Two days

Hello darlings!

Har inte bloggat sedan i måndags men mitt internet fungerade inte igår!? Helknas ju.

Igår så var väl dagen normal hade bl.a spanskaprov, sen på skolarbetet skrev jag och Izabelle ut bilder på Justin och Greyson som vanligt och vi var skitnära att bli busted så nästa vecka blir det inte att skriva ut bilder på dom. MEN jag gjorde massa på SOn också! Och vi hade INTE sönder skrivaren.. Hoooost.

Sen idag har dagen varit seg och som vanligt. Jag, Emma och Sara gick sen och tittade resultaten på vårat matteprov och Emma/MVG-barn (som vi börjat kalla henne, hihi) fick 38 av 40 och jag fick 32 av 40 så jag var mycket nöjd.

När jag kom hem åt jag mellanmål, tittade på Degrassi som vanligt och sen nu på kvällen åt vi pizza. Fast jag tog kycklingtallrik och muuu vad mätt jag är. Vill typ dö. Eller inte.

Och nu för inte så längesen bestämde mamma och pappa att jag ska få månadspeng! YES! Sen i helgen ska jag vara med Vilma och kanske åka upp på stan med Emma, fifan vad kul!

Slänger upp lite bilder från dagarna, puss!


På spanskaprovet i tisdags. Hihihihihi.


Typ världens finaste Vilma!


Provresultat FTW!


Kycklingtallrik yschiyschi.

Dag 7

Dag 7 – Mitt senaste SMS.


Mitt senaste skickade sms är till min kusin och där står det "Okidoki tack så mycket!" + en smiley och ett hjärta.

Mitt senaste mottagna sms är från min kusin och där står det "Haha så lite så" + en leendes smiley med röda kinder och ett hjärta.

Intressant huh?

Dag 6

Dag 6 - 4 bilder som betyder mycket för mig.






Haha bilderna betyder inte speciellt mycket men har inte heller några bilder som betyder mycket för mig?

sssssssssskkkkk

Hello darlings!

Var i skolan idag som vanligt och lektionerna sög som bara den. Fast det var ändå roligt för det har varit lite trubbelbubbel bland vännerna i några dagar men det mesta är löst nu, iallafall det som inkluderar mig, vilket var jätteskönt! Back 2 normal liksom.

Sen påväg hem gick jag hem till mormor och hämtade pärlplattor för nu ska jag pärla. Punkt slut. Jag vet inte varför jag vill pärla. Är inte det roligt? Man kan ju göra massa grejer med det. Och jag kan skriva Justin Bieber och göra örhängen med "JB" och "1D" det är ju asum.

Aja har inte så mycket mer att säga, lyssnar på en urgammal låt som jag hört en gång förut. I love den, hihi. Letar också efter en skitbra låt som jag nynnat på hela dagen men som jag helt glömt bort vem som sjunger och vad den heter..

Hörs imorgon babes, bye!


F*ck off vi har prov imorgon, SCHTRUDL!


Dag 5

Dag 5 – Mitt smeknamn.

För typ ett år sen kalla alla mig Math. Mathie, Mathan, Math. Nu blir jag enkelt kallad Mathilda.


Mobbat. Man ser märkena efter bikinin också.


Stan

Hello darlings!

Varit på stan med mamma och mormor idag vilket har varit kul. Börja med att mamma stack och handla julklappar så jag och mormor gick in på vågen och tittade runt, hittade NYA planscher på JB och jag typ dog! Men fick inte köpa, WÄÄÄ.

Sen kom mamma efter typ 20 minuter och då gick vi runt lite överallt och mormor köpte en halsduk och blus, sen begav vi oss till Kinamuren tror jag det hette? J*vlar vilka stora portioner, och jag är ju inte ett superstort fan av kinamat direkt men tvingade i mig åtminstonde en fjärdedel av tallriken även fast det växte i käften.

Efter lunchen fortsatte vi att gå runt och jag stack in till Parfympia och tog hålet i örat! Det blev däruppe och det gjorde inte alls ont! Så himla nöjd är jag, hihi. Pärlan är jättefin också.

Sen köpte vi 3D-glasögon och lite annat men det ända jag fick med mig hem var faktiskt hålet i örat men jag är inte missnöjd över det direkt, fick lite pengar här och var på stan också haha.

Men här kommer två bilder, puss!


Örhänget, hihi! Han sa åt mig att ha kvar det såhär "ute" i några dagar för att det är inte bra om det kläms.


Mamma och mormor posar med jultomten utanför Blu di blu haha!

Dag 4

Dag 4 – Vad jag helt klär mig i.

Tighta byxor. Oversized tröjor. Hoodies. Shorts. Inte allt för korta magtröjor. Skjortor. Onepiece. Ed Hardy-kläder. Klänningar. Jeans. Tights. Randiga tröjor.





(min favorittröja)



All day, all night

Hola darlings!

Vaknade asseg och typ åt frukost, kolla på när mamma städa, försökte koppla in Wii:t vilket gick åt h-vete. Skitkrånglig TV vafan? Men efter misslyckade wii-inkopplet stack jag, mamma och Sakke till coop och köpte julpyssel och lite annat.

När vi kom hem försökte vi julpyssla men det var skitdåliga anvisningar och vi hade köpt ett skitlim så en av fyra tomtar blev bra, jippi. Ovanligt nog var det min tomte som blev bra, jag som alltid får damp. Hihi.

Sen satte jag och mamma oss vid TVn och sen kom pappa hem med muffins, mm, och lite efter det kom min storebror hem efter att ha varit på partybåt. Sen började jag och mamma laga tacos men jag skar allt typ, hehe. Sen åt vi och åt faktiskt inte så mycket som jag brukar för jag hade moffat i mig muffins och kakor och sånt, tjockis som jag är.

Sen satte vi oss vid TVn framför Grinchen (?) innan det blev Så mycket bättre som precis sluta!

Imorgon ska jag till stan med mamma, moster och mormor! Ska bli väldigt trevligt och funderar på att ta hål i örat, antingen ett hål precis bredvid det "första" eller ett längst upp på örat. Det längst upp är såklart snyggast men gör ondast, fast om man klarat av att ta piercing i näsvingen så klarar man väl örat?


Antingen denna..


.. eller denna!

Dag 3

Dag 3 – Mina vänner.









Mormor

Hi dolls!

Ganska rolig dag i skolan idag. Försov mig dock imorse, KAOS. Efter skolan kom mamma och hämtade mig (lol då hade inte Frida behövt låna ut sitt busskort.. Men tack iaf! ♥) sen skjutsade hon mig till mormor och direkt när jag kom dit bjöd hon mig på risgrynsgröt (omg me loves) och sen snackade vi lite.

Efter det började vi baka drömmar, jätteroligt. Sen bakade vi kolasnittar som blev SKITGODA! Vi gjorde 120 kakor sammanlagt, holy simoly. Fast bara två sorter haha. Sen när vi bakat klart och så så gick vi hem med typ 100 kakor och när vi kom hem var det helt svart så vi ringde och frågade vart mamma och pappa var (dom var och handla) sen satte vi oss vid TVn.

När mamma och pappa äntligen kom hem, efter typ två timmar, så hade mamma köpt med asäcklig mat så hon fick göra varma mackor åt mig och Sakke.. Hihi. Skitförbannad var jag också för det är fredag och det har varit en pissjobbig skolvecka och då vill man inte ha spyor till kvällsmat direkt.

Sen kollade vi på idol, prata, fika, åt massa godis.. Hade allmänt trevligt!

Parkerade sedan mitt arsle här där jag hade tänkt spendera dom närmsta timmarna också.

PEACEOUT BABES!


Loveu Biebs ♥


Dag 2

Dag 2 – En helt vanlig dag.

Såhär ser en helt vanlig vardags-dag ut för mig:

Jag vaknar av alarmet vid 06:00, 06:30 och 07:00 men pallrar mig ändå inte upp förrän 07:10 och då är jag helt DÖD.


Sängen jag sover i när den här mannen inte tar över.

Då plattar jag oftast håret eller byter om, det skiftar vilken dag det är typ. Sen när jag har gjort det brukar jag borsta tänderna, sminka mig, packa väskan, packa ur väskan, springa runt och leta efter grejer, m.m.


Här brukar jag dampa runt som en dåre.

Sen inser jag att klockan är 07:46 och jag ska möta min kusin 07:45 vid parkeringen som är kanske tjugo sekunder ifrån mitt hus. Jag drar på mig conversen fast skiter i att knyta dom, sliter på mig jackan, tar väskan, skriker åt Isak att nu ska vi gå och sen springer jag dit.


Mina underbara converse som jag alltid har på mig. J*vlar vad vita dom var i somras..

När jag kommit till parkeringen småpratar jag med Frida hela vägen till busshållsplatsen tills klockan slår fem i åtta och bussen kommer. Jag sätter mig och chillar tills vi kommit fram.


Bussåkning..

När jag kommit fram går jag ner till skåpsalen, lämnar mina grejer, hämtar skolgrejer och väntar på resten utav folket.


Skåpsalen.

Sen när alla kommit och klockan slått halv nio så går vi mot Paviljongen där vi ska ha första lektionen. Skoldagen flyter på och sen blir det lunch.


Plugg.

På lunchrasten chillar man i Märta, skåpsalen, letar på folk att snacka med, pluggar, ja whatever. Allt som går att göra.


Pamela när hon åt lika mycket mat som min farsa brukar göra.. HAHA.

Sen är det lektion igen och dagen flyter på som vanligt, kan bli lite segt på dom sista lektionerna beroende på vad det är.


NO.. Me hates.

Ifall vi slutar runt tre sitter man och väntar på bussen, annars så springer jag direkt till bussen efter att jag lämnat böckerna och hämtat väskan. När jag satt mig på bussen småpratas det lite.


John-Erik på bussen, haha.

Efter att jag kommit hem tvättar jag händerna (bakteriefreak) och sen gör jag mellanmål. Oftast rostad macka med oboy/juice och sen kaka/godis/whatever. Är hungrig som ett monster, JÄMT.

Mmm.. Skulle döda för en sån här fan.

Sen sätter jag mig framför TVn eller datorn där jag spenderar eftermiddagen tills det är kvällsmat. Då äter jag och kanske pratar med mamma, och sen blir det TVn igen där jag brukar göra läxorna också. Runt tio-elva går jag och lägger mig, men leker med mobilen i en timma innan jag somnar.


TVn.

Ursäkta för lång text men hoppas att bilderna gjorde det bättre.

Dag 1

Dag 1 – 10 fakta om mig och 1 bild.

1. Jag är en belieber.
2. Jag typ avgudar djur.
3. Jag tror på andar/spöken.
4. Jag pluggar alltid sista dagen innan prov/läxor men på något konstigt vis lyckas jag alltid på proven ändå?
5. Jag vill bli rappare eller dansare när jag blir vuxen för att jag tycker att dom är skitcoola.
6. Jag är hyper. Typ jämt. Även om jag har lärt mig att dölja det.
7. Jag har en näspiercing och vill ha en i naveln om jag lyckas gå ner i vikt.
8. Jag ÄLSKAR Turkiet och kallar det mitt andra hemland. Även om jag är 100% svensk.
9. Jag tar sönder mina mobiler hela tiden. Skärmar spricker, systemen går sönder, jag kastar runt dom, tappar dom, o.s.v.
10. Jag älskar matlagningsprogram. Fråga mig inte varför?


Ny listaaaa.

Dag 1 – 10 fakta om mig och 1 bild.
Dag 2 – En helt vanlig dag.
Dag 3 – Mina vänner.
Dag 4 – Vad jag helt klär mig i.
Dag 5 – Mitt smeknamn.
Dag 6 - 4 bilder som betyder mycket för mig.
Dag 7 – Mitt senaste SMS.
Dag 8 – 3 tjejer jag tycker ser bra ut.
Dag 9 – Min skola.
Dag 10 – Min klass.
Dag 11 – Något jag vill uppleva igen.
Dag 12 – Något som gör så jag mår bra.
Dag 13 – Vilken kändis tycker jag är snyggast.
Dag 14 – Mina svagheter.
Dag 15 – Min senaste utomlandsresa.
Dag 16 - Mina styrkor.
Dag 17 – Mitt starkaste sommarminne ifrån i somras.
Dag 18 – Bästa låten just nu.
Dag 19 - Min favorit plats på jorden.
Dag 20 – 10 saker jag vill göra innan jag dör.
Dag 21 – Min nästa utomlandsresa.
Dag 22 – Min absolut bästa vän.
Dag 23 – Vad kärlek är för mig

Chill jao

Hello darlings!

Skoldagen har varit skitrolig, har varit med Izabelle och Fabian typ hela tiden! Börja iaf dagen med Glosförhör på engelskan vilket gick helt okej? Sen hade vi matte och matteprov som var SKITLÄTT! Trodde jag skulle dö. Men hade vi inte fått använda miniräknare hade det gått åt skogen.

Sen hade vi spanska och glosförhör, det gick okej det med. Men det var väl bara för att jag och Izabelle tränade in i det sista haha. Bokstavligt talat. Sen var det lunch, pannkaka. Trodde jag skulle dö, har aldrig ätit så mycket i mitt liiiiv.

Sen hade vi so och då mmsade vi en bild på Berra till 118 800 och frågade om dom tyckte att han behövde några piercingar och så svara dom att han hade sån "utstrålning och charm" så det behövde han inte, hahaha. Blev inte mycket jobb där men vi är färdiga men Juhani verkar inte förstå det?

Sen hade vi bild och där sprang vi mest runt och lekte. HAHAHA. Nej men alltså det fanns verkligen inte mycket och göra. Vi ska forska om svenska konstnärer och vi fick Carl Larsson vem han nu är (?) och det sög. Sen hade vi NO och det sög också. Snackade oss igenom lektionen, ända sättet. Men vi fick kolla på film på slutet och det var väl.. Roligare?

Imorgon direkt efter skolan ska jag till mormor och baka kolasnittar och drömmar till Adventsfika och sen ska jag äta gröt där också, mumma! ♥ Påväg hem idag efter skolan pratade faktiskt vi om släkten, jag och Frida, och hur bra släkten egentligen är. Hur kul vi har på julafton och alla kalas och så.. Awesome!

Ska avsluta inlägget här med lite bilder ifrån dagen. PEACEOUT BABES!


En stjärna på tangentbordet på bilden, omg!


Izabelle hihi!


På NOn fick Fabian damp och bröt sönder hans penna. BUSIGT VÄRRE!


Skoläään

Hello darlings!

Var i skolan idag och det var väl helt okej, sen hade jag utvecklingssamtal och det gick väl bra? Några pinsamma tystnader och några fejkskratt från Inger men, haha.

Annars då. Sen kom jag hem, hämtade Isak, gick hem med honom, åt mellanmål, lekte med TVn, gosa med Viggo, snacka med Pamela i tele 20 minuter, varit inne på facebook.. Det är väl typ allt.

Imorgon är det torsdag. I HATE THURSDAYS!

Hörs senare babes.


WISHLIST 2011

Yo brothas!

Dagen var jäkligt chill idag, speciellt skolarbete! Jag och Izabelle var sååå hemliga tihi, skrev ut en massa bilder på Justin Bieber och Greyson Chance.

Har suttit och knåpat ihop min önskelista 2011 (fyra grejer på den, lol. önskar mig typ 700) så den finns längst ner i inlägget.

Imorgon är det redan onsdag, CHIIIIILL! Fast hatar första lektionen, idrott... Hade förresten Cirkus idag på idrotten. Fråga mig inte ens vad vi gjorde, oh gosh..

Meneeeh, ska knåpa med min design. Har skrivit det miljarder gånger men har hittills gjort den bredare, det är allt.

Puss på er iaf! ♥


I'M SEXY AND I KNOW IT!

Yo brothas!

Dagen har varit hyfsat rolig i skolan, sen efter skolan följde världens bästa Emma med mig! Men vi hann inte ens vara en timma innan hon blev hämtad.. Fettsynd! Får göra om det WTH.

Har ätit Kycklingtallrik idag vilket var helt okej? Mycket fräschare än Kebab.

Jäjäjäjä. Har nog inte så mycket mer att skriva om. Skolan är jobbig just nu. Prov och läxor om vartannat och ju mer man lär känna varandra desto mindre jobbar man på lektionerna. Tråkigt men sant. I P1 är väl där jag får det mesta gjort för där har jag nog universums sugigaste plats?


Why try to be someone that you're not when you can be the best you?

18e bilden

18e bilden: En bild på din fritid.


Fotografering!

17e bilden

17e bilden: En bild på dig själv.


En bild på mig för typ 25 dagar sen.

GODNATT

Så jäkla trött... Och hungrig. Har inte ätit middag på två dagar! Fast igår var det iof värt det.

Puss på er! ♥

Lista

Hittade den här på min gamla blogg så nu gör jag om den igen, haha.

Vilken svordom använder du mest? F*tta tror jag.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:00, 06:30 och 07:00. (har det enbart för att jag ska få "sova längre")
Var köper du dina matvaror ifrån? Coop.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag är tveksam.. Men tror det, haha.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En biljett till samma stad som Justin Bieber är i just då och springa runt som en galning och leta efter honom.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Japp.
När var senast någon stötte på dig? Härom dagen.
Vad åt du till middag senast? Kommer inte ihåg, har inte ätit middag på två dagar! Haha.
Kan du vissla? Ja, inåt.
Tittade du på tecknat när du var liten? Självklart.
Äger du några popband t-shirts? Inte band men popartister.
När flög du senast? Typ 18:onde september eller nåt?
Pratar du några andra språk? Engelska, tre ord på Turkiska, ett ord på portugisiska, kanske 50-60 ord på spanska.. HAHA.
Har du gråtit offentligt? Aa.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Piercing i naveln och tatuering i svanken och på området precis över cpknölen vid foten.
Vad har du med dig in på bion? Popcorn, dricka, en människa och biljetten.
Vad har du för väder? Det är natt.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Din mamma.
När sov du senast på golvet? Skrev "det var nog inte så längesen" sist så det blir väl typ ett år sen.. Lol.
Vilken är din favorit drink? Beach tror jag den hette? (skrev en från Turkiet förra året med!)
Gillar du din boendesituation? Gillar inte där jag bor men jag älskar huset jag bor i.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Typ 9-10 egentligen men sover runt 7 timmar varje natt ändå så...
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Vissa ja, men oftast nej. Skönt.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Kanske inte precis att jag fått gått in till rektorn eller prata med läraren efter lektionen men dom har sagt mitt namn flerafleraflera gånger. Fast bara en gång nu i högstadiet.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 13, lol. Så j*vla patetiskt att fylla sent...
Tror du på liv på andra planeter? Jag vet inte, tänkte faktiskt på det härom dagen.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "det är så synd om mig, mitt liv suger, jag ska ta självmord, jag vill dö, jorden skulle bli en bättre plats utan mig.." peppande huh?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jadå!
Tycker du om att krama folk? Jag älskar att krama folk, typ det mysigaste som finns!
Äger du en digitalkamera? Ja såklart.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen, kändisar är alldeles för snygga för mig. HAHA.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej, jag är van lol. HAHAHA.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
Är du mörkrädd? Ibland.
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, kläder på kroppen och... Alltså det beror på vad det är för dag. Lol.

16e bilden

16e bilden: En ovanlig bild.


En ovanlig bild är mig med putläppar i svartvit, holy simoly!

Abo

Tjo.

Har typ inget att skriva om har segat hela dagen, tänkte bara uppdatera litegranna.

Blir väl inget att göra ikväll heller, mamma är sjuk och Isak är på disco. Eller han blir skjutsad dit nu.

Men vi hörs väl imorgon eller senare om jag har nåt att skriva om.

Peaceout.



BÄSTA KVÄLLEN I MITT LIV!

Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Så j**la glad är jag.

Mina hälar värker som sjutton och övre ryggen likaså. Dansade seriöst som en GALNING med Emma ikväll och det var inte direkt lite folk där, och inte direkt lite killar som började flockas runt oss. Är väldigt besviken att bussen gick så tidigt, det slutar inte förrän om tio minuter egentligen.

Jag freaking älskar Folkets, ska gå dit miljarder gånger. Eller jag måste dit nästa år. Jag ska tvinga dom att gör det typ 100 gånger till i år.

Som sagt, jag är speechless. Fattar inte ens hur jag inte kan skriva allting med stora bokstäver. Grymmaste kvällen i mitt liv är väl hur jag kan summera detta.

Peaceout.


♥♥♥Idag innan Folkets♥♥♥

Folkets ikv!

Tjo darlings!

Skoldagen har varit SUVERÄN! Även om lektionerna har sugigt har vi gjort dom roliga, tihi! Fast matten var inte så rolig för stackars Emma hade fått värsta hårstrået i ögat.. Men hon fick bort den precis när vi sluta, LOL! Haha.

Ikväll ska jag, Emma och Sara till Folkets! Jag brukar aldrig gå på sånt men nu ska jag fanimig inte vara den som står utanför när alla berättar om hur kul allt varit.. Nu ska jag vara delaktig! Ifall det är tråkigt kan man bara dra till Gårdsfestivalen tills bussen kommer. Vi tar antagligen 10-bussen hem men om det blir skitkul så tar vi 11-bussen hem. Får se vilken buss Emma tar också, vart vi ska gå på, vart Folkets hus överhuvud taget ligger!?

Vi var astaggade hela skoldagen så det gjorde bara allt bättre! Har värsta trycket på hjärnan också för att det varit så inihelsike mycket prat idag i klassen men ska ta mig nåt att äta och dricka lite vatten så blir det nog mycket bättre!

Har tyvärr inga bilder från dagen så kommer en snygging på bild.



15e bilden

15e bilden: En person som du vill vara med.


This crazy chick!

14e bilden

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Hahaha miss these crazy times with Emma.

Boring/funny skoldag

Hello darlings!

Lektionerna har sugigt men rasterna har väl varit helt okej, I guess. Vi fick bygga atomer på NOn, hade glos- och läxförhör på engelskan och hade prov i matte. Det gick faktiskt rätt bra på matten. Fast bilden var rätt rolig iof, jag och Izabelle gjorde en gipsmask på Fabian och Sara klippte ut gipsbitar åt oss, haha.

Vaknade imorse och tänkte "f*n vad skönt att jag vaknar tidigt av mig själv och slipper bli sömnigt väckt av väckarklockan!". Sen när jag "vaknat till" började jag känna att det gjorde läskigt ont i mitt knä. Jag sträckte ut det, böjde ihop det, la mig på mage, rygg, sida, allt men det gjorde ändå så ont att jag trodde att jag skulle börja grina. Då kollade jag på klockan och såg att det inte alls var morgon utan att klockan var 03:21... Till slut tände jag lampan och tänkte "damn, nu dör jag.". Sen efter ett tag gick jag upp och tog en ipren och efter kanske tjugo minuter avtog smärtan och jag kunde somna, pjuh.

Nu efter att jag kommit hem har jag inte gjort så mycket. Ätit, chillat med mamma i soffan, druckit massa juice... Har lite ont i huvudet för det var sjukt mycket prat i skolan idag. Can't wait for the weekend!

Här kommer lite bilder från dagen, peaceout!


Mina och Emmas uggs! Så himla gulliga, ser ut som små trollhänder typ! Tihi.


Fabbe när vi bygger gipsmasken, haha!


Molekylerna som vi byggde på NOn.. Haha!



Universums finaste människa, iloveu! ♥


Kvällsmat, haha!

Åhh majj gaash!

Hej på er bloggläsare!

Skoldagen var faktiskt rätt chill idag, förutom två saker som jag inte ska nämna här... Vi fick fika på svenskan, nicebice! Var väldigt mycket med alla tjejer i klassen idag som jag faktiskt inte brukar.

När jag kommit hem åt jag mellanmål och sen bar det av mot Marieberg! Eller ja, inte bokstavligt talat Marieberg. Pappa drog till XXL och prata jobb med nån gammal gubbe och jag, mamma och Sakke stack till ÖoB. Jag fick med mig en Hello Kitty julkalender, godispåse och tuggummin. Tror att det bara var det, försökte få mamma att köpa en NY JUSTIN BIEBER PLANSCH men icke sa nicke det fick jag inte. WÄÄÄÄ. Det var asså en bild när han klippt håret! Har bara dom från förra året när han hade långt hår.

Sen drog vi till Willy's och köpte lite mat och vi ringde mormor och Isak sa "Hej mormor jag är Mathildas manager." hahaha normal liten kille. ♥ Sen drog vi till Donken och jag tog McChicken och Company med cola, fettgott!

Sen i bilen påväg hem från Donken kom jag på att jag glömt mina nycklar i skolan. H*LV*T*!!!! Och jag smsade Sara och hon sa "kolla jackfickan, väskan, bland läxorna, m.m." men jag var ju påväg hem från Donken så det kunde jag inte göra, sen när jag kom hem sa både mamma och pappa "kolla väskan" men jag hade ju typ panik så jag öppnade bara väskan och titta lite fort och inget var där så då struntade jag i det och fortsatte virra runt. När jag hade kollat överallt fanns det bara väskan kvar så jag tog ut alla läxor och gympakläder och då hittade jag dom... F*n vad tur jag har!

Nu ska jag dricka upp min cola och kolla andra bloggar, chao!


Fika på svenskan.


Uschiga skolmaten. (åt inte ens upp hälften av keson för det var nåt rosa däri och en massa andra grejer som folk hällt i för att jävlas!)


På musiken.


Tog på mig pälsmössan för det var så in i helsike kallt!


Och använde Uggsen för första gången utomhus! (köpte dom för exakt ett halvår sen, haha!)


Rock on!


Sakke rockar fett! Haha.


Min cola och nycklarna, woopzie!

13e bilden

13e bilden: Du och någon klasskompis.


Jag och världens finaste Emma! ♥

12e bilden

12e bilden: En bild på din vardag.



Skoldagen

Hej allesammans!

Skoldagen har faktiskt varit sådär, men idrotten var ganska kul. Iallafall på slutet, vi hoppade långhopprep (heter det så? har glömt, haha!) och jag snurrade eller hur man säger. Fick lite ont i armen men det var det värt haha!

Sen så har vi haft en massa skittråkiga lektioner idag som sög skit. Mums. Fast det har varit ganska kul på några av lektionerna. Första gången skolarbete sög dock, men alla var i datarummet och 'arbetade' *hrmhrm*... Haha!

Lite bilder från dagen då:


Började med matte, blää. Tråkigt som attan, men fick en massa gjort.


Följt utav NO som var sådär kul, jag och Sara hade rättså kul.



Hihi busiga lilla Sara.


Izabelle, Rasmus och Emma på NOn!


Hahaha.


DEN STORA TÅNGEN KNYPSA MITT LÅS, OH MY GOOOSH!






Bibblan på skolarbetet!



NO

Tjatja bloggen! Tittar just nu på film på NOn, sjukt tråkigt. Sen har vi idrott och uschig lunch. Oj nu sluta den, PEACE!

11e bilden

11e bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Efter skolan är jag oftast ensam men i skolan umgås jag väldigt mycket med..


SARA!!! Haha visst är hon superdupermegafin på bilden? (bilden är tagen ifrån Saras blogg http://sarasomskriver.blogg.se)

Jobbig dag

Hej på er!

Har tyckt att dagen har varit en massa idag. Jobbig, långsam, rolig, snabb.. Haha ni fattar. Eller inte. Men den har varit konstig.

Kom hem för typ en timma sen och hämtade Isak på fritids idag. Fick också lämna honom på morgonen och han kom och la sig i min säng och somna om och vaknade inte förrän precis när vi skulle gå... Smart unge det där, haha.

Har nördat Pet society också. Och ätit rostade nyttiga bröd med frön på. Har också fått några av mina klasskompisars bloggar idag, Pamelas är bara för jävla skön! (alla som läser Pamelas blogg kommer fatta fetstilen, hahaha!)

Och omdömen har kommit och Bosse har skrivit att jag varit borta mycket, oops! Förkyld två gånger och glömt kläderna två gånger (?) för stressad på morgonen vaknade försent en dag..

Men hörni.. Nu ska jag fingra lite på den nya designen! Tihi, tuudeluuu!



Konstig bror det där. Färska bilder, han leker med sina soldater...

Middag, I HATE MONDAYS!

God kväll kära läsare!

Ska egentligen gå och lägga mig om en minut men jag kan ju stanna uppe i tjugo minuter till, bara jag struntar i att läsa.. Tihi.

Oj, såg att jag inte fortsatt med inlägget. Haha.

Nu har alla gått och lagt sig så nu ska jag också gå och lägga mig.. ÅHHH! Är inte speciellt taggad inför måndagen heller, fyfan.

Men hörni nu ska jag försöka slå på TVn häruppe som totalt är sönder..

GODNATT SWEETYS!


Kvällens middag, namnam.

Happy father's day

Hej på er!

Idag var det fars dag och min pappa fick ett par USA-strumpor, en biltidning och ett litet kort. Han verkade faktiskt bli nöjd så det var väl kul!

Annars då, vad har jag gjort mer idag? Slöade som attan idag med onepiecen som alla andra helger, sen vid halv tre skulle mormor komma och fixa kransar med mamma men precis innan det ringde min fina kusin Frida så hon kom hit! Sen kom mormor hit och jag och Frida satt och skrattade åt dom och snackade lite, hehe.

Sen satte jag mig framför datorn och facebook, har börjat spela Pet society igen... Fan vilken nörd jag är, I GOTTA STOP! Hahaha.

Igår så stack jag, Isak och mamma till stan efter mycket tjat till Isak, haha. Nog om det, direkt när vi kom upp tappade Isak bort sin mössa påväg till Donken och senare tappade han bort allt han köpt också.. Smarto till lillebror, haha. Hittade lite Bieber-grejer, handduk och sängkläder. GE MIG! Hihi me löves. Mamma köpte en massa julklappar till oss också så jag och Sakke fick springa runt då och då för att hon skulle in i vissa butiker.

Snart är det som sagt jul. Vad ska ni köpa till era föräldrar? Till pappa har jag redan köpt men inte till mamma för jag har inga pengar, ÅHHH. Men vet exakt vad jag ska köpa till henne, tihi! Kan inte berätta det här än för hon läser ju bloggen.

Ska avsluta detta millånga inlägg nu, TUDELUU!


I.SERIOUSLY.FREAKING.LOVE.YOU. ♥

10e bilden

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snygg.


Fasen vilken dum fråga. Det är ganska självklart att den här killen är SUPERDUPERMEGAJÄTTEELEFANTSUPERMEGAELEFANTFOTMYCKET snygg!

9e bilden

9e bilden: Någon i din släkt


Vet inte om jag får lägga upp bilder på alla i min släkt så en liten blurry picture på min mormor fick det bli.

8e bilden

8e bilden: En person som du saknar.


I miss this boy right here.. Har aldrig träffat honom men jag kan ju sakna honom ändå, right? Hihihihihi.

Mina nagelgrejor!

Min fina kompis Emma har bett mig att fota och lägga in allt jag har som har med naglar att göra så då får jag väl ta och göra det, haha!

Here it comes..




Tre små askar fulla med nageldekorationer i plast! Blommor, katter, smileysar, Turkiet-flaggor, m.m. Köpa i Thailand av min kusin!


En snurra med fruktdekorationer. Apelsiner, stjärnfrukter, bananer, jordgubbar, äpplen, m.m. Från Thailand den med.


En snurra med massa Rhinestones, från Thailand.


Vit nagelpenna (har en rosa också men vet inte vart den tagit vägen...), Sally Hansen. Från USA men jag har sett dom i Lindex fast ett annat märke.


Rhinestones med olika former och färger, från Coop.


Corrector pen som löser upp nagellack som hamnat runtom nageln, jag kan säga att färgen fastnar på själva "munstycket" och färgen blir till vatten som fastnar över hela fingret.. Inte bästa corrector pen jag har hört talas om. Köpte vi i Sverige där mamma gjorde sina akrylnaglar förut.


Båda är superbra och allting sitter verkligen fast, var försiktig så ni inte limmar fast fingrarna bara. Den vänstra är från Thailand och den högra är från Kicks.


Fyra OPI-lack från Kicks och där mamma gjorde sina akrylnaglar, man kan dock köpa alla på Kicks tror jag.


Nagellackborttagningsmedel som jag fått av Vilma men som man kan köpa på Ullared!


Tre skitnagellack från Ullared.


Mina basecoats och topcoats! Har ett till Basecoat från Depend men kände att jag inte behövde visa båda, haha.


Mina H&M-nagellack.



Mina nagellack som har en smal pensel, köpta på Hindersmässan i Örebro nu i år!


Skitnagellack som jag fått från tidningar och sminkkit.


Ett svart nagellack som jag faktiskt köpt på ÖoB har jag för mig, haha!


Två till OPI, det ena från USA och den andra är nog också från Kicks.


Två lack från Thailand.


Tio lack från Depend.


Två lack från Viva la Diva.


Mina lack från Isa Dora.


Ett slags glitter nagellack från USA, jättehäftigt.


Lite random grejer. Filar, klippare, träverktyg, applikationer till tippar, m.m.

7e bilden

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


Jag tror aldrig att jag har lagt ut den här drösen av egobilder men jag vet inte?

Painting my nails and craving for gums...

Hej på er darlings!

Sitter just nu och målar mina naglar på ett helt nytt sätt och jag blir faktiskt skitnöjd - gud så kul! Har lite beslutsångest dock men det får väl alla någon gång i livet, haha?

Gårdagen i skolan blev skitkul så jag ångrar inte att jag stack ändå, speciellt sista lektionen!

Men idag då.. Det har faktiskt sugigt. Lektionerna har varit roliga, jag har fått mycket gjort. Inte på SOn kanske men vi alla i gruppen gillar att prata så, haha!

Måste duscha håret sen också, något jag verkligen verkligen INTE orkar.. Tänker bara duscha håret för jag är så jäkla trött så jag orkar inte stå i duschen i typ en timma.. Ah! Cola är jag sugen på också.. Tuggummi och cola.. Åhh! Hahaha.

Jag och pappa diggar också lite musik på min mini-högtalare från Jack'n'Jones, I ABSOLUTLEY LOVE IT! Men jag tyckte synd om pappa som fick lyssna på Bieber (han älskar rock) så nu fick han som han ville i kanske tio minuter.. Fast det är inte rock just nu utan faktiskt pop, fast en typ tre år gammal låt, haha!

 
Naglarna ATM. (at the moment)

6e bilden

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Har varit med dom flesta utav mina vänner nyligen så slänger in en bild på mig och två utav mina närmsta vänner!


Kan berätta allt för dom här två tjejorna, mycket vacker är jag också måste jag säga! (hooost)

5e bilden

5e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Jag har nog aldrig haft en konstig tid i mitt liv?

Sjuk

Godmorgon bloggen! Sitter just nu och kollar på tv men helst av allt skulle jag bara vilja krypa ner i sängen och somna om.. Min hals är ett rent h-vete just nu men jag drar till skolan ändå, det kan ju bli bättre liksom. Men jag glömde att be mamma att skriva en lapp till idrotten så jag kommer nog få en liten utskällning där.. Ska iaf ta mig en ipren nu och dricka lite vatten så kanske jag mår bättre. Men vi hörs senare people, CHAO!

Hur man laddar ner Brushes till Photoshop CS4!

En till Photoshop CS4 tutorial där jag visar hur man laddar ner Brushes! (Förlåt för att jag låter alldeles efterbliven i slutet och inte vet vad alla brukar säga i slutet av sina Youtube-videos, HAHA!)


Justin Bieber ur a freaking legend!

Hello darlings!

Kom hem från skolan runt fyra-tiden, gick med Frida hem till mormor och hämtade hennes nyckel. Sen gick jag iaf hem och åt lite och satte mig här framför datorn. Självklart kollade jag igenom JDB för jag missade EMA igår, FASEN!

Tittade på Hockey istället som jag har börjat gilla nu, det är förjäkla kul att titta när Örebro spelar asså, haha! Vi är bäst i serien tror jag eller något sånt, hehe.

Vet ni hur många Awards Justin Bieber har vunnit på TVÅ år? FEMTIOSEX STYCKEN! Det är heelt sjukt, det måste ju ändå vara ett världsrekord? Han är en LEGEND alltså!

Ska börja skriva på ett nytt sätt när nya designen kommer. Ska göra texten så den är i mitten och göra fet text på "nyckelord" i mina inlägg.. Svårt att förklara nu men ni förstår när det kommer upp sedan!

Ska faktiskt börja på designen nu hade jag tänkt, gud vad kul! Hihi den kommer ju inte komma upp på en månad men det är kul att koda, me löves! ♥

Chao kära bloggläsare, jag är så grymt tacksam över att statistiken ökat de senaste dagarna! Antar att det är för att jag skrivit minst 2 inlägg om dagen nu, KÄRLEK TILL ER! ♥


Mina favoritbilder utav Jelena på ett tag, hihi.

4e bilden

4e bilden: En gammal bild på dig själv.


HAHAHAHA!

3e bilden

3e bilden: En bild på någon i din familj.


En bild på min pappa från 2010 haha.

Drummer boy ♥



Yo darlings!

Nu har ni en väääldigt bra låt att lyssna på medan jag inte bloggar.

Ska till Marieberg med mamma och pappa idag medan Isak är på kalas. Har faktiskt ingenting att shoppa men mamma vill väl kolla på julklappar antar jag, fast en våg ska jag försöka tjata till mig som sagt, hehe.

Moster och mormor var här och fikade lite grann alldeles nyss, fick massa olika muffinsformar av min moster tacktack!

Har precis duschat också och eftersom vi ska åka tjugo över tolv är det bäst att jag tar fram hårfönen för första gången på hundra år typ.. Den är från typ 1904 HAHA. Men nu kom mamma o ba "snart ska vi åka" så det är bäst att jag avslutar här.

CHAO! ♥

Fa la la ♥

Hello darlings!

Dagen har varit chill. Haft min onepiece på mig hela dagen och bara.. Slappat. Åkte och hämta min moster förut som varit i Arvidsjaur hos min kusin i en vecka, det var väl kul!

Inte hänt så mycket mer, känns nästan som att hela dagen gick åt det haha! Ikväll blir det iallafall att äta risotto igen, MUMS! Sa till mamma igår att jag ville äta det snart så det fick bli ikväll, mamma och pappa är och handlar pamersan right now.

Laddade ner en önskelista-app förut som jag håller på och fyller en massa grejer med haha. Vill verkligen ha en våg så jag kan ladda ner Vibra igen och börja tracka min vikt så jag ser hur mycket jag går upp/ner och ser hur jag kan ändra det.. Tyvärr tycker mamma att jag inte borde ha en så jag får önska mig en i jul istället, painful. Haha.

Tänkte spela lite sims nu, chao!


Ser typ ut såhär idag minus klackskor, Justin Bieber och utsläppt lugg.

2a bilden

2a bilden: En bild på dig själv.


Tävling - Vinn valfri vara

Hello darlings!

Jag är med i en tävling hos Eemma.se där man kan vara med och vinna en valfri vinst från runns.se eller erikasgarderob.se.

Jag vill vinna ett par rosa Hello Kitty-hörlurar från runns.se som ser ut såhär ↓ och som man får länken till HÄR.

Hörlurar - Hello Kitty (röda)


1a bilden

1a bilden: En person du kan vara dig själv med.


Min superfina kusin Frida. ♥ (tagen från Fridas blogg http://fridahanssons.devote.se)

Tagen från Izabel

1a bilden: En person du kan vara dig själv med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En gammal bild på dig själv.
5e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snygg.
11e bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på dig själv.
18e bilden: En bild på din fritid.

Superrolig kväll!

Hey darlings!

Har varit en skitrolig och lyckad kväll, fast hade varit roligare om jag sovit över...

Aja, typ klockan tio i sex började jag gå mot Jessica och nästan precis när jag kommit skulle vi gå och möta upp killarna. Efter det gick vi in till hennes vardagsrum och löka ett tag innan Vilma kom.

Sen kom Vilma med massa chips och sånt fast det tog vi inte fram på en gång. Sen satte vi på en film "Big mommas". Klockan tjugo i nio stack Rasmus och Ralle men Alex skulle sova kvar hos Jessica som jag och Vilma också skulle.

Vi spelade en massa spel, gick hem till mig ett par gånger, chillade och hade allmänt roligt bara! Kunde vara mig själv med alla så det var superkul, tack för en toppen kväll!

Nu väntar snart sängen, ska bli så jäkla skönt att sova! Har nämligen en dunkande huvudvärk just nu.

Chao då!


OMBOMBOMBOMBOMBOMBOMBOMB... ♥

Gör Råa färger i Photoshop CS4

Hur man gör Råa färger/Raw colors, blir riktigt coolt. All credits till Moderskeppet.se som lärde mig detta så vill ni ha en bildguide går ni in dit.

Gör gärna som jag och gör en action så går det fort nästa gång, fast man måste ju inte.

Om ni har några frågor eller tips på nya videos är det bara att kommentera!


Fralla

Hello darlings!

Sitter just nu och äter frukost, ostfralla! Namnam.. Mamma och pappa är och köper julklappar till pappas anställda och Isak leker med lego bakom mig, haha.

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, jag tror att jag skulle till Jessica ikväll men nu vet jag inte om det blir något? OoOo.. Vi får väl se, haha.

Men nu ska jag äta upp och sen spela sims, chao!


Frallan, hihi. ♥

Designfix

Yo brothers!

Whatup? Jag stack till skogen med mormor, mamma och Viggo som sagt och sen senare på eftermiddagen drog vi in till coop och handlade lite tacos som jag, Jonte och mamma gjorde sen! Mysigt värre, haha!

Sen nu på kvällen har jag fixat min förra klasskompis Izabels design, CHECK THAT OUT! Tänkte också börja på min juldesign nu, ska övertala Isak att ta lite bilder på mig, tihi!

Kram på er!


Izabels nya header!

Rolig dag igår!

Hello darlings!

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag.

Igår var det världens roligaste dag. Jag och Vilma drog upp på stan med 12:34 bussen och vid busshållsplatsen träffade jag även Jessica som vi snackade med också. Sen gick jag och Vilma och åt på La Baguette, sen gick vi till några affärer och jag träffade massa som vi kände, bl.a Izza från min klass och Kamilla från min klass.

Tog 15:35 bussen hem och jag fick med mig en ring och lite grejer åt mamma.

Sen när vi kommit hem tog vi lite bilder och satte oss vid datorn, sen fick vi ett sms av Jessica så då gick vi hem till henne och "hämtade" henne sen gick vi hem till Vilma och hade skitkul med musik och ett par skor.. HAHA!

Idag ska iaf jag och mamma ut i skogen och plocka svamp med mormor fast jag tar med mig kameran så jag fotar nog bara.

Vi hörs väl senare people, PEACE!






Älskar den här sista bilden!

RSS 2.0