So I travel back, down that road, wish she come back, noone knows...

HOLA!

Har varit superkul dag idag, var med Frida som igår! Vi snackade massor, höll på med våra mobiler, ya know!

Är inte taggad till skolan alls imorgon. Jag hatar skolan, jag hatar SO! SO kan gå och dö, skulle inte göra mig någonting. Så förbannat tråkigt och onödigt ämne. Hatar NO exakt lika mycket. Och vi har Idrottsläxa till på tisdag, jag hatar idrott. Jag ska bryta mina ben så jag slipper idrott och så fort jag slipper rullstol ska jag göra det igen, och igen och igen och igen tills skolan slutar, WOHO!

Men en sak som gör att jag orkar med skolan: 7 DAGAR KVAR TILL RHODOS! Gryyymt kul ju! Ska försöka lära känna någon denna vecka iaf, ska ha som i uppdrag att snacka med en varje dag mer än en gång. Jag hoppas att jag kan hålla detta för jag står inte ut med detta längre, jag och Sara blir så grymt.. Utfrysta? Inga vill snacka med oss och då går inte vi direkt fram och stör dom med att snacka?

Aja ska väl avsluta detta nu, can't wait for the blogg.se-app to come! Ifall dom nu ska komma. Ska kolla upp hur man fixar nytt abonnemang och sen lyssna på Just a dream ett par trehundragånger och seen stänger jag av datorn!

PUSS PÅ ER!



Whatup?

Jag vet att uppdateringen har varit kass, förlåt! Men skolan och allt har tagit upp min tid och jag har varit alldeles för trött för att starta datorn, krångla med internet o.s.v. o.s.v. Igår, EN FREDAG, gick jag och la mig kvart i tio. Men nu bloggar jag ju!

Skolan rullar på, SO och NO suger. Skitjobbigt med underskåp. Tjejerna är som "gäng" som inte släpper in någon mer. Pratar lite med dom andra, men mest med Sara. Vi känner oss ignorerade, det är grymt jobbigt. Men snart ändras väl allt och folk börjar snacka med andra o.s.v.

Inskolning i förrgår också, fick gå 2,8 km och sen bara ha tråkigt hela dagen. Men vi överlevde trots allt, right?

När det kommer Blogg.se app till Android kommer jag uppdatera som en duracellkanin som fått fnatt på datorn. Vad som nu händer då men ni fattar, det kommer bli uppdatering från skolan, bussen, från överallt I guess.

Fyra månader kvar till jul. 8 dagar kvar till Rhodos. Härligt med ledighet. Inte lika härligt att få extra mycket jobb nu innan eller efter.

Är sketaglad just nu men det kan jag inte berätta varför.

HEJDÅ IALLAFALL, MER UPPDATERING SKER VÄL IMORGON.


SKOLAN ÄGER!

Hejsansvejsan!

Skoldagen ägdeeee!

Det började med att jag knallade upp till bussen där Filip satt och vi snacka en stund tills typ fem bussar kom och vi ba WTF? Men vi hoppade på den längst bort och det var rätt! Helt ny fräsch buss. Nice!

Sen när vi kommit till Lillån ställde vi oss utanför läktaringången till Gympasalen och väntade. Jag, Vilma, Jessica, John-Erik, Bell, Sara och Emma stod på trappen och snacka och skratta och höll på. Sen blev vi insläppta och satte oss på läktaren och så snacka rektorn fast hon snackade så jäkla tyst så man hörde inte ett shiit, sen fick vi gå med våra klassföreståndare till vårat hemklassrum.

Sen skulle vi få våra skåp men när jag kom till mitt så hade någon satt ett lås där så då sa jag till min lärare och sen till sist fixade det sig så personen som hade satt låset där hade tagit bort det så jag kunde lägga in mina grejer där som jag släpat på hela dagen...

Efter det började dom gå igenom massa grejer, schema, information.. You name it. Sen åt vi lunch klassvis, LOL. Grymt disgusting mat.

Efter lunch så hade vi en rättså lång rast och sen hade vi NO med en utav våra klassföreståndare. Efter det hade vi SO och sen hade vi svenska och sen slutade vi fem över tre och då gick jag och Sara ut till Busshållsplatsen men det var ingen där så vi smsa Bell och Emma och frågade när dom sluta men dom hade redan slutat och vi frågade var dom var och dom hade gått ut till Länsbussarnas busshållsplats så vi gick dit och sa att busshållsplatsen var däruppe och då gick vi dit.

Sen satte vi oss på en bänk och snacka fast sen gick Emma och Bell för Bells mamma skulle hämta dom på coop. Sen kom tre bussar runt halv fyra men ingen gick till dit vi bor så vi fick vänta tio minuter och då kom den!

Grymt rolig skoldag var det iaf fast jag önskar att det bara var sjuor på skolan. Det skulle vara sjuuukt chill! Längtar inte tills imorgon då alla åttor och nior kommer, jag lovar att det aldrig kommer bli lika lugnt och skönt som det var idag..

Sen har vi skolfoto imorgon också. Andra dagen efter skolan börjar. Och vi har idrott den dagen så håret kommer ju verkligen vara vackert.. ÅHHHH.

Men nu ska jag gå, ciao.


Me today.

Skola imorgon, holy s***!

Sorry att jag inte har uppdaterat men ni måste förstå, ville ta vara på dom sista dagarna på sommarlovet.

Jag kan fortfarande inte fatta att helvetet börjar imorgon igen.. Ofattbart.

I fredags kom mormor, moster och kusin och åt Risotto hos oss, namnam! Sen spelade jag och Isak sims hela kvällen typ.

Igår gjorde vi inte mycket har jag för mig. Eller jo! Vi åkte till IKEA och sötvaruhuset. Jag köpte en sänglampa och lite godis. Eller lite, haha.

Idag har jag myst i min Onepiece hela dagen, tvinga upp mig själv vid nio och det var iskallt härhemma! Kollade också på The last song med mamma, hon grät när pappan blev inskickad till sjukhuset..

Kan fortfarande inte fatta att imorgon ska jag upp halv sju-sju och vid åtta ska jag stå uppe vid busshållsplatsen.. Helt freaking ofattbart!

Åt världens godaste baconinlindade kycklingfiléer i balsamsås, håhåhåhå! ♥ Direkt efter maten, tio över åtta exakt, duschade jag. Efter det tog jag body lotion på benen och satte sen på ett skydd på telefonen. Har ju inte dragit av det här skyddet som sitter på, haha. Så bytte till ett nytt idag då. Efter det satte jag i piercingen och sen fixade jag ledighetsansökan.

Och nu sitter jag här och tänkte uppdatera lite. Blir nog uppdatering efter skolan imorgon också!

Peace på er då.


Är lugn på utsidan men inombords råder det kaos just nu, är gryyymt nervös!

Justin Bieber-listan

Gör hela grejen här, kanske delar upp det i två inlägg också!

Day 8 - A picture of your room with Justin Bieber posters

Har inga bilder på det just nu I think men jag kan berätta att bredvid min garderob har jag två stycken. Den ena är över den andra. Sen har jag en över mitt tidningsställ, en över min spegel, en jättestor NSN vid min TV och en stor precis vid min huvudkudde. Har nog några bilder på dom/så man ser en skymt utav dom.


Till vänster ser man den.


Till höger om klänningen ser man dom.


Bakom mig ser man NSN-planschen.

Day 9 - Whatever tickles your fancy

?

Day 10 - Favorite photo of Justin Bieber

Gud vad svåååårt! Jag kan inte bestämma mig, det går inte. Men här är en utav dom allra finaste:


Så.Jävla.Snygg.

Day 11 - Favorite Justin Bieber music video

Jag kan inte bestämma mig heller! Antingen Somebody to love, Love me, Next to you, U smile, Pray eller That should be me!

Day 12 - Favorite color Justin Bieber wears

PURPLE! Ofcourse?

Day 13 - Favorite Justin Bieber interview

Svårt! Kan inte bestämma mig heller, hehehe.

Day 14 - Favorite Justin Bieber tweet

Det här.. Att han skulle kunna dejta ett fan. Har glömt hur det var men han skrev att han skulle kunna dejta ett fan typ, haha.

Day 15 - A graphic you made/favorite graphic of Justin Bieber



Räknas dom?

Day 16 - Favorite Justin Bieber youtube video

Den när han sjunger för Usher!

Day 17 - Someone you became friends with over Justin Bieber

En tjej som heter Evelina tror jag? Äh något sådant hette hon och vi började snacka för att båda var Beliebers. Men vi snackar inte längre dock det var typ ett år sen.

Day 18 - Your dream date with Justin Bieber

Picknik på stranden och sen tar vi bilder när det är solnedgång och sen sjunger han för mig hela kvällen!

Day 19 - Your favorite thing about Justin Bieber

Allt. Ögonen, frisyren, magen, musklerna, hans personlighet, hans röst, hans allt!

Day 20 - Favorite televised performance

Har ingen favorit, gillar alla lika mycket!

Day 21 - Your favorite friend or family member of Justin Bieber

Ryan Butler! ♥


RYAN JAG ÄLSKAR DIG FÖRALLTID GLÖM INTE DET OKEJ? ♥

Day 22 - Favorite acoustic cover

Come home to me. Eller är den akustisk? Jag tror det.

Day 23 - Favorite piano cover

Pinsamt nog har jag nog aldrig hört en eller så har jag inte tänkt på det.

Day 24 - How many justin pictures you have on your phone

257 har jag för mig, det är nog mer.

Day 25 - Photo of Justin Bieber sticking his tongue out


Omfb. HUR SNYGG PÅ EN SKALA!?!?!?

Day 26 - Favorite photo of Justin Bieber with a fan

Det gick inte att ladda upp men han står med en asiat och gör peace.

Day 27 - A photo of Justin Bieber with another singer/celeb


Chris Brown och hans tjockishund.

Day 28 - What made you become a Justin Bieber fan

Att han sjöng så otroligt bra, amazing voice. Och att han var sjukt snygg var ju ett plus!

Day 29 - A photo of Justin Bieber you’re obsessed with

Det däruppe. ↑



Day 30 - What Justin Bieber means to you

Justin Bieber means the world to me. Hans musik har alltid funnits där i alla lägen och alla hans låtar har jag underbara minnen från.

Turkiet-inläggen..

Nu har jag completely lost my mind or something. Har blandat ihop Turkiet-bilderna och nu kommer jag inte ihåg någonting! Har suttit och hållt på med datum och bilder och försökt para ihop det så det stämmer men jag får inte ihop det så resten utav bilderna slänger jag in i ett inlägg.

Bieberfever♥

Titta vad jag gjort med min almanacka tidigare idag/igår!


Copyright på den då. ©

Vad tycks!? Själv blev jag sketanöjd, snygg som satan.


18 Maj - Dag 4 (Turkiet)

Hade skrivit på min förra mobil anteckningar varje dag så jag kom ihåg vad som hänt men idag (kom på det nu, aboooo!) raderade jag allt på den så nu har jag ingen aning om vad som hände men får försöka leta fram bilderna.


Vi åkte till något gammalt.. Slott typ?


Fängelse!?


Någon håla?


Någon dörr/port.


Världens finaste utsikt.


Man såg hela Turkland typ!


Farligt var det dock, inget stängsel!


TURKIET IN MY HEART! ♥


Som sagt, inget stängsel!


Lite båtar!


En smutsig damm.


En tom brunn.


Hejhej båtar.


Högt.


Vi bad taxichaufförerna (Eves familj hade en, vi en) stanna så vi kunde få titta på utsikten. Ungefär vid M:et är det ett slott, lite längre bort är Merlot! Man ser slottet ganska bra därifrån.


Världens roligaste taxi-tur! Tog bilden till bak, två stycken fick sitta i skuffern (stavas det så? haha) på minimala soffor.


Taxisarna (haha?) körde oss till ett köpcenter (jag visste inte ens att det fanns det i Turkiet! Fast det var ju bara turkar där då) och där hittade vi svampbob-tårta! Woho!


Sen såg vi världens häftigaste "Candy-store" bredvid Burger king. Hur mycket coolt godis som helst!


Bredvid kassan i en mat-shop (haha glömt vad det heter) fanns det aaasmycket god glass.


Mitt i alltihopa fanns en NIKON-SHOP! Snacka om att jag ville köpa alltihop!


När vi kommit hem till hotellet igen drack jag en Beach, mm-mm!


Vi åt på en Italiensk restaurang i hotellområdet och dom hade sådana här vin-cyklar! Haha.


Till förrätt fick vi två olika sorters vitlöksbröd! Ett med parmesan och ett utan typ.


Åt världens godaste pasta-rätt till huvudrätt! Det var typ tagliatelle i matlagningsgrädde med svamp och på sidorna var det pesto som jag doppade det i, NAMNAM. ♥


Färska frukter till efterrätt, underbart gott.


Vi tog en dolmos (pytteliten buss) in till själva Alanya och då gick vi till en affär som vi var i första året vi var i Turkiet (2009) och förra året. Jag kände igen en utav killarna, han kunde rättså bra svenska. Fast det kan alla turkar typ. Och dom har TV med en musikkanal och en modeshows-kanal som dom switchar mellan, och gissa vem som kom upp helt plötsligt? JUSTIN JAGÄLSKARDIG BIEBER!


Isak och Eve lekte med deras kalkylatorer.

Det var den dagen det!

Universums godaste maträtt!

Igår kväll provade mamma att göra Risotto och daaaaaaaaaaaaaaaaaaamn vad gott det var! Min nya favoriträtt helt klart! Vi gjorde sparrisrisotto och jag säger bara.. JUUUUUUUUUUUM!


Jag är kär i sparris, jag åt typ hundra stycken. FÖRBANNAT GOTT ALLTSÅ! Det var som en speciell smak som man inte kan förklara, sen var konsistensen helt underbar och sen sparris på det... Kan seriöst inte beskriva med ord hur gott det var!


Macaroons

Jag och mamma bakade macaroons igår, rosa och turkosa denna gång! Dom blev fail och lyckade denna gång! Ytan blev helt underbart fin men att få loss dom var en annan sak.. Sen tio minuter efter att dom blev klara kolla titta vi på Masterchef Australia (min och mammas favoritprogram typ, hehe) och då skulle dom göra macaroons-torn så då berätta dom hur man fick den perfekta ytan, lol!
















Lekte lite med ISOn på vissa bilder om ni undrar varför dom var så mörka!

Vad tycks då!?

Chokladbollar & mitt rum

Lovade ju att jag skulle lägga upp bilderna så nu gör jag det!


Chokladbollarna! Isak tog typ två stycken när jag precis bakat dom och så sprang han till mig och ba "titta vad jag hitta!" så höll han upp en bit utav min nagel... GROOOOOWS! Den hade gått av när jag höll på och kleta me't!



Dream-skylten! Jättefin eller hur?

Det var väl det! Kommer tidsinställa ett par inlägg under natten, det beror på hur mycket jag orkar!

Be a loser cuz being cool is soo overrated.

Hej på er!

Har egentligen inget att skriva men har inget annat för mig så.

Åt lax förut, världens godaste, och efter det gick jag ut och cykla med Isak och det blev framsteg om man säger så. Efter 40 misslyckade försök lyckades han. Jag lärde han hur han börjar, han var inte så duktig på det. Han ramlade omkull hela tiden.

Kollade lite på snålvatten och jäkelskap också, grymt bra! Speciellt när Lennart sjunger när han är full, haha!

Men ja det blir väl spel sen väntar sängen.

PUSSPÅER!


(Det står Rachel för facebook lagga väl)

Idag & Igår

Hello darlings!

What's up? Själv har jag precis bakat chokladbollar, blev inte så jättefina men.. Haha. Mamma satte också upp min Dream-skylt över sängen förut, yaaay!

Igår så åkte jag och mamma och lämnade Frida (min kusin) och hennes föräldrar (alltså min morbror och hans fru) på tågstationen för dom ska till Rhodos, eller dom är nog framme nu!?

Sen efter det åkte jag och mamma till Ica maxi och köpte pennor, linjal, sudd och pennvässare till mig till skolan börjar samt spritspåsar så det blir lyckade macaroons nästa gång!

Sen på kvällen satt jag i fotbad och sen målade jag och mamma naglarna.

Det var nog allt jag hade tänkt att skriva, ska spela runescape med Isak sen ikväll, gääääsp. Jag vill inte men han får utbrott på mig ifall jag inte spelar det så.. Hehe.

Bilder kommer upp sen, orkar inte copyrighta dom nu. PUSS!


Lika snygg som Justin. ♥

I'm alive!

Har hänt massvis dom senaste dagarna som jag inte orkar skriva nu för jag har massvis att läsa o.s.v. men jag skriver imorgon, I promise!

PUSS!


Jag tror jag har visat denna en gång redan men damn vad snygg han är! ♥

Polyvore

I LOVE JUSTIN BIEBER


I LOVE JUSTIN BIEBER by mathildastigeback

My dreamstyle

My dreamstyle by mathildastigeback

Mina två senaste "collage" på Polyvore, vad tycks?

Har gjort massa "drafts" (utkast) också som jag gör färdigt och visar om någon/några dagar!

Videoinlägg



Från Frida, gjorde det typ vid fyra-fem tiden men.. Och slutet - Jag trodde att jag avbröt när dom prata i telefon, hehe.

Hur orkar jag?

Klockan är tio i tre och klockan elva imorgon ska jag och mormor vara i skogen och plocka blåbär och svamp.

GODNATT!

Videoblogg?

Hello darlings!

Tänkte göra en videoblogg senare men jag vet inte vad jag ska säga eller göra så om ni har några idéer får ni gärna dela med er utav dom i kommentarsfältet.

Jag ville bara uppdatera, har egentligen inget vettigt att säga. Kanske ska till Eve och äta ikväll men jag vet inte om jag ska följa med... Snart ska jag hämta posten också, väntar på ett brev från skolan.

Ska gå nu, ciao!


HAHAHA! ♥

MACAROONS!





Min dag i bilder typ!

Idag har jag fikat hos mormor & bakat macaroons med mamma! Vart suuuuuuuupergott och otroligt lyckat (i smaken) för att vara första gången! I utseendet.. Själva macaroonsen blev superfina men storlekarna vart lite konstiga för vi hade ingen sprits(er?) så vi fick använda en vanlig plastpåse med en sprits-grej längst ner och sen paja den så då gjorde mamma några med en sked och dom blev otroligt stora.. Sen tog hon en vanlig påse och klippte hål i den och så använde vi den. Första marängsmeten blev inte så bra heller, höhö...

Men det blev som sagt sjukt lyckat för att vara första gången! Kanske tidsinställer några inlägg inatt, who knows? Beror på hur länge jag orkar vara vaken för snart ska jag pallra mitt feta arsle till TVn hade jag tänkt för att titta på två episoder utav South park fast i den första reklamen i andra avsnittet stänger jag alltid av och går och lägger mig. Haerlig rutin.. Längtar inte tills skolan börjar. Jag älskar att vara ledig.

Jag önskar att man kunde välja mellan att jobba eller gå i skolan. Då skulle jag välja jobba. Tänk vad kul det skulle varit då! Välja precis vad man ville jobba med och liksom att få göra det man älskar varje dag, tänk vad kul! Skolan är inte direkt något jag älskar..

Jaja sistaahs and brothaaas i'm going to the TV now so I guess that i'm not going to write some timeinställda posts to you today but maybe tomorrow or maybe I don't timeinställa posts at all? Well I have to go now, PEEEACE!

Skolgrejer

Hello darlings!

Jag är snart färdig med min skolinköpslista. Vilket är nicebice, here it is:







Mappen är visserligen rätt gammal men ändå. Alla som känner mig vet att jag äääälskar Hello Kitty, hehe.

Tidsinställa inlägg

Hello darlings!

Tänkte tidsinställa lite inlägg nu innan skolan börjar för jag har verkligen inte någon lust att blogga när jag är inne på datorn.. Jag vill bara kolla facebook, twitter, novellbloggarna, ni vet.. Jag sa det ju i förra inlägget.

Idag är det kalas hos Frideli som sagt. Om jag har sagt det? Jag kommer inte ihåg lål. Ska bli trevlans!

Ska även måla naglarna idag, har längtat efter att göra det ett bra tag nu.. I love it.

Läste även ut världens bästa bok idag, Rubys blogg. Så sjukt jäkla bra. Jag hatar känslan när man läst ut en bok, man vill ha mer. Det är som.. Ja jag vet inte. Det är väl som med rökare. Dom måste röka. Jag måste läsa.

Ska fota lite så jag kan visa er lite nya bilder, har verkligen massvis utav inspiration för tillfället. Håller också på med massa på Polyvore (outfit-sidan ni vet?) som jag ska visa er så fort jag är klar!

Tehe, är på superduperhumör för jag har så mycket idéer och livet går så bra! Men när skolan börjar då kommer mitt braiga humör ändras på en gång, I hate school!

HA DET SÅ BRA FINISAR, PUSS PÅ ER!


Macarooningredienser, storstäda rummet, almanacka..

Hello darlings!

Är på strålande humör just nu, livet är på topp! I guess, haha.

Igår storstäda jag och mamma mitt rum, dammat av (vilket jag aldrig gör så nu ska jag börja med det..), rensat lådor, putsat speglarna, m.m. Det var iaf. ganska kul, men det var väl bara för att vi var två..

Härom dagen köpte vi även en jättefin almanacka till skolan börjar och man kan byta omslaget på den, alltså skriva ut en egen bild, så jag ska skriva ut en bild på Bieber så kan jag ha den! Sen kan man även byta baksidan så där ska det också vara Bieber! Bieberfever u know!

Idag köpte jag ingredienser till macaroon (marängbakelser, pyttesmå!) som jag och mamma ska baka någon dag. Köpte även andra bak-grejer, jag älskar att baka! Så vi köpte tre paket skollade (skållade?) mandlar, tre olika hushållsfärger (röd, blå, grön), ägg, vetemjöl, florsocker med chokladsmak, kakao, socker, m.m.

Idag ska jag också på kalas hos min kusin Marcus och imorgon ska jag på kalas hos min käre kusin Frida! Hon fyllde 14 år för några dagar sen, fjååååårtis! Hahaha.

Ibland höll jag på att skriva, JÄMT är det skönt att ha släkten alltså! Hade inte släkt existerat hade jag inte haft Frida, hon är mitt allt i stort sett! Jag har inte många vänner, jag har två som jag umgås med. Och en utav dom är Frida. Hon finns alltid i vått och torrt, hon är den bästa kusin man kan önska sig. I LOVE U! ♥

Jag lovar att jag ska börja blogga mer men när skolan börjar kommer jag sitta vid datorn kanske två-tre timmar om dagen för att jag inte har mycket för mig då fast i vanliga fall hade jag suttit uppåt fyra-fem timmar men nu är det ju sjuan, jag måste växa upp och skaffa ett liv + det är sjukt mycket läxor och prov. Nu i sommar har det gått massa dagar då jag inte ens tänkt på datorn och dagar då jag kanske satt i en halvtimma för att kunna läsa Bieb, Waytobieber, titta mina vänners bloggar + egoina och såklart blogga, fast inte jämt.

Men nu ska jag avsluta inlägget, puss på er!

(Skulle publicerats runt fem-tiden igår...)

Waytobieber

Jag tävlar om en egen karaktär i senaste berättelsen "Remember When" på http://waytobieber.blogg.se/

Hela ditt namn: Mathilda Stigebäck, Mathie blir jag kallad då och då.

Utseendebeskrivning: Jag är 163,5 lång och jag har ganska korta ben, typ brun/orange:t hår med blonda inslag här och där. Blåa ögon som ibland skiftar i grått enligt mig själv, har även fräknar.. Är ganska mullig också. 
 
Tre typiska meningar/ord du ofta säger: Oh my god/(försöker träna mig själv till att säga)Oh my bieber, ofta och seriöst. 
 
Intressen: Datorn, jag älskar att läsa långa noveller, göra designer, redigera bilder, blogga, m.m.
Fotografera, ifall jag har kameran i handen kan jag fotografera allt och inget! T.o.m. dom mest ointressantaste grejerna. Jag förevigar så många minnen jag kan, även trista hemmakvällar.. 
Nageldesign, jag älskar att måla naglarna och dekorera naglar och hålla på.
Vara med vännerna såklart men jag umgås bara med några få personer men det blir några gånger i veckan iallafall.
Skriva lååånga texter, berättelser, sånger (ganska dåliga men ändå), dikter (samma där), jag bara gillar att skriva texter!

Personlighet: Jag är otroligt lat, haha, fast ibland får jag för mig att göra massa konstiga hälso-grejer, som att börja räkna kalorier, simma, cykla, you name it.
Jag är också lite utav en pajas tror jag, folk skrattar ofta åt mig när jag gör dumma grejer eller säger något konstigt.
Jag är ganska envis också tror jag, jag måste alltid ha rätt.  
Jag kan vara ganska.. Inte beskyddande (haha) men om t.ex. skolans b****ar drygar mot någon utav mina kompisar kan ord flyga ur mig som jag aldrig trodde att jag skulle våga säga.

Hur du är som kompis: Jag frågade min kusin och hon svarade såhär: "Så jävla rolig, skön och härlig på alla sätt, kan säga några meningar som kan få en att aldrig sluta skratta, alltså väldigt glädjespridande och underbar! (Hon känner mig mer än någon annan så därför frågade jag henne, haha. ♥)

Hur dina kompisar beskriver dig: Omtänksam, envis, generös, underbar (igen) och ganska blyg i vissa tillfällen.
(Fråga min kusin igen, haha! ♥)

Vad du vill bli inom framtiden: Jag vill antingen jobba inom musik- eller filmbranschen eller så vill jag bli fotograf. Ifall inget utav det händer skulle jag mer än gärna vilja jobba mot djurplågeri och med djur som blivit utsatta för djurplågeri.  

Bild på mig: (Jag kunde inte bestämma mig så jag la ut två istället...)




(Gjorde mellanrum mellan varje "fråga" för annars blev det jättejobbigt att läsa)


Kolmården, Norrköping!

Hello darlings!

Anledningen till att jag inte bloggat är då att jag varit i Norrköping och Kolmården och stuff like that. Och igår och i förrgår orkade jag inte sätta på datorn och blogga hehe. Så så har det blivit.

Har inte kameran här och det är ganska fint väder så jag ska inte sitta vid datorn egentligen och kan inte heller lägga upp bilderna just nu men ikväll eller ifall det är dåligt väder imorgon så kommer det upp bilder!

Aja ska gå nu, kram på er!

RSS 2.0