Fressshhhh

Hola dolls!

Duschade förut men pappa fick damp när jag stog i duschen så jag gjorde inte mitt hår lika noggrant som förra gången vilket nu kommer resultera i att mitt hår är exakt lika fettigt imorgon som det var idag. Najs!

Och f*ck my f*cking life, kom precis på att vi har ett jätteviktigt NO-prov imorgon och jag missade den allra viktigaste lektionen och jag har inte pluggat ETT SKIT. Ingenting sitter i hjärnan heller och jag bara känner på mig hur dåligt det här kommer gå.. Varför failar jag med betygen NU? Det gick ju skitbra i början av året!

Tänkte iallafall gå iväg och plugga nu, men GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN I INLÄGGET UNDER DETTA.

Puss på er!


Kan inte fatta att min älskade baby fyller 18 imorgon. Helsjukt!

FRÅGESTUND!

Eftersom en läsare bad mig fixa en frågestund så tänkte jag göra det nu..

Fråga mig precis vad du vill - jag svarar på ALLT! Skicka massvis med kommentarer nu, publicerar inte svaren förrän det är minst 25 frågor.

FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA!


Dagens dag

Yo!
Sitter just nu i soffan och segar, tihi. Skoldagen idag var faktiskt ganska rolig, hihihihi. Först hade vi idrott som var ganska tråkigt, sen svenska med en helvirrig vikarie. Sen hade vi håltimma så när klockan slagit elva gick jag, Emma, Sara och Kamilla till matsalen och åt i lugn och ro typ, sen stack vi till coop! Köpte tuggummi, hihihi. Men sen tog vi bussen hem och hade musik som var helt ok. Sen SO som sög, och Oscar fick inte ens sitta vid oss! Då sög det typ 100 gånger värre eftersom det är han jag snackar med, haha. Även om han mobbar mig hela tiden..
PÅTAL OM MOBBA, jag hade på mig jeans med hål i idag och ALLA mobbade mig för det!? Eller ja, typ 1/3 av killarna i min klass. Dummisar! Men iafff. Sen hade vi engelska med samma virriga vikarie och det blev världens drama före det.. Åhhh, orkar inte ens skriva allt. Tycker synd om Pamela iaf, det är en grej.
Sen hade vi gitarr och det var helt OK, lärde oss två nya ackord. G och D, jag fick jättemycket beröm för mitt D! Hihihi, han kritiserade mig knappt alls idag! I'm so proud of myself, även fast jag glömde bort ackorden vi lärde oss för två veckor sen och skämde ut mig lite.. Hehe. Fast jag måste träna på att trycka ner strängarna hårdare, men vill ni veta hur hårt jag tryckte eller!? Det känns till slut som att fingrarna blöder... Det är hemskt! Har fortfarande jättejätteont i pekfingret, precis dom förrförra veckan.. Men han säger att vi till slut ska få ett till hudlager på fingrarna så vi får stå ut. Hehe.
Kom hem vid fem, åt middag, satte mig i soffan, kollade på en repris på degrassi, åt plopp och sen hamnade jag här. Oh well.
Ska gå från surfplattan till datorn nu, men ni får ha det så bra. Puss!

sover inte än luvies, men om nån timma gör...

gosmsphoto133047 (MMS)

sover inte än luvies, men om nån timma gör jag väl det. måste duscha imorn innan skolan så det är väl bäst att jag drar nu. Puss, sov gott!


hej jetefin da

HEJ!

Idag var dagen idag bra. Ja. Ehm. Ah. Dagen var väl helt okej. Fick tillbaka proven på engelskan, 99%! IHH! Glad tjej over here. 0.5 fel, orkaaa. Hihihi. Klantarsel?

Imorgon är det skola och gitarr palla. Pallapallapalla. Asså gitarren pallar jag. Men inte skolan. För det betyder att jag måste hoppa in i duschen nu och då blir jag klar om två och en halv timma ungefär eftersom jag måste duscha håret. Och det betyder också att imorgon måste jag stå i duschen i två och en halvtimma också för att jag har idrott. Älska mitt liv alltså ♥♥♥♥♥

Jag börjar få jättemycket finnar och det gillar inte jag. ÅH. HATA TONÅREN. Sen när jag har min läppförstorarläppglans på mig så fastnar det i luggen och så smakar det jättegott också. Mmmm mums. Har varit asförbannad ända sen jag kom hem också. Vet inte varför.

Är aspigg nu så kommer typ inte somna förns tre inatt. Jag mobilbloggar när jag ligger i sängen så får vi se. Hahaha!

Har också rensat lite vänner på facebook för jag orka inte ha så många. Ah. Har tagit bort några från familjen och släkten också för jag palla inte ha med vissa längre. FRÅGA INTE VARFÖR, JAG ÄR PISSED!

Är skitförbannad på att jag inte har en helkroppsspegel heller. JETEROLIT. JETE.

NU SKA JAG GÅ HEJDÅ!!!!!!


Okej ge mig. Typ nu.

Jag kan inte sova och jag är uberpigg så i...

gosmsphoto133038 (MMS)

Jag kan inte sova och jag är uberpigg så i got a feeling att jag inte kommer kunna sova på ytterliggare nån timma, FML osv..


Min underbara dag

Yo dolls!

Har haft en perfekt dag på första dagen efter lovet, riktigt najs! Började med syslöjd, det sög. Fick lite skäll av syslöjdsläraren som vanligt bara för att jag inte la ner mobilen. Lol. Sen hade vi håltimma, ihh! Jag, Emma och Sara stack hem till Emma och fixade pannkakor som blev fail för att jag sa 3 msk smör istället för typ socker.. HAHAHA. Resulterade i smörklumpar som vi försökte mosa med en sked? Det gick inte så vi tog fram elvispen, men det gick inte heller så stoppa in sk*ten i mikron. HAHAHA. Failbarn..

När vi började steka pannkakorna var det en halvtimma kvar tills vi var tvungna att springa till bussen, men allt sluta med att Emmas mamma fick steka klart dom. Tack så mycket! Vi typ kasta i oss pannkakorna och sprang till bussen som vi höll på att missa. Smartasses. Vi kom iaf till skolan och hade NO, sen SO och sist svenska.

Sen tog vi bondebussen hem till mig där vi varit typ hela dagen. Började med att jag fick fightas med Isak i typ en kvart, han höll aldrig käften och lyssnade på mig. Idiot. Sen gjorde vi mellanmål och snackade i typ en timma, haha. Sen satte vi oss framför datorn och chilla sönder tills mamma och pappa kom hem med pizza till oss, yeeeeeah! Awesome. Även fast vi ätit en jävla massa mackor lyckades vi få i oss lite pizza, hahaha. Fast Emma tog bara en slice, den lilla smala saken. Jag och Sara typ åt kyckling och sparris från den istället för sjävla brödet, hahahaha! För söta röster när vi sa 'CHICKLING!!!!' Hahaha aww.

Aja sen satt vi vid datan och drack massa cola och var inne på facebook och chatta med randoms och bara chilla. Yaaah. Sen vid sju stack Emma hem och Sara blev hämtad vid nio. En freaking lyckad dag. Längtar tills i helgen för då händer nog en VÄLDIGT rolig grej. Förhoppningsvis. Om jag har pengar. Om Emma är kvar i Örebro. YESSIR!

Men här får ni bildbomb från dagen. En läsare fråga ifall jag inte kan ha frågestund så jag fixar väl det i veckan eller nåt.

ENJOY!


HAHAHA JUSTFAN, VI HÄLLDE I TYP EN DL ROSA SALT OCKSÅ! HAHAHA.


Sara och jag asgarvade åt Emma, hon typ skrek till åt elvispen hela jävla tin hahahaha!


Emma vispar på, min freaking piga. ♥


Emma ställer in smeten i mikron... HAHAHAHA!


Pizza, yuuuum!


Jag och Emma typ..? Hahaha!


Emma fell in love with Bieber... HAHAHA!


Sexiga tjejer... HAHAHA DOM KOMMER DÖDA MIG! Jag har haft luva nästan hela dag, vet ni hur skönt det har varit eller? Tights, linne, hoodie och shorts. Min nya favoritoutfit, både fin och grymt skön! Synd att mina tights gått sönder nu, FML...

Breakfast

Tjååå!

Idag är det skola. FAAAAAN. Men som tur är så börjar jag inte förrän nio på måndagar så jag behöver inte stressa.. Fasen vad skönt.

Sitter iaf just nu och äter frukost. En skål med flingor och mjölk, 1/3 lingongrova med ost och ett halvt glas multivitamin juice. Ska försöka att dissa lunchen from now on och se ifall det ger något resultat på vågen, men då måste jag ju äta en stor frukost. Det var det jag försökte göra idag, haha.

Läser just nu en skitbra bok på Wattpad och jag var bara tvungeeeen att läsa nu på morgonen. Tehe. Ska iaf käka upp frukosten, sen ska jag väcka Sakke och se till så han klär på sig, hoppa in i duschen, gå ut ur duschen och få iväg honom till skolan, byta om, platta håret och sen dra. Awesome. Det är 69 minuter kvar nu tills bussen går så jag kanske måste skynda mig. Kanske asså. Hahaha.

Aja hinner inte sitta så mycket mer vid datorn om jag ska hinna duscha. Cheers!


Hahaha det här har hänt för många gånger.. Och im sure att det kommer hända flertal gånger till.

Sing like a weirdo

Hiya!

Skulle egentligen gått och lagt mig för 22 minuter sen men jag fastnade i en bok på Wattpad som vanligt, lol... Blev inget tidsinställt inlägg för jag glömde bort och fortsatte läsa. Smartass.

Har iaf suttit här och sjungt på några covers i kanske 3 timmar nu? Älskar att sjunga. Känns som att jag har blivit 1% bättre idag eller nåt, dunno why. Har iaf varit skitkul, men ibland har jag inte kunnat andas så jag har fått tagit pauser. Har ingen aning vad som hänt på sistonde, min träningsvärk har hållt på i över en vecka och den är seriöst hemsk nu. Det gör läskigt ont, bara jag rör på överkroppen. Och sen i fredags började min andning fucka upp och jag har bröstsmärtor/ont i hjärtat ganska ofta. Men det är tillfälligt! I promise, allt sånt här försvinner alltid efter typ en vecka.

Men nu måste jag seriöst dra, ska duscha imorgon innan skolan för första gången... Om jag någon gång tar mig upp ur sängen. Lol.

VI HÖRS IMORGON BEBISAR, SLEEP TIGHT & SHIT. PUSS!



Wiho

Yo luvies!

Vi har flyttat in den stationära datorn på mitt rum medan vi gör om Isaks rum, snacka om glad tjej här!?

Har precis kollat bloggar och tänkte nu spela sims, wohooo! Bakade en kladdkaka förut som blev väldigt yum.. Har kommit på hur jag ska göra med småätandet, och jag börjar med skiten imorgon. Vi får se hur det blir, jag skriver ett separat inlägg om det ikväll, eller tidsinställer till imorgon. Ska också tidsinställa ett inlägg med kaloriräknaren jag använder, yessir!

Har inte blivit så mycket viktsnack på sistonde, har tröttnat på skiten. Men nu ska jag ta tag i det igen för jag vill verkligen detta och jag vet att jag kan uppnå det ifall jag håller mig till 'reglerna'.

Aja ska dra nu ifall jag ska hinna köra i någon timma. Jag spelar på en familj och det var först en hästtjej/bonde som träffade en kille och dom fick ett barn, en kille. Jag ville ha en tjej så jag gjorde ett till men det blev också en kille. Då gjorde jag ett till som också blev kille. Då gjorde jag ett till som också blev kille, samma dag blev han gamling så jag adopterade en tjej och sen flyttade jag ut med tjejen, dom två äldsta killarna och tjejen. HAHA! In your face old man. Det är iaf jättekul och det ska bli en sån här 'generationsfamilj' för hon och gamlingen är fortfarande gifta och så, så dom träffas ju ibland.

MEN HEJDÅ PUSSPUSS SES SEN. LOL.


Färska bilder, mihihi. ♥


Workieworkie

Goodmorning!

Whatup? Själv gick jag nyss upp och sitter och äter frukost. Idag ska jag och mamma ta bort tapet från Isaks rum och måla taket. FAN VAD ROLIGT. Not. Inte direkt excited. Söndag, skola imorgon och man avslutar lovet med att jobba. KUL.

Slänger upp några roliga tidsinställda eller något senare idag. Vi hörs då.

PUSS!


Guuud vad söt, hihi! ♥

Damn it

Fan vad mycket klockan är, och imorgon ska jag gå och lägga mig tio. Lycka till med det säger jag bara...

Men jag är förlorad i böckernas väg. Läsa, skriva, tänka, hitta.. Asså jag är kär i böcker. Skulle seriöst kunna sitta såhär varje dag och bara läsa, skriva, läsa, skriva, läsa, skriva.. Det är så lugnande på något vis. Som att man hamnar i en helt annan värld och alla problem bara försvinner för ett tag.

Aja, måste verkligen gå och lägga mig nu. Klockan var alldeles nyss 00:30 och nu är den 01:20. WTF?

PUSSSSSS!

Sporter/aktiviteter jag skulle kunna tänka mig att gå på

Tänkte lägga upp åtminstonde ett inlägg idag där jag inte skriver om vad jag hittat på och vad jag ska göra, så då kom jag på detta. Sporter/aktiviteter jag skulle kunna tänka mig att gå på/hålla på med.



Dans

Dans är något jag SKA börja på. Jag vill bli dansare när jag blir vuxen. Jag älskar att bara släppa loss och bli ett med musiken.. Typ bli lost i musiken. Helt underbart. Sen får man en kick utav dans som jag inte får av någon annan sport. Det är också skitbra träning, kolla på dansares kroppar? Så fort jag tänker på dans så pirrar det helt seriöst i min mage. Jag har såna stora drömmar om detta och jag tänker inte ge upp dom, någonsin.



Cheerleading

Jag tycker det skulle vara SKITkul att cheerlead:a! Hoppa runt och lyfta upp folk, skrika, hoppa, göra volter, hjulningar.. Asså jag bara älskar tanken av det! Fast jag tror inte det finns något cheerleadingteam i örebro..? Annars hade jag jättegärna börjat. Hade älskat det, I swear.



Longboard

Jag vill lära mig åka longboard so badly. Tycker att det verkar vara skitcoolt att bara kunna ge sig ut på brädan och typ skate:a runt.. Ah grymt ballt. Ett par jeansshorts, converse och ett oversized linne med ett par snygga solglasögon på det, sen hoppa på brädan och åka.



Hockey

Vet inte om jag seriöst skulle vilja börja på det ifall jag fick chansen imorgon eftersom jag är så sugig på skridskor och mina skridskor gör ont, fast jag älskar hockey. Hela min familj är en hockey-familj och följer alla matcher så det skulle ändå vara coolt, tycker att det verkar skitkul ifall man kan åka skridskor.



Boxning

Det skulle vara aschill att gå på boxning. Tänk att kunna avreagera sig där och bara släppa ur all ilska.. Och att få slå till någon riktigt hårt utan att få skäll, det skulle vara livet. HAHAHAHA VAD SCHYSST JAG ÄR! Nämen tänk att kunna självförsvara sig ifall någon äcklig gammal gubbe går på stan någon kväll eller förföljer en från bussen, sen bara kunna ge en uppercut eller nåt. Yeeeah.



Sång

Har faktiskt tjatat på mina föräldrar om detta ett tag och bloggat om, skulle sjuuuukt gärna vilja lära mig sjunga. Det är också en stor dröm, att bli rappare/artist. Men sen att kunna sitta och spela in videos på youtube, sjunga på skolavslutningar, kunna gå runt och småsjunga en låt man har på hjärnan.. Asså grymt. Inte behöva fjanta sig med rösten heller, utan kunna vara stolt.

Har säkert fler, men inga jag kommer på just nu. Fast sång, dans och cheerleading är dom som ligger högst upp på listan just nu. Speciellt dans och cheerleading. Är intresserad av sång skitmycket men om jag måste välja av alla säger jag nog dans. Gör såhär på eran blogg också och kommentera så checkar jag in!


Tack Sacki

Tjobre!

Glömde nämna i förra inlägget att jag stått och jobbat i Isaks rum i typ en timma idag med bara en skjorta.. HAHA JAG VISA RUMPAN FÖR HELA SVERIGE TYP! Fönstret var t.o.m. öppet och jag hade ryggen mot fönstret.. Asså jag dör. Hahaha. Fast jag hade ju trosor men ni fattar vad ni menar.

Åt iaf jättegod middag förut - kyckling och tsatziki. GREKLAND MINNEN, GE MIG SOUVLAKI NUUU! Min absoluta favoriträtt.. Håhåhåhå.

Slog ner arslet i soffan tjugo i åtta och nu kollar jag på melodifestivalen. Det dåligaste programmet eveeeer, vad har Sverige för smak på tv-program? Melodifestivalen, idol, let's dance.. Ska bli awesome att x-factor kommer nu!

Vet ni vad Isak sa nyss!? Att när han blir känd hockey stjärna i New york Rangers ska han ge alla pengar till en flygbiljett så jag kan få se Justin Bieber! Aww min lilla assistent. ♥

Men vi hörs senare luvies, PUSS!


Alla vet att jag e insane men.. HAHAHAHA.


Chocolate bar

Hola dolls!

Sitter just nu och mumsar på en Chocolate bar medan jag bollar idéer i mitt huvud.. Yaaah, har läst skitmycket böcker på Wattpad på senaste och dom har gett mig idéer allihopa. Men ingenting jag skulle visa upp förutom för mina närmsta vänner ofc.

Den här bar:en är asgod. Dom två första tuggorna är pissäckliga men sen blir den supergod. Det är rispuffar, cornflakes och havregryn blandat med något sticky, typ sirap och sen är den chokladdoppad nertill. Det freaking godaste godiset jag ätit och det är inte så överdrivet många kalorier i. Precis över hundra.

Gårdagen sög förresten. Det var typ 15 personer där. Sluta med att vi drog till donken och käka och flumma, mycket roligare. Sen hämta Saras pappa upp oss innan elva, trevlans!

Men orkar inte skriva mer, jag kände mig tvungen att blogga bara. Kommer intressantare uppdatering senare. Cheers!

Luncha med mamma förut på stan och jag HAT...

dsc01285 (MMS)

Luncha med mamma förut på stan och jag HATAR sallader men såg på en blogg att hon hade gjort en ceasar-sallad och det lät skitgott så jag prova och jag diggar det! Haha så nu vet ni vad jag kommer äta resten av alla gånger jag drar upp på stan... Lol! Emma och Sara kommer hit vid fem och då blire parteeeey tills bussen kommer, ahaha. Fick med mig en jättesöt lila paljettmagtröja som jag ska ha ikväll, fast shortsen är rätt höga så det är lugnt. Bildbomb dyker upp innan vi drar, cheers!


Hur tjock är du?

Mat jag tycker om;
[x] Pizza
[x] Allt friterat
[x] Donken
[x] Max
[] Sibylla
[x] Burger King
[x] Tacos
[x] Kebab
SUMMA: 7

Snacks och godis jag gillar:
[x] Chips
[x] Popcorn
[] Lösgodis
[] Choklad
[x] Lakrits
[] Mint
[] Salta Pinnar
[x] Gele
[] Skum
[] Kola
SUMMA: 4

Dricka jag gillar:
[] Allt med alkohol
[x] (Coca) Cola
[x] Lightläsk
[x] Fanta
[] Sprite
[x] Trocadero
[] Kolsyrat vatten
[] Kolsyrat vatten med smak.
[x] Red Bull eller annan energigivande dricka
[x] Must
SUMMA: 6

MOTION
[] Du motionerar varje dag
[x] Du motionerar 3 - 5 dagar i veckan
[x] Du motionerar 1 - 3 dagar i veckan
[] Du motionerar aldrig
SUMMA: 2

DIN KROPP
[] Du har dubbelhaka [om jag tar bak huvudet]
[] Du har vällingkinder
[] Ditt midjemått är större än 90 cm.
[] Din vikt är över 68 kg
[] Du har klädstorlek 42 eller mer
[] Du har blivit kallad tjockis
[] Du har blivit mobbad för det.
SUMMA: 0

HÄLSA
[] Efter 2 meter när du springer, så är du "död"
[] Ditt beeptestresultat/konditionsresultat är under 3(av 10)
[] Du går / har gått hos en dietist
[] Du har gått i en grupp med andra överviktiga
[] Du har fått sjukdomar som fetma eller diabetes.
SUMMA: 0


TOTAL SUMMA:

0 - 10: Hej skinny. Du bör nog äta mera!
11 - 19: Du är "normal"
20 - 25: Du kanske bör tänka på din vikt....
26 - 35: Du är tjockare än andra. Se upp! Speciellt vid juletid.
36 - 42: TJOCKIS

 


Stan jao

Tjobre!
Om tjugo minuter drar jag och mamma på stan med pappas kreditkort, yessir! Hahaha ska försöka få med mig nånting hem iaf.
Hurni alla därute, ladda ner Wattpad på eran surfplatta, ipad eller telefon, Det är så himla bra böcker där, tänk en seg sommardag så kan du ligga med plattan och läsa en awesome bok.. Det är livet det. Och är du själv intresserad av att skriva är det ju bara att ladda upp era böcker/noveller där.
Oj nu måste jag dra, vi hörs sen. Puss!

Plan B tonight!

Yo brothas n sistas!

Vaknade för typ en halvtimma sen. Blöööd. Ska snart pallra mig upp och göra frukost men tänkte uppdatera först. Köpte tights igår på coop so now we're on the game again! Kanske inte har skrivit det här på bloggen men jag har haft stora tightsproblem dom senaste dagarna. Lol. Hade jag inte köpt tights hade jag definitivt inte gått på discot haha.

Och omg igår när jag rakade benen så började det blöda SKITmycket under knät, det var typ 8 blod-prickar eller vad fan man säger. Sen på båda vaderna var jag illröd och det sved som f*ck. Bra rakhyvlar vi har, verkligen. Får ju fan såga för att få bort skiten. Normalt, I know.

Just nu ligger min sexiga snygging bredvid mig i sängen och vakar som en hök över vad jag gör på datorn. Knäppa lilla bebis.

Ikväll är det Plan B, WOHOOOOO! Ska dansa our asses off! I love to dance! Ska träffa Sara och Emma B innan vi ska dra också, fan vad roligt det ska bliiii! Ihihihi. Åh nu börjar pappa tjata om att jag inte ska 'måla upp en för rolig bild för då kanske det inte blir som du förväntat dig'. TACK FÖR GLÄDJEFÖRSTÖRINGEN PAPPA.

Aja ska gå nu, PUSS!


THUMBS UP!

Sooola igen

Tjobre!
Har typ skjutit upp att hoppa in i duschen ett par timmar nu så jag tänkte duscha men sen kom jag på att jag inte bloggat så yaaah. Mitt hår har aldrig varit såhär fettigt i mitt liv I think.
Idag ska jag, pappa och Isak antagligen åka skridskor, wäää, sen gymma och sola! Wohoooo, jagv börjar redan bli beroende. Good job hahaha. Sen ikväll ska jag antagligen träffa Sara och Emma Blomberg för jag tror att vi ska på Plan B tillsammans, awesome!
Aja nu måste jag duscha ifall jag ska hinna innan pappa kommer hem. Kommer inte hinna men ändå. Ehehe.
Mmm sexigt hår.

OKA SHIDOR VARGE DAGG

Hello dolls!

Jag och Sara åkte skidor idag hihihihi. Det var väl sådääär, snön sög! Vi började med barnbacken men jag balla ur hela tin för det gjorde skitont i vaderna. Venne varför. Det typ var slask, massa barn, liften åkte segt.. Yaah. Bättre i torsdags.

Men sen övertalade pappa och Sara mig att dra upp i bygelliften så då drog vi upp där. Jag kan säga att jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv.. HAHA! Det började med att den där grejen drog iväg lite fortare än vad vi var beredda på. Men vi ramlade inte! Sen i början höll jag på att göra så att Sara ramla och hon fick typ bära sig själv med en hand hela vägen och sen trodde jag att jag skulle ramla ut vid ett stup.. HAHAHA!

Aja sen kom vi upp och åkte ner för en jätterolig backe, sen tog vi en knapplift upp till en inte lika rolig backe.. Haha, den var jätteläskig! Första stupet, JA DEN GICK RÄTT NER, åkte jag men sen fega jag ur. Drog av mig skidorna och tänkte åka på rumpan medan Sara åkte ner för dom 3 (4?) stupen. Jag tappade skidorna på en gång och en tjej gav mig tillbaka dom. Blushandes åkte jag ner för rompaaahn och sen skulle jag dra på mig skidorna vid några hopp, men tror ni jag får på mig dom? NÄE. Så då försökte Sara typ komma upp till mig och jag dampa loss men sen fick jag på mig dom och vi åkte lyckliga ner i alla våra dar. HAHAHA.

Sen faila Sara i backen för hon trodde att hennes pjäxa dog men hjälte som jag är fixa jag ihop den på första försöket. Yaaah!

Nämen nu ska jag ge datorn till min lillebror och läsa klart på wattpad. IHHH! Love it.

Men puss på er snyggingar, vi får snacka mer senare!


Min lillebrors header till hans blogg... HAHAHA! Check it out -> http://minecraftisak.blogg.se. Han är sju år och har precis lärt sig läsa och skriva.. Får typ hålla mig för skratt när jag tittar på när han skriver. Lol.

Yummyyy

Hey dolls!
Sitter just nu och avnjuter min absoluta favoritfrukost - scrambled eggs! Och jag gjorde det alldeles själv för första gången. Lol.
Iaf. Idag ska jag, pappa, Sara och Isak åka slalom. !!!!!!! Ihhh, im so excited! Vi ska upp i bygelliften och dööö hahaha! Har inte åkt bygellift sen 2010, uh-oh. Men Sara får förklara hur Emma gjorde hahaha. Eller så kollar man bara på dom framför en. Hehe.
Aja ska äta upp och läsa en skitbra bok jag hitta på Wattpad. Living with the walker boys heter den.
Hörs sen, puss!

On my playlist right now:


Summer medley 2011 - Sam Tsui & Kurt Schneider


Äckligt - Ansiktet


One that got away - Megan & Liz


We found love (acoustic cover) - Boyce avenue


Titanium - Collin Mcloughlin


One thing - Kathleen


Love me - Kevin Lien


Young, wild and free - Wiz Khalifa, Snoop Dogg & Bruno Mars

JA, jag älskar covers. Dom kan liva upp gamla låtar och vissa röster bara får mig att dö.. Hihi. Enjoy!

Hungryyy

Hola dolls!

Har spelat sims i typ fem timmar nu.. Oh gosh dagarna bara rusar förbi typ. Fast det är bra, då går det fortare tills fredag. Hihi!

Efter tandläkaren drog jag och pappa och titta på skidor. Hitta ett par skitfina men pappa tyckte att dom var för dyra eftersom jag bara åker några gånger per år..

Sen stack jag hem och åt och satte mig vid sims. Lol. Har mulat i mig mörk choklad, typ en halv chokladkaka, för kanske tre timmar sen men äncdå är jag hungrig nu. WTF? Är typ ashungrig, magen kurrar. Hoppas det inte blir rester idag, då  börjar jag grinaaaa.

Ska prova massa kläder till discot ikväll och kolla vad jag ska ha. Jag måste VERKLIGEN ha ett par genomskinliga svarta tights men jag vågar inte fråga mamma eller pappa om pengar så i sådana fall får jag gå utan tights. Lol. Mamma kommer döda mig.

Men vi hörs senare luvies, PUSS!


Jeremy och Jazmyn.. För söta!

GÄSTBLOGG AV ISAK

hej jag är matildas lilerbrov mit namn är isak .

min storesister spelar sims .

jag gilar att spelar veldit miket data.

jag är 7

jag går i ettan.

jag fyler år i 15 april.

jag spelar sims.

jag gilar kakmånster.

jag har en blog åk den heter minecraftisak.blogg.se .

nuv måste jag bloga på myn blog.

hej då



Avsluta meningen

Satte ihop två likadana listor i en så att det skulle bli lite mer, därför kanske det blir lite konstigt och dubbla frågor.

När jag käkar - mindre mår jag bättre.
Om jag skulle ta en piercing - skulle jag ta den i läppen eller ögonbrynet, möjligtvis i armen.
Idag så är det - lördag.
I morgon så ska jag och - min dator antagligen på dejt.
Min pappa är - på jobbet just nu.
Om mamma skulle dö - skulle jag ta självmord.
Jag tycker inte att - livet är rättvist.
Så fort jag vaknar så - vänder jag mig om och försöker somna om.
Det pinsammaste som hänt är - att jag har gjort bort mig, sagt fel saker och blivit generad när jag inte borde blivit det.
När jag dör - vill jag bli ihågkommen för bra grejer.
Det bästa med läsk är - att det får mig att äta mindre.
Jag älskar sommarlovet för att - då är man fri som en fågel.
Disney är - helt okej.
Sex före äktenskapet är - okej.
Jag tycker att godis - är ganska äckligt egentligen.
Jag tycker att homofober - är dumma i huvudet.
Mitt täcke är så himla - varmt, nästan för varmt..
Om 6 månader - ska jag ha haft/ha en pojkvän, blivit/vara brun och haft/ha jävligt kul.
Om jag inte hette det jag heter skulle jag heta - Olivia tror jag.
Jag har insett att min senaste kyss var - weird eftersom den var i en dröm.
Jag lyssnar på - Justin Bieber och One direction ganska ofta.
Jag pratar bara med - roligt folk.
Jag tycker om - att vara glad.
Min första riktiga kyss var - i en dröm.
Jag avskyr när folk - dömer mig.
Jag gillar - sovmorgonar och att träna..
När jag vaknar på morgonen är jag - trött.
Jag är förälskad i - Zayn Malik och Justin Bieber.
Jag kommer alltid minnas - sommaren 2009.
Sist jag grät - kommer jag inte ihåg.
Min mobiltelefon är - inte så viktig för mig nu som den var förut.
Kärleken är - tuff.
Innan jag går och lägger mig tänker jag - på något jag vill ha och hur jag ska kunna få det.
Just nu tänker jag - på surfplattan.
Bebisar är - söta.
Ikväll ska - jag sova.
Imorgon ska jag - försöka tjata pappa till att åka och träna med mig.
Jag vill - börja jobba, men mamma säger nej.

 


Tjo luvies! Sitter just nu i bilen påväg h...

gosmsphoto132981 (MMS)

Tjo luvies! Sitter just nu i bilen påväg hem från tandläkaren. Dom lackade dom med flour och så drog jag ut en tand - därav kompressen som hänger ut ur min mun. Klockan kvart över sju gick jag upp imorse och jag var typ död. Jag och pappa skulle ha åkt och gymma idag men jag fick inte idrotta idag p.g.a att det kunde börja blöda... Tack gud. Men hörni vi hörs när jag kommit hem, puss!


My day

Hola darlings!

Förlåt för att jag inte bloggat men jag orkade inte ta fram datorn. Lol. Vaknade vid typ åtta men låg och vände på mig tills klockan var nio då jag sprang och la mig i soffan för att komma undan solen. Lol. Mamma och pappa stack och handla och jag satte på ett maraton av Audrina på MTV. Kollade på det tills dom kom hem, då jag hjälpte mamma att packa upp varorna. Hon har köpt sådana här 'bars' till mig som man äter när man tränar! HIHI. Och så köpte hon mörk choklad. Äntligen nån som fattar att jag hatar normal choklad. HOHOHO.

Sen satte jag mig och kollade klart på Audrina, sen käka jag mat. Tomatsoppa och färskt bröd, underbart. Sen stack jag, pappa och Isak iväg och spela hockey. Isen sög. Helt konstig. Och min fot dog, haha. Eller stortån på vänstra foten dog.

Kom nyss hem. Har kollat på massa videoklipp på One direction när dom var i Sverige. Nuttisar. ♥ Såg också en video igår på Justin, några från Big time rush, Selena, Ashley Tisdale, Alfredo och några fler. Jag blev fan tårögd, skitavis. Jag vill också vara deras vän! Jag vill också vara med och spela in fjantiga videos och sånt.. Wääh. OMFG gick in och kolla nu, igår kväll när jag kolla var det 304 views, nu är det över en miljon! Omfg hahaha.

Tänkte spela sims i några timmar nu. Vi hörs senare. PUSS!


Älska stillbilden.. KOLLA ALFREDO HAAHAHHAHAA!

Älskade lilla Emma♥

Kom på att Emma jämförde mina läppar med en bratz i fredags.. HAHA!


Bratz..? Love you! ♥


Oh my gosh..

Hejsvejs.

Träningen gick helt okej, sprang 30 minuter (3650 meter/3.6 km) och sen gjorde jag en maggrej som magen blev helt konstig av! Den är fortfarande jättespänd och det känns som att magen vänts ut och in eller nåt.. Fast det är bra! Det är ju skitbra. Sen gjorde jag någon korsryggövning också. Fatta ingenting men.

Seeeen skulle jag ju sola. Ja. Jag gick in i det där lilla solrummet och stoppa in en tia i den där grejen. Sen la jag mig och drog ner den där övergrejen inte så överdrivet långt, jag har ju klaustrofobi. Dom hade typ en fläkt som blåste in i solariumet, det var asskönt. Men sen så tog dom 15 minutrarna slut och jag såg att typ ingenting hade hänt. Jag stoppade in tio kronor till och la mig ner igen, med den ännu närmare mig. Det började bränna som f*n i ansiktet och armarna. Men whatevaaah, jag låg där tills det var slut. Det knakade asmycket och lät väldigt mycket.

När jag väl låg där så såg jag vid troskanten att jag hade blivit lite brunare så jag ba 'JAAA!' men sen tog tiden slut och jag ställde mig upp och jag såg skitblek ut. Jag ba JA TACK GUD. Sen gick jag ut till en spegel och mitt ansikte.. Illröd. Jag var så röd på kinderna att det såg lila ut. Sen kritvit på hakan. Och fräknar. ÖVERALLT. Fräknar på ögonlocken, ögonbrynen, runt munnen, över hela kinderna.. ÖVERALLT. Jag HATAR att vara en ginger. Det sämsta som finns i hela universum.

Så yaah. Jag ser ut som skit just nu. Jag vill verkligen inte gå på discot och se ut såhär. Jag kommer skämmas ihjäl, fyfan!

Men vi hörs väl senare luvies, färgen kanske kommer framsmygandes snart. PUSS!


Titta mina kinder.. UÄH.

Okej jag är skiträdd men nu kör vi babes!

dsc01270 (MMS)

Okej jag är skiträdd men nu kör vi babes!


So c-cmon, you got it wrong

Yo dolls!

Gick upp för typ 45 minuter sen. Har bara ätit lite frukost och satte mig sen här. Om en timma drar jag och pappa till hans jobb för att gymma! Ska sen sola där, oh my gooosh! Tänk om jag blir röd!? Sen ska jag bleka tänderna och i veckan ska jag eventuellt slinga mig. Yes jag fixar mig skitmycket till discot hahahaha! Helcp. Fast jag hade gjort allt det där ändå eftersom jag vill bli blond och jag hatar att vara blek!

Har inte tränat på hur länge som helst nu så det ska bli asskönt att både konditions- och stykreträna! Ska jogga på bandet, träningscykla, göra några ben-maskiner, kanske någon enstaka armmaskin och sen ska jag inte göra så mycket mer, jag hinner med andra ord inte så mycket mer.

Men ja som sagt, mina planer för dagen. Träna, sola och kanske bleka tänderna.

Hörs senare med mobilblogg när jag är på gymmet eller nåt. Puss!


Jag just nu. Asmobbad bild jag vet!


Designen uppe!

Jag hann klart innan tolvslaget - och själv är jag faktiskt riktigt nöjd! För första gången.

Fast nu är det ju så att jag har en mini PC så jag har ingen aning om hur det ser ut för er som har 'normala' skärmar. Kanske ser helknas ut.. Fast har lagt ner skitmycket tid och energi på denna och jag hoppas att det syns.

Menyn är jag också supernöjd med, vad tycks om alla bilder jag sprängt upp!? Jag älskar den.

Ska inte skryta något mera, men kommentera vad ni tycker! Är det något jag glömt eller som behöver ändras? Tell me!

Ser ni inte designen? Klicka F5!

Designknåpande

Hola dolls!

Förlåt för att jag inte uppdaterat på ett tag men jag har suttit med designen i typ tre timmar nu och jag har inte kommit någonvart knappt. Gaaah. Har också tappat bort mitt minneskort till kameran. Smart. J*vligt smart Mathilda. Så jag har ingen aning vad jag ska hitta på nu.

Känns som att designen inte kommer komma upp förrän imorgon, jag är klar till ungefär 45% nu. Damn it. Fast jag ska verkligen försöka, ska sitta uppe tills jag somnar och försöka fixa klart den.

Har precis ätit middag också. Nudlar och rostat hamburgerbröd. Så påhittig får man bli, lol. Orkade inte göra något annat, orkar aldrig göra något annat. Men nudlar är snålt med kalorier så det är bara bra egentligen.

Inlägget med covers kommer komma upp om några timmar när jag är mitt uppe i mitt design-arbete. Just let me finish this tråkiga skiten så kommer det upp sen. Fixa menyn är tråkigast tycker jag. För jag har redan fixat den roliga delen på menyn som ni snart kommer få se, hoho.

MEN HÖRNI, JAG UPPDATERAR SENARE. PUSS!


Sjuuuuukt gammal bild! Omg kolla längden på håret, min bullmage och min fina gamla underbara långa lugg.. Uhuhuhu.

Toppendag på stan!

Hola my luvies!

Kom hem för typ en timma sen exakt eller något. Dagen har varit superrolig! Började med att jag tog bussen till stan med Sara, sen mötte vi upp Emma. Vi började gå runt i butiker och Gina har fått in skitsnygga kläder nu, typ massa rocktishas. GE MIIIIIIG! Älskar rockkläder. Snyggaste som finns.

Sen köpte jag min bandeu och vi gick och satte oss på donken i två och en halv timma. Yaah. Det är bara vi som klarar av att sitta där så länge tror jag hahaha. Sen såg vi en skiiitsnygg kille som vi började stalka. HAHAHA. Vi är för normalaaaa. Sen satte vi oss längst ner i vågen och snackade om discot i typ en kvart innan vi sa hejdå till Emma som vi inte kommer få träffa förrän på måndag nästa vecka och sen sprang vi mot bussen.

Lyckad dag som sagt. Kommer slänga upp ett inlägg sen med några superbra covers!

Puss!


Skitgammal modellbild. Redigerade sönder allihopa och dom jag inte orkade redigera gjorde jag auto-redigering på. LOL!

11:28

Hola amigos!

What's uuup? Jag vaknade kvart över sju men låg och typ dagdrömde till halv nio och startade datorn kvart i nio och här sitter jag fortfarande. Är väldigt kissnödig så ska alldeles strax pallra mig upp men tänkte bara blogga först.

Idag klockan 11:28 går bussen till stan jao. Ska som sagt bara köpa en bandeu och spendera lite tid med mina babes, Emma åker ju till Stockholm imorgon.. Fif*n vad jag kommer sakna den lilla kotten. ♥

Aja slänger in en nyvaken och ful bild på mig. PUSS!


Uhh, mobba inte..

Mina planer för lovet!

Hej igen sötnosar!

Sa ju att jag skulle lägga upp mina planer för sportlovet så jag tänkte göra det nu!

Imorgon tror jag att jag ska upp på stan med Sara och Emma men vi har inte snackat något om det så jag vet faktiskt inte.. Fast ska smsa dom innan jag går och lägger mig så får vi se. Då ska jag köpa en svart bandeu till min spetströja.

Sen på söndag ska jag gymma med pappa och sola solarium! Härligt värre. Nu j*vlar ska jag bli brun säger jag bara! Tänker inte gå runt och vara en blekfis svenne något mer.

På måndag har jag faktiskt inget planerat än, kanske hittar på något med pappa eller åker och gymmar igen..?

På dan på tisdag har jag heller inget planerat men på kvällen ska jag och pappa gymma! Härligt.

På onsdag har jag inga planer hittills.

Samma med torsdag.

PÅ FREDAG, blir det typ disco (?) i stan någonstans! Sjuuukt taggad, men vi får se vem jag åker med. Emma ska ju till Sthlm men hon skulle försöka fixa så hon kommer hem på fredag.. Sara skulle antagligen med mig men jag vet inte hur det blir, sen kanske Kamilla hänkar också. I have no idea, annars får jag leta på nån annan kompis som vill följa med.

På lördag har jag ingenting planerat, samma med söndag!

Ska försöka klämma in att spela hockey med Sara någon dag också, sen ska jag åka massa skridskor med pappa, leta på ett par skidor och kanske åka till Storstenshöjden igen. Som sagt, jag kommer nog inte vara så rastlös som det verkar.

Påtal om något annat, jag är klar med headern och bakgrunden till designen nu! Riktigt najs. Ska bara fixa kommentarsfältet, kanske separera menyn från inläggssidan fast det blir nog riktigt krångligt med tanke på headern, sen fixa 'sök i bloggen', 'kategorier', 'länkar' och dom där grejerna och sen lite småkodning på det. Men det orkar jag inte med i kväll för jag har träningsvärk överallt och är ganska trött by now så designen kommer nog upp imorgon.

MEN PUSS MINA FINA LÄSARE, VI HÖRS LATEEERO!


I brist på bilder som hör ihop med inlägget får ni en på min heeeta framtida man. Love you! ♥

Don't care what they sayyy

Sho mina hjärtan!

Funderar på att fixa en ny design.. Yaah! Är ganska trött på den här. Tycker bilderna på mig i headern är förj*vliga också. Vill också fixa menyn med massa bilder och sen en liten text om mig så nya läsare fattar vad det är för blogg dom ger sig in på. Låter det bra eller?

Har också sagt till massa vänner att jag ska fixa deras designer men jag måste lära mig att göra lite bättre grejer först if you get what I mean. Så ska fixa kommentar-sidan och lite övrigt på designen också nu. Orkar inte ha sådan här ful standard längre.

Yah, här blev det lite designsnack. Var uttråkad så tänkte bara skriva av mig lite. Vill ni veta mina planer till sportlovet så kommer dom i nästa inlägg som dyker upp om någon timma? Funderar också på att spela in en videoblogg ikväll/imorgon. När jag spelar på gitarr. Vill visa er hur ostämt och vackert den låter. HAHA!

MEN VI HÖRES BEBISAR, PUSS!


Det här har hänt massa gånger när jag och Sara kallat varandra massa jättefina ord. HÖHÖ.

NU ÄRE LOOOOV!

Tjobre!

Skoldagen idag gick hyfsat fort. Najs. Började med mentortid där vi fick svara på en enkät typ, om hur vi trivdes på skolan och i klassen. Man skulle skriva det enskilt men jag och Sara skrev tillsammans ändå, för att vi har typ samma åsikt om klassen och skolan. Mina trogna läsare vet ju redan vad jag tycker om min klass, yaah.

Sen hade vi spanska där vi kollade på nån random film. Den var riktigt cp. Sen hade vi SO där vi kollade på en skittråkig film som vi kollat på i 6:an. Sa det till min SO-lärare men han ba 'k.bry' så jag bara gick och satte mig och kolla på den. Sen hade vi lunch, efter det hade vi matte. Jag och Emma lyssna på musik och jobbade. Fick också tillbaks proven och jag sög. Sögögögögögög. Fick riktigt dåliga resultat. Hyfsat på E-provet men C och A-provet gick åt h-vete. Vill inte ens skriva resultatet här.

Sen hade vi iaf svenska med vikarie. Den konstigaste svenskalektionen ever.. Det började med att vi fick gå till en annan sal, sen satte vi oss och folket började strömma in. Alla snackade skithögt och så skulle hon ta närvaron som tog 20 minuter. Haha har aldrig tagit så lång tid! Alla ba 'han gick till coop! jag heter det och det och det. hon gick till coop! hennes namn uttalas så för hon vill vara cool!' helsjukt haha. Sen skulle hon dra och hämta någonting och då släckte folk lampan och ba 'vi drar in till grupprummet så får vi se vad hon säger när hon kommer!' fast ingen gjorde det.

Sen kom hon tillbaka och vissa stack mitt i lektionen och drog hem. Normalt? Sen jobbade vi i fem minuter innan vi skulle sluta. HAHA. Så himla cplektion. Fast den var väl chill, men sjuuukt pratigt.

Har iaf lärt mig nu att jag måste börja plugga hemma. Jag har faktiskt fått ganska bra resultat på alla prov men nu efter jullovet har det börjat gå åt h-vete. Pluggar jämt i skolan, tio minuter innan provet ska börja. Jag orkar aldrig plugga hemma, jag sitter hellre framför datorn. Det är myyycket roligare.

Kommer upp om vad som händer på lovet senare!

Ska avsluta inlägget här. Bjuder på lite bilder från svenska-lektionen som jag snott från Emma.

PUSS PÅ RUMPAN!


När lampan var släckt.


När läraren försökte snacka med oss men ingen lyssna.


Innan lektionen.

Stora musiktestet

1. Vad lyssnar du på just nu? Rehab med Amy Winehouse.


2. Nämn en låt som gör dig ledsen. Jag vet faktiskt inte, det finns ett par stycken.


3. Vilken är världens mest störiga låt? Någon Sean Banan, nej jag vet inte.


4. Favoritband/artist, of all time? Justin Bieber, helt klart.
 

5. Band/artist du nyligen upptäckt? Ansiktet.
 

6. Bästa kvinnliga röst? Selena Gomez.
 

7. Bästa manliga röst? Justin Bieber.


8. Vilken musikstil lyssnar du mest på? Pop och R'n'B tror jag.
 

9. Vad lyssnar du på när du vill bli glad? LMFAO. Haha, då blir jag hyyyper!


10. Vad lyssnar du på när du vill lugna ner dig? Någon lugn, typ Pray.


11. Senaste konserten? RIX FM konserten för typ tusen år sen.

 
12. Vem eller vilka lyssnar du på mest just nu? One direction tror jag. Har blivit mycket dom senaste tiden.


13. Mest hatade bandet/artisten? Lady Gaga tror jag, står inte ut med henne längre.. Åh!


14. Låt som får dig att tänka? Pray här också faktiskt.
 

15. Band du anser att resten av världen borde älska lika mycket som du..? One direction. Teehee.


16. Fräckaste musikvideon? Den här kan jag inte svara på! Det går inte! Haha.


17. Kan du spela någon instrument? Håller på och lära mig gitarr för tillfället, hoho.


18. Har du någonsin deltagit i en moshpit? ....?


19. Är du medlem i ett band? Nope, men när jag och Sara lärt oss färdigt gitarr ska vi sätta igång och skriva egna låtar tror jag, hahaha. Vi får se hur det blir med det....
 

20. Har du någonsin dejtat en musiker? Nej.


21. Önskar du att du var musiker? Jaa!


22. Bästa tjejbandet? Finns inget bra tjejband, bara bra tjejartister.


23. Senaste låt du hörde på radio/cd etc. Ingen aning, det var någon på NRJ igår men var inte speciellt uppmärksam.


24. Vad tycker du om klassisk musik? HATAR DET, DEN HÄR OCH COUNTRY ÄR DOM JAG HATAR MEST! OCH JAZZ, FYF*N!


25. Vad tycker du om countrymusik? HATARHATARHATAR.


26. Vad tycker du om death metal? Helt okej faktiskt. Nu dör ni nog.
 

27. Senaste STORA bandet du såg live? Ingen aning..


28. Lyssnar du på musik på främmande språk? Nej haha.


29. Om du var ett instrument, vad skulle du vara? En ukulele.


30. Lyssnar du på radio? Inte speciellt mycket, nej.
 

31. Gillar du MTV? Älskar!


32. Har du träffat någon känd musiker? Ja, ett par stycken I guess. Fast bara svenska!


33. Vilken låt beskriver dina känslor just nu? Just nu? Hm, jag vet inte. Kan inte komma på någon bara sådär.


34. Låt(ar) som beskriver ditt liv? Jag vet inte, jag är bara 13 år. Mitt liv har just börjat.


35. Kan du namnet på alla bandmedlemmar du lyssnar på just nu? Amy Winehouse.


36. Vilken känd musiker skulle du gifta dig med om du fick chansen? Justin Bieber eller Zayn Malik!


37. Favorit filmsoundtrack? Soundtracket till Never say never. Hohohoho.


38. Vad lyssnar dina föräldrar på? Mamma lyssnar på typ rock blandat med det allra senaste, t.ex Pitbull, Taio Cruz, m.fl. Pappa däremot lyssnar bara på rock fast vissa poplåtar gillar han, t.ex. Ambitions med Donkey boy.


39. Vad lyssnar du på precis NU? Rehab med Amy Winehouse, haha! Spotify premium gick nyligen ut så får lyssna på YT igen och då blir det bara en låt i taget eftersom jag inte orkat knåpa ihop en spellista ännu.


40. Använder du bandtröjor? Jaa, fast jag har inga!


41. Är du en groupie? Ne?


Breakfast

Yo brothas 'n sistas!

Sitter just nu och äter frukost. En rostad macka och ett glas mjölk. Jag vet att jag skulle äta flingor men pappa åt upp min yoghurt och vi har inte köpt ny än så yaah. Haha. Men jag försöker ju bränna bort alla överflödiga kalorier varje dag så det spelar ingen roll. Typ.

Precis innan jag hoppade in i duschen igår gjorde jag en minuts plankan och 50 sit ups, ska göra det varannan dag hade jag tänkt. Då kanske jag får en liten fastare mage, hihi. Funderar på att göra 5 minuters rumpövningar nästan varje dag också. Man vill ju ha en fast bakdel också liksom. HAHA VAD NORMAL JAG ÄR!

Vill skaffa gymkort men jag har inte råd. Vill börja jobba men får inte för mamma och pappa så det är ju jättekul. Verkligen. Det första jag ska göra när jag fyller 16 är att söka jobb på donken. Jag lovar att jag ska göra det.

OMG klockan är 12 minuter över, jag måste äta upp nu och börja platta håret. Håret ser inte klokt ut.. Haha.

Puss på er!


Jag vet att ni älskar mina illröda svullna morgonläppar.. NOT.

We're those bad motherf*ckers your mom warned you about



NU HOPPAR JAG IN I DUSCHEN, PEACE!


Friluftsdagen

Okej så nu tänkte jag berätta lite om dagen!

Det började med att vi hoppade på bussen klockan 08:30 mot Storstenshöjden. Våran idrottslärare körde den och så var det 42 sjuor med från alla klasser (a, b, c och d). Satt bredvid Sara på bussresan och lyssnade på JB samtidigt som vi snackade lite smått. Riktigt chill, hade gärna suttit ett par timmar på den där bussen och bara tagit det lugnt.. Försökte faktiskt att mobilblogga men tydligen har det inte kommit upp. Anyways. Vi kom fram strax efter nio och då hade bussdörrarna isat fast så vi fick stå och vänta, sparka och slå på dörrarna innan dom till sist gick upp. Haha.

Vi tog våran utrustning och gick iväg mot backarna. Eller ja, till värmestugan och uthyrningsstugan. Några gick och hyrde samtidigt som vissa försökte få på sig pjäxorna. Bl.a. jag. Josefin sa till Bernt att jag behövde hjälp, fast jag inte ville ha hjälp, och han spände pjäxorna så jag fick blodstopp. Yaah. Sen efter typ en timmas väntande stack jag och Sara upp i barnbacken och åkte en gång innan jag höll på att dö för pjäxorna. Och ja, jag ramlade. Jag trodde att jag kunde åka som vanligt med dom här alldeles för små skidorna men det gick inte.. Nejdå. Så jag ramlade. MEN NU FORTSÄTTER JAG: Jag var skitförbannad och då gick vi till värmestugan och värmde upp våra iskalla fötter samtidigt som jag försökte spänna upp pjäxorna. Det gick inte så bra fast jag fick upp mjukisbyxan ur pjäxan så det blev lite avslappnande.

Sen krängde vi på oss skidorna igen och begav oss till den norra barnbacken och på vägen mötte vi Kamilla och Emma. Vi började prata med dom som vi typ inte gjort på hela veckan och sen började vi alla fyra åka i barnbacken. Det var faktiskt riktigt roligt, vi skrattade, åkte störtlopp, tog massa kort.. Sen var det lunch och då hade Kamilla ramlat och någonting hade hänt med hennes knä, så vi satte oss och chilla utomhus på marken. Men sen blev det för kallt så vi stack in och värmde oss. Sen var det ett bege sig ut i backen igen! Riktigt kul igen, tog massa kort, åkte störtlopp, o.s.v.

Under hela dagen hade vi sett en tjej som gång på gång failade, så vi åkte fram till henne och snackade med henne. Hela hennes klass hade dissat henne så vi tänkte vara lite schyssta. Vi sa åt henne att åka med oss, men just då kom hennes dryga vänner. Dom följde också med upp men vi övertalade henne att gå av i mitten med oss. Då fick hennes vänner spel och började skrika till henne om hon var dum i huvudet som gick av i mitten, men hon kom iallafall till oss. Hon ramlade på en gång och vi åkte till henne och frågade om det gick bra, då kom hennes vänner och började kaxa mot HENNE. Sen stack jag ner för backen och då hade Kamilla, Emma och Sara hört att dom börjat snacka skit om oss. YAAAAH. Så jag sa att dom var bitches, skitsnackare och att vi inte skulle bry oss ett skit mer om henne. Tydligen hade hennes lärare hört oss så han snackade med Kamilla, Emma och Sara medan jag flydde in till liften. HAHA. Det var ju jag som skrek bitches till dom.. Whoopz.

Sen drog vi till bussen vid två-tiden och typ dog där. Chillade, lyssnade på musik och bara hade det skönt I guess..

FÖRLÅT FÖR MYCKET TEXT, men här kommer massa bilder!


I bussen påväg mot Storstenshöjden! Whoopwhoop.


Emma med hennes dösnygga iphone och läckra naglar. Är inte lite avundsjuk på skalet, nejdånejdå.


Sara, lika normal som vanligt.. HAHA!


Jag i backen.


Jag och Sara i backen. Whoopwhoop, ready for some slalom.


Kamilla i liften, WOHO!


Jag i liften.. Kul att man ser att jag står i liften också, LOLOLOLOLO.


Emma och Sara i liften.


Sara och Emma posar innan vi ska på liften.


HAHAHA SARA ÄR EN ÄLG!


Kamillas skida laggar eller nåt.. :O


Jag i liften(?)


Kamilla i liften, WOHO!


Emma tar lite egobilder i liften.. HAHA!


Jag som håller upp armarna i början av backen.. HOHO.


Jag och Sara i backen.. Whoopwhoop! (JA JAG GILLAR ATT SKRIVA DET. HOHO.)


Jag och Sara tar oss till liften. SARA GÅR GENOM BARNGREJEN HAHA.


Jag och Sara påväg mot liften.. Hahaaaa!


Wohooo backen here I come!


Sara tar tag i liften. HAHA!


Hei här kommer jag!!!!!


Wohooo! Fick ploga eftersom jag hade skitdåliga skidor.. Yah, that's life.


HEI HÄR ÄR JAG!!!!!!


HAHAHAHAHA DEN HÄR BILDEN FICK MIG ATT ASGARVA IRL! Kommer ihåg detta, Sara bromsade, HAHAHA HON PLOGAR OCKSÅ, och hon höll på att åka in i mig.. AHAHAHAHA


HEI HÄR STÅR VI HELA DAN!!!


G-g-g-g-gullig.


LAGGLÄPPAR ELLER VAD?


Yeahhhh.


Kamilla väntar i backen på Emma och Sara.


Pose Kamilla, pose!


NU KOMMER DOM!!!


NU STICKER DOM!!!


HEIDO ROLIGA DAG.


Sho! Har varit en SJUKT rolig dag i Storst...

dsc01257 (MMS)

Sho! Har varit en SJUKT rolig dag i Storstenshöjden! Är typ superglad igen, ingen kan rubba mitt humör nu, hihi. Mina tjejor på bilden, vi är ju GANSKA trötta efter ett par timmars vändor i barnbacken. Hihi. Vi försökte också lära känna en tjej men sen gick hon och snacka skit med hennes vänner så det gick ju inte speciellt bra.. Men detaljer om allt + massvis med bilder från både liften och backen kommer senare idag. PUSS!


Godnatt!

Hello dolls!

Ska gå och lägga mig om en kvart men har massa att göra innan dess så jag måste stänga av datorn nu.. WÄÄÄH! Vill verkligen inte åka slalom imorgon, kommer bli så nervös att jag kommer kissa på mig! Åh.. Aja. Gjort är gjort. Jag anmälde mig till den där skiten så nu får jag stå ut!

Orkar inte skriva massa mer skit, det här var bara ett godnatt-inlägg för att fylla upp bloggen litegranna. Haha!

Puss på er!


Hey babe, wanna marry me? xxx

Promenix

Tjolahopp tjolahej again!

Var ute på en 25 minuters promenad med vovven förut, riktigt najs. Funderar på att köra en 25 minuters promenad per dag och eventuellt zumba. Varannan dag lite styrka också. Awesome! Har inte orkat tränat än.. Men eftersom vi ska åka skidor en hel dag imorgon MÅSTE jag duscha och då kan jag likagärna träna zumba innan! Ifall jag inte är alltför trött..

Mulade i mig typ 70% av min andra chokladask förut. BLÖÖD. Men jag typ hetsåt för jag blev aldrig mätt. Hetsäter alltid.. Det är det som gör att jag har så mycket fett. Lol. För jag visar revbenen längst upp men sen har jag en stor fettklump längst ner? Jag fattar ingenting. Haha.

Men hörni. Ska läsa lite mer på en bra JB-novell jag hittat och sen skriva in allt jag ätit idag i kaloriräknaren. HIHO LETS GO.





Väldigt sexy mun / Jag när jag gäspar / Jag när jag kisar med ögonen / Normal jag

Here's the reason.


My fingers do really hurt Charlie!!

Hola amigos y amigas! Que tal?

Jag kom hem för typ en halvtimma sen. Skoldagen sög som vanligt. Orkar inte med min klass, jag är så j*vla trött på den. Ända anledningen till att jag går till skolan är för att jag är rädd att få skäll av mina föräldrar. Skulle seriöst göra VAD SOM HELST för att få byta. Helt seriöst. Jag skulle kunna bo i en kartong. FML.

Meneeeh. Sen hade jag gitarr och det var superkul! Som vanligt. Kul att det fick upp ens humör litegrann iaf. Fast för första gången fick både jag och Sara riktigt ont i fingrarna. Och hon hade stålsträngar medan jag hade nylon, det gör ju typ 100 gånger ondare då. Har fortfarande ont faktiskt, speciellt när jag skriver.. Haha. Men vill man kunna spela gitarr sen så får man ju stå ut med detta! Och det är antagligen värt det.

Stressåt alldeles nyss middag. Har ingen aning om varför. Ville bara få det gjort så att jag kan spela dator men det är inte så bra för jag känner fortfarande inte att jag är mätt, men om typ fem minuter kommer jag dö för att jag är så mätt. Jag är verkligen en normal bloggerska tycker jag.

Imorgon blir det friluftsdag, förhoppningsvis kommer det bli kul! Bara jag inte dör för att vikten på skidorna är inställd typ 7 kilo fel.. Yaah, jag väger lika mycket som en flodhäst. Tyvärr. Men jag tänker inte gå och grina för det.

VI HÖRS SENARE, PUSS!


Precis såhär har jag känt hela den här veckan, men jag hoppas att lovet får mig att bygga upp alla krafter igen så jag blir på bra humör.

CUZ BABY TONIIIGHT

Hello dolls!

Gick upp för inte alls längesen, jag skulle gått upp kvart i sju men kom upp tre minuter efter sju istället.. Åhh vad jag HATAR morgonar. Värsta tiden på hela dagen. Har iaf precis ätit upp min frukost och ska sen börja göra mig iordning. Mitt hår börjar bli fettigt också men jag hinner inte tvätta det nu, jippiiiiiiiiiiiiiiiiiie! Och så ska jag på gitarrlektion och shiiiit. Kul liv jag har.

Meneeeh. Idag har vi typ tråkiga lektioner.. Idrott direkt på morgonen (FML), fast nu kom jag på att vi ska köra innebandy, det är askul! Fast nu kom jag på att det kommer åttor direkt efter oss så att man inte vågar duscha, jippie. Sen har vi svenska fast då ska vi kolla på Harry Potta för att alla har övertalat våran lärare att vi ska titta på det, åhh. Huset är så mycket roligare.. Sen har vi SEL och sen efter lunch vet jag faktiskt inte mer. Håhå smartass.

Fast jag måste verkligen gå nu, damn it! Glömde bort tiden.

Det här blev ett väldigt positivt inlägg måste jag erkänna, hahaaaaaa! Men det är morgon, jag är sällan glad direkt efter att jag gått upp på morgonen.

PUSS PÅ ER!


Aww..

Godnatt luuvies!

Tjena igen!

Har fått typ 120 sidvisningar idag, omggg! Men bara typ 40 unika, like WTH? Massvis med kommentarer också, me likey!

Ligger i sängen med min söta lilla mini PC nu och tänkte läsa några fler kapitel i en ny JB-novell jag hittat! Den verkar vara sketabra hittills. Lite jobbigt att dom skriver i 'då'-form men asså det är bra ändå. Lite overkligt också att man kommer över en kille så fort men ändå asbra.

Kommer ett morgon-inlägg imorgon förhoppningsvis och ska tidsinställa ett under dagen, kommer inte kunna blogga förrän tidigast fem imorgon. Whoopzie.

Men vi hörs då luvies, och tack så mycket för alla kommentarer! Dom betyder massor, även fast 75% av dom bara är svar.

PUSS!


En utav mina förebilder, jag hoppas verkligen att jag kommer uppnå lika mycket som hon gjort när jag kommer upp i samma ålder som henne. Helsjukt egentligen, hon är bara 19 år.. Love her. ♥

Hiss/Diss

Har inte kört med hiss/diss på den här bloggen någonsin tror jag så nu gör jag väl det för första gången!



Gitarr

Tycker det är skitkul att spela gitarr och sen att veta att inom ett par månader så kanske jag sitter där och kan spela några enkla låtar.. Det känns SIIICK! Haha. Men jag är bara jättesugen på att spela gitarr hela tiden och jag tycker att det är jätteroligt faktiskt! Rekommenderas stort, fast det är lite trögt i början. Det säger min lärare iaf och jag kan hålla med lite. Hehe.

Justin Bieber & One direction-noveller!

Jag är kääär i att läsa JB och 1D-noveller. Asså var för sig, inte blandat. Haha! One direction-novellerna blir oftast krångligare med namn och sånt, fast så kan det bli med JB-noveller ibland också. Men iallafall! Dom flesta är riktigt bra, och eftersom jag är läsgalen så bara ääälskar jag dom. Ni borde också läsa, kan ge er tips på några bra ifall det verkar intressant!



Lillåns skola

ÅHHH VAD TRÖTT JAG ÄR PÅ LILLÅNS SKOLA! Jag är trött på min klass, lärarna, schemat, skåpsalarna, ALLT! Jag bara hatar min skola för tillfället. Skulle sitta j*vligt fint att få byta skola efter sommaren men det får jag inte för mor och far, vilket SUGER! ÅHHH. FML.

Viktnedgång

Jag måste säga att försöka gå ner 7 kilo på 12 veckor kommer vara OMÖJLIGT. Det är skitjobbigt att träna, speciellt när man måste göra det hemma vid TVn framför hela familjen. Och ifall man inte ska träna måste man äta 1300 kalorier per dag och det betyder att man måste välja bort vitt bröd, smör, ost, cola, chips, ostbågar, allt gott. Typ ät två morötter till mellanmål. Det är det som räcker ifall man ska kunna äta normal mat på kvällen. I'M SO TIRED OF THIS SH*T.

Schoooool!

FAN JAG TAPPADE PRECIS MINA HJÄRTAN I GOLVET! ÅHHHHHHHH!

Okej. En bra start på inlägget, haha.. Ojojoj. Det har hänt mycket bra grejer sen jag börja med inlägget som jag gjorde för typ fem minuter sen.

Gitarrläraren ringde alldeles nyss och vi ska byta tid på gitarren till onsdagar istället, både jag och Sara är ganska happy just nu tror jag! Iallafall jag är det, guuud vad grymt! För på onsdagar slutar vi tidigt och det är ju skiitchill, på torsdagar är man jämt så trött liksom. Guuud vad taggad jag blev! Ihihihi. Jätteglad faktiskt, ihihihi. Sen tror jag att det går en bra buss vid den tiden också, asbra jao! Då behöver vi inte krångla med skidorna på torsdag, pjuuh!

Sen så kom pappa hem med en till ask choklad till mig, naawiiiee! Min älskade lilla pappa. Synd bara att det är typ 545 kalorier per ask.. Damn it. Får väl äta lite per dag, I guess!

Men nu om dagen. Alla hjärtans dag. Den har varit helt okej, jag och Sara blev asflum på idrotten och verkligen 'tog för oss'. Vi orkar inte vara som alla andra tjejer som står i hörnen och typ tittar på, liksom gud vad roligt. Verkligen. Jag vet hur mycket jag ångrar mig från förut när jag bara stod och titta på, nu tänker jag inte vara den längre! Hihi.

Lite konstigt inlägg kanske. Helt oorganiserat och strunt. Men det kommer komma upp flera inlägg senare.

Vi hörs senare luvies, och tack för aaaalla kommentarer! Har fått skitmånga idag, det fick mig verkligen på bra humör! Gud vad glad jag är nu, var jättesur förut.. Haha, mitt liv är perfekt just nu! Iallafall nu när jag är glad. Jag och Sara blev lite depp i bussen, vi vill byta skola so badly.. Men det får väl vänta.

IALLAFALL NU MÅSTE JAG GÅ. PUSSPUSS HEJDÅ HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG!


Bjuder på denna! Första bilden NÅGONSIN där jag visar tänderna när jag ler.


Happyyyy!

Yep.


JA DET ÄR DIRECTIONER OCH INTE DIRECTIONETTE.

Hello dolls!

Gick upp sju idag och blev klar kvart över sju. Yeeeah. Feels good. HAHA. Men jag behöver inte platta håret (tack gud!) så då gick det snabbare. Betydligt snabbare. Fast jag har inte sminkat mig än men det tar väl bara fem minuter eller något.

Fick en kommentar (igen) om att det heter directioner och inte directionette och jag är medveten om det men när jag blev directioner, i början av sommaren, trendade massa artister och deras fans namn. Då stod det One direction & Directionettes så då trodde jag att det hette det, men har nu fått reda på att det tydligen heter Directioner. Jag är ganska efterbliven så förlåt!

Men nu ska jag väl snart dra mig iväg mot skolan. Har matteprov men jag tog inte med mig matteböckerna hem, hääärligt va!? Ja, så nu får jag förbereda mig på att faila!

Puss på er, och hoppas att ni har en bra valentine's day och inte är lika forever alone som jag är!


Om gud hade gett mig det här utseendet kanske jag inte hade varit lika forever alone..


Sitter och avnjuter donken med lillbrorsan...

dsc01213 (MMS)

Sitter och avnjuter donken med lillbrorsan.. Har varit en skitrolig dag med Vilma idag, mer info senare. Later amigos!


Stressigt.com

Hola amigos!

Morgonen blev skitstressig, vaknade kvart över sju eftersom jag inte vaknade av mitt alarm.. ÅHH! Jag hatar att jag är en tungsovare, vaknar typ inte av någonting! Tänkte ta skolbussen men jag missade den, hade plattat 80% av håret och bytt om när den skulle gått så yaaah. Tar länsbussen istället, vi börjar ju inte förrän vid nio.

Vi skulle också dragit till stan efter skolan idag, eftersom vi slutar vid elva, men vi ställde in det och nu verkar det som att jag ska vara med Vilma istället! Superkul eftersom vi inte träffats på länge.

Men jag antar att jag måste sätta på NRJ snart och lyssna vem den sista som vinner biljetterna blir, jag började nästan gråta förut (seriöst) när jag såg massa som tagit bilder med dom på Arlanda.. Seriöst jag måste skaffa moppebil/moppe när jag fyller 15 så jag kan åka upp till Sthlm så fort dom kommer! I'm so f*cking sad..

Aja får väl gå till skolan med ett fejkleende idag, vi går ju trots allt bara halvdag. Efter skolan kommer det ju bli äkta leenden med min fina vän!

Men nu måste jag verkligen dra, hugs&kisses!


Mina babes, ni anar inte hur mycket jag skulle vilja träffa er.. Åhh. ♥

Go´ natt!

Yo!

Har precis tagit en dusch och har lagt mig i sängen nu med ett iskallt glas vatten för att chilla framför datorn tills klockan slår tio då jag tänkte försöka lägga mig ner och sova.. Vill verkligen upp tidigt för jag har mycket att göra..

♥ Klippa baby-håret
♥ Smörja in mig med body lotion
♥ Platta håret
♥ Put on make up
♥ Byta om (såklart? daah)
♥ Käka frukost
♥ Blogga
♥ Lite annat smågrejs som jag för tillfället inte kommer på som kanske tar en kvart?

Och det ska jag hinna på exakt en timma. Yaaah, good luck. Därför vill jag dra upp lite tidigare, typ sex eller något, och få den vanan att stanna. Att gå och lägga sig vid halv tio-tio varje dag för att gå upp tidigare och få mer tid på morgonen skulle seriöst inte göra mig någonting. Skulle vara asskönt.

Men hörni om jag ska hinna chilla runt på andra sidor måste jag dra nu.

Peace!




Jag och mitt vatten / Morgondagens outfit / Thumbs up!

Såhär vill jag se ut i sommar:
















Sunday

Hola dolls!

Vaknade halv tio idag men gick upp vid tio, nice. Åt frukost och har suttit och sparat weheartit-bilder på datorn sen dess, har hållt på läskigt länge! Jag har typ gått igenom hälften på två timmar.. FML. Det är massa goregous bilder på Zayn Malik och Justin Bieber iallafall, hohoho! Sen en massa outfit-bilder och massa på övriga One direction också. Sen blev det lite Selena Gomez, Ariana Grande, quotes.. You name it. Allt jag hjärtar med andra ord.

Jag heter Mathildy ifall ni vill checka in alla bilder där, men jag har inte postat några själv än. Jag har inga bra foton direkt, hoho..

Har inget speciellt att berätta, tänkte bara uppdatera..

Puss på er!


HAHAHA KOLLA NIALL'S MUSTASCH!

Bok-enkät

Är faktiskt en riktig bokmal men har lagt av med läsningen 'irl' och bara kört på en massa JB- och 1D-noveller på datorn nu ett dag men ska börja igen. Jag läser asmycket på sommaren men på vinterhalvåret blir det skönare att lägga sig i sängen med mini pcn och bara leta fram något intressant än att dra fram en bok. Har iaf en ny kategori som heter 'Böcker & Recensioner' så ifall ni är intresserade av böcker kan ni börja kika in där, ska göra recensioner för alla böcker jag läst snart!

Här kommer Bok-enkäten iaf!

1. Vilken bok läste du senast? Justin Bieber: Min historia


2. Vilken bok ska du börja på härnäst? Lilla darling tror jag.. Hehe.


3. Är det övervägande manliga eller kvinnliga författare i din bokhylla? Kvinnliga!


4. När du läser en bok, räknar du ner hur många sidor som är kvar, eller tänker "nu har jag kommit en fjärdedel", "en tredjedel", "hurra! hälften!" osv? Jag läser bara sidonumrena och tänker 'ja nu har jag läst 40 sidor på en kvart!', inget annat.


5. Hur väljer du vilka böcker du vill läsa? Ex omslag, tips från vänner, recensioner, topplistor, bloggar osv? Jag brukar få råd utav min kära vän Vilma, vi har exakt likadan boksmak. Fast vanligtvis drar jag in på en bokhandel, går till sektionen med böcker för min ålder, letar på ett boknamn som ser intressant ut, läser baksidan och det är oftast så jag hittar bra böcker. Alltså kollar jag titeln först och sedan baksidan!  

6. När blir en bok för lång? När den passerar 600 sidor. Då tycker jag faktiskt att man kan skriva fler böcker. Lyckligtvis ligger böckerna jag läser på runt 200-300 sidor bara.


7. Läser du lika gärna på engelska (om det är originalspråket) som på svenska? Hm, ja faktiskt. Älskar engelska så har inga problem med det, fast ibland är det skönare på svenska. Känns som att man förstår på ett annat vis.


8. Vilken bok kände du senast att du var tvungen att försöka övertala ALLA dina vänner att läsa? Båda Beautiful dead-böckerna. Rekommenderar dom så fort man börjar snacka om böcker, haha.


9. Kan du lämna en bok som du tycker är tråkig? Isåfall, när ger du upp? Ja, jag ger oftast upp efter ett par sidor men sen kanske några månader senare går jag tillbaka till boken och läser ut hela och inser att den faktiskt var rätt bra. Så jag ger upp efter ett par sidor.


10. Vilken genre är överrepresenterad i din bokhylla, och vilken finns inte alls? Skönlitteratur och roman skulle jag nog köra på. Det är rätt många jag inte har men som sagt.


Lonely

Yo brothas!

Ligger här i min ensamhet och käkar godis och lyssnar på Amy Winehouse. Har inget annat för mig.

Har spelat lite gitarr men jag hatar min gitarr. Den kosta 199:- på Rusta, gissa hur bra den är? Ska försöka tjata mig till en på något vis, fast då kommer jag nog få skippa stan ett par veckor framöver men det är ju så himla roligt.. Wellwell.

Tog också massvis med bilder men kameran gick sönder mitt upp i alltihop. Jaaaah, tack livet! Tack Gud för att du verkligen gillar mig och belönar mig med en sönder kamera. Vad har jag nu gjort för att förtjäna detta!?

Vi får höras senare inatt, slänger nog upp ännu en lista. Uttråkad är förnamnet.

Puss på er b*tches!

Tumblr_ly7ig23umv1qkxzwlo1_500_large
Kan det inte komma en noll-kaloriglass med chokladsmak? Jag skulle köpa fyrtio kilo utav den i sådana fall.

Hhhhello

Yo!

Sitter just nu och kollar 'cute couple' på youtube (om ni inte har sett måste ni kolla!), vill ha en pojkvän när jag ser sånt.. Suuuck.

Men iallafaaall. Vaknade astidigt idag men somnade om och vaknade tio. Gick upp. Åt onyttig frukost. Tittade på TV. Åt godis. Lämnade Isak på kalas. Gick till mormor. Fikade. Gick hem. Hittade en kaloriförbrännargrej. Blev glad. Såg att batterierna var slut och man måste byta dom hos en urmakare. Blev ledsen. La mig i min säng med datorn. Åt godis. Fick ont i magen. Kolla på cute couple.

Det är min dag hittills typ. Har ju inte fått sådär jättemycket gjort. Men har redan ätit typ 1200 kalorier.. Och jag har inte ens ätit lunch än. Det här går ju åt h*lvete. Klarar inte av att bara äta flingor för jag går och hämtar mer saker ändå. Jag har aldrig något att göra och då går jag bara och äter hela tiden. ÅHH. Får sluta kolla på TV efter skolan och typ läsa eller städa eller fota eller något.

Påtal om fota ska jag börja fotografera igen hade jag tänkt! Har ju inte en systemkamera men ska ändå försöka.. Typ alla har systemkamera utom jag och jag har velat haft en sen 2009. Yaaah. En efter en fick systemkamera medan jag satt och dreggla efter en. Sluta till och med med fotografering bara för jag var så irriterad på att alla hade systemkamera utom jag. Men skitsamma, ska jag ha en systemkamera får jag väl bevisa att jag är värd en. Genom att ta bra kort. Yaaay. Kommer ändå få vänta till julafton men. Hahaha failbarn.

Ska ta massa kort på sommarkläder och bara drömma mig bort..

Aja, ni får se dom redigerade och klara ikväll. Puss!


Ska vi göra något äckligt baby?

Hejhejhejhejhej.

Har lyssnat på Äckligt med Ansiktet för första gången idag och första gången jag lyssna tänkte jag 'driver du med mig? är det en LUGN låt? fyf*n vad jag hatar den.' men sen tänkte jag att jag måste lyssna på den så jag kan vara normal precis som alla andra och andra gången jag lyssna på den tänkte jag 'ahme den var okej.' sen tredje gången så ba 'JAG ÄLSKAR DEN♥♥♥'

DET HAR GÅTT FLERA VECKOR BABY SEN VI LÅG DÄR HOS DIG OCH DU FRÅGADE MIG SKA VI GÖRA NÅGOT ÄCKLIGT BABY? Jag vet att alla har spammat sönder den på fb men jag har inte orkat lyssna förrän nu. Ihihihihi. Samma sak med fest hos mange, jag lyssna på den när alla hata den typ.. Lol. Jag orkar inte vara som alla andra så lyssnar alltid på låtar lite för sent med mening nästan. Håhå. Kalla mig galennnn.

Okej egentligen har jag ingen mening med detta inlägg förutom att jag ville berätta hur jag gått och kärat ner mig i denna låt.


Min kväll i bilder




Bra musik / One direction noveller / Massa smågodis / Trocadero
 
Hur ser eran fredagkväll ut?

On the donk with la familia

dsc01212 (MMS)

On the donk with la familia


Tack Saras pappa!

Hola dolls!

Kom hem från skolan precis innan tre för att vi fick skjuts av Saras pappa, riktigt nice. Tack! Men skoldagen var väl ganska normal, förutom att jag och Emma ''bråkade'' onormalt mycket. Hahaha vi är för söta mot varandra asså. Jag är ginger och hon är blondie. Fast vi gjorde en deal att vi ska vara normala på måndag. Asså fråga oss inte ens vad vi håller på med om dagarna... Haha!

På måndag slutar vi kvart över elva och då ska vi antagligen åka upp på stan och eeeeta lunch och bara chilla. Nicebice! Men nu kom jag på att det är måndag på måndag.. Fifan vad jobbigt. Hahaha fast det är väl chill ändå.

Anmälde mig också till den här 'One direction lägenhetsgrejsimojsentävlingen' igår, hihihi. Lyssnade på radion imorse men då ropa dom inte upp mitt namn, så klockan 16:30 blire att stalka NRJ. Glöm inte det era små kottar!

Men ska dra nu. Peaceoooout!


Jag förut, åt glass.. Hohoho.

Är du tjej?

Är du tjej?
Får du över 30 är du tjej

Du:
[x] Du har fler än 10 nagellack?
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr .
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Du har en bild på dig själv som bakrundsbild på datorn.
[x] Du har färgat håret.
[ ] Du brukar säga "blonda"saker.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
Totalt: 5

Du älskar:
[ ] Glitter
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[ ] Disneyfilmer
[ ] Ljus
[ ] Blommor
[ ] Mjukisdjur
Totalt: 1

Du shoppar på:
[ ] MQ
[ ] Pimkie
[ ] Victoria's Secret
[x] H&M
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Madonna
Totalt: 2

Du säger ofta:
[ ] Whatever
[x] Oh my god!
[ ] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[ ] Visst
[ ] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
Totalt: 1

Du läser:
[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] OKEJ
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[ ] Wendy
[ ] Bravo Girl
[ ] Popcorn
[ ] Star Flash
Totalt: 1

Du älskar dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls Club
[x] Freaky Friday
[ ] The Notebook
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet Home Alabalma
[ ] Where the heart is
[ ] Just My Luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] Pledge this
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] Mona Lisas Smile
[ ] My Girl
Totalt: 1

Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[ ] America's Next Top Model
[ ] Project Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[x] The O.C
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Tree Hill
[ ] Heroes
Totalt: 1

Gillar:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hilary duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
Totalt: 0

Summa: 12 HAHAHAHAH JAG ÄR EN KILLE!


Jag älskar gitarr mihihi

Helloooo dolls!

Har precis kommit hem från gitarrlektionen och det var otroligt kul! Läskigt kul nästan. Det är ju inte direkt ett minus att läraren är kinda snygg.. Mihihi. Det är jag, Sara och Albin från min gamla klass som spelar och det är asnice. Studion vi spelar i är asfräsch, typ ny. Och läraren är aaaaaschill, han skäller inte eller någonting! Men tyvärr måste vi nu klippa av våra naglar har vi insett, det var skitsvårt att 'spela rätt' med långa naglar.. Ajdå. Men jag kommer lätt ge upp långa naglar ifall jag får spela gitarr istället!

Så nästa torsdag ser man fram emot, fast inte 65 minuters NO.. Åhh. Kommer sluta koncentrera mig på torsdagslektionerna så jag inte blir trött till gitarren. Förlåt Inger!

Men iaf ska gå tillbaka till gitarrlektionen. Det börja med att vi kom dit och snacka lite med läraren, han visa oss två olika gitarrer och jag och Sara bestämde oss för gitarrerna med nylonsträngar. Stackars Albin though, han fick ta med stålsträngarna som gjorde ont.. Moahahaha. Aja. Sen lärde vi oss EM och A7. När han visade ackorden för oss trodde jag att jag skulle dö, vi har ju tränat dom i skolan i typ två månader!? Fast vi insåg att vi tydligen spelat fel, p.g.a naglarna.. Haha smartasses. Sen lärde vi oss vad strängarna hette och vad fingrarna har för nummer.
  
Nu blir det bara att spara månadspengen i fyra månader för en ny gitarr... FML. Tror ni att jag kommer hålla det? Nah inte jag heller.

Fast vi hörs senare luvies om dagen. Puss!

Tumblr_ly6979gv7g1r84fywo1_500_large
7eedd0aa2b5511e19e4a12313813ffc0_7_large
Tumblr_lyfixwj0eo1qmiearo1_1280_large


Good mornin'

Godmorgooon luvies!
Sovit gott? Det har jag, hoho. Drömde om min älskade Zayn idag igen.. Mihih, har fått DirectionFever eller nåt. Är galna i dom, like seriously. Haha.
Har syndat idag och smulat ner en minimuffins i yoghurten och det är freaking delicious. Men det får jag inte fortsätta med, hähä.
Förresten! Precis efter förra inlägget gick jag och tittade min mobil och jag hade fått ett sms från dom som håller i gitarrkursen och det sätter igång idag klockan fyra! So freaking excited.
Men hörni vi hörs, kisses!

WTF?

Jag fattar inte hur jag inte har kunnat gått över gränsen än, omg.. SHIT, HAR INTE VI SPANSKAPROV IMORGON!?!?!?!? HELVETEEEEEE!!!!!

Sorryyyy!

Hello dolls!

Förlåt för att jag inte uppdaterat på hela dagen men imorse var inte surfplattan på så jag åt frukost sakta istället framför TVn och precis när jag skulle blogga förut var jag tvungen att hjälpa mamma med middagen så det har dröjt..

Men iaf! Nu kan jag.. OH MY F*CKING GOD ÄR KLOCKAN KVART I SJU!? Omg jag ska gå och lägga mig om typ tre timmar!? Jag kom ju nyss hem..!? Typ? Asså gooosh vad tiden går fort.

Dagen har väl varit OK men Emma var sjuk idaaaag, uhuhu. *emoemoemo*. Är också grymt tacksam över att en tjej bad om ursäkt idag, riktigt modigt gjort.

Men orkar inte sitta här och tralla, det kommer fler inlägg senare. Lite mer intressanta.

Kyssar!

321168_272675522778018_140686709310234_830898_1860417889_n_large
♥♥♥

Dagens vill haaaa

Blont hår, en snygg kropp & sommar. Ge miiiiig!

403781_286706258056403_232191926841170_809522_525347583_n_large
Tumblr_ltv6062t5s1r02627o1_500_large
Eb42dbf825a5863f6c8966d_large
Tumblr_lum1yervub1qzk4uao1_500_large
Tumblr_lvbo610c1l1r71eigo1_500_large
45376d3b759353cfef56cdcea5f685ab_large
321291_207939589268747_196804880382218_632483_2644573_n_large
Tuula4_large
Tumblr_ltjyl19d6k1qg7g31o1_1280_large
Tumblr_lwpyx7yspk1qgs4q8o1_500_large
Tumblr_lxg9jm2rjl1qf6lgy_large
Tumblr_lvdwov6cyi1qlu9ylo1_500_large
Tumblr_lz1gmzj85o1r60zhwo1_500_large

Look bubbles

Hello dolls!

What's up? Förlåt för att jag inte uppdaterat men ni anar inte hur mycket jag har gjort idag! Om ni inte är intresserad av min vardag, scrolla ner teehee.

Morgonen vet ni ju redan om, men sen kom vi till skolan och hade matte fast i sal 87 istället för P4 och där sitter jag med Emma och vi fick en liten utskällning av Bernt för att vi snackade och vi trodde att han skulle slå till Emma.. Hahaha! Fast vi jobbade ändå ikapp så det spelar ingen roll! Sen hade vi NO och där fick jag och Pamela ännu en utskällning bara för Pamela tog min mobil och vägrade ge tillbaka den...

Sen hade vi idrott och då fick man lite bitchkommentarer, love the attention! ♥ Sen hade vi lunch och då satt vi och åt aslänge precis som vanligt. Sen hade vi spanska med vår nya spanskalärare och han är aschill så det är kul! Därefter hade vi engelska och där hade vi prov som gick hyfsat, sen slutade vi! Vår skolarbetelärare var sjuk och det betyder att vi sluta 14:10 istället för 15:30, fatta vad chiiiill!

Då drog jag och Sara med Emma hem till henne och det började med att vi gjorde bort oss lite inför hennes mamma bara för att Emma öppnade och stängde ytterdörren hela tiden... Haha! Sen gick vi in och åt mellanmål och vi smakade jordnötssmör - det smaka piss! Skitglad att jag inte gillade det. Sen chatta vi med lite randomzzz och hade allmänt roligt. Enligt mig iaf.

Sen kom jag hem vid sex och nu har jag fått massvis gjort! Började med att äta middag, sen anmälde jag mig till gitarr och nyss tränade jag 45 minuters zumba. Awesome!

Så det har jag fått avklarat idag, nicebice!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen men jag måste tvätta håret.. ÅHHH FML. Kommer inte få ut allt schampo och då kommer det bli mycket mer fettigt imorgon. Yaaaah.

Puss på er iaf!



Svettigchey.se

Good mornin'

Yo fellas!
Vaknade kvart över sju idag, största failen ever.. Kommer med andra ord inte kunna platta håret och det ser ut som skit! Tack gud.. Har ingen aning om varför men jag hade damputbrott på min väckarklocka föe jag drömde om Zayn och det resulterade i detta.. Åhh smartass.
Sitter nu och äter flingor men jag tycker faktiskt att det är gott även utan banan nu. Efter ett par tuggor vänjer man sig vid smaken liksom.
Men hörni nu måste jag verkligen äta up så jag iallafall hinner sminka mig!
Kissesssss.

Z-z-z-zumba

Tjene!
Har nyss tränat zumba i 45 minuter och lite styrketräning på det, yessir! Brände sammanlagt runt 415 kalorier och det gör att jag bara ätit drygt 980 idag, vet ni hur glad jag är eller!? Om jag kan hålla detta varje dag kommer jag lätt kunna gå ner 8 kilo till sommaren!
Men jaaa. Sitter iallafall och mumsar tre dagar popcorn just nu men ska snart krypa till kojs med engelskan, har prov imorgon! Känner stor press eftersom jag fick alla rätt förra gången, åh.. Är skiträdd att det ska gå dåligt nu.
Men vi hörs imorgon, puss!

Lista

Tagen från Frida och Antonia!

Namn: Mathilda

Ålder: 13

Längd: 1.63

Sko-storlek: 38

Född: Adolfsberg

Bor: Bondeland..
Gör just nu: Väntar på att maten ska bli klar


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Jag vet inte. Livet är förvirrande.

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Att jag är ärlig, säger som jag tycker och säger mina tankar.


 

Vad är du rädd för: Livet, att dö, att mina drömmar inte ska gå i uppfyllelse, spyor, you name it.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Utseendemässigt eller personlighetsmässigt? 

Det roligaste jobbet du haft/har: Har aldrig jobbat.

Har du körkort och egen bil: Nae.

När tod du ditt körkort: -

När grät du senast: Ingen aning.
När skrattade du senast: I skolan, hihi.
Vem åkte du bil med sist: Mamma.

Vem åt du mat med sist: Emma och Sara men nu ska jag äta med mamma lol.

Vem sov du hos sist: Mig själv?

Vem sov hos dig sist: Emma Blomberg tror jag? Då fattar ni hur längesen det var... Haha.
Vad var du rädd för när du var liten: Det mesta.
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Kommer inte ihåg, fast artist och frisör tror jag bara för att alla i min klass ville det.
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Aldrig.

Värsta smärtan du råkat ut för: När jag tog min näspiercing, fyfaaan!

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Justin Bieber.
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Tänker inte skriva det här, då kommer dom som gjort det bara bli nöjda.

Någon du ser upp till: Nicki Minaj.

Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, nycklar, busslista.. Och massa mer.

 


Har du varit utomlands någon gång: Jao, nån gång i mallorca när jag var bebis tror jag och gran canaria sa mamma nu, kreta en gång, Rhodos 3 gånger, Turkiet 3 gånger och så tror jag inget mer..? Eller jo Danmark men lol liksom.

Vilken plats var finast: TURKIET MITT UNDERBARA FAVORITLAND! (L)
Största stad/städer du varit i: Ingen aning.


Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: NEJ!

Rökt: Nej.

Snusat: Nej.

Druckit: Inte alkohol nej.

Har du piercing eller tatuering: Ingen tatuering men tre piercingar i öronen, en på näsvingen och en i naveln!

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: På insidan ska han vara snäll, omtänksam, romantisk, ha samma humor som mig, inte dryga, försvara mig och lite sånt jag vet inte. På utsidan.. Ja han får gärna ha svarta ögon och svart hår, det typ dör jag för. Sen inte foppatofflor eller gymnastikskor, snygg klädstil, inte ha samma kläder varje dag.. Lite street-stil typ. Det gillar jag.
Finaste komplimang du fått: Att jag har smala ben. Det blir jag riktigtriktigt glad för. 

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Nope, har aldrig fått chansen LOL.

Har du blivit sårad av en kille någon gång: Nej, inte fått den chansen heller.  

 


 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: STORSTAD. !!!!!!!

Hamburgare eller pizza: Åh vad svårt.. Men Hamburgare tror jag.

Kött eller fisk: Kött.

Hund eller katt: Hund

Aftonbladet eller expressen: Läser ingen av dom.

McDonalds eller MAX: Åh jag vet inte.. Max cheeseburgare är 2die4 men donkens glassar, milkshakes, o.s.v. är skitgoda också..

Vin eller Öl: Inget?

Charter- eller skidsemester: CHARTER! TURKIET HERE WE COME WOHOOOOO!  

Sverige eller Utlandet: UTLANDET! Omg jag hatar Sverige.

Sport eller nyheter: Nyheter, då kanske man får se lite Bieber eller One direction.

Hockey eller fotboll: Hockey! Tittar faktiskt på Leksand-Malmö nu.

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga, teehee.

Sommar eller vinter: SOMMAR!

Vår eller höst: VÅR, DÅ KOMMER SNART SOMMAREN!

Flyg eller tåg: Flyg, det är så chill. Liksom. Hej, jag är i luften. Jag flyger. Hejdå.

Bil eller buss: Buzzzzzz. Ifall man har fritt busskort och bussarna går när man vill att dom ska gå. Teeheee.


Godare mellanmål

Jag skrev ju imorse om hur äckliga flingorna var eller hur? Ja, men nu i eftermiddags skivade jag upp en hel banan och slängde i och det blev skitgott! Rekommenderas mycket!

Nu kommer jag ju gilla det här så det är superbra, förhoppningsvis går jag ju ner lite i vikt då eftersom kalorierna på mina mellanmål minskas drastiskt.

Har en fråga nu till er läsareeee, använder ni kaloriräknare? Vilken i sådana fall? En iphone-app, android-app eller program på datorn? Själv använder jag Shapeup Club men kan skriva mer om den i ett annat inlägg!



Ddddagen

Hello dolls!

What's up? Själv kom man just hem från plugget. Dagen har varit ganska rolig faktiskt, men SO:n sög ganska hårt.. Gah. När vi slutat stack jag och Sara upp till gårdenledarna och frågade ifall det fortfarande fanns platser kvar till gitarr och det fanns det så vi ska anmäla oss idag. Förhoppningsvis. Ifall jag får.

Fick också en kommentar om att det heter 'Directioner' och inte 'Directionette' och jag veeeet, men jag tycker att Directioner låter som en kille eftersom jag vant mig så med Directionette.. Men om det nu är ett sånt stort problem får jag väl bryta min regel och skriva Directioner. Men inte nu. Det är ju samma sak som Beliebette iförsig, man kallar sig inte så... Hahhaha! Okej jag ändrar. Snart.

Ska plugga lite engelska och sen chilla loss. Puss på er!


Såhär har jag sett ut idag. Inte just den minen kanske men, haha.

Fifaaaan

Yo dolls!
Sitter just nu och äter havre flakes med mild lättyoghurt och det smaka seriöst piss! Fyfan, bland det äckligaste jag ätit.. Fast det blir mindre äckligt för varje tugga..
Men som sagt, vill man vara fin får man lida pin!

Nightynight

Hello dolls!

Ska strax gå och lägga mig men tänkte bra uppdatera igen lite snabbt. Precis efter förra inlägget åt jag middag, baguette! Sjuukt gott.

Men jaaa. Har blivit gaaalen i One direction-noveller nu, åhh. Jag är hopplös. Har också börjat droga we♥it, har hjärtat för många bilder nu.. Haha. Men det finns så sjukt fina outfits och jag får sån inspiration att börja klä mig så..

Kommer antagligen lägga upp en videoblogg imorgon och förklaringen till den kommer imorgon antingen på morgonen, i skolan eller efter skolan. Ni fattar nog ingenting nu men ni kommer göra det då.

Men iaf, godnatt! Sov så gott alla söta läsare. ♥


Maj händzåm bååjs! ♥

Havre flakes




Jag har köpt Havre flakes och mild naturellyoghurt idag så nu ska jag skippa rostade mackor till mellanmål och köra på det här istället! Eftersom det smakar skit är mitt mål att sluta äta mellanmål överhuvudtaget. Tror faktiskt att jag kommer gå ner i vikt med hjälp av detta eftersom jag äter säkert 1000 kalorier på mellanmål varje dag. Jag skojar inte!

Håll tummarna nu att det här kommer fungera, det ska jag göra!

Frågor&Svar



Svar till Anonym: Nja, det beror lite på. Jag är väääldigt blyg mot vuxna, speciellt kompisars föräldrar. Har typ alltid varit rädd för föräldrar så jag sitter mest tyst. Fattar inte hur det ska bli när jag får en pojkvän, abooo. Men asså mot folk i min ålder är jag väl inte sådär överdrivet blyg. Kanske lite ibland.

Svar till Ellen: Nej jag får inte byta skola, annars hade jag LÄTT bytt till Engelbrekt eller någon annan dansskola. Hatar Lillån. Och nja det gör jag väl. Jag hade hellre gått på Engelska än Lillån just nu, även fast mina vänner säger att Engelska suger. Och ja den äger lätt ut Lillån, hatar min klass asså.

Svar till Sussie K: Om du menar den ljusgråa jag hade på mig den dagen så är den köpt på Cubus, och tack! Eller vad man nu säger.

Rensa skit

Hello dolls!

Sitter just nu i köket med mamma och pappa, dom sitter och diskuterar nåt radhus pappa var på visning på. Jag vill flytta so badlyyyy, vill komma iväg från min klass. I hate it. Tänk att få gå på Adolfsbergsskolan, det är seriöst en utav mina största drömmar. Ihh.

Men iallafalllll. Idag ska jag och mamma rensa i källaren. ÅH vad tråkigt. Hahaha. Men vi ska sälja lite och då kanske jag får lite av pengarna? Yessir. Ska försöka övertala mamma att anmäla mig till gitarr också, det är ju en dröm. Att kunna spela gitarr, åh.. Jag ska bli känd när jag blir vuxen, det har jag bara bestämt mig för. Vill börja på sång också men det får nog vänta till efter sommaren. Samma med dans, jag och Emma ska antagligen börja i höst. Fast nu börjar bajsungen tveka men då börjar jag ensam, för jag ska bli dansare eller artist.

Vill inte jobba på ett kontor från sju till fyra, aldrig. Vill inte ha ett sånt bajsliv, jag ska älska mitt jobb och liksom leva livet. Inte liksom åka till jobbet. Jobba. Hämta ungarna. Laga middag. Städa. Sova. Åka till jobbet. Jobba. Hämta ungarna. Laga middag. Städa. Sova. Liksom vilket tråkigt liiiv?!!?!? Jag ska ha en lägenhet i USA och jag ska gifta mig med Justin! Punkt sluuuut.

Jag tänker inte säga 'haha det kommer aldrig hända' för liksom never say never. Jag tänker inte sitta och förvänta mig att livet ska bli som ett svenne-liv, för när jag fyller 18 då flyttar jag till USA!

Men nu ska jag gå, tudeluu!


HAHAHAHA ♥

Är hemma hos farmor och äter äpplekaka, na...

dsc01208 (MMS)

Är hemma hos farmor och äter äpplekaka, namnam!


Universums godaste frukost


Min underbara dag

Hello dolls!

Har haft en toppendag idag! Hehe, fast har alltid det med mina fina tjejor. Skoldagen var väl hyfsad. Började med mentortid som var rättså tråkig, sen spanska som var rolig haha, sen so där jag snackade med killarna om typ krigsspel för jag vill börja prova sådana på PS3, sen lunch och jag, Emma, Sara och Pamela satt och snacka i typ hundra åååår.

Därefter hade vi matte där jag och Emma satt och dunka musik och snacka och sen avslutade vi med svenska där Pamela bjöd på tårta! Håhå.

Sen efter skolan tog vi lite bajsbilder på toan och sen AHAHAHAA. BAJSBILDER PÅ TOAN HAHAHAHA MENADE INTE SÅ AHAHAHAH. Okej ska försöka vara normal igen. Sen tog vi bussen till konserthuset och sen knalla vi iväg till donken och tog varsin mcflurry, yuum. Sen typ satt vi där och snackade i någon timma. Sen gick vi till Vågen och shoppade litegranna, gick sen ut på stan. Fick med mig en gööörsnygg spetsmagtröja från Gina. Sen gick vi till donken och typ åt pommes frites och sen kom Saras pojkvän och bjöd på ett happy meal AHAHAHAHAHA. Vi dooog och sen fick jag typ rusa till en toalett för jag var så pissnödig. Hehehehehe. Duktiga tjejor där.

Men här kommer massvis med bilder från dagen, NJUUUT.


Tårta på svenskan.



Två utav bajsbilderna <3<3<3<3



Nu kommer Emma döda mig för den sista bilden, hiho. Och min mage ser otroligt avlång ut men köpte byxorna 2009 i Turkiet så dom börjar bli lite för små. Fast jag vill inte inse det själv. Hiho.


Det var den här tröjan jag köpte, hiho.



Grrrrr sexi mama.


Saras pojkvän kom med happy meal AHAHAHAHA.



On the donk AGAIN!

dsc01205 (MMS)

On the donk AGAIN!


Sitter på donken med dom bästa, myyys!

dsc01192 (MMS)

Sitter på donken med dom bästa, myyys!


Godnatt!

Godnatt / gladcheysomnulärtsigfånerfilmerotvseriertilldatornsomskateleporterastillsurfplattanimorgon!

Sjuk?

Hi dolls!
Vas happenin? Själv sitter jag i soffan och glor på hockey, 3-1 till Örebro, härligt! Annars har jag bara typ läst massa 1D-noveller idag. F*N NU BLEV DET MÅL!!! Skiiit.
Tror jag börjar bli sjuk, jävla Sara som smittat mig.. Haha. Skulle jättegärna stanna hemma imorn ifall det blir värre så jag kan bli frisk till måndag men det tillåter nog inte morsan, as usual. Hon kommer väl claim:a att jag är 100% frisk. Trodde t.o.m. att jag fått feber idag på spanskan.. Damn it. Det här som skulle bli en toppenhelg..
Vi hörs väl senare, kyssar!

Hola! Har just nu NO men för typ 10 minute...

gosmsphoto132818 (MMS)

Hola! Har just nu NO men för typ 10 minuter sen tog vi den där bilden där jag och Emma masserade varandras fötter, hohi. Nu väntar iaf 65 minuters NO och innan min mattelärare dampar loss är det bäst att jag drar. Kyssar!


Ordinary day

Hola dolls!
Skoldagen idag var väl OK men hade lite ont i halsen imorse och Sara var asförkyld så yaah. Vi skulle egentligen checkat läget på där vi förmodligen ska börja på gitarr men det är ju bättre för Sara att stanna hemma och knarka halstabletter och nässprej än att dra ut, iaf om hon ska kunna bli frisk till fredag ju!
Har alltid trott att Berlin var ett land men det var tydligen Tysklands huvudstad.. Läste det på en novellblogg och jag ba 'wtf?' och la ut det på fb och det var sant. Nu tror alla att jag är efterbliven.. Kul liv!
Aja vi hörs imorn, önskae varje morgon att jag kunde gått och lagt mig en timma tidigare på kvällen,, Går alltid upp försent så yaaah, han inte ens platta färdigt håret imorse eller sminka mig,, Fml. Tur att vi hade idrott så det gick bort.
Men iaf, puss på er!

RSS 2.0