag älskar att sminka och fixa folk, dock gillar jag inte att fixa eller sminka mig själv, hehe! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Oj, älsklingen somnade på tangentbordet. Det var ungefär 300 x och 300 2:or men jag tog bort det, hehe. I love my baby-boy!

Han låg på tangentbordet och sov och sen tappade jag mobilen och jäklar vad rädd han blev! Ni anar inte! Han hoppade till in mot väggen och ställde sig upp, gulleplutten!

Jaja, väntar på att mamma ska komma hem (hon kommer hem runt halv tio), ni anar inte hur tråkigt jag har det ensam!

Ska ladda kameran lite senare så kanske jag kan göra ett videoinlägg eller en video för att visa alla mina nagelsaker eller något, vad tycker ni!? Vad ska jag filma!? Kommentera!

Hugs.

Dagens outfit

Det här blir det sista inlägget idag, copyright på bilderna och godnatt! ©



Muppcake nr 1.

T-shirt - Cubus
Linne - H&M
Leggings - Julklapp (2010)
Tofflor - Födelsedagspresent (2008)
Solglasögon - Glitter
Tandblekning - USA

PEACEOUT.


Bak, bak, bak

Jag och mamma har varit och handlat med mormor och min moster på både ÖoB och Willys. Vi fick hem rätt mycket grejer och jag och mamma fixade ett busenkelt "bak" förut som jag slänger upp bilder på nu också.

Dom är inte märkta med Watermark/vattenmärke men det är ändå Copyright på dom och alltså är det FÖRBJUDET att kopiera dom. ©


Vi smälte en halv marabou-chokladkaka över vattenbad.


Och medan vi väntade så hällde vi ut strössel på ett fat och satte marshmallows på cocktailpinnar/tandpetare.

'
När chokladen var smält doppade vi pinnarna i den smälta chokladen och sedan i strösslet. Efter det satte vi ner pinnarna i en bit frigolit.

Här kommer några bilder på mina muffins: (Lika dålig kvalitét som på dom förra bilderna, dom är tagna med mobilkamera tyvärr)


Ser ut som en ostfralla men det är inte ostfrallor.


Sandstrand på Hawaii.


Mumma!

Köpte en corn flakes-chokladkaka på ÖoB och den är SJUKT god, ni anar inte!



Mums!

Pappa och Isak (lillebror) är framme i Sälen nu, skönt för dom! Snart ska vi väl äta kvällsmat och sen blir det solsidan med bearnaisé-chips, gött!

WTH!?

Gissa vad jag gör nu...?



God morgon

Hello darlings!

Vaknade tio i åtta och svalde typ precis frukosten. Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra förutom att säga hejdå till Isak (lillebror) och pappa. Sen blir det bara jag och mamma, yeah. Och Jonas (storebror) då.

Ska spela lite sims strax och imorgon så börjar våran nästan tre månaders långa läxa. Vi ska göra ett linjediagram med temperaturer varje dag från 21 februari till 24:e maj och efter det ska vi göra en frekvenstabell också och skriva hur många dagar det var sol, hur många dagar det var molnigt, regnigt, snöigt, o.s.v, o.s.v.

Som tur är går det ju rätt fort ifall jag gör själva grunden idag och sen är det bara att pricka i varje dag.

Har nog ingenting mer att säga just nu, ses senare.



Godnatt!

Hello!

Har ni sett på melodifestivalen ikväll? Det har jag, första gången. Man måste ju kolla på älsklingsSaade, hehe. Dock får jag inte se han "live" i år, han kommer ju inte till Örebro för andra chansen (som inte ens är i Örebro), han gick vidare direkt till final! Heja Saade! Vi får hoppas att han tar sig till Eurovision i år!

Har bakat väldigt komplicerade äppelmuffins med smulströssel typ, sjukt goda! Ser ut som en sandstrand i Hawaii, sakna sommaren! Kommer in bilder på dom imorgon och slänger nog in receptet då också, mumma!

Imorgon beger sig min fader och broder av till Sälen, dock bara tills onsdag och såklart måste mamma jobba mån, tis, ons och är ledig tors. Typiskt alltså.

Men nu ska vi inte klaga. Mamma kanske ska beställa hem zumba (det billigaste paketet ifall ni kollar på deras hemsida) och då blir jag universums lyckligaste unge. Jag ska prova och se ifall man verkligen går ner i vikt med det och då ska jag väl försöka ändra mina matvanor också (lycka till med det Mathilda...).

Ska strax gå och sova, är jättetrött.

Kram!

The sims 3

Hello darlings!

Kommer med ett snabbt litet inlägg här, skulle vilja tipsa alla ni som har the sims 3 att bli medlem på Thesims3.com för det finns massor man kan göra där! Man kan göra egna föremål och mönster som andra kan ladda ner och man kan göra the sims-historier och filmer, något som jag håller på med i skrivande stund!

Väntar på att sims ska ladda klart, därför jag skriver om detta. Kram!


Min allra första gubbe på Kvällsnöjen ville köpa sig en korv.

God morgon!

Fick väldigt många kommentarer igår, gissa om man blir glad!? Tänk då hur alla storbloggare känner sig, dom tycker ju att det är jobbigt med överdrivet många kommentarer.

Men ändå, nog om kommentarer. Ringde upp Emma klockan halv elva och vi bara snackade i typ tio minuter sen la jag på och gick och la mig. Både jag och Emma låg och gäspade i luren typ, haha.

Idag tror jag att jag och mamma ska åka och köpa presenter, en till min fina vän Bell och en till Isaks (min lillebror) klasskompis.

Nu ska jag iaf. spela lite sims och vi hörs senare, kram!


En bild jag ritade i paint för ett tag sedan, haha!

Kexchoklad blåbär

Hello!

Nu på sportlovet ska jag börja uppdatera lika mycket som jag gjort på mina förra bloggar och efter sportlovet ska det fortsätta exakt likadant! Vet faktiskt inte varför jag inte uppdaterat, jag spelar liksom inte habbo längre eller någonting. Jag "lodar" framför tvn istället för framför datorn nu för tiden.

Smakade kexchoklad blåbär förut och herregud säger jag bara. HERREGUD (jag älskar blåbär ifall ni inte visste det, finns inget godare bär/frukt än blåbär. ska droga blåbär när snön försvunnit). Smakade som himmelriket eller något, även om jag inte vet hur det smakar. Ska ladda in bilder från mobilen så får ni se lite bilder från när jag och Vilmapilma fikade på stan, drack blåbärssmoothie (SÅKLART BLÅBÄR MUMS) och daimbiskvi.

Här slänger jag in en kass webcambild så hörs vi senare, puss och kram.


Nya brushes

Hello darlings!

Skoldagen idag var jättetråkig fast efter lunch vart det kul. Vi gjorde skyltar typ, ni får veta mer på måndag... Hahaha.

Har spelat sims sedan klockan tre till nu fast har precis laddat ner lite brushes till Photoshop, har bara laddat ner hjärtan. Sjukt söta! Ska använda dom till lite "secret stuff", höhö... Måste vara lite hemlig.

Ikväll blir det väl let's dance + godis. Längtar så till på tisdag, ni anar inte!

Slänger iaf. in en bild på det jag laddat ner, peace.



The sims 3 skapa egna världar

Hello darlings!

Skoldagen idag var helt OK, imorgon är det friluftsdag så då får man ta med sig matsäck och bara åka pulka/skridskor hela dagen, härligt! Det ända som är tråkigt är att hela skolan ska vara med, det blir proppfullt med folk då!

Håller just nu på att ladda ner ett program så man kan göra sina egna världar till The sims 3, hur coolt är inte det!? Haha värsta lättimponerad jag är. Men som den simsnörd jag är måste jag ju ladda ner det och göra en värld, jag som alltid har velat kunna göra mina egna världar till The sims 3, och nu kan jag det! Happyface.

Ska inte på träning idag, det är jag väldigt glad över. Dock måste jag hämta lillebror på fritids klockan halv fem, blä. Men sådant är livet.

Uppdaterar mer senare, kram.


Bild från The sims 3-hemsidan.

Polisanmäla?

Hello!

Skulle bloggat igår men jag var så fruktansvärt förbannad att jag inte kunde. Det är någon idiot som tagit en bild på Viggo (min hund) och har som visningsbild på bilddagboken. Sen har hon bombat hela bilddagboken med Emmas vinterbilder och till varje bild har hon skrivit delar ur låten "Just the way you are". Har bett henne att ta bort bilderna och ifall hon inte gör det så tänker jag polisanmäla henne. Ni kanske tycker att jag överdriver men då tycker jag att ni underdriver!

Ska iaf kolla på Sveriges mästerkock idag, sweet! HEJA JENNIE! Hon kommer vinna, det bara är så. Haha.

Dagen idag har varit tråkig men sånt är väl livet. Haha. Imorgon är det torsdag, språkval, elevens val och träning. KAN DET BLI TRÅKIGARE ELLER!? Hatar innebandy, ifall innebandy var en människa skulle jag övertala den att ta självmord. Eller ännu bättre: Skjuta den.

Väntar på svar från Big slick tattoo men dom verkar aldrig kolla sin mejl så mamma får väl ringa dom någon gång på sportlovet eller imorgon eller nåt.

Ska sluta klaga här nu men livet är inte positivt jämt. Och därför kan inte heller alla inlägg vara positiva jämt.

Hugs.

Godnatt

Hello darlings!

Har gjort engelskaläxan klar (fakta om Roald Dahl, snacka om tråkigt...) och kollar nu på det allra första avsnittet av Jersey shore på säsong 1. Har aldrig sett det programmet faktiskt... Jersey shore i mitt hjärta.

Ska alldeles strax gå och lägga mig, får sova i min "nya säng" för första gången. Undra hur det känns att inte ligga i en madrass som man känner brädorna igenom.

Jaja nu är reklamen slut, bloggar mer imorgon kväll.

Kram!

Ajpåd Nanå

Hello!

Kom för ungefär en timma sen hem ifrån Ikea och Elgiganten. Har varit full rulle hela dagen typ.

Direkt när jag kom upp på morgonen slängde jag i mig frukost, sen blev det sims i en kvart och efter det skulle jag och mamma in i mitt rum och bädda ur sängen och rensa lådan under min säng. Efter det fick jag spela klart sims och mamma och pappa åkte och hämtade nya madrasser.

Sen fixade dom i ordning sina nya madrasser och jag och Isak (min lillebror) fixade våra sängar. Vi fick mamma och pappas gamla madrasser och så fick vi nya lakan typ. Sen nyligen har vi också fått nya (jättestora) huvudkuddar, så himla bekväma!

Efter det begav vi oss till Ikea och där köpte vi ett tidningsställ till mitt rum, batterier till Wii-konsolerna och en liten mus till Isak. Sen åkte vi till Elgiganten där pappa köpte en Ipod Nano och ett par hörlurar. Jag och pappa ska typ dela på Ipoden, 90% av tiden då Ipoden är på så använder jag den, 10% av tiden då Ipoden är på så använder pappa den.

Han ska bara använda den när han är ute och springer på somrarna, så himla opraktiskt att köpa en Ipod Nano då! Därför kommer jag också få använda den, hehe... Dock köpte pappa den i en skitful färg, han skulle köpt i grön som jag sa!

Men nu ska jag sluta klaga och prova min "nya säng" och pappas och mammas nya madrasser.

Kram.


Yeah!

I ♥ PHOTOSHOP


Emma kommer se ut såhär när hon är gammal... Haha!


Mini-plattång

Hello!

Var på coop med mamma förut och då fick jag en för tidig alla hjärtansdag-present! Fast mamma kommer också använda den men ändå, sjukt söt och praktisk!


Jätteliten och praktisk är den, 129:- på coop! Fanns hårtork också men jag använder plattången mer än hårtork kan man ju säga (även fast jag inte använder plattången så ofta!).

Just nu är mormor, moster och mosters sambo här. Dom har tittat på melodifestivalen och mormor åt här, vi åt min absoluta favoriträtt, baconlindad kyckling i balsamsås med bulgur, så himla gott! Fast jag äter ju inte kycklingen såklart, men balsamsåsen! Herregud alltså. Jag åt haloumi istället men det smakade sjukt salt så det blev lite äckligt till slut.

Har precis maffat i mig sju kilo pringles och snart blir det väl att hoppa i sängs. Ska bara leka lite i photoshop först... Hehe.

Kram.


Saturday, oh yeah!

Hello!

Igår var jag som sagt på stan, var sjukt kul! Sen när vi åkte bussen hem visste inte busschauffören vart där vi bor låg. Så vi bara: Aha? Men han stannade vid oss som tur var ändå, haha.

Var inte på gården igår, pappa kom med kinamat typ sju och eftersom gården stänger nio nu för tiden (sämst) så var det ingen idé att gå tyckte jag, dessutom var det iskallt ute, brr!

Idag är det lördag och jag tror att vi ska bjuda hem mormor ikväll, fast vi får se. Vill åka till IKEA men det vill inte mamma så det blir väl inget med det.

Här får ni se bilder på vad jag köpte:


Tuggummi från Gottis, 19:- (svindyrt, men det är typ värt det)


Kortlek från Duo, 10:-


Läppbalsam/lepsyl från Duo, 10:- (jag var bara tvungen att köpa, älskar dödskallar)



Dödskallehalsband från Glitter, 69:-




(Muppcake) Solglasögon från Glitter, 99:-

Och 3 alla hjärtansdag-presenter för 55:- tillsammans, dom från Duo. Fast dom presenterna får ni inte se förrän på måndag!

Och jag vet att det är långt ifrån sommar för tillfället men dom kostade bara hundra kronor och var så snygga så jag bara var tvungen, hehe... 

Kram.




Tråkträning + stan

Hello darlings!

Ska koda in en design till en vän och sedan blir det väl att göra mig iordning inför träning. Tråkträning idag och tråkmatcher i helgen, dock ska jag inte på matcherna. TJOHO! * Happyface *

Imorgon blir det stan med min vackra vän Vilma och efter det blir det gården. Hääärligt! Har dock inga pengar, bara 200... Mamma är skyldig mig 1 000 (800 av dom har hon varit skyldig mig sen 2009...) haha.

Chao Bella.


Sveriges mästerkock

Jennie gick vidare, YES! Inom en kvart blir det Jamie's nya matprogram på TV4+ då, jag älskar matprogram som ni kanske förstår...


Emzhizh

Hello darlings!

Dagen idag har varit helt otroligt sjukt underbart rolig. Hade det varit fredag hade jag nog varit så glad så jag klättrat på väggarna. Eller något... Lunchen idag var den absolut roligaste sedan jag föddes, herregud vad människor kan göra en glad alltså!

Efter skolan var jag med Emma, vi skrattade så vi dog. Fast sen återuppstod vi (såklart) och spelade mario på wii. Emma var sjukt elak mot mig på eldbanan!

Tappade en nagel igår, R.I.P. Tittar just nu igenom IKEAs sortiment + halv åtta hos mig. Klockan åtta blir det Sveriges mästerkock, missa inte det!

Kommer ett möbelinlägg sedan, haha.

Kram. ♥


Skola

Hello!

Kom typ precis hem från skolan och ska nu äta en baguette och titta på top model. Tjockis eller vad!?

Ikväll kommer mormor hit och lagar mat för mamma och pappa jobbar båda kväll/natt.

Jaja, ville bara uppdatera här.

Seeya!

Näspiercing

Hola!

Gårkvällen var väldigt trevlig antar jag, jag smsade mest och gick och köpte godis hehe. Och läste. Sen ringde jag Emma mitt i natten och snacka om allt mellan himmel och jord.

Ska kolla upp lite piercing-grejer nu och sen ska jag hjälpa Isak med något spel, haha.

Måste bara säga åt er att klicka HÄR och sen trycka på rösta, tjejen är gryyymt bra! Ni kan läsa hennes blogg HÄR. Seriöst be alla era vänner att rösta, hon är grym!

Kram.


Goder morgon

Hello!

Det är sjukt svårt med gelenaglar innan man vänjer sig. Fick knappt av mig byxorna igår kväll och kunde knappt spola toaletten imorse heller. Kan inte skriva som en normal människa på tangentbordet heller. Suck.

Ska iaf. spela the sims nu men vi hörs väl senare. Lateeer.


Sakna sommar...


Äntligen klara!

Hejsan hoppsan!

Alldeles nyss blev jag och mamma klara med nagelfixandet och resultatet blev riktigt bra tycker jag. Dock blev den allra första tippen jag satte på VÄLDIGT sne, haha. Efter att vi limmat fast naglar i både papper och skinn samt spillt ut nagelaktivtorn var dom äntligen klara.

Jag tror att jag ska måla naglarna i en rosaglittrig nyans (OPI är märket på nagellacket) annars behåller jag dom som dom är. Mina tippar är vita och mammas är genomskinliga, fast mamma har redan målat sina i en ljus nyans utav röd (också OPI).

Ska kolla bloggar sen blir det att gå och lägga mig, ska åka bort imorgon till några nära vänner i stan. Härligt, haha. Kram.


Gelenaglar

Hello darlings!

Jag och mamma tog bussen hem vid sex-tiden och mamma köpte ett gör-egna-gelenaglar-kit så det håller vi på med nu. Riktigt svårt men väldigt kul!

Kan inte skriva med dom här långa tipparna, ska fila ner dom nu.

Kram!


Stan med morsanbrorsan.

Hello!

Ska till stan med mamma, vi åker med 14:24-bussen (samma som Bell, Emma och Sara tar!) och sen åker vi hem med 16:20-nånting bussen. Yeah. Vi ska bara köpa nåt till farmor, tråkiiigt. Jag vill ju köpa hängselbyxor och en jacka. Men det har jag inte råd med hahaha. Har bara 401 kronor. Då har jag ju råd med hängselbyxorna. Men jag vill inte köpa hängselbyxor. Haha, jo det vill jag. Men inte med dom pengarna.

Ska inte tråka ut er mer, lovar mer uppdatering ikväll eftersom jag bara kommer sitta och ha tråkigt, haha. Imorgon blir det då roligare! (hoppas jag...)

Kram.


Sötnosen är lite pömsig. (pömsig=trött för er som inte förstår)

Tre nya låtar

Tja bloggen!

Tänkte börja "vara mig själv" lite här i bloggen. Skriver alltid stelt och aldrig som jag skulle snacka irl. Det måste man ju göra, eller vad tycker ni?

Skoldagen idag var helt okej, väldigt skönt att det var kort dag kan man ju säga! Ingen träning idag heller, det är det ända positiva med att vara förkyld.

Isen börjar smälta här i Örebro och här blir det inte direkt slask utan här är det snarare vatten överallt. Mina converse blev dyngsura på vägen hem. * Snyft *

Har lagt till tre nya låtar på min spotify-lista, äntligen hittade jag lite bra låtar! Dock kan man inte lägga in videos på blogg.se från Youtube längre så jag får skicka youtube-länkar och spotify-länkar här istället.

Count on me - Bruno Mars [Youtube-länk]
Count on me - Bruno Mars [Spotify-länk]

U gotta dance - Da buzz [Youtube-länk]
U gotta dance - Da buzz [Spotify-länk]

Hot - Inna [Youtube-länk]
Hot - Inna [Spotify-länk]

Väldigt bra låtar, värda att lyssna på.

Sveriges mästerkock

Jennie gick vidare!

Ja, ja, ja! Skrek av lycka när dom sa att hon gått vidare, gud vad jag är glad!

Heja Jennie!

En utav bilderna


En utav bilderna jag tog förut, vad tycks?

Förälskad i H&M, Gina, BikBok, Cubus och Wear it...

Hej!

Mådde jättedåligt idag i skolan efter maten, mådde så illa att det inte var sant och på engelskan tänkte jag säga till Åsa att jag ville gå hem men jag höll ut och stanna kvar ända tills vi sluta. Mår dock bättre nu så det var väl bra att jag inte gick hem. Fast är fortfarande jätteförkyld.

Ska leka lite med kameran ute sen, prova manuella lägen, love it!

Ett tips till er som redan har kollat bloggar, facebook, bilddagboken, o.s.v. kolla in klädesbutikers hemsidor. T.ex H&M eller Gina tricot, man hittar sjukt mycket fint. Som t.ex hängselbyxorna jag hittade igår, mina ögon smälte. Så himla fina!

Men nu ska jag inte tråka ut er mer, bilder kommer senare. Kram!


Om man bara kunde ta sådana bilder... (Windows-bild)

Jag är kääääääär

Ge mig fyrahundra kronor, någon?


H&M 399:-


Anonyma kommentarer

Hejsansvejsan! Sitter just nu och kollar på halv åtta hos mig med mamma, jättebra program. Jag älskar ju matprogram om ni inte visste det, hehe. Det, teen mom, sixteen and pregnant och keeping up with the Kardashians är det ända intressanta på tv. Och top model. Fast jag följer inte top model, jag kollar bara på det efter skolan då och då. Hahaha rösten på halv åtta hos mig sjöng på fanta och rosé eller vad låten nu heter. Men nu ska jag fortsätta titta, kram!

Ingen träning

Hello!

Jag tror att jag gått och blivit förkyld. Inte speciellt kul men sådant är livet. SÅNT ÄR LIVET SÅNT ÄR LIVET SÅ MYCKET FALSKHET ROR DET HÄÄÄÄR DET MAN FÖRLORAR VINNER EN ANNAN. Hehe. Var tvungen.

Skoldagen var helt okej antar jag, första språkvalet på en vecka. Var med mina elschklingar på rasten/rasterna.

Men nu måste jag ta hand om väskan och läxor o.s.v. för att jag inte ska på träningen idag, min pappa kommer bli väldigt arg annars.

Mer uppdatering kommer senare, kram!


Längtar efter Åhus.

RSS 2.0