Tidigt

Hola a todo! (?)
Ska gå och lägga mig alldeles strax men tänkte bara uppdatera en gång till. Jag tränade 45 minuter Zumba förut, så j*vla skönt efterååååt! Helt klart värt det, Det var en skitrolig övning men nu har jag glömt den.. Damn it. Den var iaf på den fjärde intermedate eller vad det nu heter.
Tvättade också piercingen med Lactacyd istället för Koksaltlösning idag i duschen.. Men det hade bildats ett vitt lager utav nånting precis innanför den gråa pluppen så jag kände att jag verkligen ville ha bort den, men i fortsättningen kör jag på Koksaltlösning! Har nmämigen hört att Lactacyd och även andra tvålar, framför allt sårtvättar, torkar ut huden.. Not good!
Blir en tidig kväll som ni ser på klockan, ska faktiskt stänga ner surfplattan 22.10 istället för 23.00, hoppas på att komma upp tidigare också. Ligger i sängen nu så jag slipper upp och krångla fram massa skit. Har också tagit fram kläder för morgondagen, stickad tröja och spetsleggins! Awesome.
Men vi hörs imorgon dolls, puss!

Skeeulaaaa

Hello darlings!
Kom hem från skolan för typ en timma sen.. Var en helt okej dag men som sagt hatar jag tisdagar. Skolarbetet var mest kul though, chilla med några personer i bibblan.
Yäyä. Tänkte strax lägga in allting i kaloriräknaren och sen ska jag ta lite godis... Ehehehehe.
Några fjantbilder från härom dagen.

Godmorgon!

Goodmorning dolls!
What's up? Själv gick jag upp för typ 10 minuter sen och ska snart äta frukost. Har än så länge bara klätt på mig.. Har typ inga jeans tvättade så jag tar ungefär samma outfit som i fredags, hoodie och ett par jeansleggings. Synd bara att hoodien är lite cp vid halsen hahaha.
Jäjä. I skolan idag har vi matte, no och idrott som tre första lektioner. Riktigt härligt va? Nä Sen har vi spanska, engelska och elevens val och det är väl helt okej.
Men hörni nu måste jag dra, puss!

Sari&Emmi

Hello darlings!
Skoldagen gick väl fort. På syslöjden hade Oliver sönder ett fönster.. No comments ahahaha. Hände väl inte då mycket mer speciellt I think. Efter skolan tog Emma bondebussen med oss hem till Sara. Vi började chilla loss och snacka, sen fikade vi och sen snacka vi lite till. Efter det creepa vi runt lite på internet... No comments hahah. Sen drog Emma vid halv sex men jag stanna till åtta hihihi.
Drog hem och åt riskaka nudlar oxh lite cola.. Hihihi. Skulle tränat idag men det behövs inte eftersom jag hållt mig till det dagliga kaloriintaget! Har blivit jävligt taggad till att träna nu på senaste tiden, gör det nästan varje dag. Men det är väldigt kul såå, hehe. Neeeerd.
Ska egentligen gå och lägga mig nu men jag stannar nog uppe ett tag till.. Jag orkade aldrig gå upp imorse! Fick ju t.o.m. ta sena bussen, lol. Kanske tar ett till glas cola och ska sen göra lite träningaplanering, eventuellt ladda ner en ny app till surfplattan!
Puss på er.

Breakfast

Hello darlings!
Jag tar sena bussen till skolan idag, alldeles själv bara för att jag inte orkade gå upp förrän halv åtta. Så blir det när man är uppe till tolv... Så jag är pissnervös att jag ska komma sent till skolan nu och behöva öppna dörren till syslöjden och det blir alldeles tyst och alla tittar på en... Nej fyfan. Men mamma skulle aldrig skjutsa mig så yaaah.
Det här är min frukostttt. Grov rostad limpa med keso och ost och ett glas multivitamin juice. Kanske inte den bästa frukosten ever men jag gillar den tehe.

Fuck mondays

Hi darlings!
Vid tre-tiden drog vi och köpte godis på nåt candyland som hette typ Sarah Frank. Fanns seriöst läskigt mycket godis, hade jag varit där som barn hade jag döööött! Haha, looots of hello kitty. Sen kom vi hem och jag åt läskigt mycket godis, men som ni såg på bilden köpte jag massa mini-polkagrisar av nåt slag och jag ska ta en sån varje gång jag blir sugen på godis eller att småäta. Förhoppningsvis kommer det hjälpa.
Sen åt vi hemmagjod pizza men det var grön paprika i tomatsåsen och ända sen jag var magsjuk förra året har jag inte ens kunnat lukta på grön paprika eller jalapenos utan att få kväljningar. Så illamående som en gris började jag träna men jag brände nästan inga kalorier så jag tröttna och hoppoa in i duschen där jag trodde att jag skullespy men sen lugna det ner sig. Sen kom jag ut till soffan och jag började må illa igen men det gick över för typ en halvtimma sen så det är är väl skönt..
Ska alldeles strax gå och lägga mig för mamma tjatar så förbannat. Tänkte på en grej förut, att jag kanske ska börja om på bloggen. Liksom svårt att förklara men om jag bestämmer mig för det kommer det upp ett låååångt inlägg innan som får er att förstå.
Aja, ska dra nu. Puss!

Jag var bara tvungen


Ny tweetpic

Yo brothas!
Har träningsvärk i båda armarna, uhuhu... Hurts like crazyyy. Men iaf. Gick ut på promenad med mamma och Viggo förut. Vi var ute i ungefär en halvtimma. Skööönt! Men ska ändå styrketräna ikväll, nu jävlar ska jag tona denna mage! Bytte också profilbild på twitter förut, har fär mig att det heter tweetpic? Avi också men asså..
Yäyä. Här har ni profilbilden, nu ska jag in på ebay.
Puss!

Träninggg + soulja boy-linne

Hello dolls!
Har precis gjort en workout med min personliga tränare på PS3:t. Workouten hette ''Strandkropp'' och jag brände 132.7 kalorier. Ska nu göra en till workout som heter ''Fettförbrännaren'' och sen får det vara nog för idag, haha!
Jag, pappa och Isak ska sen dra upp på hindersmässan och då ska jag köpa Soulja boy-linnet som jag ångrar att jag inte köpte igår. Ska fan be till gud att den finns kvar, annars börjar jag gråta. Modellen på linnet var skitfint också så ja..
Men vi höra senare luvies, puss!

My evening


Utelåst och hindersmässan

Hello!
Ett kortisinlägg innan degrassi börjsr igen, Efter skolan drog jag och Sara upp på stan för att gå på hindersmässan. Vi köpte något som vi trodde var kanderat äpple men som bara var ett chokladdoppst äpple med nötter.. Sen köpte vi varsin munk, varsin rem, sen köpte jag sockervadd och havssalt att göra rent navelpiercingen med, asså koksaltlösning.
Kom sen hem alldeles iskall och så var det låst, jag hade ingen nyckel. Då gick jag till mormor, fick nyckel, gick hem, gjorde middsg och nu sitter jag här i ensamheten med överkokta nudlar som seriöst smakar skit.
Men nu började det så vi hörs sen med bilder på det mesta, puss!

300 frågor

Uttråkadtjej.se

1. Vad heter du? Mathilda
2. Vad kallas du? Mathilda
3. Vad vill du bli kallad? Mathilda?
4. Födelsedatum? 29 december 1998
5. Stjärntecken? Stenbock
6. Lunar? Nope
7. Msn? Ja, fast använder inte
8. Helgon? Nej?
9. Vart bor du? Örebro
10. Vad har du för mobil? Xperia X8 
11. Har du en egen dator? Ja! 
12. Vem är din/dina bästisar? Har inga 'bästisar' men bara två nära vänner och det är väl Sara & Emma Lindstrand!
14. Vad ska du göra i sommar? SOLA, BADA, SKAFFA POJKVÄN, HA KUL
15. Favoritfärg? Lila och grön
16. Turnummer? 8
17. Vad älskar du mest? Min familj, mina vänner, musik, Justin Bieber, One Direction, JLS, Soulja Boy, ni fattar
18. Intressen? Lyssna på musik, dansa, rappa, skratta, vara med vänner, vara inne på min surfplatta, drömma..
19. Favoritband/artist? Justin Bieber och One direction är mina absoluta favoriter men sen avgudar jag Soulja boy och JLS också.
20. Favoritlåt? För tillfället Stupid hoe 
21. Namnsdag? 14 mars är det 'Matilda' men 24 januari är det 'Erika' som är mitt mellannamn. 
22. Vad skulle du vilja heta? Jazmyn
23. Vad heter du på din msn just nu? Mathie / belieber&directionette tror jag
24. Hur många online? Jag vet inte för jag är inte online
25. Vem är din 15:onde online? Jag vet inte för jag är inte online
26. Vem har du blockat? Vet inte för jag är inte online
27. Hur många olika grupper har du? Vet inte för jag är inte online
28. Har du några olästa mejl på hotmail? På den som jag använder nu har jag 60 tror jag för Belieber och We love blogging-gruppen bokstavligen talat spammar hela tiden men på mina gamla har jag runt 3000 skulle jag tro.
29. Har du några nya kommentarer på bdb? Jag använder inte bdb 
30. Isf hur många? Jag använder inte bdb längreeee
31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? Lite solbränd, svarta ögon, svarta ögonbryn som det ena är lite rakade nästan längst ut, svart hår, muskler, fint leende och snygg klädstil. 
32. Beskriv ditt hår? Det går fan inte. En blandning mellan råttfärgat, röd/oranget med lite blonda slingor här och var.
33. Har du några piercingar/tatueringar? Ja, tog faktiskt en igår! Tehe. Men en i näsvingen, en i naveln och så har jag basic i örat och ett längst upp vid örat.
34. Vart skulle du bo om du fick välja? USA.
35. Bor du i lägenhet eller villa? Villa.
36. Vilken färg är snyggast på kläder? Ouff, den var svår. Vet faktiskt inte.
37. Vad har du på dig? En ljusgrå slapp ganska kort tröja och ett par jeanstights som ser ut som jeans.
38. Har du något i håret just nu? Nope.
39. Vad har du gjort idag? Varit i skolan.
40. Vad ska du göra imorron? Gå i skolan och förhoppningsvis dra till Hindersmässan. Fast vi drar nog ändå men det är inte så kul att inte kunna köpa nåt direkt..
41. Hur mår du just nu? Bra, I guess. Haha.
42. Hur brukar du annars må? Vet inte, på senaste tiden har jag varit j*vligt glad men förut var jag typ alltid sur.
43. Är du sjuk? Faktiskt inte.
44. Har du ont nånstans? Inte just nu, haha.
45. Har du gått till tandläkaren detta året? Ja, i tisdags! LOL.
46. Vad heter din pappa? Johan heter han!
47. Har du några syskon? Två bröder.
48. Vilket är ditt favoritdjur? Jag gillar apor och åsnar. Älskar Ior och sen tycker jag bara att åsnor är allmänt balla och apor. Asså omg. Apor. Dom är bara så grymma. Går runt där och liksom 'hey jag äter en banan och typ äter loppor från min kompis rygg och chillar'.
49. Äter du ofta godis? Nje.. Är inte så överdrivet förtjust i godis.
50. Vilket är ditt favoritgodis? Saltlakrits, hihi. Men på senaste tiden har jag kärat ner mig i Mars också.
51. Vad är det finaste som finns? Justin Bieber och Zayn Malik's ögon.
52. Vilken är din favoritdryck? Ccccccola.
53. Vilket är ditt favorit tv-program? Degrassi: the next generation.
54. Vilken är din favoritveckodag? Fridayyy! Även om det är skola så händer det ibland roliga grejer på fredagar så man går runt och är allmänt taggad i skolan.
55. Vem är din förebild? Nicki Minaj.
56. Vad är bäst med dig? Ingen aning.. Jag är mest störd i skolan så ahaha. Asså oseriös och sånt. Ni skulle sett på bilden idag...
57. Har du några komplex? Omg ja! Min mage, mina korvliknande armar, fettet på ansiktet och mina äckliga feta lår.
58. Hatar du någon just nu? Jag hatar ingen men jag ogillar en person starkt.
59. Vem hatar du? Djävulen! LOOOOL.
60. Har du kysst en apa? OMG NEJ! Men jag vill!
61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? En chihuahua skulle jag vilja ha OCKSÅ. Skulle aldrig ge bort min vovve.
62. Är du allergisk mot något? Inte vad jag är medveten om, nej.
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? JAG ANVÄNDER INTE BDB FÖR TUSAN!
64. Hur många bilder har du lagt ut? KKKKKKKKK BRY
65. Vad har du valt för bild här ovan? KKKKKKKKKKK BRY
66. Vilket band är det sämsta som finns? Tokio hotel, uschhhh!
67. Är du kär? Nej, inte kär. Men förälskad.
68. Isåfall i vem? Hihihi det kan jag ju inte berätta!
69. Vad är din civilstatus? Singel!
70. Är du cool? Coolare än Sara, hohohoho.
71. Är du homofob? Nej? Homosexuella är också människor. Så jävla lågt att vara homofob.
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? MEN JAG ÄR JU INTE MEDLEM PÅ BILDDAGBOKEN!
73. Isåfall vilken/vilka? Jag är medlem på blogg.se, facebook, twitter, tumblr, youtube och massa andra sidor som jag inte använder.
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? Typ Bodil eller nåt hahaha typ garvar när jag hör det namnet för det är namnet på en vikarie med för sexiga glasögon.. HAHAHA.
75. Vilket är det fulaste killnamnet? Omed.
76. Har du varit hos frisören det här året? Nope.
77. Använder du nagellack? Jaaa!
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? Gardiner men dom sugerrr.
79. Har du eget rum? Japp.
80. Har du en dubbelsäng? Tyvärr inte.
81. Har du en egen platt tv? Ja, fast en liten.
82. När flyttade du senast? För typ 10 år sen eller nåt.
83. Vilken stil har du? Det beror på mitt humör. Jag avgudar rock-stilen men jag föredrar att bara ha döskallar och nitar ifall jag vill vara 'rockig' liksom. Så jag drar på mig what ever the f*ck i wanna wear. Går inte att förklara min stil.
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? Dum fråga, har svarat på denna minst 3000 gånger. JUSTIN BIEBER och ZAYN MALIK. Men mest Justin though, hehehehehehehehe...
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? Jag vet inte, jag bryr mig inte direkt om tjejkändisarnas kroppar? Killarnas man kollar på ju, lol.
86. Vill du bli känd? Vill?! Jag SKA bli känd.
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? NEJ!?
88. Har du hoppat studsmatta det här året? Nope.
89. Vilken är den godaste frukten? Persika och jordgubbe. Yummeeeh.
90. Äter du grönsaker varje dag? Verkligen inte, äter typ aldrig grönsaker. Tycker grönsaker är skitäckligt. Tyvärr.
91. Dricker du så mycket vatten som man ska? Nope det tror jag inte.
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? Ett par kilo överviktig.. Skäms som fan haha. Men vågsiffran börjar minska nu faktiskt! Fast snart börjar den väl ökas igen eftersom jag inte kan träna...
93. Hur lång är du? 163.
94. Är du nöjd med dig själv? Jag var tills jag skaffade navelpiercingen för nu har jag fått ångest över min mage igen.
95. Vad är du bra på? Jag är bra på att vara störd och att snacka fort. Haha.
96. Har du en egen hemsida? Ja, denna? Ifall den räknas.
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? MEN!?
99. Vad är klockan just nu? 18:53
100. Är det jobbigt att svara på frågor? Väldigt. Börjar bli det nu iallafall.
101. Hur ser din dataskärm ut? Det är en ganska stor rektangel.
102. Har du städat idag? Nä-e.
103. Har du varit ute idag? Ja, vi har ju alla våra lektioner i paviljongen... TA MITT LIV.
104. Vem ringde du senast? Emma tror jag.
105. Vad var du senast arg på? Att mamma fräste åt mig när jag frågade om vi skulle äta pajen. Lol.
106. Vad har du för status på msn just nu? Asså jag orkar inte ens svara på dom här frågorna, får bara damp. Hahaha.
107. Är du ofta inne på msn? MEN NEJ.
108. Önskar du att du var tjockare? HAHAHHAHAHA VAD TROR DU!? Patetisk fråga.
109. Hur många hus har du bott i? Vet inte, har bott i många lägenheter innan.
110. Är du medlem på last.fm? Det är..?
111. Lyssnar du på webradio? Inte riktigt.
112. Bäddar du sängen? Om någon kompis ska komma över eller nåt. Annars så nope.
113. Har du lätt för att somna? NEJ! Förut somnade jag skitlätt men nu tar det typ 2-3 timmar innan jag somnar. JÄMT.
114. Snarkar du? Nej? Lol.
115. Vad har du för startsida? Facebook på datorn men på surfplattan har jag nån ASUS-skit.
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? Nej..
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Nej.
118. Vad lyssnar du på just nu? Whatcha got Seb1Beatz Remix - Dessie
119. Vad har du för ögonfärg? Typ standard blå. Hatar mina ögon.
120. Vill du tatuera dig? Japp.
121. Vad har du för visningsbild på msn? En bild på mig själv.
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? Nytt inlägg och spotify.
123. Laddar du olagligt ner musik? Japp, men har inte gjort det sen jag fick spotify utav min bror men den går ut imorgon och då blir jag emo. !!!!!!
124. Har du en egen ipod? Nej.
125. Är du fet? JA!?
126. Vad önskar du dig i julklapp? En systemkamera och en iphone, fast det är typ 340 dagar kvar till jul haha.
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? Nej.
129. Är du emo? Nej? Haha.
130. Vad stör du dig på? Snobbar som tror att dom är mer värda än andra, folk som snackar bullshit och dryga/falska människor.
131. Vad är emo enligt dig? Typ svarthåriga, läppiercade människor med skotskrutiga kjolar, höga svarta strumpor, svarta armstrumpor, bleka, blyga och som lyssnar på deppig musik.
132. Brukar du lyssna på hög musik? Nope.
133. Vad gör du om dagarna? Typ går i skolan, kommer hem fyra, äter, tittar på tv, håller på med surfplattan, äter mat, sätter mig vid surfplattan, tittar på tv, håller på med surfplattan, byter om, borstar tänderna, fixar iordning för morgondagen, tittar på tv, håller på med surfplattan, somnar.
134. Tycker du om popcorn? ÄLSKAR popcorn. Kan äta en hel påse på typ tio minuter. Jag lovar.
135. Vilken är din favoritläsk? Cola, helt klart!
136. Vad är din favoriträtt? Åh, den här var svår! Men jag älskar ihopblandade grejer. Typ ris med grytor, pasta med såser, risotto och sånt där. Mycket såser. Lol.
137. Vad tycker du om raggare? Om du menar Rockarbilly-raggare så tycker jag att dom ska växa upp och inse att det är 2012 och inte 1952. 
138. Vad tycker du om punkare? Jag tycker att dom borde tona ner frisyrerna lite och sänka ipod-ljudet för ingen vill höra skrikande huliganer.
139. Har du skärt dig nån gång? Nej!? Haha sådana problem har jag inte direkt.
140. Är du död? Aa, det här är tredje gången gillt.
141. Är du osynlig? Ibland.
142. Filar du naglarna? Nej, tycker det är asjobbigt.
143. Har du fräknar? Ja..
144. Har du posters på dina väggar? Haha japp.
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? Har aldrig sett vilka My chemical romance egentligen är så jag vet inte.
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? Emma Blomberg tror jag. Hon hade en mobil nokia, sen fick hon en rosa, sen fick hon en ny rosa som hon tappa bort och då fick hon ännu en rosa tror jag, sen gick den sönder och då fick hon en ny rosa har jag för mig, sen fick hon en grå, sen fick hon en iphone. Har jag rätt!? Hahaha.
147. Vilket är ditt favoritämne? Vanligtvis engelska men för tillfället svenska för vi får skriva en berättelse och dom som känner mig väl vet att jag älskar att skriva.
148. Vilket ämne hatar du? SO, IDROTT, NO, BILD OCH SPANSKA.
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? Engelska.
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? Idrott, lol! Var typ aldrig med på lektionerna i första terminen.. Hatarrrrrr idrott. Men nu har jag varit med på typ alla sen i oktober.
151. Favoritstad? Alanya för tillfället men om jag åker till USA kommer den staden jag varit i bli min favorit. Det lovar jag.
152. Favorit loka? Hatar kolsyrat vatten.
153. Cola eller cola light? Cola light! Jag känner mig jämt så nyttig då.
154. Älskar du din dator? Nej, men jag älskar min surfplatta. Den är typ min dator.
155. Är din dator bög? VI FICK INTE AVSLÖJA!!! DAMN YOU, ATT DU ALLTID MÅSTE AVSLÖJA ALLT!!
156. Vad är ditt favoritplagg? En beige lång magtröja på vintern men mina vita shorts på sommaren.
157. Vilka affärer handlar du oftast i? Ifall jag har pengar, vilket jag aldrig har, blir det nog New yorker, Gina och H&M..
158. Vart handlar du? När jag är på stan brukar jag gå till H&M, Rut m.fl, Gina tricot, Bik bok, New yorker, Monki och massa fler ställen men jag handlar mest på typ H&M, Gina och New yorker. Har aldrig hittat något på Monki och senast jag shoppa på New yorker var i somras.
159. Favorit tvserie? Degrassi: the next generation sa jag ju!
160. Tycker du Top Model är roligt? Avgudade det förut för jag kunde kolla direkt när jag kom hem från skolan men det kan jag inte längre så nu gillar jag det inte sådär överdrivet mycket. 
161. Vilken är din favoritbok? Ouff, har ju inte läst klart Justin Bieber's än men hittills är den riktigt jäkla bra. Fast jag äääälskar beautiful dead-serien och Expert på att rodna är en favoritbok! Haha jag är en bokmal.
162. Favoritfilm? Never say never, step brothers, american pie.. Asså jag är en sucker för komedier.
163. Vilken är den bästa musikgenren? House och Hip hop tror jag. Love it!
164. Bada eller sola? Nu för tiden föredrar jag sola men jag orkar aldrig sola.. Fast ska börja på riktigt nu 2012.
165. Katt eller hund? Hund, fast katter är himla mysiga dom också.
166. Åska eller sol? Sol! Hatar åska..
167. vinter eller sommar? SOMMAR!
168. Knarkar du? WTF nej?!?!?!
169. Röker du? Nej!?!?!?!
170. Snusar du? Nej?!?!?! Skulle aldrig våga något utav dom ovanstående och jag vill för den delen inte heller. Jag tänker ALDRIG dricka, röka eller skit innan jag är 18. Det är bara folk med problem som gör och sådana som söker uppmärksamhet och det är något jag verkligen inte kommer göra genom sån skit.
171. Äter du? Jaaaaaa hahaha.
172. Snattar du? Nej!? Jag skulle vara för rädd att bli tagen så jag skulle aldrigggg våga.
173. Röker vattenpipa? Aldrig provat.
174. Är MER gott? Nej hahha.
175. Tycker du om salt? Jaaa, hihihi. Emma och Sara tyckte jag var konstig när jag åt salt en dag i skolan, uhuhu.. Tydligen är det konstigt att äta ketchup på donken också.
176. Har du kysst din egna spegelbild? AHAHAHAHA NEJ!? Så fjortis skulle jag aldrig bli!
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? 'Euw, who's that fat lady?!'
178. Ät en banan? Nej det är snusk!
179. Har du runkat nångång? JAG ÄR EN TJEJ! Hahahaha.
180. Använder du för mycket hårspray? Använder inte hårsprej what so ever.
181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? Nej det ska man inte göra för då utsöndras hårets naturliga oljor och det resulterar i att håret blir fettigt.
182. Favoritsäng? Min!?
183. Har du en snopp? HAHAHAHHA NEJ!?
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? Nej, men jag vill.
185. Vill du ha sex just nu? Nej?!?! Jag är 13 år för fan?!
186. Har du ljugit någon gång? Många gånger, men bara sådana här smålögner.
187. Favoritmeny på donken? Åh jag vet inte.. Typ McChicken-meny. Eller chicken nuggets-meny eller lilla menyn med cheese eller QP-cheese meny fast jag har bara ätit det en gång and the list goes on.
188. Donken eller burger king? Donken!
189. Svart eller vitt? Svart tror jag.
190. Rosa eller grönt? Grönt.
191. Död eller levande? Levande?
192. Rädda joppe? Haha va!?
193. Tittar du på tv just nu? Nej.
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? MEN NEJ!? Varför massa äckliga frågor?
195. Favoritkaraktär i simpsons? Homer såklart.
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? Hahaha aldrig! I'm not a svensson-barn.
198. Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson? Nej aldrig!
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182? ASSÅ JAG ÄR 13 ÅR, JAG SVARAR INTE PÅ SÅN HÄR SKIT.
200. Städat eller stökigt? Städat, men jag suger på att hålla det städat..
201. Bästa sexplatsen? -
202. Favorithalstablett? Läkerol.
203. Är du ofta sjuk? Nope.
204. Gillar du anonyma bevakare? ..?
205. Vågar du rapa högt inför andra? Tyvärr ja, hahaha.
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? När jag är riktigt glad över något, ja. Hahaha. Men annars nej, tycker det är otroligt fult fast ett utropstecken kan ju inte riktigt beskriva min glädje när t.ex. Soulja boy följer mig på twitter så..
207. Vad är klockan nu då? 19:19
208. Vad är det för datum? 26/1-12
209. Vad ska du göra sen? Göra koksaltlösning.
210. Är du inne på msn nu? Nejjjjj.
211. Hur många har du blockat på din msn? Vet inte men du har redan frågatttt.
212. Är nallar söta? Nejjjjj.
213. Är Rob söt? Rob Kardashian jaaaaa.
214. Vart handlar du helst mat? Donken eller La baguette.
215. Favoritglass? Mcflurry Toblerone! Åt den i lördags och den var läskigt god.
216. Hemmakväll eller fest? Fest, älskar att dansa!
217. Privat fest eller festa med folk på stan? Festa med folk på stan, som folkets! Skitkul då.
218. Ditt nordiska favoritland? SVERIGEEEEE!
219. Älva eller vampyr? Inget, hatar båda.
220. Gud eller djävulen? Gud.
221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? Typ kunna läsa folks tankar. Eller typ superhörsel så man kan höra när folk snackar skit om en.
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? Hus, helt klart.
223. Favoritgrönsak? Gurka och sparris, för jag hatar grönsaker.
224. Har du anorexia? Nej, men väldigt ofta ber jag till gud om att få det. Ja, jag är desperat.
225. Vem shoppar du helst med? Vet faktiskt inte!
226. Räcker hundrakronor till mycket när du är inne på H&M? Inte riktigt dude.
227. Hur vill du dö? Jag vill dö genom att bli skjuten eller nåt. Vill inte dö när jag är typ 98 år iallafall.
228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? Inte lunarstorm men en blogg eller nåt skulle vara jättegulligt, eller typ en facebook-sida.
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? Nedgrävd tack. Vill iallafall att nån ska komma ihåg mig..
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns? Men nej?
231. Hur ofta sitter du vid datorn? Inte så mycket vid datorn längre faktiskt.
232. Har du klippt ditt eget hår? Bara baby-håret.
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? Tror inte det?
234. Favoritöl? Jag vet inteeeeeee, har aldrig druckit öl.
235. Vitt eller rött vin? Jag vet inteeeeeeee.
236. Öl eller vin? Men ge er, jag är 13.
237. Coca cola eller red bull? Cola!
238. Vad ska man blanda vodkan med? Jag vet inte, vet ingenting om sprit och sånt.
239. Havet eller sjön? Är inte det samma grej? Lol.
240. Favoritö? Vet inte! Hoho. Turkiet är väl inte en ö? Right?
241. Vem står dig närmast; mamma eller pappa? Mamma, helt klart. Men ibland önskar jag pappa lol.
242. Vad klarar du dig inte utan? Min mobil och framför allt twitter. Typ dör utan det.
243. Behöver du mer kärlek? I don't think so.
244. Blir du full varje helg? Jag har aldrig varit full så nej.
245. Är du natt eller dagmänniska? Nattmännisk.
246. Är du vampyr? Nej, vampyrer är störande. Hatar sån där skit.
247. Har du varit med i något rollspel? Men nej?
248. Favorit "the sims"-spel? Tror the sims 3 kvällsnöjen eller nåt. Nice att kunna bli känd och sånt.
249. Festa eller festival? Har aldrig varit på festival. Men när jag skriver festa menar jag typ dansa tills fötterna värker.
250. Ska du på pride? ..?
251. Vill du det då? Uh?
252. Är du transa? Ser det ut som det eller?
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? Jag skulle inte ödslat min tid på människor som jag inser nu inte förtjänat det!
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? Bakåt. Vill ändra min barndom litegrann. Hade lätt gjort det om jag hade kunnat se i framtiden..
255. Barn eller vuxen? Barn!
256. När ska du flytta hemifrån? När jag är typ 18 eller 19, ska flytta in till stan. Orkar inte bo mitt ute i f*cking ingenstans?
257. Eller har du redan gjort det? Nej.
258. Går du i kyrkan varje söndag? Hahaha nej!?
259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? Det betyder?
260. Har du piercat någon? Nej haha.
261. Är du laglig? Jag venne.
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Lätt, jag tänker på det asofta! Fettsuga, lyfta ögonbrynen, fylla överläpparna och lite mer. Hohoho.
263. Värsta musikstilen? Klassisk, country, jazz och sån skit. Tål typ inte en sekund utav sånt.
264. Resesätt du föredrar? Typ flyga till Turkiet och sola, bada och shoppa i några veckor. Synd bara att vi jämt gör det i endast en vecka.
265. Är Britney en bra mamma? Jag tycker det är skitsynd att hon började med droger och sånt, tror att hon hade varit en toppenmamma annars.
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? Jag vet knappt hur mumintrollen beter sig längre, har glömt. Haha!
267. Vilken skådespelare är hetast? Justin Bieber! Han har medverkat i CSI två gånger och några enstaka Disney-avsnitt också.
268. Tvättbräda eller ölmage? TVÄTTBRÄDA, helt klart!
269. Vill du ha barn någon gång? Bara med en snygg kändis.
270. Har du sjungit singstar nångång? Jaaadu.
271. Vilken är din favorit då? Vet faktiskt inte..
272. Favoritparfym? Someday.
273. Använder du deodorant? Japp, annars luktar man svett typ.
274. Är du beroende av nånting? Nej.
276. Favoritradiokanal? Rix FM, det sööööög att den försvann från Örebro.. Mix megapol spelar bara gammalt skit i typ ett år innan dom byter.
277. Favoritbil? Range rover.. Ahh, ge mig.
278. Vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år? WTF?
279. Favoritförfattare? Katarina von Bredow, Eden Maguire och Cassie. Hihi.
280. Vad vill du bli när du blir stor? Rappare eller dansare.
281. Favoritmodeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet? Ingen aning?
282. Senaste biofilm du såg? Min låtsasfru tror jag?
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? HAHAHAHA NEJ!?
284. Är du rik eller fattig? Jag är fattig men mina föräldrar är väl normalt I guess. Jag vet inte!
285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen? Vet inte.
286. Favoritsport? Dans.
287. Silvertåget eller kustpilen? .. Va?
288. Har du sett filmen spökhistorier? Eh, nej?
289. Var den bra då? -
290. Vilken historia är läskigast? Din mammas.
291. Har du långt hår? NEJ, PISSKORT! Det suger.
292. Vill du ha längre/kortare? Längre!?!?! Hatar mitt kortishår.
293. Schlagernörd eller? HAHAHAHA INTE RIKTIGT.
294. Kungafamilj eller president? President! Tänkte faktiskt på det härom dagen..
295. Sämsta veckodagen? Torsdag och tisdag, fyfan vad jag hatar vårat schema då..
296. Har du en dålig hårdag idag? Nja faktiskt inte.
297. Tror du på ett liv efter döden? Jag vet ärligt talat inte..
298. Är du politiskt intresserad? Nej?
299. Är du rädd för att dö? Ibland, ja.
300. Vad är klockan nu då? 19:35

Normal boring day

Hello darlings!
Skoldagen idag var som vanligt. Fast det gör ganska ont att böja sig ner och så råkade jag röra den genom tröjan en gång så uh-oh. Ska 'dränka piercingen' sen. Jag och Emma läste om det på nån hemsida och det kan tydligen påskynda läkningen so that sounds awesome.
Har ätit alldeles för mycket kalorier både igår och idag och nu kan jag inte träna så det SUGER! Men efter helgen ska jsg äta mindre. Jag ska antagligen till hindersmässan imorgon, fast har inga pengar så jag vet inte, och jag bara måste ha sockervadd. Ihihihi det är magiskt. Skulle smakat kanderat äpple men ne.. Haha men Sara sa att munkarna är skitgod så kanske smakar en sån också. Men jag tror inte jag kommer få några pengar så yaah.
Puss!

Mornin'

Yo darlings!
Ska alldeles strax borsta tänderna och ge mig iväg till skolan men jag hade några minuter över så jag tänkte blogga! Asså jag och Emma och våra mammor drog iväg till ett piercingställe igår och piercade navlarna! För er som inte fattade det alltså. Och förlåt så himla mycket för alla jag jugit för oxh sagt att vi ska skaffa tandsmycke men vafan alla frågade ju om vi skulle ta navelpiercing så jag var ju tvungen att säga nåt konstigt.
Nu kom jag på att vi har glosförhör och jag har inte pluggat. Härligt.. Men det går nog bra ändå. Jag ska be till gud att vår bildlärare är sjuk idag också så vi får två timmars håltimma innan pissNO:n, det skulle sitta fint!
Men vi hörs senare idag älsklingar, puss!

The second secret!


GISSA VAD DETTA ÄR!


Ddddagen

Hello darlings!
Började dagen med matte, sen drog jag till tandläkaren där jag fick ta kort två gånger och hon/han (det var två olika) sa att jag måste dra ut en tand och sen ska jsg få välja om jag ska dra ut en till, blablabla. Ska dra tillbaka den 21 februari. När jag kom tillbaka var det idrott och då gick jag och Sara en promenad. Sen var det lunch och spanska som det blev mycket skratt på. Sen engelska som var skittråkigt för vi höll på med den vanliga boken och det var too easy. Sen skolarbete där vi fick skäll för att vi inte hade några läxor.. Lol haha!
När jag kom hem åt jag lite mellanmål, tittade på tv och gjorde middag. Dom andra skulle äta varma mackor men nudlar har ungefär 200 mindre kalorier så jag gjorde det istället för jag hade ätit alldeles för många kalorier till mellanmål. Sen gjorde jag 45 minuters Zumba och jiiizes, det har aldrig varit så jobbigt! Iihh. Dog efteråt men alldeles strax ska jag hoppa in i duschen! Imorgon är det onsdag och då händer något VÄLDIGT roligt som jag sett fram emot i en vecka snart! Hihihihi.
Vi hörs sen, här kommer min kväll i bilder. Puss!
ä

Happy Birthday

Happy birthday daddy!

Idag och för 1, 5 och tio år sedan

För 10 år sedan:
1.) Hur gammal var du? 'Precis' fyllt 3 år. 
2.) Var gick du i skola? Gick på dagis i Adolfsberg.
3 ) Var jobbade du? -
4 ) Var levde/bodde du? Adolfsberg.. SAKNAR DET SO BADLY!
5.) Var brukade du hålla hus? På dagis, möjligtvis på baksidan eller kanske i lekparken?
6.) Bar du glasögon? Nope.
7.) Vem var din bästa vän? Alicia hette hon.
8.) Hur många tatueringar hade du? HAHA kanske nån enstaka leksakstatuering?
9.) Hur många piercingar hade du? Hahaha 0!?
10) Vilken bil körde du? HAHAHA ingen.
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Jag vet inte om pyjamaspartyt på dagis varit redan?
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? HAHAHA nej!?

För 5 år sedan:
1.) Hur gammal var du? 'Precis' fyllt 8.
2.) Var gick du i skola? Ölmbrotorp.
3.) Var arbetade du? -
4.) Vart bodde du? Ölmbrotorp.
5.) Var brukade du hänga? I skolan och hemma.
6.) Använde du glasögon? Nope.
7.) Vem var din bästa vän? Vilma skulle jag kunna tro?
9.) Hur många tatueringar hade du? Kanske nån leksakstatuering.
10.) Hur många piercingar hade du? Kanske hål i öronen?
11.) Vad för bil körde du? Ingen, loool.
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej det tror jag inte?
13.) Var du singel/upptagen/dejtande? Singel haha.

För 1 år sedan:
1.) Hur gammal var du? 'Precis' fyllt 12.
2.) Var gick du i skola? Ölmbrotorp. 
3.) Var jobbade du? -
4.) Var bodde du? Ölmbrotorp.
5.) Var brukade du hänga? Hos Emma eller hemma.
6.) Använde du glasögon? Nope.
7.) Vem var din bästa vän? Typ Emma, haha.
8.) Hur många tatueringar? Inga.
9.) Hur många piercings hade du? Inga, än. 
10.) Vilken bil körde du? Ingen.
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nope. 
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Singel.

Idag:
1.) Hur gammal är du? 'Precis' fyllt 13.
2.) Var går du i skola? Lillån.
3.) Var arbetar du? -
4.) Var bor du? Ölmbrotorp.
5.) Använder du glasögon? Ibland mina nördglasögon för jag älskar dom.
6.) Var brukar du hänga? Hemma/i skolan..
7.) Talar du med dina gamla vänner? Ja litegrann.
8.) Hur många piercings har du? En i näsan, två 'normala' och en i övre örat.
9.) Hur många tatueringar? 0, tyvärr.
10.) Vad har du för bil? Ingen.
11.) Har ditt hjärta krossats? Av vänner, japp. Fast inte kärlek.
12.) Är du singel/upptagen/gift/ dejtad?  Singel.
13.) Vem är din bästa vän? Har ingen, tyvärr.


Normal evening

Hello!
Har nu tränat 45 min Zumba, ätit middag och smsat med Emmispemmis. En normal kväll med andra ord. Ska strax göra lite styrketräning och sen baka två sockerkakor till pappa, medan dom står i ugnen ska jag duscha. Pappa fyller 44 år imorgon så han ska ta med dom till jobbet, grattis gamling! ♥ Vi hörs senare luvies, puss! 
Bild 1 - Godiset jag åt. Bild 2 - Zumban. Bild 3 - Fem sekunder efter träningen. Bild 4 - Middagen! Tog bulgur istället för pommes, grattis till mig faen. Bild 5 - Jag just nu.

IHHHH!

Hello darlings!
Började dagen med att Soulja boy retweetade mig IHHHHHH!!!!! Så himla perfekt början på dagen! Sen hade vi syslöjd och det gick ju inte riktigt lika bra... Klantade till alla hörn. Sen hade vi spansks och det gick seeegt. Lunch och sen lunchrast som gick för snabbt. Sen NO med nya platser, bredvid Emma! Hihihi, då vet vi hur mycket jag kommer få gjort. Sen hade vi SO som sög (ovanligt?) och sen svenska där jag blev pissed off tack vare några personer. Önskar att några kunde sluta lägga dig i andras liv och bry sig lite mer om sina egna men näe då. Skitsamma, inget kan rubba mitt glada humör nu!
Efter skolan hände en VÄLDIGT rolig sak och nu är det bekräftat att det som ska hända på onsdag KOMMER hända! I'm so damn excited!
Vi hörs senare luuvies, puss!

This is the first secret

(bilden med USA-tröjan är en före-bild)

Hur mycket betyder mobilen för dig?

[x] Du stänger inte av din mobil när du är i en biosalong
[] Du har mer än 200 kontakter i din telefonbok
[x] Du stänger inte av mobilen på natten när du sover
[/] Du skickar över 100 sms om dagen
[x] Du skickar sms när du är ute med vänner
[x] Du kan skicka sms utan att kolla

[x] Du kan i stort sett hela din mobil utantill, var allt finns osv
[x] Du svarar i mobilen även om du är ute med vänner
[x] Du bär med dig mobilen var du än går
[x] Du bär med dig mobilen även när du sitter
[x] Du har mobilen bredvid dig på bordet på lektioner
[x] Din/dina lärare har sagt till dig flera ggr att lägga ifrån dig mobilen när du har suttit och skickat sms på lektioner

[] Du spelar musik på mobilen under tiden du duschar
[x] Du blir hysterisk om du blir av med mobilen när du är ute och tror att den är stulen
[x] Du har kallat din mobil älskling, bebis osv.
[x] Du bryr dig om vilken ringsignal/bakgrundsbild du har på mobilen
[x] Du har somnat med mobilen i handen o hittat den på golvet eller nånstans i sängen när du vaknat
[x] Du har somnat med mobilen i handen under tiden du har hållit på att skicka sms

[] Du har skickat så mycket sms att dina knappar har blivit uppslitna
[x] Du tycker/tyckt att din mobil är bäst i hela världen
[x] Du tycker att din kamera i mobilen tar fantastiskt bra bilder
[x] Du har fått tömma "inkorgen" och "skickade meddelanden" flera ggr om dagen för du har haft för många meddelanden..
[x] Du skriver ner allt, t.ex. möten, födelsedagar osv i kalendern i din mobil
[] Din mobil ringer oavbrutet

totalt:

[] 0-8: Din mobil betyder inget för dig. varför inte sälja den istället?
skulle inte förvåna mig om du knappt vet hur man skickar ett sms --

[] 9-17: Du använder din mobil sådär lagom. du är inte beroende av din mobil, du har ett liv!

[x] 18-24: Mobilen är ditt liv! du är besatt på riktigt, aldrig funderat på att söka hjälp?


Maj frändz miinz de wöld to mi

Hello darlings!
Jag ska be ikväll för att det här superroliga vi ska göra faktiskt kommer hända. Det kommer bli riktigt jäkla nice. Skittråkigt att det inte gick för Sara tho.
Imorgon är det skola. Bläbläbläblä. Längtar INTE. Meneeehh det går väl an för mina vänner. Vi ska göra en ganska rolig grej som kan bli ganska jobbig.. Hohohoho ni älskar att jag är så hemlighetsfull va? (not)
Det här är min kväll i bild. Tänkte spara lite bilder från weheartit och checka lite bloggar så återkommer jag imorgon. KÄRLEK till er!

ONSDAG ♥

Hello darlings!
Har typ precis ätit en muffins och dör just nu med Emma på sms. Vi ska göra väääärldens roligaste grej på onsdag! Vi har världens bästa föräldrar som ska följa med mihihihi.
Är typ superglad för tillfället. Mitt liv är på topp just nu, åhh. Jag är så lycklig. Det går inte att vara negativ.
Mamma har gjort ansiktsmask på mig, gjort den hemliga grejen och lite annat med mig idag så det har varit lite mammadotterdag typ. Och hon har ju gjort det braiga beslutet hihihihihihi.
Men vi hörs när jag ska gå och lägga mig, puss!

Morsning korsning!

Morning darlings!
Vakna typ tio och sen hade mamma fixat värsta goda frukosten på bordet så där är vad jag sitter nu. Fast jag åt upp för typ en halvtimma sen och alla har redan lämnat bordet lol. Idag ska jag göra en secret grej som jag skriver om på måndag, håhåhå. A little surprise.
Det vi tänkte göra på måndag blir någon annan dag istället, därav mitt lyckorus igår kväll. Hehe. Annars då. Efter vi gjort den hemliga grejen tänkte jag träna lite zumba. Har lovat mina föräldrar att börja träna regelbundet flera gånger i veckan så ska en väldigt rolig grej hända som har att göra med mitt lyckorus igår. Haha jag är väldigt hemlig nu asså!
Men vi hörs senare idag. Pusshej!

Lyckligt lottad chey

Hello darlings!
Gladtjej.se här, vet ni hur snälla mina föräldrar är eller!? Älskar dom till stjärnorna och tillbaks, helt seriöst! Helt sjukt vad glad jag är kgjgjgtkfoflfkfhfbeudkdpbåböhjejfjfifurbrjgigkgororogkfhfjfnj.
Hihihihihihhi. Min moster och hennes sambo eller vad man säger har varit här nu. Vi åt pannacotta, kollade på gladiatorerna, dansade lite zumba och spelade, nej ursäkta, NÖRDA wordfeud. Lärde min moster hur man gjorde och sen kunde hon inte sluta haha.
Men nu ska lyckliga lilla jag smsa med mina fina vänner. Puss på er!

Mondaaayyy

Hello darlings!
Dagen var skitrolig och vi bestämde också en asrolig grej som vi ska göra på måndag, ihhh! Can't wait. Det börjar krångla lite nu tho men det blir antagligen av ändå.
Vi ska äta jättegod mat ikväll med efterrätt och allt, sen tänkte jag köra 92 sit ups med min sit ups-app. Gjorde 50 stycken imorse så. Mitt mål är att klara av 250 i rad, tänk vilken jäkla mage man måste få till slut!? Haha. Men vi hörs sen, puss!

Cokkkke

Hello darlings!
Sitter just nu och dricker julmust som jag dock jämt säger cola till för att det är typ samma grej, bara lite kryddor i.
Ska alldeles strax börja göra mig iordning, bussen går 11:28. Tänkte göra sit-upsen innan också eftersom jag struntade i det igår och duschade istället. Woopzie.
Men vi hörs senare dolls, lovar att mobilblogga!
Puss!

Funney dey

Hello darlings!
Var typ bajsledsen igår för breakdancen gixk åt h-vete. Vi gick inte ens in.. Der var typ 20 killar som alla var över arton år. Inte så kul då direkt... Men allt sluta med att vi körde 55 minuters Zumba med Dermot Clemenger istället. Väldigt skönt då jag inte är tvingad att träna igen. Ska köra minst två zumba-pass i veckan och minst en gångs magträning. Tänkte ta det idag faktiskt med lite sit ups.
Men som vanligt piggade mina alltför snälla vänner upp mig idag. Efter skolan tog vi bussen upp mot Våghustorget. Därefter började vi gå runt i affärer och åt och sådant där vanligt. Sen kollade några skitsnygga killar på oss, ihihihi! Så det var lite roligt och så blev det lite garv också då jag trodde ett flygplan var en fallande stjärna. Woopzie.
Jag, Emma och Sara drar förmodligen upp på stan igen tomorrow då vi har lite mer tid att söla i butikerna och smaka chai latte! Hihihi.
Så nu är jag iaf superglad igen för mina fina vänner gjorde mig happyyyy!
Men puss på er.

Crazy stuff!

[] Jag har suttit i en kundvagn då jag var över 13 år
[] Jag brukar städa badrummet med duschslangen (inte skura med skurborste)
[] När jag är trött brukar jag ta en kopp kaffe med massa socker i
[] På MSN-Messenger har jag sorterat mina vänner efter onlinetid för att jag har så många
[] Jag använder Firefox istället för Internet Explorer för att den är mycket coolare och snyggare
[x] Jag brukar ha egna bakgrundsbilder på datorn som jag själv har fotat eller ritat
[x] Att SMS:a någon mitt i natten är helt normalt
[x] Man kan ringa sina vänner efter tio på kvällarna men inte senare än klockan ett
[x] Jag har sisådär 10 000 -20 000 låtar på datorn
[] När jag går till skolan har jag alltid mp3-spelaren instoppad i mina öron

[x] Jag har fler vänner än de i klassen.. och många vänner som inte bor i samma kommun som jag själv gör.
[] När jag laddar upp bilder på BDB brukar jag minst ladda upp 3 bilder per dag.
[] Jag har minst en bild per dag på BDB
[] Jag har åkt/kört/sparkat spark någon gång
[] Jag brukar ha en toffsluva (mössa med hängande bollar i snören) på vintern
[x] När jag sitter på toa måste jag hålla på med något annat under tiden för att det blir så tråkigt annars.
[x] Hiss är för noobs, jag tar trapporna!
[x] Jag går snabbare än majoriteten av mina vänner
[x] På MSN-Messenger chattar jag oftast med 3-4 stycken på samma gång
[x] Jag har en blogg för att skriva av mig

[] När folk pratar med mig brukar jag titta åt ett annat håll och fundera på saker som: Undra hur de har skapat den där, eller: hmm vad ska jag göra sedan
[] Jag föredrar godis framför snacks
[x] Musik och fotografering är något jag gillar att hålla på med
[] Programvara framför spel!
[] Det händer att jag frågar någon om vägen och när jag fått svaret går jag åt fel håll
[] Om/när jag badar är jag den som simmar under vattnet istället för att sitta på bryggan eller plaska runt
[] Man ska gå i en rulltrappa, inte stå still!
[] ...Och det är bara pensionärer som har rätt att stå still på rullband
[x] Jag drömmer om att få sitta i en boll fylld av luft och sedan bli utkastad ner för en nedförsbacke!
[x] Jag har haft fler mobiler än jag kan räkna upp på en hand

Totalt: 13 av 30 möjliga


Tänkte bara uppdatera och berätta att jag ...

Tänkte bara uppdatera och berätta att jag är väldigt ledsen och deppig så det blir inga inlägg förrän imorgon kväll. Jag orkar inte berätta vad som hänt. Dom som bryr sig om mig vet iallafall och det är det som kvittar. Jag orkar inte med livet just nu. Vill bara dö. 19 januari kommer nog bli min otursdag. Hörs om typ 20 timmar. Godnatt.


Typ två timmar kvar

Hello darlings!
Skoldagen idag var helt okej, massvis med skratt på både bilden och NO:n. På bilden tog jag lite blå färg, och Fabian och Fredrik satt snett mot mig och Sara och jag rullade färgburken och den råkade komma på deras papper som dom fyllt med färg så den blev lite vit. Sen sköt Fabian den till Sara och då började Sara rullade den och hålla på, sen efter en stund råka den åka iväg i världens fart mot Fabians och Fredriks färgpapper och sen åkte den över Fabians teckning full med färg... HAHAHA!
Sen kom jag hem för inte alls så längesen. Har inte hittat på speciellt mycket. Klockan tjugo över kommer Jessica hit och halv kommer Mathilda hit och sen åker vi klockan tjugo i sju. Vill ni veta hur rädd, nervös och osäker jag är eller? Det går inte ens att förklara med ord... Haha. Jag vet knappt vad breakdance är men jag vill ju prova. Det kanske är riktigt kul liksom?
Uppdaterar antagligen påväg mot dansen, när jag är där och/eller när jag åker hem.
Puss!
Det ser inte ut som mig haha.

Min drömkille

Vad faller du mest för hos en kille?
Längd [ ]
Muskler [ ]
Solbränna [ ]
Musikintresse [ ]
Leende [x]

Vad vill du helst att din kille ska vara?
Romantisk [ ]
Pålitlig [x]
Sexig [ ]
Rolig [ ]

Vad föredrar du?
Bad-boys [ ]
Good-guys [x]
Östermalm-brats [ ]
Töntar [ ]
Emopojkar [ ]
Fjortisboys [ ]

Hur ska killen reagera om du blir slagen på en fest?
Trösta mig [ ]
Slå sönder de som gjorde så mot dig [x]
Han ska prata med den som slog mig [ ]

Hur ska killen reagera om du säger att du ska till en killkompis?
Förhöra dig [/]
Förbjuda dig [ ]
Slå dig [ ]
Pussa dig på kinden och säga självklart [x]
Inte bry sig [ ]
Bli svartsjuk [ ]
Bli sur på killen [ ]
Följa med [ ]

Hur ska killen reagera om du gör slut?
Respektera [ ]
Göra allt för att få dig tillbaka [ ]
Ber dig att dra åt helvete [ ]
Gråta som ett litet barn och bönfalla dig [ ]
Slå dig [ ]
Gråta [x]

Vad ska killen gilla med dig mest?
Din rumpa [ ]
Dina bröst [ ]
Din klädstil [  ]
Din kroppsbehåring [ ]
Din doft [ ]
Din personlighet [x]
Ditt utseende [/]

Vad ska du gilla mest med killen?
Hans rumpa [ ]
Hans bröstmuskler [ ]
Hans klädstil [ ]
Hans doft [ ]
Hans mage [ ]
Hans personlighet [x]
Hans utseende [/]

 


Chao

Ska dra iväg mot bussen om typ fem minuter men eftersom jag inte uppdaterade med nån bild förut tänkte jag göra det nu!
#teamnomakeup

Morsning korsning

Hola darlings!
Har varit vaken i typ en timma och tänkte blogga lite innan jag går upp.
Vi har två glosförhör och ett exit-pass idag. Vill ni veta hur mycket jag pluggat? Inget. Kul att textskiten börjar lagga..

Men görni nu måste jag pallra mig upp och platta håret.

Puss!

Good night

Hello darlings!
När jag kom ut ur duschen tittade jsg på Jamie's nya program samtidigt som jag fixade naglarna för imorgon. You gotta stay fresh to death som Pauly D säger. Jättefint blev det, fick den i julklapp. Ska alldeles strax fixa top coat på den andra handen och sedan väntar sängen. Bytte även piercing till den med diamant i som jag köpte i Greece.
Kanske uppdaterar på morgonen ifall jag kommer upp i tid. Kommer iaf bomba upp inlägg om hur nervös jag är innan jag sticker till breakdancen. Kommer också visa massa olika träningsoutfits som ni får rösta mellan, har beslutsångest lol.
Puss på er, godnatt.

Breakdance 2morrow

Hello darlings!
Sitter just nu och tjafsar med mamma om allt och ingenting. Mest mina skor. Jag har idrottsskor och dom ska jag ha när jag dansar imorgon. Yaaaah. Fast nu när jag provade dom såg dom inte så överdrivet stora ut fast dom kommer inte matcha mina ljusa mjukisbrallor.. Gah. Fast om det är kul och jag vill börja kanske jag köper ett par träningsbyxor på gina som matchar skorna.
Tittade nyss på breakdance-videos på youtube också och herregud säger jag bara.. Han stod bokstavligen talat på huvudet och snurrade runt. Fettgrymt men det måste ju göra ont så in i h-vete, att hela huvudet bär ens vikt mot ett hårt trägolv liksom.
Saknar känslan av att vara i en dansstudio. Sitta och stretcha med alla andra tjejor och bara.. Ah. Jag älskar att dansa. Fast som sagt har jag aldrig provat break dance. Och det här är en 14+ grupp och jag har nyss fyllt 13 men Jessica fyller ju snart 14 och tänk om det kommer massa 16-åringar? Då kommer jag skämmas ihjäl...
Men nu till något helt annat. Skoldagen var som vanligt. Jag och Sara låg mycket i den nya gråa soffan och snacka och bussen var heeeelt tom och då klämde vi in oss på två säten. Hahaha, snacka om pajasar. Sen precis när jag kommit innanför dörren hemma och vi skiljts åt för bara några minuter sen ringer hon upp mig och utbrister att i den nya FRIDA-tidningen är det en FÖR snygg bild på 1D. Då dog vi lite och sen la vi på efter typ tio sekunder. Hahaha normala.se.
Men ska hoppa in i en dusch nu, puss på er!

Musiklista

Gör en lista över 10 band/artister du gillar (ingen speciell ordning.)

1. JLS 
2. Taio Cruz
3. Nicki Minaj
4. Justin Bieber
5. Antonio Amoroso
6. One direction
7. LMFAO
8. Soulja Boy
9. Selena Gomez
10. Mohombi

Vilken låt är din favorit med nr 6? För tillfället One thing bara för videon, hihi.


Vilken är din favoritlåt med nr 8? För tillfället Crank that (soulja boy), bara för att jag gillar gamla låtar! Hihi.


Finns det någon låt med nr 9 som får dig att gråta? Nej.


Hur många gånger har du sett nr 4 live? INGEN, WÄÄÄÄÄÄÄ!!!


Vilken är din favoritlåt med nr 5? Baby/Better together, lyssnar på den 24/7!


När hörde du nr 3 för första gången? I september dagen innan jag skulle till Rhodos.


Hur upptäckte du nr 10? Såg på sommarkrysset en sommarkväll och då var han med.


Vilken är din favoritlåt med nr 7? För tillfället 'Champagne Showers'.


Hur många gånger har du sett nr 9 live? Inga!


Finns det någon låt med nr 2 som får dej att gråta? Nope.

 
Viken är din favoritlåt med nr 1? One shot för tillfället.


Hur länge har du lyssnat på nr 2? Sedan förra sommaren, han har dock inte kommit med nytt material förrän på sistone.


Till slut, vilket nr är bäst? 4 och 6 har delad plats!

 (Slumpade ut ordningen så jag har inte Justin och One direction där dom är så ni vet!!!!)


Godmorgon!

Good morning darlings!
Vaknade för typ en halvtimma sen och ska strax pallra mig upp ur sängen. Det är det jobbigaste av allt, att bara komma upp lilsom.
Igår kväll fick jag ett samtal av Jessica och hon frågade om jag ville med och dansa breakdance på torsdag och självklrt sa jag ja, så det ska jag göra på torsdag. Snurra på huvudet. Hahaha!
Vi hörs efter skolan som jag inte är speciellt taggad till.

Feelin' good

Hello darlings!
Älskar känslan efter ett träningspass, man känner sig så fräsch på något vis. Efter att man duschat alltså. Dom sista 10 minutarna (förutom magdansen/cool down:en) var skitsvåra... Fattade typ ingenting i vissa delar så jag typ stod där som ett fån och tog fel ben hela tiden och åhh. Men det gick hyfsat bra iallafall och det är superkul. Jag läste att man utsöndrar något i hjärnan när man kör zumba som gör att man blir glad efteråt.
Sitter nu med pyjamas och tänkte spela lite spel, har inget annat för mig haha.
Puss på er!

Zumba

Hello darlings!
Skoldagen idag var normal, orkar intre skriva så det detaljerat.
Kom hem, åt lite och tittade made. Precis som vanligt med andra ord. Tänkte alldeles strax göra 45 minuter zumba, det är så jäkla effektivt. Man ser resultat efter 3-4 träningspass och det är det som är så kul. Men ifall man inte tränar på två veckor och dricker en jäkla massa cola creepar fettet fram igen så man får inte sluta, det har jag lärt mig nu.
Men ja nu tänkte jag gå och byta om, pusshej!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Idrottis.

gosmsphoto132679 (MMS)

Idrottis.


50 blandade frågor

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Alla mina kompisar I guess, i skolan.
2. Personen du pratade I telefon med: Kommer inte ihåg men på min mobil är det iaf mobilsvar.
3. Du fick SMS av: Sara.
4. Du kramade: Isak igårkväll, lol.

IDAG
5. Kläder: Jeans och en baströja med ränder.
6. Bättre än igår: Samma som igår, lol! Sån bra fantasi har jag med kläder på helger.

IMORGON
7. Är det: Söndag
8. Planer: Ligga i soffan och titta på tv, spela dator på kvällen, duscha och bli emo för att det är skola.
9. Något tråkigt som händer imorgon: Allt.

FAVORIT
10. Nummer: 12
11. Färg: Lila och grön
12. Årstid: Sommar!
13. Saknar du någon?: Nej 
14. Humör för tillfället?: Hyfsat nej nu blev det skitbra för jag kom på att mamma ska ta med massa braiga grejer hem, woho!

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Gick på toa.
16. Vad åt du sist?: Bärmuffin.
17. Vad irriterar du dig på?: Kändisar som skriver ut deras 'nummer' på twitter och man spamsmsar tills man får reda på att det var fejk.
18. Tror du på distansförållanden?: Nope.
19. Vem tänker du på just nu?: Chaz Somers för fråga 17.
20. Tror du att personen tänker på dig med?: HAHAHAHA nej.
21. Vart reste du sist?: Grekland.
22. Vad gjorde du igår kväll?: Titta på TV med mamma och pappa/lekte med ipaden/var inne på msn med Sara.
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Nope.
24. Ler du ofta?: HELA TIDEN! Så himla irriterande för jag sätter jämt handen för munnen när jag ler/skrattar.
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Den här gången ska jag inte vara ytlig så jag säger kärlek.
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Japp, har bara sett det en gång i mitt liv tho!
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min.
28. Vilken färg har din tröja?: Svart och vit.

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Nej, otroligt nog inte.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Japp.
31. Gråter du när du skadar dig?: Jag blir ALLTID tårögd fast jag gråter nästan aldrig.

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Nja. Vet inte om jag är glad 24/7 men jag är flum och när jag är flum kan INGET rubba mitt humör.
33. Vad gör dig glad?: När mina vänner är glada/flum. 
34. Önskar du att du var lyckligare?: Japp.
35. Är lycka överskattat?: Jag tror det, ja.
36. Kan musik göra dig glad?: Om jag inte är för emo, ja!

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Mina vänner har skrivit det på sms och så men aldrig IRL.
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Till min familj, ja.
39. Har du en flick/pojkvän?: Nope.
40. Är du nöjd med det?: Nej jag vill ha en pojkvän!
41. Är du kär?: I kändisar, ja. I 'vanliga' människor, nej inte för tillfället.

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: HAHAHAHA det kan jag inte skriva här idioter!?
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: I mitt huvud japp.
44. Är du en mobbare?: Nej, men jag har gjort dumma grejer när jag var yngre.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja, gör det jämt.
46. Har du blivit sviken någon gång?: Jadu, av mina bästa vänner TVÅ gånger med TVÅ olika personer. Vet ni hur mycket det suger eller?

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: NEJ!!!!
48. Favoritämne?: Engelska
49. Värsta ämne :  IDROTT, SO, NO, bild, spanska....
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?:  NEJ! Uschuschusch.                 


Goodnight luvies!

Suris som inte vill gå och lägga sig med sin alltför snygga pyjamas.

Frågor

Hello darlings!
Har fått några frågor av en anonym läsare så jag tänkte svara på dom här.
1. Nicki Minaj! Jag tycker att hon är så j*vla cool. Hon sjunger och rappar på sitt egna vis, har sin egna stil och skiter i vad alla andra tycker om henne. Jag hoppas att jag blir som henne någon dag.
2. Jag vet inte, finns så himla många att välja på.. Kanske kan lägga upp bilder på alla mina favoriter någon dag.
3. Visst! Jag gör inte direkt något speciellt men om du vill det så, haha.
4. På vardagarna 4-7 timmar och på helgerna 8-11.
Tack så mycket och tack så hemskt mycket för frågorna! Blir jätteglad. Vill ni att jag ska ha frågestund? Kan fixa ikväll/imorgon ifall ni vill, kommentera luvies! ♥

Skolaaaan

Hello darlings!
Kom hem från skolan föe typ 50 minuter sen. I skolan började vi med syslöjd och det var inte speciellt kul, sen hade vi spanska och då tittade vi på en ganska bra film med några andra klasser. Efter det hade vi lunch och på rasten satte sig jag, Izabelle och Sara i en soffa framför trappen och såg ut som några mobboffer hahaha..... Sen hade vi NO och där fick man ett par garvattacker med Sara. 'pllllastskitnn' och nåt mer som jag glömt aahahahahah garva som fan iallafall. Sen kollade vi på någon skitdålig teater med en kille som hade eyeliner typ... Han juckade en gång och jag fick största skrattattacken hahahaha. Sen hade vi en någorlunda lång rast efteråt för vi slapp SO.n så då snackade jag, Sara, Emma och Kamilla lite. Bl.a om att jag och Emma inte vill ha 100% svenska barn hahaha.
Sen hade vi svenska med en skitläskig vikarie som skrek SHUT THE FUCK UP till oss... Skiitläskigt. Sen sluta vi och chillahillabilla sen kom jag hem och åt macka och drack cola lol och nu äter jag en chocolate chip cookie.. Namnam.
Ska titta vidare på Made nu luuvies, puss!
Dagens outfiiit! Tröja - gina Byxor Replay (Turkiet)

20 blandade frågor

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? 'till dörren, låser upp, smyger in och uppför trapporna och in på'

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Inget.

3. Vad var det senaste du såg på TV? Matresan

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 20:43 HELT RÄTT OMFG SERIÖST? HAHAHAHAHA ÄR MAN PRO ELLER?

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? TVn, min storebrors dator och lillebror som gör nånting i köket.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Igår och jag gick hem från skolan.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Twitter lol.

8. Vad har du på dig? Ett par jeans och en baströja med ränder.

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad? Inte vad jag kan minnas just nu.

10. När skrattade du senast? Igårkväll, skratta så mycket så jag grät faktiskt hahaha. Mamma kleta choklad i min mun som fastnade i mitt hår. JA VI ÄR EN NORMAL FAMILJ. Hahahaha.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? 7 affischer på Justin Bieber, en frukt-tavla, en spegel, en anslagstavla, 9 a4-bilder på Justin och Jelena, en tavla på en flicka och pojke som leker med dockor, en TV, en hylla, en skylt som det står 'dream' på, en sänglampa och en myra över min lampknapp haha den är jättegullig. Lite grejer eller vad? Hoost.

12. Har du sett något konstigt på sistone? Ja det tror jag väl.

13. Vad tycker du om den här utmaningen? Det är inte så mycket en utmaning men det är underhållande haha.

14. Vilken var den senaste film du såg? Någon film jag såg på mamma om en kille som blev kär i hans brors flickvän och hon blev också kär i honom..

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? En systemkamera, utrustning till den, en macbook, en iphone, ett nytt hus i adolfsberg med pool, inreda det äckligt snyggt, alla kläder jag vill ha för tillfället, allt smink/nagellack/kosmetika som jag vill ha för tillfället och allt som jag vill ha för tillfället. Haha.

16. Tycker du om att dansa? ÄLSKAR ATT DANSA!

17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Åh jag vet inte! Pojken skulle heta Justin, Zayn, Niall eller Harry. Flickan skulle heta Nicki, Jazmyn (Jazzy), Selena eller Ruthie. Skulle ALDRIG ge mina barn svenska förnamn.

20. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands? YEAH DUDE!


Förlåt för att jag inte hann blogga men ja...

gosmsphoto132669 (MMS)

Förlåt för att jag inte hann blogga men jag kom upp rätt sent och det är en av anledningarna till bilden, jag hann inte sminka mig! Vi börjar nio och jag tänkte gå och sminka mig nu så vi hörs, puss!


5 years old

Happy Birthday Kidrauhl! ♥

Twi twi yo mitt namn e Emil P

Yo bloggen!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket as usual. Jag har laddat ner typ 12 spel på surfplattan och kollat runt på twitter 24/7 så jaaa.
Imorgon är det skola vilket jag inte ser fram emot what so ever. Om någon vill hitta på nåt efter skolan text me or comment this shiaaat. Är trött på att vara ensam, wääh.
Mamma sitter bredvid mig och vakar som en hök ATM så der är väl bäst att jag drar now. Åh jag glömde nästan detta! Kommer publicera en sån här lista varje dag och typ morgonblogga varje dag för nu har jag ju surfisen.
Men vi hörs, puss!
Screenshot från surfisen hihi!

Allt om mig

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 175cm.
[x] jag tycker att jag är ful.
[] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[] Jag har somnat i skolan/jobbet
[] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mig av skratt.
[] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit i England
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har körkort.
[] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.
[] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag saknar någon just nu.
[] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[] Jag har smugit ut utan lov.
[] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag röker.
[] Jag har blivit diagnostiserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x] Jag har egen TV.
[x] Jag har egen dator.
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.

SLUMPVIS
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min ring  


Dag 21 - En artist du gillar

JUSTIN DREW BIEBER!


Jag älskar den här bilden, så himla söt. ♥

100 saker jag tycker

Jag är ganska irriterad just nu så det sitter ju fint, right? Älskar att skriva mina åsikter när jag är arg asså.. Eller inte. Men är skituttråkad så det får bli så nu.

1. Tre namn jag lyssnar till: Mathilda och två till som mamma och pappa kallar mig lol.


2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag inte tolererar att ta skit.


3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att när jag blir förbannad kan jag kanske säga lite för mycket lite för högt.


4. Detta är jag rädd för: Spyor, utskällningar, lärare, vuxna, saker jag inte kan kontrollera och mig själv.


5. Tre saker jag vill ha varje dag: Pommes frites, iphone och en snyggare kropp.


6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Klippa av mig mitt hår, dricka alkohol och röka.


7. Detta tycker jag om att göra: Titta på tv, spela dator, vara ensam, gråta, spamma twitter, spela gitarr, måla naglarna, sminka folk och massa annat.


8. Detta vill jag göra just nu: Skaffa några nya vänner som jag kan umgås med på fritiden.


9. Bästa känslan: När en kändis retweetar en på twitter/följer en, den känslan är oslagbar...


10. Värsta känslan: När någon spyr och när lärare/vuxna säger till mig att dom måste prata med mig, den känslan som jag får då kan jag inte beskriva med ord.


11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Att han är snäll och inte behandlar mig/annat folk som skit.


12. Är jag kär just nu? I kändisar, ja. I 'vanliga' människor, nej.


13. Jag vill gifta mig: Med en rik/en kändis, ja.


14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: För mycket för att skriva här men kan skriva några: Träffa Justin Bieber, träffa One direction, gifta mig med Justin, gifta mig med Zayn, Harry och Niall, flytta till USA, köpa massa 100% äkta märkes-klädesplagg/grejer, lära mig att spela gitarr, hoppa bungee-jump, gå ner massa i vikt, bli snygg och massa massa massa mer grejer.


15. Min käraste ägodel: Min mobil.


16. Något jag vill ha i present: En iphone.


17. Detta har jag på mig just nu: Jeans, en normal baströja med ränder.


18. Favoritkläder: Shorts och en lång magtröja/tighta jeans och en lång magtröja/shorts och en tight långärmad tröja/shorts och en snygg topp/klänning/stickad tröja och shorts/tjocktröja och shorts/tighta jeans och tjocktröja/skjorta och shorts. Inte så lätt att bestämma mig direkt men om man kollar vad jag skrev mest så blir ju shorts favoritklädesplagget.


19. Favorit djur: Apa och åsna tror jag.


20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: R&B, House, hip/hop, rap och pop skulle jag kunna tro.


21. Favoritlåt just nu: Baby/Better togheter - Antonio Amoroso. Så j*kla grym, sök på youtube.


22. Roligaste ämne i skolan: Engelska.


23. Tråkigaste ämne i skolan: IDROTT! Sen SO sen NO sen bild......


24. En bok jag gillar: Beautiful dead Jonas bok eller Expert på att rodna.


25. En film jag älskar: Om ni känner mig så vet ni att jag inte är speciellt intresserad utav filmer, tar mig aldrig tid att kolla på dom direkt. Men Never say never skulle jag nog säga.


26. Favorit tv-program? Oh det där var svårt.. Fast i nuläget skulle jag nog säga Degrassi eller Supersize vs Superskinny.


27. Favoritdoft: Someday!


28. Detta äter jag gärna: Risotto, pommes frites eller bakad potatis med kyckling. Sen finns det 93284529035729 andra grejer också men sa bara dom tre jag nog älskar mest.


29. Dricker helst: Coca cola light (L)


30. Favoritgodis: Saltlakrits eller mörk choklad (L)


31. Hit vill jag gärna åka på semester: USA eller såklart Turkiet!


32. Färg på mina ögon: Jag skulle vilja säga blå/gråa men tyvärr är dom nog mest blå.


33. Min längd: 163,5 cm. Jaaaaaa kortis.se.


34. Jag tror på: Din mamma.


35. Jag spelar: Dator hahahaha.


36. Person jag beundrar: Nicki Minaj för att hon vågar vara sig själv och skiter i vad alla andra tycker om hennes musik och om hennes stil.


37. Så här bor jag: En villa med pool ute på landet i Örebro.


38. Antal döda krukväxter i hemmet: HAHAHAHA ingen aning.


39. Det här tänder mig: Man tänder väl ljus?


40. Det här gör mig avtänd: Blåser ut ljuset.


41. Favoritfärg: Lila och grön.


42. Favoritcitat: 'Never say never.' - Justin Bieber


43. En hemlighet jag vet: Öh. Hemligheter är väl till för att hållas lol?


44. Bästa present jag fått: Antagligen min kamera om man kollar på alla jular/födelsedagar men om man kollar varje jul/födelsedag för sig så är det ju annorlunda. Lol.


45. Senast köpta skiva: Brukar inte köpa skivor så den senaste jag fick och det var Under the mistletoe hihihi.


46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina ben längst ner för där är det smalt, yaay.


47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Min mage, mina lår, mina armar och mitt ansikte.


48. Udda förmåga/egenskap: När jag skriker låter jag som en kille!


49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En apa.


50. Vad lyssnar du på just nu? Girls fall like dominoes - Nicki Minaj


51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Inte ett skiiit haha.


52. Var är dina föräldrar födda? Örebro båda två.


53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Utorrent och det installerade jag igår faktiskt, lol.


54. Vilken är din favoritrestaurang? Oh gosh, ingen aning..


55. När badade du i en pool senast? I september.


56. Har du varit med i någon skolpjäs? Typ haha, men vi blev tvingade.


57. Hur många barn vill du ha? Helst inga men om jag gifter mig med Justin, Zayn, Harry eller Niall vill jag ha två stycken!


58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Country, jazz eller klassisk tror jag, fyfan i h***ete.


59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Nej inte riktigt.


60. Vad har du för TV-kanaler? Ska jag rabbla upp alla? Hahaha. Men typ ettan, tvåan, trean, fyran, femman, sexan, sjuan, åttan, nian (finns det nån nian?), tian (finns det nån tian?), elvan, typ viasat golf, viasat boxning, viasat hockey, viasat fotboll, viasat racing, all viasat-skit, tv4 komedi, comedy central, mtv, disney channel, nickelodeon, boomerang, disney xd, cartoon network, några historia-kanaler, några crime-kanaler och så tusen onödiga tråkiga-skitkanaler.


61. Har du åkt moped någon gång? Nej, men motorcykel.


62. Har du busringt någon gång? Ja hahaha.


63. Har du fått felparkeringsböter? Nej jag är inte gammal nog än lol.


64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Skrev ju det däruppe, SJÄLVKLART skulle jag kunna tänka mig! Vill faktiskt göra båda innan jag dör.


65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Turkiet? Inte f*n vet jag lol.


66. Har du en egen trädgård? Ja.


67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? South park!


68. Kan du alla orden i nationalsången? Du gamla du fria du hel.. Ah där krascha det.


69. Badkar eller duschkabin? BADKAR!!!!!


70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Inte sett nån den här månaden.


71. Favoritpizza? Finns så mångaaaa! Antagligen kyckling, vitlök och sparris. Tröttnar aldrig på den.


72. Chips eller popcorn? Den där var svår.. Men chips tror jag, finns lite mer att välja på.


73. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte läppstift men vill ha, i någon ljus rosa som är rätt lik läppfärgen.


74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? HAHAHAHAHA VA!?


75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nope, tror inte det finns i min ålder i Sverige?


76. Apelsin- eller äppeljuice? Äppeljuice lätt!


77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Vilma tror jag och hon åt en räksallad och jag åt bakad potatis med kyckling, haha.


78. Favoritchoklad? MÖRK!!!! (L)


79. När röstade du senast? Röstade om vad?


80. När åt du en hemodlad tomat sist? Aldrig ätit hemodlad tomat, hatar tomat.


81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Jag tror det fast vi glömde hämta den. Eller det var en medalj kanske? Ett dans-pris, och vet ni hur mycket jag ångrar att vi inte hämta den...?


82. Är du bra på matlagning? Hyfsad men mamma låter mig aldrig göra något helt ensam haha.


83. Klarar du att tanka själv? Nej!?


84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? Nej men jag har velat so badlyyy, tänker faktiskt på en grej flera gånger om dagen. En slags grej man satte t.ex. runt magen eller runt låren sen så vibrerade den bort fettet.


85. Pepsi eller Coca Cola? COCA COLA!!!


86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Aldrig haft ett riktigt jobb.


87. Vad var det senaste du handlade? Ingen aning, kläder tror jag.


88. Har du kräkts offentligt: Nej som tur är haha.


89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Mångmiljardär!


90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Med kändisar, ja. Med 'vanliga' människor, nej.


91. Har du ringt något betalnummer: Japp.


92. Kan man vara vän med sitt ex: Nej, det tycker inte jag för ens nästa 'partners' skull.


93. Vem var det du besökte på sjukhus senast: Har aldrig varit på sjukhus för mig själv men hälsa på min farmor för kanske 4-5 år sen?


94. Hade du mycket hår som liten bebis: Ingen aning.


95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Typ 'Hej det här är Mathilda lämna ett meddelande så ringer jag..' eller nåt skit jag vet inte.


96. Vad har du i din väska: Skrev det i ett inlägg för ett tag sen men jag har rensat den nu så har typ busslista, paraply, nycklar, extra skåpnyckel, lepsyl, ipren, nagellack, m.m.


97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Checkar twitter, facebook och bloggar på telefonen. Laddar möjligtvis ner någon app också och kanske spelar nåt spel ifall inte klockan är för mycket.


98. Vad är du tacksam för idag: Att jag bor i ett hus med värme och elektricitet och har alla i min familj vid liv.


99. Var hittade du den här listan: Listfolder


100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Vet inte, tre random personer som kommenterar det här inlägget efteråt! Yeah.


Anonym kommentar

Anonym om Dag 20 - Smink du använder:

lol, det står directionette i din header.. fail

Eftersom kommentaren är anonym kan jag inte mejla/svara i en blogg så jag får helt enkelt ta upp det här.

För det första, grymt coolt att vara anonym. Kan kolla upp din IP-adress. För det andra, ja? Jag är en directionette så varför inte skriva det?

Creds till den här människan som orkade ta sin tid att kommentera min blogg!

Dag 20 - Smink du använder

Jag använder ögonfransböjare och mascara. Tadaaaa! Jag tänker inte hålla på och ta foundation, puder, rouge, ögonskugga och shiit bara för killarnas skull. Jag är nöjd med mascara liksom.

Fast ibland tar jag eyeliner när jag har lust, lol. Har ju fått en ny nu i jul så den ska användas flitigt!


Eyelinern. Har tyvärr ingen bild på mascaran men det är en. Ehm jag vet inte. Den är svart med guldig text iallafall, Eva Longoria gjorde reklam för den förut.

Good morning

Tjenixen bloggen!
Vaknade alldeles nyss och nu ligger jag i sängen med min älskade surfplatta! Idag hade jag inte tänkt göra så mycket, kanske prova på att dra ut och jogga? Min kondition suger hårt, speciellt utomhus när det är uppförsbacke, åhh... Hade PS3:t varit inkopplat hade jag lätt gjort 45 minuters zumba istället men då måste vi hänga av TVn så det går inte.
Jäjä. Så fort morfar går hem fixar jag mig väl lite frukost men nu såg jag att klockan var elva, shiiet.
Men vi hörs bloggäään, puss!
Just nu i sängen.

Jag och Sara på msn

Jag vet att ni älskar våra efterblivna konversationer.

Jag försöker ladda ner en film från Tankafetast.com men har aldrig gjort något liknande förut och fattar ingenting.

Jag: Trycker jag på 'ladda ner torrent' eller?
Jag: Vad är torrent? Är det ett program? För jag har inte det? Måste jag ha det?
Jag: SVARA DÅ FÖR I H***ETE!!!!!!
Jag: *Skickar en vibb*
Jag: Eller ska jag trycka torcatche i menyn?
Jag: TA MITT LIV
Sara: MEN ÅH
Sara: Du är ju efterbliven
Sara: Men ska kolla
Jag: K*ft
Sara: Skulle jag kolla eller?... *glad smiley*
Jag: MEN JA FÖR H***ETE
JAG: MEN SKYNDA PÅ DÅ DITT SNIGELH***ETE
Jag: FÖR I H***ETE
Jag: J*VLA BAJS*******SKIT********SKITBAJSSKIT*******
Sara: Vad ladda du ner för film?
Jag: KÖR PÅ FÖR H***ETE
Jag: KOLLA FÖR F*N
Jag: NEJ FÖR H***ETE
Jag: JAG VET INTE HUR JAG GÖR
Jag: KOLLA FÖR I H***ETE!!!!!!

Sen fortsatte konversationen lite till. Så vad tycker ni om mina damputbrott på att ladda ner film? Har ni något lätt videoklipp eller någon 'guide' på eran blogg/hemsida som visar får ni gärna länka den i kommentarsfältet nu för Sara suger på att förklara. Oki? Oki.

One thing = MAGISK!



Omg. Ord kan inte förklara hur fin den här videon är, absolut bäst av dom alla! Jag dör av hur gullig Zayn är.. Åhh. Och när Niall får sjunga, åhh... ÅH ÅH ÅH VAD SNYGGA DOM ÄÄÄÄÄÄÄR!!! TA MITT LIIIV!! TITTA PÅ DEN NUUUUU!

Fridaaaay!

Hello darlings!
Sitter nu i soffan och kollar hockeyn samtidigt som jag surfar runt lite.. Vet inte vilka appar jag ska ladda ner though.
Dagen då. Började med mentortid som sög precis som vanligt, sen spanska där vi tittade på en ganska bra film, sen SO där vi somna precis som vanligt... Efter det var det snusklunch, på rasten köpte vi varsin degklump med kanel och socker på och chilla litegrann. Därefter var det matte med Bernt, vår nya mattelärare. Gjorde typ fem uppgifter och jag och Emma blev tillsagda två gånger även fast vi inte gjorde nåt ena gången. Det går bara inte att koncentrera sig med Simon och Oskar mittemot sig och speciellt inte med Emma bredvid sig då, hahaha! Sen hade vi svenska och vi börja med en ny grej som heter 'Huset' som verkar vara skitkul. Jag och Kamilla satt och leta addresser i USA på min mobil. Jag hitta en i LA, woohoo! Vet redan några som ska bo där, hoho.
Hemma har jag som sagt inte gjort mycket, ovanligt? Väntar på att Sara ska komma hem från sin moster och så drar vi antagligen in på msn as usual.
Örebro ledde i början av inlägget men nu... Jag är besviken.
Hörs senare, puss!

Surfisplattis

jHello darlings! Pappas kompis har varit här och fixat vårt internet här idag så nu funkar äntligen surfplattan igen! Wohooo! Tänkte ladda ner lite appar nu så hörs vi, puss!

One direction nominerad till en Brit Award

Igår kväll vid 20:28 publicerade One direction på deras Twitter att 'What makes you beautiful' blivit nominerad till 'Best single' på Brit Awards, är så excited för deras skull!

Så kom igen nu fellas, rösta på dom för att vi vill ju att dom ska vinna! Även om ni inte är en Directionette kan ni ändå rösta för att det var Zayn's födelsedag igår och för att dom verkligen förtjänar det!

Igår klockan 20:34 när röstningen precis satt igång typ försökte jag rösta men sidan var helt överbelastad för alla directionette skulle dampa på röst-knappen till WMYB, haha! HÄR röstar ni iallafall.


VOTE VOTE VOTE VOTE!!!


Dag 19 - Något du ser fram emot,och varför

SOMMAREN 2012! För jag tror att den kommer bli awesome för jag har några nya vänner och jag tänkte lära känna en tjej i min klass lite till så vi kanske börjar umgås efter skolan och då kan jag ju vara med henne på sommarlovet också och sen så har jag blivit mycket modigare så ja.. Jag tror bara den kommer bli awesome!


SOMMARKLÄDERRRRR! Hihihi sorry för usel bild men har inga sommarbilder på den här datorn, åhh!

Dagen

Hello darlings!

Skoldagen idag var som vanligt, boring. Började med engelska med vikarie som sög hårt. Sen matte där vi fick reda på att dom ska flytta tiden så vi bara får fem minuters rast (holy shiiieet) och vi ska få en ny mattelärare som jag för övrigt är asrädd för. Inger klarar inte av oss i helklass så... Vågar inte fråga om hjälp eller nånting så jaa... Känner på mig att matten kommer gå åt helvete nu.

Sen hade vi spanska då vi hade läxförhör med 7A och 7D, loool. Gick asbra. Höhöhö. Sen snusklunch och på rasten så sa vi till en av gården-ledarna att sätta upp en 1D-bild på väggen som sagt! Sen var det SO där man nästan somna som vanligt, sen bild som det blev många skratt på... Min och Saras konversation:

*Vi går in på google och ska leta upp en bild på våran konstnär, Fabian är också i våran grupp så han sitter bredvid oss.*
Jag: *Skriver Carl Bildt på google*
Sara: *Asgarvar* Han heter ju Carl Karlsson din efterblivna idiot.
Jag: *Asgarvar som fan och skriver in Carl Karlsson*
Fabian: HAN HETER JU CARL LARSSON!!!!
Jag: ....
Alla killar: *ASGGGGGG*

Japp. Smarta tjejor där. Sen hade vi NO där vi garva åt killarna som vanligt och gjorde nåt som vi inte ens fatta.

Kom hem och satte mig vid tvn, åt precis middag och satte mig sen här... Inget annorlunda i mitt liv direkt.

Vill skära ner på småätandet men när jag väl börjar kan jag inte sluta. Det är det som är mitt problem tror jag. Egentligen skulle jag börja äta nåt riktigt äckligt till mellanmål så jag till sist skiter i det. Ja, det ska jag börja med! Vad smart jag är! Okej normalt att skriva vad jag tänkerrrrrrr.

Men nu ska jag dra in på Twitter igen. Dampa på en av Teen Mom 2's kompis så hon blev skitsur och tweeta mig, håhåhå. Inget bra att få kändisar sura på mig redan i början. Hahaha. Asmånga rappare (inte så kända) och folk i musikbranschen har börjat följa mig, det är superkul! Tänk om det är början på min karriär som rappare liksom...? Haha u never know.

Puss på er!


Jag precis innan jag skulle sova igår.

GRATTIS MIN ÄLSKADE ZAYN!

Happy Birthday Zayn Malik.

En utav världens snyggaste kille och en utav världens bästa sångare fyller 19 år idag, GRATTIS ZAYN ILY FOREVEEEEEER!

På tal om en från One direction, imorgon kommer One thing-videon ut!!!!! *Crazy fan girl screaming* Är det bara jag som är överdrivet excited?!?!!?!? Skulle kunna lägga mig och dö typ, haha!

OCH jag och Izabelle fick en utav gårdenledarna att hänga upp en tavla på One direction idag i caféet!!! Är man stolt Directionette eller!??!!? Jag, Sara och Izabelle typ dog när hon visade oss planschen och ba 'vilka är one direction?' hahaha!

Men som sagt, HAPPY BIRTHDAY ZAAAAAYN!




(skitgamla bilder men jag har inte hunnit skaffa några nya på denna dota!)

You a stupid hoe

Musiktips!


Dag 18 - Mitt favorit plagg



Asdåliga bilder men kolla headern, haha. En vit typ 'lång' magtröja. Den passar perfekt till ljusa jeans, shitsnygg.

Göra något med mitt liv kanske?

Hello darlings!

Skolan idag var riktigt seg och jobbig, överdrivet tråkig. Höll seriöst på att somna på SO:n, jag bryr mig inte om planteteeeer. Började med idrott som var tråkig as usual, sedan engelska med en vikarie det var väl helt OK, sen SEL med en vikarie då han babbla på om andra värdskriget. Kul. Sen lunch och på rasten gjorde vi inget onormalt direkt, satt vid träbänkarna och bara snacka. Sen blev det musik då vi spelade gitarr vilket jag älskar så det var rätt kul, sen SO och till sist engelska igen där vi inte ens öppnade böckerna! Så intressant var det med vikarie.

Sen när jag kom hem åt jag mellanmål, checkade TV och satte mig här. Jag vill verkligen börja göra något på fritiden för jag är så himla trött på att aldrig ha tid att göra något förutom TVn och det kan vi tacka bussarna för. Jag vill börja på sång eller dans men dansen har precis satt igång ny termin så då får jag ändå vänta tills i höst.. Vill börja träna men PS3:t är inte ikopplat och ta mitt liv bara. Mamma och pappa tror bara att jag är lat men jag är så förbannat uttråkad... Snälla skaffa mig ett par vänner som jag kan umgås med på fritiden som typ bor på samma kvarter som mig i min ålder som är snäll och har liknande intressen som jag tack? Har ju massa vänner men vi umgås bara på helgerna p.g.a att det är så jäkla jobbigt på vardagarna för vi kommer hem klockan fyra alldeles trötta på skolan.

Påtal om tråkiga skola, det är torsdag imorgon.... TA MITT LIIIIIIIIIIIIV! NO i 65 minuter med Bernt och Inger, det ser man verkligen fram emot asså!

Aja ska sluta klaga men har varit så trött idag så har inte sett mycket positivt i livet. Vill verkligen inte vara en nobody som nördar data varje dag men jag är så konstig. Jag är en retard på riktigt, jag har typ sociala problem?

Förlåt för allt klagande men det kommer sådana här dagar i livet som saaaaaaaaaaaaaaagt. Ska avsluta detta nu, puss på er!


Jag igår.

Dag 17- Mina 3 favorit saker

Mina tre favoritsaker är mobilen, datorn och surfplattan i guess.

Är inte direkt en prylmänniska som bär runt på typ en glastomte eller nåt i väskan jämt, lol.


Måste bli en bättre bloggare!

Tja bloggäään!

Idag har jag varit i skolääään. Okej ska sluta med det irriterande p12/fjortisskrivandet nu. Men skoldagen var väl helt okej? Började med tråkmatte, sen tråkNO där vi tydligen ska få en till lärare? Kulliv.se. Han verkar sträng och lite småkär i Sara HAHAHA! No comments. Sen var det idrott som var lika tråkigt som vanligt. Därefter lunch och sen spanska där vi inte behövde jobba, engelska där jag höll på att somna och helt okej Elevens val där det blev många skratt med Saris! Haha.

Sen kom jag hem och åt rån i brist på något att göra. Sen kollade jag lite på TV och dog när jag insåg att jag igår såg det sista avsnittet av Degrassi: The next generation. Alltså seriöst, mitt hjärta sjönk. Det var mitt favoritprogram, det ända program jag verkligen följt varenda dag. Sjukt... Men iallafall. Sen åt jag middag, kollade lite mer på TV, drack te och sen satte jag mig här och då blev jag på ett jättekonstigt humör? Typ supertaggad till att sätta upp massa mål och fixa iordning min surfplatta och börja bli ordentlig och sådär äckligt normal ni vet? Fråga mig inte ens...

Dampar runt med Sara på msn för tillfället och har caps lock-fest. Ja, det är Saras uppfinning. Hahaha. När jag berättade om att jag är supertaggad till att sätta upp en massa vardagsmål så skrev hon ner sina mål... ASGARV på det säger jag bara, hahaha! Ska vara snäll nog att inte skriva ner dom.

Nyss kom pappa in och sa att vi skulle börja träna, JAAAAAA! JA JA JA JA JAAAA! Har aldrig i hela mitt liv varit såhär motiverad till träning och viktnedgång i en sån här lång period och det är riktigt jäkla kul för då kanske jag för en gångs skull kan gå ner i vikt och bränna lite fett!

Men hörni, ska sluta skriva en massa onödig skit nu!

Kram på er.


Hej snygga pojkar, snälla kan ni komma till Sverige och sen kan väl någon av er vara snälla att fria till mig? Gärna killen med blå blazer, killen med militärgrön t-shirt eller killen med ljusgrå chinos? OK? Tack! Love u!

Dag 16 - Något jag inte kan leva utan

Helt klart Justin Bieber & musik överhuvudtaget.

Liksom Justin Bieber, One direction, JLS, Mohombi, Selena Gomez, LMFAO, Soulja boy, Akon, Usher, Taio Cruz, Nicki Minaj, Rihanna... Asså det finns så många. Kan inte ens skriva alla men det här är några av mina favoriter som gör mina favoritlåtar!

Dom får en alltid på bra humör och vissa kan till och med få en att le, sen så kan man ibland relatera till texterna vilket bara gör dom så mycket bättre.

Sen kan jag ju absolut inte leva utan min familj, släkt & vänner heller! Skulle dö utan dom liksom. Men det är väl ganska självklart? Därför skrev jag Musik.


Min baby.

Gif
Hahahaha så jävla gulliga!
image
Omg så smååå, hahaha!

Dag 15 - Min bästa sommar

Hittills är nog min bästa sommar 2009. Jag chattade med Nicki, Joel och Anni typ hela nätterna haha.. Suger att vi knappt snackar med varandra längre. ):

Men på andra plats kommer lugnt 2011, Åhus med min kusin was sooo fun! Men nu hade jag tänkt göra 2012 till ännu roligare sommar, hihihi. Jag är ganska förändrad mot förra året så..


Random bild bara för att jag inte har någon annan som liksom påminner mig om sommaren 2009 haha.

Still can't believe it...




08/01-12 ♥

OH MY FUCKING GOD.


Dag 14 - Mitt bästa köp

Jag vet ärligt talat inte. Jag har gjort många dåliga köp genom åren haha, men tidningen där jag fick med alla mina Justin Bieber-planscher var ett riktigt bra köp enligt mig själv.


So true.

Uttråkad som vanligt.

Hello darlings!

Sitter just nu och chattar med Sara som vanligt, mycket garv och efterblivet talk men det blir ju så. Ni skulle sett våran konversation i typ förrgår? Hahaha men dom är nästan lika efterblivna varje dag. Alldeles nyss skrev hon hk istället för hg hahahaha. (hektogram.)

Men ja. Idag vaknade jag vid ett, åt lunch, satte mig vid tvn, lagade middag åt hela familjen och satte mig här. Kulliv.se. Men jag orkar ingenting för jag får sova typ fyra timmar sen blir jag väckt och så förväntar dom sig att jag ska vara pigg och allt? Damn låt mig sova ut en natt iallafall. Wä.

Ska försöka gå och lägga mig vid fyra inatt iallafall. Sen två imorgon och elva-tolv på måndag. Super.

Men vi hörs senare antagligen, puss!


Jag igår vid tre-tiden eller nåt. Lol.


Dag 13 - För 10 år sedan...

För tio år sen hade jag precis fyllt tre år och jag vet inte vilken av födelsedagarna som jag minns det är.. Antingen så är det den då jag fick en rosa vagn, byggare bob film och byggare bob bok och pippi-film, annars så vet jag inte... Hahaha.

Sovdags

Hello darlings!

Ska alldeles strax dra mig till sängen men tänkte uppdatera först. Kvällen/natten har varit skitrolig och lite jobbig, har behövt ringt Emmasnuttan ett par gånger och alla samtal var inte lika happy, haha... Wääh.

Men nu ska jag iaf gå, puss på er!


Min gamla profilbild på både Youtube och Twitter. Har inte bytt på youtube än dock.

Dag 12- Om 10 år..

Sorry att jag hamnat lite behind med listan men nu ska jag catcha upp hade jag tänkt.

Om tio år har jag flyttat till USA och jobbar som dansare/rappare och min karriär har verkligen satt fart, jag har också precis träffat Justin Bieber och vi ska gifta oss om fem år, hihihihi.

Okej det är min dröm. Om tio år kommer det nog se ut såhär.

Jag kommer vara en fattig student och bo långt ifrån Örebro och plugga något riktigt tråkigt som jag verkligen inte vill bli. Jag kommer ha några få vänner men vi har ingenting gemensamt eftersom jag inte gillar det jag pluggar till.

Så japp. Ljus framtid. Hoooost.

Dagen

Hello darlings!

Jag tror inte att jag skrivit så mycket om min vardag på sistone? Men nu tänkte jag iallafall göra det, haha.

Satt uppe inatt till sex på morgonen. Men jag är seriöst inte ens trött och jag har sån jäkla inspiration på kvällarna så varför inte sitta och rensa bilder, kolla efter bilder på weheartit, jobba på designer, m.m? Liksom om jag går och lägger mig kommer jag ändå bara ligga där och typ ba hej liv.

Men sen väckte mamma mig typ tolv och jag ba åhhhhhhhh. Så jag gick upp och la mig i deras säng och så gick jag och la mig igen och då kom mamma och fick mig att börja garva så då gick jag upp och sen pärlade jag lite med Isak, sen spelade vi innebandy, sen åt vi, sen pärlade vi lite till, sen kollade vi på roliga klipp på youtube, sen kollade jag på O.C som jag har börjat älska och sen satte jag mig här typ. Haha kul liv.

Jag måste börja gå och lägga mig tidigt för snart börjar ju skolan, åhh... Ta mitt liiiv. Skulle inte jag kunna få jobba istället? Liksom please. Skolan?

ÅH IDROTT. ÅHHHHHH. ÅH SO. ÅHHHHHHHHH. ÅH NO. ÅHHHHHHHHHH. ÅH BILD. ÅHHHHHHHH. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

Okej hejdå.


Jag skulle seriöst göra vad som helst för att vara såhär brun. Vad som helst.

Trillingar som kom bort på bb hihihi

Hello darlings!

Chattade precis med Emma & Sara men Emmas internet är f*cked up så det är inte så kul.. Håhå. Och som vanligt är vi ju helt normala 'hoooost' och så helt randomly mitt i en konversation blev det såhär:

Jag: Jag har inte tvättat mitt hår sen nyår. Ni är mina närmsta vänner så därför tyckte jag att ni borde få veta.
Emma: Inte jag heller.
Sara: Inte jag heller.

Seriöst det är bara trillingar som kom bort på bb som inte duschar under samma perioder. Liksom annars duschar vi ju varje dag. That's f*cked up hahaha!

Men ja. Det var typ det jag ville säga. För vi är så himla normala, HÅHÅHÅHÅHÅ. Älskar mina tjejor. Dom är dom ända jag kan vara mig själv med och dom ända jag kan ha riktigt kul med, haha. Ni skulle sett mig och Sara på stan omg.. Hahahaha.




Love u!! ♥

MOHOMBI <3

Hello darlings!

Gissa vad som hände idag för runt 6-7 timmar sen?!?!?! (jag trodde det var två lol) JAG FICK SVAR FRÅN MOHOMBI PÅ TWITTER!!!!! PÅ RIKTIGT!!!! JAG DÖR. JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR. Var hypad i typ två timmar!!!

Ett utav mina nyårslöften var att få massa RT's från kändisar och det börjar bra! Åh fyfan vad 2012 kommer bli bra känner jag!

Här har ni bildbevis!





Jag är alltså @Mathiestie/MATHiLDA det står för mitt för- och efternamn ifall ni inte fatta. SÅ JÄKLA GLAAAAAD! Hihihih. Han är verifierad som ni ser ifall ni inte tror mig.

Typ en timma sen. (!!!!!!!!)


Mitt nyår

Här kommer lite bilder från nyår!


Jag och Eve innan raketerna. Ignorera hur vacker jag såg ut när jag hade mobil, pommac och surfplattan i samma hand samtidigt som jag måste ta kort med ett finger också.


Jag själv innan tolvslaget.


Pommac!



HAPPY NEW YEAR!!!


Precis badat jacuzzi och ska basta!


Efterrätt vid två på natten!

Inte så mycket bilder men tog alla med surfplattan, orkar inte släpa på kameran längre. Den har något svart uppe i hörnet och har haft det sen jag fick tillbaka den på lagning så jag måste zooma för att det ska försvinna och då måste jag backa lite för att få bra bilder.. Pallar inte med det bara, haha.

Hoppas ni hade lika kul nyår som jag hade!


Juli, Augusti och September 2011

Juli


Började juli med att klippa lugg! Vill ni veta hur många gånger jag hade den som lugg och inte körde den bakåt som en kille? Typ tre gånger. Den är fortfarande inte lika lång som förut och jag saknar min gamla fina lugg...


Fick reda på att min kusin skulle med till Åhus och blev SÅHÄR ↑ glad! Haha.


Vi packade och drog sen till Åhuuuuuus! Vi hade skitkul kan man ju säga, haha. Längtar tillbaks..


Min piercing 'kom tillbaka' och då blev jag ööööverlycklig!

*no picture*
Fick min nya telefon, xperia x8!


Var med Vilma och tog massa bilder med la telefona! (nu ser ni. här hade jag t.ex. satt upp luggen med en tofs. wtf?)

*no picture*
Drog till Norrköping och gick på Kolmården.

Augusti


Var på massa släktkalas och bakade macaroons för första gången.

*no picture*
Lärde Isak att cykla.


Bakade macaroons för andra gången! Lite mer lyckade denna gång.


Åt risotto för första gången i mitt liv, yuuum!


Skolan började, bilden från första skoldagen. Jag var så nervös.. Hela klassen kändes så främmande på nåt vis, haha.

September


Drog till Grekland och hade det j*vligt nice. Så sjuukt chill att få ha sommarkläder igen. Känslan av att vara utomlands är bara obeskrivligt nice.

*no picture*
Kärade ner mig i Selena Gomez.


Fick massa kläder av min kusin, bl.a denna tröja som nu är min favorittröja! Jättefin.


Mina nyårslöften

Hello darlings, tror jag har glömt att skriva mina nyårslöften!

Här är dom iallafall:

♥ Gå ner massa i vikt innan sommaren och förhoppningsvis inte ha lika mycket fett.
♥ Börja träna med PS3/jogga regelbundet ↑
♥ Få Justin Bieber, One direction, Soulja Boy och JLS att antingen retweeta eller följa mig på twitter.
♥ Fokusera mer på bloggen och försöka att få den större
♥ Skaffa pojkvän....
♥ Bli bättre vänner med två tjejer och börja umgås med dom på fritiden
♥ Göra sommaren 2012 till den bästa sommaren ever

Ska pricka av dom i slutet utav året och se vilka jag lyckades med... Haha!

April, Maj och Juni 2011

April


Började april med ett april-skämt om att vi skulle avliva min lilla bebis.


Åt Marabou cookies för första gången och jag började också känna att jag inte var helt 100, hade ju slutat med mina järntabletter för typ ett halvår sen vilket inte var en så bra idé.. Höll på att somna i skolan hela tiden, var yr 24/7 och mådde ständigt illa. Fattar inte ens nu hur jag klara av det.


Det resulterade i att jag inte klarade av skolan, fick ändå inget gjort. Sen längtade jag ihjäl mig till detta underbara land.


Jag fick hem detta på posten till Turkiet, min lillebror fyllde år och mamma köpte ny tele. OMG VAR DET I APRIL!?





Tog massa skor på mina kort utomhus.. OMG VAR DET HÄR APRIL!? Skaffade också Twitter.


Skulle göra påsknaglar inför påsk men det blev JB istället. Haha. Mamma vann också nåt presentkort på 600:- så vi stack upp på stan och så gästbloggade hon åt mig.

Maj


Gjorde en Justin Bieber-lista och bakade en failad kladdkaka med Vilma som blev matbröd typ.. Haha. Jag, Fabian och Mathilda lekte också hemliga på lektionerna och spelade på våra telefoner.. Fan vad jag saknar min gamla klass. Åh.. 


Lade upp en väldans massa grejer om Justin Bieber, inklusive massa bilder. Var på stan med Vilma & var med Vilma och Jessica efter skolan en dag!


Var på en otroligt rolig klassresa med klassen. Ångrar dock att jag inte hade så kul som jag hade kunnat ha, fast man får väl tacka lite att jag var ganska ensam. Haha.


Åkte till Turkiet, hoohoo!


Åkte och badade med kamratstödjarna, fick reda på nya klasserna, hälsade på nya klassen.. Allt var så himla exciting och spännande, haha.


I slutet av maj kärade jag också ner mig i one direction.

Juni

(no pictures)
Badade i poolen för första gången, köpte agility-utrustning, var massor med Frida.


Mamma drog till USA och pappa & lillebror stack till sommarstugan så jag och min storebror var ensamma i några dagar. Dom spenderades med Vilma, både på stan och hemma! Hihi. Det blev världens oväder också, lite läskigt. Men mormor kom och räddade mig, HAHA! Älskade lilla mormor. Såg också Martin Stenmarck den dagen.











La ut en video där vi sjöng till våra lärare på skolavslutningen.

Firade midsommar med Vilma nere och höll i chokladhjul sen kom min moster & hennes sambo över och åt mat.


Just gotta speak out my mind

Hej darlings!

Tänkte berätta en grej som jag har stört mig lite på, hihi. Ni som vet att det handlar om er, ta inte det här på ett dåligt sätt nu. Men som en belieber sen början känns det här stört?

Några jag känner har helt plötsligt skrivit i sina bloggar att dom tycker att Justin Bieber är helt okej och att man ine ska hata honom.

Jahapp? Ni kanske ska nämna att ni under två års tid gått runt och kallat honom bög, att han låter och ser ut som en tjej, att han ser ut som en bäver också innan ni skriver. För ifall folk får reda på det tror jag inte att dom skulle tycka om era inlägg lika mycket förstår ni.

Det är okej att ni gillar honom nu, det är inte det. Men att helt plötsligt gå från att hata honom till att 'gilla' honom för att få lite positiv uppmärksamhet känns fel. Det känns dumt på alla möjliga vis, tycker jag som en belieber.

Nu kommer jag antagligen få massa skit för det här men jag har som sagt inte nämnt några namn eller nånting så ta inte åt er i förväg och se det inte som något dåligt men ni sa vad ni tyckte om Justin Bieber och nu sa jag vad jag tyckte om vad ni skrev om Justin Bieber.


I've been there from the very beginning and i'm gonna be here for you forever. ♥

Tänkte träna lite zumba, blev taggad när j...

gosmsphoto132559 (MMS)

Tänkte träna lite zumba, blev taggad när jag såg reklamen. Resten av resumen 2011 kommer ikväll. Puss!


Januari, Februari och Mars 2011

Januari


Jag var med min f.d. klasskompis Mathilda och vi tog massa fina vinterbilder.

OnePiece Fusion Peach/Marina
Jag drömde om att äga en Onepiece.


Tog bilder på min hund med mina nya urbanears som jag fell in love with.


Jag var med Vilma som gästbloggade och la ut en skitful, gammal bild på mig. Haha! Fick också jättefina presenter av henne.


Min alltför coola lärare Bengt läste högt upp ur min skoldagbok för hela klassen och jag shoppade lite på Cubus.

Februari


Jag började 'skolka' från innebandy-träningarna så min pappa blev galen. Längtade också tillbaka till min sommarstuga.


Jag tog lite fina utomhusbilder, stalkade Sveriges mästerkock och lyssnade på en massa bra musik. Livet rullade på.


Jag och min käre mor stack upp på stan en fredag och köpte med oss tippar till naglarna som vi satt och pillade med i ett par timmar. Resultatet blev detta och det var jääättemånga som jag kände som störde sig på det och sa att dom var 'för långa'. Avundsjuka på hög nivå!


Pappa hade fått med sig baguetter från Korvbrödsbagarn som jag åt varje morgon och eftermiddag. Vi åkte också in till stan en gång till några vänner och hade det trevligt. Var också med min kompis Emma och vi fjantade oss och höll på som vanligt, haha.


Åkte upp på stan med min vackra vän Vilma och hade det bra. Åt kinamat för första gången på typ några århundranden. Bjöd hem mormor och moster, m.m. Det känns som att den här bilden var tagen igår, allvarligt var det ett år sen!? 2011 har gått äckligt snabbt.


Vi köpte en ipod nano (HERREGUD DET HÄR KÄNNS OCKSÅ SOM TYP EN VECKA SEN!), fick nya madrasser i sängarna, såg Jersey shore för första gången och någon drogad cpunge snodde mina och Emmas bilder och la upp på bilddagboken.


Smakade kexchoklad blåbär för första gången i mitt liv, fick sportlov, snackade med Emma i tele helt random, nördade the sims 3, bakade skithäftiga muffins (VAR DET I FEBRUARI!? OH MY GOOOSH!?!?!?!), såg på melodifestivalen (blää) och vi fick någon typ tre månaders lång läxa av min lärare? Herregud säger jag bara.



Jag blekte tänderna, blev ensam med mamma för att pappa och Sakke drog till Sälen, åkte till ÖoB och köpte choklad (HERREGUD ÄR DET HÄR FEBRUARI!? JAG MÅSTE TRYCKT FEL!?), var med Emma och tönta oss som vanligt, min kompis Bell fyllde år och vi stack till typ 'minikalas' hos henne.


Min nu goda vän Sara sa ett skitdumt citat hahaha, stack på bio med min far, jag och pappa drog till stan och käka, fixade min lillebror till tjej, nördade Runescape, var med min kusin Frida & 'provade' en ipad för första gången i mitt liv.

Mars

(skriver lite mindre detajlerade grejer nu!)


Köpte min första byxdress och beställde hem en onepiece.


Den åttonde mars skulle mitt liv börja förändras till det sämre och det här leendet som jämt satt påklistrat på mitt ansikte skulle sakta blekna bort... Om jag bara hade vetat det då.


Våran coola och snälla lärare fick seriöst rådamp en dag och jag slutade på innebandyn. Jag önskar att jag hade vetat då vad som skulle hända i framtiden. Då hade jag aldrig slutat...


Fick hem min onepiece och började sakna kött.

(inga bilder)
Jag blev obsessed belieber och höll i melodifestivalen på skolan, höll på att dö utav nervositet!






Tröttis

Hello darlings!

Skulle kika in om det funka nu och det gjorde det, men nu är jag så trött att jag vill dö så jag orkar inte lägga upp alla 5 olika inlägg som jag tänkte göra. Lol på det!

Kan berätta om min dag så jag slipper göra det imorgon. Vaknade ganska sent av att mamma kom in och sa nånting och typ 'stoppa om mig' hahaha. Great start på nya året. (y)

Nejmen sen gick jag upp, åt frukost, titta på TV, spelade Garry's mod med Isak, åt mat, spelade Garry's mod, tittade på två olika filmer, dog för att klockan var så mycket, åt middag, spelade Garry's mod, jag och Isak dampa och sen så gick jag in på fejjan, bloggar, o.s.v. och nu bloggar jag!

Så det var min dag typ.

Imorgon ska jag lägga upp Resume av 2011 nej nu blev jag pigg jag tror jag gör det nu istället. Kommer göra ett par månader i taget så det inte blir så många olika inlägg. Slänger antagligen också upp ett inlägg om mitt nyår innan, fast dom kommer bli tidsinställda tills imorgon/idag. Tror ändå inte att någon kommer vara uppe och titta nu.

Puss på er!


Jag när vi precis badat Jacuzzi efter tolvslaget nångång. Härligt!

Såhär blir det när jag försöker logga in p...

gosmsphoto132545 (MMS)

Såhär blir det när jag försöker logga in på bloggen. Har provat med tre olika webbläsare så nu fattar ni varför jag inte uppdaterat. Hörs när det börjar fungera, puss!


Dag 11

Dag 11- Varför jag började blogga

För att jag hittade en tjejs blogg och tyckte att det verkade skitkul, jag gillade också att koda och var datanörd på den tiden så varför inte?

RSS 2.0