Dag 10

Dag 10 - Betydelse/anledning till mitt bloggnamn

Fråga mitt tio-åriga jag. Nej men jag skriver om mitt liv så varför inte döpa den till Mathildas liv?



Dag 9

Dag 9 - Något jag förr hatade och som jag nu gillar

Mörk choklad. När jag var liten typ dog jag när jag åt mörk choklad men nu äter jag knappt någon annan, det godaste jag veeet!

Fisk. När jag var liten kunde jag knappt se på en fisk utan att få kväljningar men nu är det typ det godaste jag vet. All undervattensmat är great.

Gina tricot-modet. Förut hatade jag allt som hade med Gina tricot att göra för att alla köpte det! När det randiga tröjan var populär köpte ALLA det, m.m. men det var också i den vevan som jag började älska Gina tricot, och nu är jag fast. Lol.


Dag 8

Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Att småäta är en skitdålig vana som har gjort att jag har varit mullig ända sen jag var liten, och det suger att alla mina vänner varit skitspinkiga och smala sen kommer jag där som ett fläskmonster. Men jag har börjat trappa ner lite, fast när sötsuget väl kommer så går det inte att sluta..

Oh gooosh!

Om tjugo minuter kommer gästerna så slänger bara in ett snabbt inlägg här!

Har bakat två ananaspajer och gjort mig i ordning så det är bara 'detaljer' kvar.

Dyker upp bilder & sån annan skit ikväll!

Puss på er.


Love this pic!

You are the reason my heart keeps beating ♥













Love at first sight baby ♥


MY BIRTHDAY!!!

Hello darlings!

Idag fyller jag år, TRETTON ÅR! WOHOOOO, finally tonåring! Officiellt liksom.

Vill också säga ett stort grattis till min kusin som fyller 21 år idag, grattis Carro!

Här kommer bilder på allt jag fått, hihihi. (Dom är från surfplattan så mobba inte kvalitén, haha!)


Frukost på sängen, olala! Haha.



En rosa söt glasskål fylld med kolor och pota.. HAHAHA JAG HÖLL PÅ ATT SKRIVA POTATISAR! Men jag mena choklad! Från mami o papi.


Presentkort på H&M, också från mami o papi!


Dance star party till PS3! Skaparna av Singstar har gjort den så det är nog superkul, några bra låtar också! T.ex. Party rock anthem, Barbra Streisand, OMG, m.fl. Lite gamla men wtf dom kan ju inte uppdatera spelet varje vecka med dom nya låtarna. Från mami & papi!


Två ISADORA-nagellack från mami o papi!


En till Ear cuff, wohoo! Från mami & papi.


En eyeliner från mamma och pappa, nu är det dags att börja träna... Haha!


Födelsedagskortet!


Zumba till PS3! Man fick med ett 'skärp' som man ska sätta runt midjan och sen lägga ner kontrollen i så dom känner av höftrullningarna eller något.. Körde med det förut, typ 20 minute beginner blabla, skiiitjobbigt! Men askul, typ afrikansk musik också. Rekommenderas stort, jag tror att man kan förlora mycket fett på det också vilket jag gillar. Från mamma och pappa det med.


En bok som verkar skitbra, från mamma och pappa!


Strumpor från mamma och pappa.


En stickad cardigan/kofta som är skitfin, från mamma och pappa!


En USA-klänning/tunika typ. En lång tröja, haha. Från mamma & pappa.


Ett svart baslinne från mamma & pappa.


Världens finaste dödskalle-ring från mamma & pappa! Är kär i den. Fick också en LOVE-ring med två fingrar av mamma & pappa men den fick jag inte på bild.


Ett örhänge till örat däruppe från min storebror!


En stor JB-plansch från Sackihackikacki! (min lillebror)

Superbra/superfina presenter, skitnöjd med allt! Sen kommer släkten ikväll och då kommer jag ju få lite till så det som jag får ikväll dyker det upp bilder på senare!

Ha en fortsatt bra dag, för det kommer jag ha! Puss på er.





Lol!


Hahaha, älskar dom här.

Fråga&Svar



Svar till Viki: Det står hemsidans namn på bilden, kan inte kopiera den rakt av men om du läser den så kan du klicka dig in dit och kika vad den kostar.

Och anledningen till att jag tog med ... är för att vem är du!? Vill ju säga tack men om du inte skriver namnet så går det inte. Jag vet att du bor i närheten där jag bor iallafall för jag kollade upp IP:t men man ser inte så mycket mer än i närheten där personen bor.

Så kommentera gärna härunder vad du heter om du läser detta, för jag känner dig ju antagligen? Iallafall vet vem du är.

13 2morrow!

Hello darlings!

Vaknade halv tolv imorse, fyfan vad sköööönt! Sen direkt när jag vakna var det upp och byta om & platta håret, sen skulle vi till coop! Hann inte ens sminka mig, tur att jag inte såg någon jag kände.

Men sen handlade vi med mormor, sen åkte vi hem till henne och fikade sen kom vi nästan precis hem. Trevligttrevligt!

Ska alldeles strax ta mig en Mars, sen blir det sims! Ska svara på en fråga i ett inlägg lite senare och försöka få reda på vem en person är? Haha.

Men talk 2 you later, puss!


Random bild från we♥it.

Dag 7

Dag 7- Dröm pojkvän

Min drömpojkvän.. Justin Bieber är min drömpojkvän! Men innan jag når dit kommer jag säkert få några andra.

♥ Samma humor som mig!
♥ Se hyfsat bra ut iaf
♥ Inte röka eller dricka
♥ Inte skryta, alls
♥ Inte söka efter uppmärksamhet av alla 24/7
♥ Inte skämmas för mig
♥ Våga skämma ut sig
♥ Våga säga vad han ärligt tycker, inför alla
♥ Gilla att göra töntiga grejer, typ som att spela in en film när man mimar och tönt-dansar till en låt
♥ Vara mysig, typ hålla hand in public och sånt

Yup, men såna killar kan man bara drömma om. Right?

Dagen

Hello darlings!

Tänkte skriva ett snabbt inlägg här för min lillebror ska ta datorn vilken sekund som helst och han har inget tålamod alls i kroppen!

Började dagen med frukost, sen städa jag mitt rum, sen blev det att träna med det nya spelet på PS3 och det är gryyymt bra! Personlig tränare som peppar och säger vad man ska ändra på och så visas det hur många kalorier man förbränner, skeetanice! Dom har också bra namn för alla träningspass så man fattar vilken del utav kroppen som man tränar eller om det är hela kroppen, sen så stretchar tränaren i början och sluten av passen vilket är skitnice för då ser man hur man ska stretcha. I just love it!

Sen efter att jag tränat hoppade jag in i duschen, sen fixade jag snabblunch, efter det kom mamma hem, hon var på stan och handlade födelsedagspresenter till mig, sen kom Frida över och då spelade vi The sims 3 husdjur tills klockan var fem då vi begav oss till mormor och åt gröt och fick jättegod dessert! Kladdkaksmuffins, hallon och grädde. Jumjum. Sen gick vi hem och jag och Isak har dampat på varandra hela dagen, skitjobbigt men det är ändå roligt att retas för jag garvar så när han får utbrott. Man står ut med att han typ misshandlar en liksom.

Nuuu ska jag spela The sims 3 husdjur igen, spelade The sims medeltiden förut vilket faktiskt är ganska roligt. Jobbigt att han måste äta hela tiden though..

Men puss på er!


Yup, that's my life.

Dag 6

Dag 6 - Något jag ångrar

Jag ångrar att jag i fyran bestämde mig för att sluta vara social och bli en datanörd istället. Resultatet av det = Inga vänner att umgås med på fritiden! Jaaa!

Hos kusin

 

Hello darlings! Sitter just nu vid surfplattan hos min kära kusin och tittar på avatar. Med andra ord kan jag bilduppdatera från surfplattan så det kommer bli ännu mer bildinlägg i framtiden! Bilderna får förklara min kväll, vovven är dock hemma, jag måste catcha upp vad som hänt på avatar. Puss på er!

Dag 5

Dag 5 - Min största rädsla

Min största rädsla är spyor. Jag får panik ifall någon spyr. Jag börjar typ gråta och skakar och allting. Anledningen till det är att jag är rädd att bli smittad och spy på en allmän plats. Helt jävla insane men så är det iallafall. Och det är inte någonting jag kan få ut ur mitt huvud för tro mig, jag har försökt. Det sitter därinne som en galen sjukdom. Men det är väl det rädslor gör i guess.

Skiten gnager in sig djupt i mitt huvud. Förra året trodde jag att om jag inte åt någonting eller drack någonting på hela dagen så skulle jag inte spy. Sen när jag kom hem åt jag så mycket jag kunde tills jag nästan mådde illa och ville gå och spy, lol.

Det här året har jag läst i en tidning att det tar tre dagar från att man blir smittad till att man spyr, så jag räknar dagar då jag måste vara viktig med att tvätta händerna noga och inte ta på saker och sen äta i skolan, o.s.v. så jag inte spyr på t.ex. dagar då jag ska göra någonting.

Det låter sjukt och det är sjukt men när jag väl får för mig saker blir allt bra i min lilla hjärna. Tur att det bara är på vinterhalvåret skitn' håller på. Annars skulle jag dö.


En snygg bild på min lillebror från en utomhusfotografering förra året ungefär runt efter jul.


PS3 Move

Hello darlings!

Ska alldeles strax gå från datorn och prova mitt workout spel som jag fick igår, grymt! Men först tänkte jag bara slänga in ett snabbt litet inlägg hära!

Läste precis en tjejs blogg som förlorat sin mamma, pappa och syster.. Hon hade typ spelat in ett videoinlägg där hon berättade hur hennes mamma dog och där typ dog jag inombords. Det bevisar ju bara hur snabbt det går och då insåg jag att man ska verkligen leva i nuet. Skulle min mamma dö... Då skulle jag dö. Det var precis det jag tänkte, hur f*n jag skulle stå ut.

Men nu ska vi inte prata om det för då blir jag på ledset humör och jag vill inte vara känslig nu när det är holiday och allt!

Men nu drar jag till min surfplatta och kollar om internet funkar, det strular ganska mycket så pappas kompis ska komma hit och kolla på det någon dag.

Puss!


Försöker muntra upp mig själv med lite roliga bilder, haha. Men nu blir det som sagt PS3, hoho!

Surfplattan!

Hej bloggeeen! Är skitglad just nu för pappa och min storebror har precis fixat det trådlösa internetet så jag kan leka med surfplattan, jaaaa! Av Jonas, min storebror, fick jag spotify premium så det är jag också skitglad för! Ska faktiskt fixa det hit, hihi! Men nu ska jag ladda ner lite böcker, boknörd som jag är! Hörs sen, puss!

Dag 4

Dag 4 - Sporter jag gått på genom tiderna

Det började väl med fotboll när jag var runt sex. I samma veva började jag dansa.

Ganska snabbt fick jag sluta med fotbollen för mina föräldrar ansåg att jag inte spelade (vilket jag inte gjorde, lol) utan bara satt och kollade på eller gungade. Men dansen fortsatte jag med tills jag var ungefär 10-11. Då började jag med innebandy som jag höll på med till i början utav det här året faktiskt.

Tre sporter. Wow. Kul liv. Simning höll jag ju också på med och ridning när jag var liten men det räknas inte. Säger vi.


Den här bilden har ingenting med sport att göra. Han är bara söt.

Happy girl!

Hello darlings!

Har precis kommit hem från mina kusiner.. Vet ni hur jävla awesome den här julen varit eller!? Bara bra paket, inte ett ända som jag inte ville ha! Så sjuuuuukt glad, jag har seriöst världens bästa föräldrar. Har tackat dom hela kvällen typ, men seriöst jag är så sjuktsjuktsjuktsjuktgrymtgrymtgrymtgrymtjättejättejättejätteglad!

Sitter just nu och installerar The sims 3 stadsliv medan min Surfplatta är på laddning. Lekte lite med den alldeles nyss och den är gryyyym! Tog tre egobilder hihihi. Kanske kommer upp på bloggen imorgon när pappa fixat det trådlösa internet. Anledningen till att han inte gjort det är för att det är en julklapp till mig, Isak och Jonas och Jonas kommer inte hem förrän imorgon. Fast jag tror han kommer fixa den på morgonen ändå för jag kommer tjata mig till det så jag kan ladda ner appar och böcker på min underbara surfis! Jag vet inte vad jag ska döpa den till ännu men...

Kameran fyller två år idag också, grattisgrattis! Och Mini pc:n fyller ett år, grattis min älskling! Nu har du äntligen fått en tvilling! Exakt samma märke, hihi! Läste en recension att den kan jämföras med Ipad och att det är den första surfplattan med det nya innehållet från google eller något liknande. Supernöjd är jag iallafall!

Slänger in bilder på det jag fick, alla övriga bilder kommer in imorgon!




Från farmor, tack! ♥ Under the mistletoe, lösögonfransar som ska användas på nyår och pralintillverkning. Vissa var riktigt enkla så det ska bli kul!


Från min faster & mina kusiner, tack! ♥




The sims 3 husdjur, The sims 3 stadsliv, Never say never, PS3 Move starter pack, PS3 Move extra dosa och PS3 Move fitness från mina underbara föräldrar! ♥




Nagelkit, två glitter graffiti-nagellack, Karl fazer-choklad, ett pennskrin, Beautiful dead - tredje boken (♥) och ett par trosor från mami o papi. ♥




Laila Bagges parfym som luktar skitgott, Asus eee pad transformer (♥), en hoodie från Gina, ett par svarta leggings från Gina och en cykel (ej på bild) som jag fått av mina älskade föräldrar! ♥


Ett par tofflor som jag fått från min lillebror, tack fisen! ♥

Kommer få ett paket från min storebror imorgon också, wiiiho! Haha, fast det blir ju bara något litet. Men ska bli kul att få se hans min på några av paketen, hihi.

Ha en fortsatt bra julafton för min kommer garanterat bli nice med the sims 3 husdjur!

Hej bloggen, är så jäkla glad just nu! Vi ...

gosmsphoto132475 (MMS)

Hej bloggen, är så jäkla glad just nu! Vi öppna alla paket för kanske 45 minuter sen och jag fick EN SURFPLATTA, EN CYKEL, PS3 MOVE, två ts3-spel, en hoodie, ett par leggings, ett ps3 move-spel, tofflor, två graffiti-nagellack, ett nagel-kit och lite annat! SUPERNÖJD är bara förnamnet! Så jävla glad är jag!!!!!! Just det, never say never fick jag också! Bilder kommer upp när jag kommer hem nångång efter svensson svensson. Ha en bra fortsatt jul! <3


Dag 3

Dag 3 - Berätta om en händelse du skulle vilja uppleva igen

Det finns så himla himla himla många, men om jag måste välja en är det väl när jag och Emma spelade in när vi skreksjöng till Party in the usa och la upp på youtube.. Minnen for life med den tjejen alltså! Det var i början av 2010, snart två år sen.. Helt jävla sjukt vad fort tiden går.


OMG så vi såg ut.. Titta mitt hår och mina ögon, jag såg ut som en man! Hahaha..

God jul förresten, hoppas att jag får någonting intressant. Lol. * Host * Tidsinställt * Host *

God jul bloggen! Har precis öppnat paket h...

God jul bloggen! Har precis öppnat paket hos farmor och det blev Under the mistletoe, iiiiiih! Justin Bieber: min historia, iiiihhh! Chokladpralintillverkning och lösögonfransar! Härligthärligt! Nu är det snart dags för julbord och sen ska vi väl bara chilla, hihi. Hörs sen, peace! <3


Mindre än en timma!

Hola darlings!

Dagen/kvällen har varit ganska bra/rolig faktiskt. Har inte gjort speciellt mycket men det har ändå varit chill. Kom ut ur duschen för typ två timmar sen och har bara chillat sen dess. Målat naglarna gjorde jag också ifall jag inte skrev det, mamma köpte ett nytt nagellack.

Sen sa jag att jag inte hade något att sätta på mig så då gav mamma mig ett paket, det hade tydligen blivit för mycket så hon hade tänkt att ge mig det i födelsedagspresent men nu fick jag det  för att jag inte hade något snyggt, och det var en gryyyymt fin USA-tröja! Mitt första egna USA-plagg, and I love it!

Ska radera massa bilder på mitt minneskort till kameran nu och sen blir det ladda kameran, ladda telefonen, lägga mig i sängen och drömma om vad jag kommer få imorgon! Tihi. Just det, jag har satt upp massa Bieber-bilder på väggen! Me löööves.

Avslutar med bild på tröjan + naglarna.

Hugs'n'kisses!


Mammas paket, nästan färdigt!


Den sjuuukt fina tröjan!


Naglarna! Love it.

Hej på er! Har precis varit hos morfar med...

gosmsphoto132466 (MMS)

Hej på er! Har precis varit hos morfar med mamma och fixat lite inför imorgon så nu parkera vi rövarna hos mormor vid soffan, haha! Precis innan vi gick fick jag världens snyggaste usa-tröja som jag ska ha på mig imorgon, hihi! Inte fått speciellt mycket gjort idag så ska hoppa in i duschen när jag kommer hem. Åhh. Men vi hörs senare ikväll vid 12-slaget, pussar!


För exakt ett år sen..

Hello dolls!

Har precis gjort en ny kategori som heter 'För exakt ett år sen..' där jag visar inläggen som jag skrev för ett år sen på min gamla blogg! Nu är det ju snart ett nytt år och då kan man kolla allt på den här bloggen men då ändrar jag till 'för exakt två år sen..' skulle också kunna göra 'för exakt tre år sen..' haha.

Men här får ni print screenar på inläggen från 23 december 2010:




Resten av bilderna från det inlägget:


Det här var bakformar! Haha, jag som ba 'hmm, vad kan detta vara?'


Det här var till min morfar.


Ett paket till mormor.


Asfina etiketter från Jack'n'Jones.


Alla våra paket!


Jag fick hunden att posa vid granen.



Sen vart stackarn trött!


Vi träffade han från idol som jag hejat på hela tiden och som jag tyckte var äckligt snygg! Hahaha. Och jag ser ut som ett arsle..



Det var dom! Ifall detta uppskattades kan jag lägga upp det till imorgon också? För det kommer antagligen inte bli speciellt långa inlägg förrän på kvällen så det kan ju vara kul att få lite uppdatering då också! Inte direkt för att många kommer vara inne och kolla men... Haha!



Dag 2

Dag 2 - Innehållet i min väska

Vill ni verkligen veta det? Haha. Får väl hämta den då.

För tillfället har jag detta i den:

♥ En busslista
♥ Tre tuggummipaket (tomma!)
♥ Två mattepapper
♥ Mina hemnycklar
♥ En klocka
♥ Mina extra skåpnycklar
♥ 4,5 tomma patronpapper
♥ Tre kvitton
♥ Min plånbok
♥ Ett armband
♥ Två nagellack
♥ En gammal hänglås-förpackning
♥ En lös ipren
♥ Ett ipren-paket
♥ Två kedjor till en magtröja
♥ Tre enkronor
♥ Ett lepsyl
♥ En önskelista
♥ En penna
♥ En deoderant
♥ Mina & Saras gamla skåpnycklar

Väldigt detaljerat, haha.


Min vackra väska när den var nyköpt.


Lista

Bara för att fylla upp bloggen såhär dagen innan julafton! Haha.KÄRLEK:

Är du kär just nu? - Jag vet inte.. Lol
Har du någon kille/ tjej just nu? - Nej
Har du dumpat någon? - Hahaha aa för fem år sen.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? Nej?
Vem kramade du senast? Mamma. Hahaha.
Är det okej att din kille/tjej hånglar med en annan tjej? Gissa?

SKOLA:

Är du duktig i skolan? - Nja.. I dom ämnena jag gillar går det asbra men så går det väl ganska normalt på dom andra också.
Har du bra betyg? - Hyfsat.
Har du fått göra om ett prov någongång? Nej, inte än haha.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Japp.
Sköter du dej i skolan? - Ja? Jag skulle aldrig göra något dumt direkt.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ... Jag är beroende av tuggummi! Fråga mina vänner, har jag inget tuggummi får jag typ panik.
Haft mobilen på lektionstid? - Eh, hallå? Jag har jämt telefonen.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? Hahaha nej men jag har blivit tillsagd 'Jag hoppas att det där var något viktigt Mathilda!' 'Eh ja det var min mamma' 'Okej vad bra då'

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - Fem, men sex om man räknar med min lilla bebis.
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Nej jag bor i en kartong i skogen med Gandalf.
Trivs hemma? - Typ ja. Skittråkigt att vi bor mitt ute i ingenstans bara..
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Ja när jag var liten.. Jag packade en gympapåse med en glass och två leksaker sen sprang jag och satte mig på baksidan av tomten och sen kom jag in efter tio minuter.
Har skrikit och slagit din mamma? - Nej jag har aldrig slagit henne.
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - Faktiskt inte.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Ja!? 
Vem betyder mest för dej i din familj? - Alla, även fast jag kanske inte visar det lika tydligt för vissa. 
Älskar din familj oavsett vad som händer? - Kanske inte vad som än händer, men i guess.


VÄNNER:

Du har vänner? - Ja.
Du brukar vara med? - I skolan så är jag mest med Sara och ibland med Emma och sen Izabelle. Efter skolan är jag ofta ensam för jag orkar inte göra något efter skolan och på helgerna har jag ingen att vara med för jag har som sagt inte så många vänner.
Vem/vilka var du med sist? - Frida!
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Öh, ja!?
Är det okej att ha kill-kompisar? - Ofcourse.
Har du pussat någon av dina kompisar? - Nej? Jag är inte lesbisk.
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - HAHAHAHAHAHAHA!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Nja i augusti/september blev jag av med mina närmsta vänner så det sög men jag har börjat snacka med en av dom igen!


FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - Japp.
Putar med läpparna på kort? - HAHAHAHAHA!
Tar kort på dina bröst? - AHAHAHAHAH!
Använder foundation på läpparna? - Nej!?
Super dej packad varje helg? - Nej?
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Ja jag plattar mitt hår och sätter upp ett hårspänne, men det är väl inte fjortishår?
Ditt hår e knallblont? - Nej but i wish..

ALKOHOL


Har druckit alkohol? - Nej?
Vem bjöd dej på alkohol? - Gandalf
Brukar du dricka alkohol? - Men nej?
Har du druckit öl? - Nope.
Tycker du om öl? - Jag vet inte, vill ni att jag ska smaka eller?

KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? - Nej?
Vill du bli kriminell? - Nej.
Varför gör du sånt här? - För att det är roligt.
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Ja att man antagligen har gjort något riktigt dåligt, kanske mördat någon, knarkat, vad som helst.
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - HAHAHAHAHA!
Har du suttit i fängelset? - Nej.
Vill du hamna i fängelset? - Ja om Gandalf är med ♥♥♥♥♥

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Ja.
När grät du senast? - Igår.
Du har gråtit över en kille/tjej ? - Om ni menar pojkvän så nej.
Vem bråkade du senast med? - En tjej i min klass haha, tänker inte ens berätta för det är så patetiskt.


Julafton 2morrow!

Hello darlings!

Vaknade klockan åtta och jag är så jäkla trött på att vakna så förbannat tidigt och inte kunna somna om... Gick och la mig 00:30, vaknade 03:00 och gick på toa sen låg jag i sängen och somnade inte förrän 03:30 sen vaknade jag 07:51 så jag har inte fått jättemycket sömn direkt.. ÅHH!

Men iallafall. Började dagen med en supergod frukost - scrambled eggs! Det gör att man blir på bra humör så det är väl super!

Idag ska jag inte göra mycket. Det planerade är väl att duscha, slå in mammas grejer, lägga paketen i påsar som ska tas med till Frida och måla naglarna. Måste också plocka fram kläder till imorgon och bestämma hur jag ska ha håret fast det är ju inte jätteviktigt kanske. Har inga bra kläder att ta på mig så det känns super, verkligen! WOHOOOO liksom, det är bara så grymt!

Aja ska sluta med sarkasmen nu och göra något annat tråkigt skit på datorn.

Puss!


Blir väl antagligen nåt sånt här.. Lol. Min nya profilbild på youtube och twitter.

Skitbra!

Hello darlings, ni borde verkligen lyssna på detta. En 'remix' på Selena Gomez låt 'Love you like a love song', riktigt bra!


Everyday I see my dream

Hello darlings!

Har chillat hemma mesta delen av dagen och har varit ovanligt känslig idag, #beingateenagersucks. Sen vid fyra kom pappa hem och då hade han tydligen med sig ett paket till mig och jag fick inte titta så jag gick ner i källaren men när jag kom upp hade mamma och Jonas (min storebror) gått till Frida (min kusin), där vi ska fira jul i år, så det är antagligen något stort.. ME LÖVES! Hahaha. Tänker dock inte säga vad jag hoppas på hihi.

Men sen när dom kommit tillbaka åkte jag och pappa ut till Marieberg. Köpte typ 7-8 julklappar/födelsedagspresenter till mamma och så fikade vi! Ni får veta vad på julafton då hon också fyller år hoho.

Sen när vi kom hem åt vi lite middag och sen smsade jag och sen satte jag mig här. Cravar att få dra ut och springa just nu men det är för mörkt och kallt. FML.

Hörs senare babes, DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN!


Chiddevipp och light cola vilket verkligen behövdes för jag vill inte ens veta hur mycket kalorier det fanns i den där lilla grejen.. Men jag åt inte upp hela haha.

Dag 1

Dag 1 - Det här stör jag mig på

Oh gosh det finns för mycket grejer jag stör mig på.. Kan nog inte skriva allt haha.

Men några utav dom är väl folk som är en person via datorn och en helt annan på riktigt. Typ vågar dryga och mobbas på internet men håller tyst i verkliga världen. Och så stör jag mig på falska människor. Och skitsnack. Och vänner som håller på och säger att dom inte litar på en fast dom inte har nån anledning att inte göra det?

Och så stör jag mig på att två par i Teen mom hela tiden går tillbaka till varandra.. So annoying! Och så stör jag mig på typiska svennar.. Traditioner och att man ska träffas med vissa människor hela tiden och si och så. Släpp loss lite vafan.


25-dagars lista (igeeeen!)

Dag 1 - Det här stör jag mig på
Dag 2- Innehållet i min väska
Dag 3- Berätta om en händelse du skulle vilja uppleva igen
Dag 4- Sporter jag gått på genom tiderna
Dag 5- min största rädsla
Dag 6-Något jag ångrar
Dag 7- Dröm pojkvän
Dag 8-En dålig vana jag önskar att jag inte hade
Dag 9- Något jag förr hatade och som jag nu gillar
Dag 10-Betydelse/anledning till mitt bloggnamn
Dag 11- Varför jag började blogga
Dag 12- Om 10 år..
Dag 13- För 10år sedan...
Dag 14- mitt bästa köp
Dag 15- Min bästa sommar
Dag 16- Något jag inte kan leva utan
Dag 17- Mina 3 favorit saker
Dag 18- Mitt favorit plagg
Dag 19- Något du ser fram emot,och varför
Dag 20- Smink du använder
Dag 21- En artist du gillar
Dag 22- En tv-serie du gillar
Dag 23- En semester du kommer ihåg
Dag 24- Ens sak du aldrig kommer göra
Dag 25- Något som du gjort och som du helst vill glömma

Vitare tänder!

Hello dolls!

Tänkte ge er ett litet tips om ni vill ha vitare tänder. Igår så var en tandläkare hos oss i skolan och prata om tänder, obviously. Hon sa att inga tandkrämer kan göra tänderna vitare och att det är jättedåligt att bleka tänderna. Hon tipsade om att köpa munskölj, men inte listerine.

Utan att mamma ens visste om det så köpte hon Flux till mig (som hon btw tipsade mest om, lol) och jag har använt den fyra gånger nu och mina tänder har blivit grymt mycket vitare än förut. Av fyra användningar liksom och det är en minut efter att du borstat tänderna.

Så köp flux, rekommenderar stort om du vill ha vitare tänder! Inte bara det att dom blir vitare - dom får ju mer flour vilket betyder att dom mår mycket bättre? Dom får ett tjockare lager utanpå och typ rengör mellan tänderna och blablabla.

Jag gör såhär att jag borstar tänderna som vanligt, lite mer på framtänderna det har jag alltid gjort för att dom ska bli vitare fast dom aldrig blivit det, sen så sköljer ni ur munnen lite smått bara. Efter det tar ni en kork (jag har en liten förpackning så har inte provat med dom stora och hur stora dom korkarna är men det är väl bara bättre med en större?) och sen häller ni i er det där, men svälj INTE! Sen kör ni runt det i munnen, in och ut i både sidorna men också vid framtänderna! Efter en minut spottar ni ut det och sen pyttelite vatten ifall ni vill men inte för mycket.

Då är det rengjort och mycket bra, tänderna har nog blivit lite vitare också! Det smakar inte så jättestarkt faktiskt, det smakar inte ens mint. Det har en smak som är ganska svår att förklara men mina tänder har blivit sjukt vita så man kan faktiskt stå ut med det! En minut extra när man borstar tänderna för att få vita tänder.. Det är det f*n värt.

Så köp flux så fort ni kan om ni vill ha vitare tänder snabbt!

PS. Andedräkten håller sig ju också fräsch mycket längre än med bara tandkräm, så det är också bara en anledning till för att det är bra och värt att köpa!

Skitbra!

Sims-night

Hello darlings!

Dagen har väl varit helt okej I guess. Åkte till skolan som vanligt och sen började vi och då var det helt mörkt i klassrummet med tända ljus och julmusik, sen kollade vi på några avsnitt av Sunes jul. Efter det körde vi spel/lekar och sen fick vi en 10-minuters rast. Efter rasten fikade vi, kolla på mer Sune och sen slutade vi.

Våran buss skulle inte gå förrän om en timma så vi satte oss uppe i Märta med Vilma och Five, men jag fick säga hejdå till Emma innan för hon ska ju till Stockholm... Bajsa på dig, uhuhuhu. Fast hon hinner komma tillbaka innan jullovet slutar vilket är ganska skönt.

Bara tre dagar kvar till jul och jag kan knappt fatta det! Snart ska bloggen också fira ett helt år som aktiv. Skrev ju det första inlägget för ett par år sen, haha.

Har faktiskt inte så mycket mer att säga.. Ska spela massa sims ikväll. Härligt! Tänkte också fixa min Twitter, bakgrunden är jag ganska trött på. 'my name must taste good... cuz it stays in people's mouth!' Sant trots allt, haha. Men så är det väl om alla I guess.

Hörs senare ikväll luvies, puss!


Den här bilden sitter faktiskt på min vägg right now, hihi!

Twitter



Tehe! Från i söndags men, nu ser ni några skäl till varför jag älskar min Bieber!

Svar på fråga



Fråga: Vet du vart man kan köpa Justin Bieber skalen?

Svar: Japp, jag hittade faktiskt mina på ebay. Dom kommer dock bli svindyra för frakten går nog på åtminstonde ett par hundralappar. Det finns säkert på svenska webshops också men då får man leta riktigt noga!

VÄLDIGT tidig dag

Hello darlings!

Vaknade klockan 08:40 idag (bussen jag brukar ta går 07:55) så det var väldigt bra tycker jag. Sprang upp eftersom min lillebror börja skolan 08:00 och jag skulle ta med han dit. Jag fick han att slänga på sig kläderna, ringde mamma, satte på mig morgonrocken och sprang upp te skolan med honom.

Sen fick jag ju skynda mig med att platta håret, packa väskan och ta fram ett par schyssta kläder. Sen när allt var gjort sprang jag till bussen som gick 09:34 och när jag kom dit stod typ alla killar i min klass och spela pingis och I was like wtf? Men sen sprang jag ner till träslöjden, slog in min JB-trälåda och sen vart det rast. Jag och Sara satt vid träbänkarna och ladda min tele.

Sen hade vi spanska och då laddade jag telefonen och 7A (Emma och Vilmas klass!) var där och titta på film med oss, mitt i filmen ringer telefonen och Ivone (våran spanskalärare) kommer fram till mig och ba 'du ska gå till Lindas rum i personalrummet'. Jag typ vart skitnervös och började skaka och var på gränsen till att börja gråta för jag tänkte 'nu kommer jag få skäll för att jag kom sent...'. Hon släppte in mig och där satt min träslöjdslärare, GREAT tänkte jag.

Då börja han snacka om att mina 'klasskamrater' tydligen röstat fram mig till elevskyddsombud (synd bara att jag visste att Emma blev framröstad först och tackat nej, lol) och att lärarna också nånting blabla, jag lyssnade inte så noga för jag var så chockad att jag inte fick skäll, och jag tackade ja! Sen gick jag hyper tillbaka till lektionen.

När spanskan var slut sprang typ hela klassen glada som f*n till skåpsalen, tog våra grejer och satte oss uppe i Märta. Sen kom det en tjej och frågade var 60-salarna var, då visade jag henne, sen så stack jag och Sara till bussen där vi flumma sönder i 10 minuter och sen hoppade vi på. När vi kommit fram till stan drog vi till La Baguette och käka, sen så köpte vi lite julklappar! Gjorde massa annat också såklart haha.

Some pics from today!


FML imorse. Och jaaa jag gillar mina nerdglasses!


Mitt skoavtryck i snön lol. Vackert huh?


Sara satt väldigt vackert i bussen.


Maaaat.


Right now i'm about to go and check teen mom 3 with this goodie when i've let the dog out in the kvarter.

Ja jag gillar min engelska. Hejdå.

My weekend

Hello darlings!

Igår så chillade jag i stort sett hela dagen sen vid sju-tiden skjutsade mamma mig till Sara. Först snackade vi massa och jag kolla runt i hennes rum, har inte varit där på ett år typ! Sen började vi skära tacos men vi hade ingen aning om vad man skulle ha så vi gick in på facebook och blev efterblivna-förklarade ännu en gång..

Sen tänkte vi sätta på skräckfilm men då hade Saras pappa laddat ner ettan istället för tvåan, och Sara klarar inte ens av att kolla på den för att den var så läskig! Då skulle vi få ner den på en skiva men skivan hade för lite kapacitet och plats.. Damn it! Då satte vi på en kort American pie som var väldigt bra, hahaha!

Men sen ville jag titta på skräckfilm och jag sa skit i om det är japanska versionen vi tittar ändå! Fast sen tittade vi inte utan vi gick in på hennes dator och satt en timma på youtube och google och letade efter den men när ljudet sög och vi bara hittade dom läskigaste scenerna så sket vi i det och kollade på Pretty little liars tills kvart över tolv då mamma hämtade mig.

Idag har jag varit en stund med Frida och kollat på Sakke när han spelat hockey! Hade på mig onepiece, uggs, nördglasögon och pälsmössa. Fick en hel del snea blickar hahaha så grymt kul, varför vara som alla andraaaaaa!? Släpp loss lite för fan. Dock var det en kille i sjuan där så det var lite pinsamt men jag känner honom inte och han är inte speciellt populär så jag brydde mig inte jättemycket direkt.

Imorgon börjar vi nio och slutar kvart över elva, därför känns inte dagen så jäkla hemsk! Komp från antiken-kvällen you know. Så jag och Sara sticker upp på stan och julshoppar! Mycket trevligt.

Ska avsluta inlägget här med bildbomb, seeya later!


Stack faktiskt ut en kortis och joggade innan.. Men eftersom det var regnstorm och mörkt som attan så gick jag mest, damn it! Jag behöver VERKLIGEN ett springband/gymkort ifall jag ska kunna bli slim till beach 2012...



Efterblivna eats tacos.. Köttfärs, chips, mjuka bröd, majs, gurka och ost. YAAAAY!



Film och en massa snacks!


Sara myser me filt!


Mamma fixade julgran igår och vi fixade klapparna därunder idag. Stor huh? Den är skittjock nere och så är den gryymt smal däruppe, typ fem 'grenar'.


Hockeytajm.

Hemkommen från skolan

Hello darlings!

Förlåt för att jag suger på att blogga för tillfället och jag vet att jag sa att det ska komma upp mycket fler inlägg när jag kan mobilblogga, men så gör det inte det.. Men nu är det slutet av terminen och jag orkar inte fokusera på datorn i första hand jämt liksom. TVn kan också komma delad, looooool.

Men igår hade vi uppvisning för föräldrarna om Antiken och det gick faktiskt bra, om jag får säga det själv. Innan det, precis efter skolan, drog jag, Emma och Sara till pizzerian och jag och Emma delade på en pommes frites-tallrik för jag var inte så hungrig och Sara tog också det. Vi satt och snacka och sen stack dom andra tjejerna i vår klass som ätit med oss och sen vart det lite känsligt på slutet så vi stack haha. No comments.

Sen blev klockan kvart över fem och vi gick till P1 och började fixa och dona litegrann, sen vart klockan sex och föräldrarna kom och nervositeten bröt ut! Började med SOn och både det och engelskan hade jag med Izabelle, och vi skakade som sjutton innan! Trodde att jag skulle dö, men när vi väl stod där avtog nervositeten efter en stund. Men det var nog mest för att jag inte vågade kolla upp en ända gång.

Sen hade vi engelskan och den gick mycket bättre för jag var inte ens nervös innan det och sen kom pjäsen.. Oh gosh, mamma sa att jag hade asdålig hållning och att jag puta ut med magen.. FML. Måste sett ut som en tjockis med bondkläder fast jag skulle vara en stor och stark krigare..

Imorgon spenderas kvällen hos Sara med Paranormal activity 2 och Emma! Trevlans men jag vet inte än om jag ska sova över eller inte, jag ändrar mig hela tiden. ÅHH! För tänk vad roligt att gå hem mitt i natten efter att jag kollat på min första skräckfilm liksom. Jag skulle typ dö. Eller jag KOMMER dö.

Okej ska sluta skriva nu, PUSS!


Failad indian på bilden.. (igår alltså!)


Pommes frites-tallrik som Emma pepprat med grillkrydda.


Sara berättar om sin gud!


Kolayoghurt i pausen.


Jag ser ut som en bonde men ska vara en krigare... Jag skulle också vara en kille men jag skulle seriöst kunna ha det där i skolan fast ett flätat skärp istället.. Gah!


Jag ser ut som en häst men det här var när allt var klart!


Coca cola light på pizzerian sen.. Japp, vi åt pizza sen från samma pizzeria! Pinsamt värre...

Dag 23

Dag 23 – Vad kärlek är för mig

Jag vet inte. Jag har aldrig varit med om äkta kärlek från en kille så jaaaaa! Kul att avsluta listan med en grej jag inte ens kan svara på. Thumbs up!

Dag 22

Dag 22 – Min absolut bästa vän

Sorgligt nog har jag ingen bästa vän. Har ett par vänner.. Jag är inte direkt den populära typen så ja. Känner inget behov utav en 'absolut bästa vän'. Kanske skulle vara skönt att ha en 'absolut närmsta vän' som man var med hela tiden, skapade grymma minnen med, berättade alla sina hemligheter till, o.s.v. men life is life you know.


Life is rough so you gotta be tough! (inte direkt för att jag ser speciellt 'tough' ut på bilden men jao)

Iphone cases!



Justin Bieber Apple iPhone 4G Hard Case Cover Love Me

Tumblr_lw7aqyy9dv1qh7ws8o1_500_large
Hello-kitty-all_large
Tumblr_lvyf8je0kk1qdquqyo1_500_large













Ge mig en iphone. NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!


Designkrångel..

Hello darlings!

Förlåt för att jag inte har bloggat och förlåt för att det har krånglat med designen! Jag har inte varit inne på datorn på hela veckan och har därför inte kunnat titta in så designen blev bra och så men alla mina vänner sa att dom inte såg nånting när dom gick in på min blogg och jag ba 'men tryck F5! gå in på explorer!' men dett fungerade inte och nu förstår jag varför, jag tog bort bloggen där jag gjorde bilderna! Åhh, men nu ska det fungera och ifall det inte gör det så tryck på F5!

Dagarna i skolan har varit ganska roliga faktiskt. Blev mycket skratt igår för Oskar ritade väldigt fina bilder på NO:n och 'lekte' med...... HAHAHAHAAHA! Skolarbetet var också roligt med mycket skratt. Dagen var väl helt okej, har varit helt lycklig och på bra humör hela dagen. Vet inte varför men.. Bussresan hem blev inte lika rolig dock looool! En kille blev ledsen for no reason.. Ni som känner mig fattar nog vem.

Imorgon kväll ska vi ha redovisning för våra föräldrar med antiken och jag är så jäääkla nervös! Tyvärr ska vi inte vara där förrän kvart över fem och vi slutar skolan halv fyra.. Men jag och Sara drar till pizzerian och cäter och chillar tills klockan är typ fem. Palla sitta i skolan och ruttna liksom! Men wish me best luck typ...

Förlåt om stavningen är kass men blogg.se laggar sönder i internet explorer och dumhuvudena som jobbar där gör inte ett skit åt det. Börjar bli så j*vla trött på den här skitbloggportalen för otrevlig personal och dålig service men jag tänker inte byta till devote igen och bli ännu missnöjdare. Nu ska jag stanna här!

Hörs senare ikväll dolls, ni kommer få se awesome bilder.

Puss!


Fuldag.se


Dag 21

Dag 21 – Min nästa utomlandsresa

Min nästa utlandsresa är till Turkieeeet! ♥

Dag 20

Dag 20 – 10 saker jag vill göra innan jag dör

1. Träffa Justin Bieber.
2. Gifta mig med Justin Bieber.
3. Flytta till USA och bli framgångsrik dansare/rappare.
4. Åka varenda attraktion på Disney land i Paris.
5. Ta legendariska bilder på fantastiska platser i världen.
6. Stå på scen och uppträda med några fantastiska artister.
7. Medverka i en film.
8. Skriva några låtar som sen blir världskända.
9. Vara med i en utav Justin Bieber's musikvideor.
10. Starta en talkshow.

#dreambig

Lista!

Tagen från världens bästaste kusin Frida, hennes blogglänk → http://fridahanssons.devote.se

10 frågor om mej själv

ditt namn?
- Mathilda
när fyller du år? - 29 december
vad har du på dig just nu? - ett par mörka jeans g-star jeans, en svart/vit randig tröja med puffärm och färgglada strumpor!
vilken årstid är bäst? - SOMMAR! Men tycker om vintern också p.g.a julen, nyår och min födelsedag!
vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag inte är som alla andra, inte för att skryta men.
vad är du bra på? - Jadu, det är ganska svårt att säga såhär. Gillar inte att skryta direkt haha.
vem älskar du mest på denna jord? - familjen och släkten I guess! Mina närmsta vänner också såklart.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon, haha!

5 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Ingen vet allt såklart haha men det är väl Frida. Vilma vet en hel del också iof, oh Sara.. Haha. Mamma vet också mycket.. LOL!
vem är roligast av dina vänner? - SARAAAA! Vi har sån cp:ad humor så hähä.
vem är snyggast av dina vänner? - Alla mina vänner är snygga, jag umgås bara med snygga människor! HAHAHA. Nej men alla mina vänner är snygga, både på insidan och utsidan.
vem är den du helst har filmkväll med? - Mina närmsta vänner ofc!
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? I dunno.. Haha!

9 frågor om idag
vad har du gjort? - Gått i skolan, hjälpt mamma med julklappar och tittat på tv.
har du varit glad idag? - Som vanligt typ.
har du varit ledsen idag? - Inte vad jag vet, haha.
har du gjort något bra idag? - Nej inte riktigt, kanske varit i skolan om det är bra? Haha.
vad ska du göra nu? - Skriva klart detta och kolla runt lite tills hockey-matchen slutar.. Oh man, är klockan redan tio över nio!?
har du gjort något dåligt idag? - Japp.
har du duschat idag? - Nej, faktiskt inte.
är du trött nu? - Sådär, lite kanske.

telefon/mobil
vem ringde du senast? - Jag vet faktiskt inte.
vem ringde dig senast? - Mathilda tror jag.
vem sms:a till dig senast? - Jag vet inte för jag fick precis sms som jag strax ska checka!
vem sms:a du till senast? - Sara haha!

övrigt
är du hungrig just nu? - NEJ FIFAN!
vad är klockan nu? - 21:10
vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook och blogg.se.

familj
hur länge sen var det du träffa din morsa? - Typ fem minuter sen men hör hennes röst härifrån. 
hur länge sen var det du träffa din farsa? - Ett par timmar sen.
har du syskon? - Japp, två bröder!
har du något djur? - Ja en gullig liten border collie som jag älskar till tusen!
lyssnar du på musik just nu? - Ovanligt nog no.

kärlek
har du kysst någon idag? - Nej.
har du ett förhållande? - FOREVER ALOOOONE!
är du romantisk? - Jag vet inte men jag kan inte tänka mig att jag är det, haha!
har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - No?
är du svårflörtad? - Det vet jag inte.
har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Tyvärr ja.
har du nån gång slagit någon? - Japp, min lillebror.
har du lekt med någons känslor? - Nej!
vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande!
har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej jag är ingen player.
är du en bra pojk/flickvän? - Jag vet inte men jag skulle aldrig vara otrogen. Så falsk är inte jag.
vem sov du senast bredvid? - Min lillebror..
vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Det kommer jag inte ihåg..
hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Typ 24/25 och 26/27
har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Men ja jag vill bli tillsammans med en sexårig tjej.

HÅLTIMMA FRÅN SO:N! Vår lärare hade ett mö...

gosmsphoto132369 (MMS)

HÅLTIMMA FRÅN SO:N! Vår lärare hade ett möte, YEEESSS!!!!


Dag 19

Dag 19 - Min favorit plats på jorden

Min favoritplats på jorden är helt klart Turkiet. Alanya i Turkiet, där är himmelriket i mina ögon. Trevliga människor, bra shopping, fantastiska hotell.. Kan man begära något mer eller?






Har precis gymmat, trodde aldrig att jag s...

gosmsphoto132362 (MMS)

Har precis gymmat, trodde aldrig att jag skulle kunna springa såhär långt/länge! Men nu vet jag vad jag är kapabel till så nu kanske det blir joggingturer på helgerna så kilona börjar rasa till Beach 2012?


Dag 18

Dag 18 – Bästa låten just nu

Bästa låten just nu är helt klart We found love. Några månader gammal men Vilma visade mig den för exakt en vecka sen och nu är jag fast.


Ny design!

Hej igen!

Nu är den sprillans nya designen uppe, vad tycks!?
I och med nya designen ska jag ju också börja skriva annorlunda och posta större bilder, woho!
Om ni tycker att det här är helt störande och jobbigt så ändrar jag tillbaka to the normal!
Mobilbloggningarna kommer inte vara såhär först utan när jag kommer hem redigerar jag dom.

Det var väl det jag tänkte säga, hope u like it!


This is who I am. Nobody said you had to like it.

Hey people!

Gårdagen var väl som vanligt. Skolan rullade på och till sist, efter att ha väntat på bussen i ungefär en halvtimma-fyrtio minuter för att den kom sent, kom jag hem. Mormor kom över och lagade mat, sen efter att vi ätit spelade vi massa spel. Sen satte vi oss framför TVn vid idol och medan det var Helenius hörna satt jag vid datorn, sen såg vi när Amanda vann!

Tycker faktiskt att hon borde kommit tvåa för att hon var så grym. Det går ju alltid bäst för tvåorna..

Idag har jag chillat hela dagen. Bakat kladdkaka, spelat sims.. Inte så mycket mer faktiskt. Sen kom farmor med pappa och Isak och dom hade med sig donken och massa skräp så vi åt och sen satte vi oss framför TVn med skräpet. (skräp=chips, godis och julmust..) Efter att jag ätit tills jag bokstavligen talat trodde att jag skulle spy så satte jag mig här. Och nu så har mättnaden lagt sig litegrann, gud så skönt.

Tänkte ta mig min vanliga rundtur på twitter och facebook, sen blir det eventuellt lite kladdiskakis och sen sims.

Ha en fortsatt bra lördagkväll, tudeluu!




Gårdagens frisyr! Och tänk på rubriken när ni tittar på de översta bilderna.


And this is me right now! All natural.

Dag 17

Dag 17 – Mitt starkaste sommarminne ifrån i somras

Mitt starkaste sommarminne från i somras är nog Åhus med min kusin. Det var typ den roligaste gången jag varit i Åhus, även om jag var lite tjurig då och då.. Hade hela tiden något att göra och någon att vara med, tack för världens bästa vecka min finaste kusin! ♥


Fattar inte hur Frida orkade synas med mig för jag var så äckligt ful då..

Dag 16

Dag 16 - Mina styrkor

Mina styrkor? Jag vet faktiskt inte. Är ganska rak och ärlig, men det behöver inte alltid vara en styrka? Det kan väldigt ofta vara en svaghet.

Nej men jag vet inte vad mina styrkor är, för jag tänker inte direkt sitta och säga "min styrka är att jag är snäll mot mina vänner och är glad hela tiden!" för det säger ju alla? Det stämmer inte ens på vissa så.. Lämnar den här blank, precis som med svagheterna.

Don't trip over bitches, walk over them

Hey darlings!

Ska alldeles strax börja klä på mig ytterkläder, tar sena bussen till skolan idag.
Hoppas bara att det inte kommer lika sent idag.. Hatar stress!

Jag kan inte ens fatta att det är fredag, bästa dagen på hela veckan!
Eller nej det är nog lördag för man slipper skolan.. Men bästa skoldagen på hela
veckan iaf!

Och sen igår, ohmygosh.. Jag och Izabelle trodde att John Lennon dog igår
så vi sa det till massa men sen när jag kom in på datorn och gick in på wikipedia
(Fabian sa nämligen att han inte dött igår) så stod det att han dog 1980.
FAAAAAAIL.

Jaja, vi hörs sen. Kanske mobilbloggar, hihi.

Bye!


Hahahaha♥

Fredag 2morrow!

Hey darlings!

Skoldagen var väl helt okej, som vanligt typ.. Men det var ju torsdag så ahh. Men på bussen imorse var jag inne på fb (det hade kommit en uppdatering så jag var superglad) och så såg jag att Justin la upp en status och kommenterade massa så jag dog inombords och började spamma hans inlägg! Gjorde det i ungefär en timma tills Linda sa 'ner med mobilerna!' höhöhö. Fick 24 vänförfrågningar under den tiden, gahh.. Så kollade igenom alla och alla var från Indonesien. Japp.. Tog bort alla.

Har också äntligen fått ner Twitter till telefonen, YES! Awesome. Nu har dock vinterkräksjukan börjat sprida sig lite smått och jag dör inombords. Jag är som sagt ett bakteriefreak och jag har en STOR fobi för spyor/smittor av spyor.. Jag äter INGENTING förrän jag kommer hem från skolan för jag får för mig i hjärnan att jag inte spyr ifall jag inte äter någonting. Dumt men det hjälper mig iallafall att komma till skolan, skolkade när jag var mindre för jag var så himla rädd.. Tur att det inte var speciellt viktigt då.

Ska ta mig en snuskkopp te nu bara för att jag ska bannemig lära mig att dricka det! Jag längtar tills jag kan skriva såhär i bloggen 'ska nu ta mig en stor kopp te och mysa i soffan!' eller mobilblogga bilder på enorma tekoppar i vitt med röda prickar.. #dreambig hahaha!

Vi hörs senare/imorgon.

Puss!



Dag 15

Dag 15 – Min senaste utomlandsresa

Min senaste utomlandsresa var till Grekland. Har inte lagt upp bilderna därifrån än så jag vill inte avslöja för mycket men..

Kan säga att jag åt Souvlaki (ett spett med en krydda på som gör köttet/kycklingen alldeles sött) typ fyra dagar i rad. Lunch och middag alltså, så grymt jäkla gott. Något jag saknar enormt mycket.. Sen så solade jag, fast inte överdrivet mycket. Badade en massa, var nere vid havet en kväll, tog lite bilder, chillade i hotellrummet, läste en tidning om 1D och JB som jag var typ överlycklig över.. Ja, en grym utomlandsresa. Men inget slår ju Turkiet.






Ursäkta för min fulhet men orkade inte ens bry mig därnere.. Lol.

Blogg.se laggar..

Hej darlings!

Skoldagen idag var faktiskt riktigt rolig. Först idrott och det var väl helt okej, vi gjorde
'antiken'-skit och vår lärare tog kort.. Lol.

Sen hade vi svenska och då tränade vi igenom våra scener, sen hade vi SEL
och där spelade vi upp det och fick fika för att det var sista gången.

Sen var det lunch och det var nåt skitsnusk och man fick kväljningar av lukten
men det smakade ändå helt okej.. Sen gick vi och köpte baguette och chillade
som vanligt.

Sen var det musik och det var typ den roligaste musiken EVER! Kan byta mellan
tre ackord nu, hihi. ' stolt '

Sen SO och nu är vi snart klara med powerpointen, YESSS! Sen engelska och där
kollade vi på goal.

Blogg.se laggar, därför är texten lite krezikrezi.

Igår slutade vi tjugo över två för våran spanskalärare var sjuk, gryymt chill!

Har också druckit upp en hel kopp te nu för första gången i mitt liv, vill bli en te-drickare.
Har typ varit min dröm sen jag började se jättefina stora te-koppar och alla skriver
om hur mysigt det är att dricka te i höstmörket och blablablabla.

Men nu ska jag äta ballerina pepparkaka och titta på CSI!

Puss på er.


Dag 14

Dag 14 – Mina svagheter

"your lips my biggest weakness.."

Man kan tolka det här på olika sätt? T.ex. jag kan vara svag för choklad, typ att jag inte kan motstå choklad. Men sen kan svagheter också vara några negativa egenskaper och sådant?

Jag vet inte vad jag ska svara så...

Kickass grymt

Jag dör.

Jag dör jag dör jag dör. Alldeles tårögd är jag. Utav en text. Aldrig i hela mitt liv har en text fått mig såhär rörd.

Tjejen som skriver den här novellen är grym. Alltså seriöst kickass grym. Det senaste kapitlet som jag läste klart för typ fem minuter sen.. Alltså omg.

Dom där känslorna som är med, dom är äkta. Dom verkar så jävla äkta och det är en TEXT. Skriven av en tjej som går i NIAN. Hon skriver bättre än alla mina favoritförfattare någonsin.

Min favoritförfattare är inte Katarina von Bredow eller Eden Maguire, det är Cassie.


Lista

Vad heter du?
Mathilda
Är du allergisk mot något?
Ja vissa smycken man har i öronen i think?
Brukar du skratta för dig själv?
...
Är du beroende av någonting?
Min telefon, skulle seriöst dö utan den.
Vad står det i ditt senaste inkommna sms?
Haha! Förlåt ! Fel mathilda..! :*
Vem var den senaste killen du fick sms ifrån?
Alex tror jag? Haha.
Brukar du googla?
Ja.
Har du kysst någon den senaste veckan?
Nope.
Hur många kuddar du i sängen?
EN!
Hur svarar du i mobilen?
Yo whazzaaaaap? Nej men typ hej?
Vem ringde dig senast?
Frida tror jag.
Brukar du komma i tid?
Det beror på vilken tid på dygnet det är.
När mår du som allra bäst?
När jag är med mina vänner. ♥
När blev du fotad senast?
Idag.. Jävla Emma och Pamela! Skulle inte förvåna mig om Sara också gjorde det..
Hur känner du dig nu?
Jag vet inte, inte för glad.
Är du smart?
Fråga mina vänner.. Dom skulle nog skrika nej.
Hade du en bra kväll igår?
Tror inte det.
Vad dricker du helst till frukosten?
Cola. ♥
Är du blyg?
Nope.
Vad gör du imorgon?
Skola sen hem och bara som vanligt I guess.
Vad är det värsta du vet?
Vänner som sviker och snackar skit och personer som lägger sig i en massa skit. Och personer som tar ens vänner och drar med dom utan dens vilja.
Vad längtar du till?
Julafton och studenten om 6 år!
Vilket år är du född?
1998
När grät du senast?
Jag vet inte.
Har du någon piercing?
I näsvingen och öronen om det räknas?
Gillar du att dansa?
JAG ÄLSKAR ATT DANSA! Ångrar så grymt mycket att jag slutade.
Bor dina föräldrar tillsammans?
Jao.
Knäcker du dina fingrar?
Gjorde men jag har börjat lite smått igen.. Hihi.
Senaste låten du spelade?
Where them girls at
Kan du laga mat?
Ja.
Blir du bra på kort?
HAHAHAHA. Nej.
Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Ingen. Jag sitter för mig själv.
Vad skulle du behöva just nu?
Några fler äkta vänner som man kan umgås med efter skolan..
Har du snygga skor?
Det har jag väl? Lol.
Vad var det första du sa imorse?
VAR FAN ÄR MINA JÄVLA REPLAYJEANS FÖR FAN!?
Har du sovit i din egna säng inatt?
Nej Gandalfs.
Tre favorit färger?
Lila, grön och... Lila.

BIEEEEEB!

Hello darlings!

Är så jävla glad just nu för att en utav mina absoluta favoritnovellbloggar har börjat skriva igen! HOLY SHIIIIEEET! Jag som typ slutade läsa alla novellbloggar utom en och deppade sönder för att alla blev så jävla kassa och bieb slutade.

HOLY SIMOLY JAG KAN SERIÖST INTE TRO DET, MEN SPRIIIIID! Sprid att Bieb har börjat blogga igen till alla som ni visste läste den förut och till alla som inte läst den för det är gryyyyyyymt! Har lagt ut på facebook och ska också in på twitter nu, FORTSÄTT SPRIDA!!!

HJÄLP HENNE ATT FÅ UPP STATISTIKEN IGEN LUVIES!

LÄNKEEEN -> WWW.BIEB.BLOGG.SE

Dag 13

Dag 13 – Vilken kändis tycker jag är snyggast

Idiotisk fråga.



Schooltime

Hey dolls!

Ska alldeles strax springa till bussen men jag gick upp en halvtimma tidigare idag så har tagit det chill för första gången på hela året typ, haha!

Börjar med matte, no och sen idrott.. Usch, hatar idrott och no! Men sen har vi typ spanska, engelska och skolarbete så det är väl nice. Fast på skolarbetet ska jag och Izabelle fortsätta med det förbannade pisspowerpointen i so:n.. BLÄÄÄ!

Men jag måste verkligen dra nu, haha.

Puss på er.


Jag just nu!

Justin Drew Bieber

Hey dolls!

Har precis ätit upp pizza och jag dööööör, ska aldrig mer äta det. Punkt slut.

Min mobil fungerar nu! WOHOOOO. Eller ja det skrev jag ju förut men.. Tog bort alla gamla JB-bilder och ersatte dom med 634 nya, som en liten present till telefonen! Hihi.

Ska också fixa in schemat på telefonen nu, alla appar och sånt försvann ju som sagt.. Så har fixat ner skolappen igen, yess!

Ska inte tråka ut er mer med massa skit jag redan berättat, haha, men ville uppdatera er lite.

PEACEOUT!


Kan någon svara mig varför jag lyssnar på den här nu istället för ett halvår sen då den var poppis?

Thank god!

Hello darlings!

Ännu en måndag avklarad, lite seg och tråkig som alla måndagar men helt okej ändå. Blev överdrivet mycket skratt idag men det är bara kul, haha.

Är ganska glad just nu för att jag hade fått ett svar från Sony ericsson så jag behöver inte köpa en ny mobil, YEEEEES! Dock kommer all telefondata försvinna så woopzie, men om jag bara köpt en ny hade det försvunnit ändå. Har saknat telen som fan idag så det är bara bra! Sony ericsson you rock!

Vad händer ikväll då? Vi ska käka pizza.. Tjockis I know haha, men sen blir det väl bara att chilla. Titta lite på TV, sitta lite vid datorn.. Det vanliga bara.

Ska avsluta inlägget nu, puss på er!


LoveuLoveuLoveuLoveuLoveuLoveuLoveuLoveuLoveuLoveuLoveuLoveuLoveuLoveu♥

Dag 12

Dag 12 – Något som gör så jag mår bra

Justin Bieber gör så att jag mår bra. Hans låtar, bilder på honom eller bara något som påminner mig om honom får mig att må bra i alla lägen.


Älskar dig snygging ♥

Frideli!

Hey darlings!

Chillat hela dagen och väntat på telefonen som aldrig förändrats, så mamma ska köpa en ny (likadan) för Isaks pengar senare i veckan.. Ungen får ju skylla sig själv när han inte kan vänta på att jag ska vakna.

Vid fem-tiden drog jag till Frida och vi snackade, åt glassbåtar, tittade i skolkatalogen, m.m. JAG FICK OCKSÅ LUKTA PÅ SOMEDAY FÖR FÖRSTA GÅNGEN!!!!! Jag typ DOOOG, fyfan vad gott det lukta! Gick hem runt halv sju och åt och satte mig och kolla på nån Heston-grej, en kille som tar ett årtal, t.ex. 60-talet (det gjorde han idag), och så gör han ashäftiga rätter som ska påminna en om det talet. Det är också mycket häftiga grejer, illusioner. En svamp kan t.ex. vara en smörkola. Men ni fattar, sånt där ascoolt.

Imorgon är det skola.. Och jag måste släppa på min rosa HTC och nu har jag inget schema.. Asså jag fattar inte ens hur jag ska klara av la telefona. Kommer iaf mobilblogga oavsett, den här kameran är bara bättre + har blixt. Yaay. Innehållet i den suger och kvalitén suger dock, till skillnad från min XPeria.

Ska läsa runt lite ett tag nu, puss på er!


Jag skulle seriöst döda för det här håret.. Källa: weheartit.


Dag 11

Dag 11 – Något jag vill uppleva igen

Jag skulle vilja uppleva Paris igen. Det var skitkul men jag var så liten så det blev inte på samma sätt.. Liksom skulle vi till Paris nu, jag skulle fotografera GALET mycket. Jag skulle åka mycket mer karuseller och jag skulle nog bara ha mycket roligare och uppleva mycket mer än vad jag gjorde.
Ångrar hur mycket som helst från den resan, att jag inte åkte upp i Eiffeltornet, att vi inte tog några kort, att jag inte åkte The Hollywood Tower Hotel igen.. (seriöst den roligaste karusellen EVER)

Men det kommer jag nog göra snart igen. Kanske inte detta år eller nästa, men någon gång!

(Vi glömde som sagt kameran så det blev 0 bilder från den resan.. *suck*)

Mobilen sönder..

Hello dolls!

Jag har inte riktigt insett det än men min mobil är sönder och när jag inser det kommer mitt liv gå i spillror. Mamma och pappa började jobba tidigt och så feg som min lillebror är springer han jämt in och lägger sig i min säng, och han vaknar typ sex på morgonen och jag vaknar runt nio-tio och då bestämde han sig för att komma in i min mobil men visste inte koden, så han gjorde det 20 gånger och nu är mobilen helt och hållet låst. Har skrivit in mina google-uppgifter men den har "kontrollerat" i en timma nu så jag antar att man behöver internet för det.. Har dragit ut batteriet, stängt av den, ALLT men inget händer ändå. FML!

Får väl gå tillbaka till min pissHTC. ASSÅ ÅHHH. Hur ska jag klara mig fram till jul ifall inte skiten funkar?

Fint väder så får väl göra någonting kul idag.. Ut och fota? I dunno, orkar inte vara ensam idaaaaag. ÅHHHH.

Är bara skitförbannad för mobilen nu så ska sluta här.

Puss.


Tips!

Om ni är lika galna i inspirationsbilder och bara att titta på andras fina bilder så är här ett litet tips.

Gör en mapp på eran dator som heter "Inspiration" eller liknande, sen går ni in på weheartit och bombar mappen med en massa bilder.

Det är bra att ha om ni inte har någon speciell bild att lägga in på bloggen eller ifall ni verkligen har lust att fota men inte vet vad, då kan ni checka mappen för lite inspiration.

Ett litet tips, kanske inte skitbra men hihi!

Minitips till!

Ifall ni tycker att det är lika roligt som jag att kategorisera, organisera, m.m. gör massa småmappar inuti inspirationsmappen. Det är roligt att plocka med och det blir lättare att hitta speciella bilder.


Dålig bild.. Men den som inte är suddig är min inspirationsmapp som jag just börjat med.

Mitt rum

Hello!

Förut flyttade jag om mitt rum ganska ofta, kanske (höll på att skriva ett år i framtiden, HAHA) en gång i halvåret. Nu har jag inte flyttat om mitt rum sedan 2008-2009? Fick min TV uppsatt på väggen och då sa mamma att jag inte fick flytta om mer.

Nu har jag börjat tänka på sätt jag skulle kunna flytta om men inte förstöra "TV-hörnan" liksom. För jag har sex kanaler på min TV så imagine hur mycket jag tittar..? Och här är två bilder, men har kommit på en ändring nu som jag inte gjorde på andra bilden, woopzie.


Såhär ser mitt rum ut idag.


Såhär vill jag att mitt rum ska se ut. (men puffarna ska vara en mini-soffa eller två mini-fotöljer!)

Får väl ändra om något år, då jag kanske ska tapetsera om hihi.

Vilma & Snö!

Hello darlings!

Började dagen med att örat gjorde så förbannat ont så har inte sovit speciellt mycket inatt.. Tog mig en alvedon och när den börjat verka åt jag frukost med pappa och vi pratade lite, brukar inte snacka så mycket med min pappa. Är alltid irriterad på honom utav någon anledning (?).

Sen hoppade jag in i duschen och duschade lääänge och tog lång tid på mig, love it. Sen när jag tagit mig ut smsade jag lite med Vilma för vi hade ju bestämt att vi skulle vara idag men hon skulle äta hos sin mormor först. Tittade lite på Awkward, åt lunch, tittade lite till på Awkward + gjorde mig i ordning lite snabbt fast jag orkade inte göra mycket. Var naturlig idag med onepiece, hehe. Sen kom Vilma och vi bara gick runt i huset och snackade på mitt rum i typ en timma.

Sen bestämde vi oss för att baka något så det blev en kladdiskakis, sen satte vi oss framför datorn och gjorde lite grejsemojser. Hehe. Tog typ tre timmar.. Men vi åt och fixa lite kladdiskakis mellan så ja.

Hon gick för ungefär en timma sen, wää. Under tiden vi satt vid datorn föll också den första snön ner! Men det var stora blaskiga flingor som lätt smälte eftersom det är precis så det var minusgrader.

Har iallafall haft kul idag med Vilmis och jag hoppas att hon också hade det, för det är ju iaf huvudsaken? Right?

Ska avsluta inlägget nu med två bilder från när det snöa, puss på er!



Helpissiga bilder men man ser ju snön iaf, haha!

Dag 10

Dag 10 – Min klass

Jag går i 7B på Lillåns skola och vi är 29 elever, den största klassen. Det är 18 killar och 11 tjejer tror jag? Ingen aning...

Dom flesta killar är jättesnälla och asroliga, men några är asjobbiga och är typ wannabe roliga och wannabe populära? Skulle helst utav allt skicka ut några speciella killar men dom ska vi inte nämna här, tihi.

Tjejerna då. Alla tjejer är jättesnälla men alla delar inte samma intressen så det blir ju att man är med dom som liknar en mest och så.. Fast det finns några få tjejer som är ganska jobbiga och irriterande men i vissa situationer är dom precis som en själv, det är väl bristen på självförtroende bland ett visst folk?

Vår klass både suger och äger. Ifall vi skulle kicka ut ett par killar och slänga in några tjejer som jag känner från förut, då skulle vår klass bli bäääst! Hihi.

Jag för två år sen..


Kollade igenom min gamla blogg och jag träffade Filip & Fredrik den 4 december 2009! Sjukt coolt ju. Var också blond då, hade en alldeles för liten jacka, gick bara runt i hoodies & mjukisbrallor, spenderade alla mina pengar på skitgrejer och var som en kille med Emma. Men kul hade jag.

Missade skolbussen..

Hello darlings!

Skoldagen har varit ganska rolig. Började med mentortid och det var PRECIS så jag hann. Tog nämligen länsbuss eftersom jag började nio idag och den var rejält försenad. Kom in till mitt skåp 08:57... Men på mentortiden kom några elevskyddsombud och då skulle vi göra en "lek" och vi tjejer gömde oss bakom killarna så vi skulle slippa prata men dom tog Izabelle och hon ba "PASS PASS PASS!!!" haha så grymt roligt!

Men sen så hade vi spanska där vi tittade på film med 7A så då satt vi med Emma och Vilma, hihi. Vart inte så mycket filmtittande men.. Sen SO där vår lärare nu bestämt sig för att vi ska skriva mer i vår text.. ÅHH. Han fick läsa den för tre veckor sen men han tittade på pappret i två sekunder och gav det tillbaka till oss och sa "jättebra" men nu när han verkligen läste igenom det så ändrar han sig!? Shiit ner dig.

Sen var det lunch. Jag, Sara och Izabelle satt för oss själva i ett hörn och bara snackade en massa. Trevlans. Sen stack vi upp till Märta men bullarna var slut så jag köpte en liten baguette och efter det begav vi oss till träbänkarna och satt där och chillade, när jag och Izabelle började prata om att vi ville gå ner i vikt och börja gymma så vi är slim till beach 2012 och hon hade kollat in något ställe i Örebro så vi gick in på det på min tele och började spektulera..

Men sen skulle vi ha matte och då gick vi ner och hämtade våra böcker men när vi kom upp så slogs två killar i våran klass men vi trodde att dom var oseriösa men när vi kom upp och insåg att dom var seriösa så dog vi typ! Vi blev skiträdda och fick panik och ropa till tjejerna att vi måste hämta en vuxen! Men så fort Kamilla började springa som en galning så drog Alex (aka biffen) undan dom och ba "SLUTA NU!" men då vände vi oss om och såg en flod utav vuxna och nior komma springandes, haha för roligt såg det ut. Sen en utav killarna, som slog den andra, hade världens fulaste ansiktsuttryck. Vi alla vart typ skiträdda för han och han sitter bredvid mig i P1 (där vi skulle ha nästa lektion) så ja...

Sen hade vi svenska men vi gjorde eng. glosförhör och kollade på Sunes jul, visste inte att det var så bra! Haha. Sen missade jag skolbussen så var lite med Sebbe, Alex och Izabelle tills Emma slutade då vi gick till coop och fixade/fyllde på busskort och köpte godis/glass.

Ska avsluta detta enorma inlägg nu, puss på er!



Jag just nu, gulligt värre! 

Dag 9

Dag 9 – Min skola

Jag går på Lillåns skola 7-9 och det ligger i Lillån? Lol.
Skolan är typ formad som ett E och har jättedåliga skåp för långa personer får underskåp och man får inte byta..
Sen finns det 4 arbetslag och jag går i arbetslag 2. Säger man att man går i arbetslaget? Jag har ingen aning (efterbliven...).

Sen så finns det paviljonger på utsidan utav skolan (och jag fick oturen att ha 80% av lektionerna där.. även mitt hemklassrum är där) och bilden, tekniken, musiken och slöjden är också utomhus fast i ett annat "hus" eller vad man säger. 

Vet inte vad mer jag ska säga om min skola?


Har visat den här bilden 1000 gånger men det är iaf skåpsalen.

Mobilbloggning

Hej darlings!

Tar sena bussen till skolan idag så det är rätt chill.. Hehe!

Kort skoldag idag vilket är mycket skönt och har även kontaktat blogg.se så nu kan jag ÄNTLIGEN mobilblogga BILDER till er! Känns awesome, kommer bli massa uppdatering nu för det.

Men vi hörs sen babes, PUSS!


Vinter last year!

skoldagN

Hej darlings!

Skoldagen idag var ganska rolig, iaf på lunchen! Hahaha. Men började dagen med engelska, jobbade bara med tough stuff som vanligt. Sen hade vi matte och där fortsatte jag också som vanligt i boken, sen hade vi spanska och där började vi med ett nytt kapitel.

Sen hade vi lunch och det var tre olika sorters (fast det var bara två) soppa, skitsnusk. Så jag, Sara och Izabelle tog bara varsin macka och en mandarin var, och så gick vi till Märta och åt dom precis i "hallen" men Izabelle tappade halva sin och det var så gott så vi smög tillbaka till matsalen och tog varsin till, och påväg ut kom det en skitrolig kille från typ trean eller tvåan som jag har snackat med flera gånger.

Han kom först fram till mig och började skrika att han precis sett mig med Eric Saade? Vi typ skratta och fortsatte gå men han följde efter oss och Sara hade tydligen tagit en rutten mandarin så hon kastade den i löven och då började han typ skrika "HON KASTADE MANDARINEN! HON KASTADE DEN BLAND LÖVEN!" till några nior och sen sprang han och tog upp den och åt den som en lodis.. Hahaha!

Sen hade vi SO och där letade vi bilder precis som vanligt.. Fick typ 1-2 bilder gjorda? Sen hade vi Bild och där gjorde vi inte mycket.. Fabian tog över allting men sen gjorde han inte ett skit själv!? Lol. Efter det hade vi NO och eftersom vi hade prov fick vi gå när vi var färdiga så slutade tio i tre istället för halv fyra, HELL YEAH!

Så jag och Sara gick upp till Kaféet och låg och spelade spel på våra mobiler tills vi nästan somna..

Har inte gjort mycket sen jag kom hem och herreminge det är första december! Känns som oktober/november fortfarande eftersom det inte är någon freaking snö.

Ska avsluta inlägget här PEACE!


Gammal gammal bild. Vafan gör du Sara hahaha!?


Dag 8

Dag 8 – 3 tjejer jag tycker ser bra ut.

Är den här frågan riktad till killar eller? HAHA!


RSS 2.0