Shopping..

Hej alla Mathildas bloggvänner! Mathildas mamma här, idag drog Mathilda och jag upp på stan för att SHOPPA! Det är hon och jag ganska duktiga på... Var med i en tävling häromdagen och vann 2:a pris 600:- spänn i presentkort på butiker i Örebro, så vi tog tillfället i akt och var inriktade på att bränna det idag, och det gjorde vi direkt kan jag säga 600 :- får man inte mycket för....=(
Vi gick till Vågen och gjorde av med kortet på ca 5 min: 1 st solhatt till Mathilda, 1 Bok till mig (Varför gråter inte Emma) 1 Solpuder, 2 st Nagelack och 1 st Poncho, sen var det slut och lite mer därtill kan jag säga....suck! Vi styrde kosan mot Bara Vara för vi behövde ju fylla på med energi för att orka fortsätta shoppa... Tog en Latte och en kanongod macka med brie och salami, medans Mathilda tog en Fanta och en efterlängtad macroon...*stavning! Supergott! Efter det insåg vi att om bara 14 dar åker vi till fjärran land och behöver fixa bikinis...hittade vi några....Nepp! Får köpa det på plats istället =) Slank in i några inredningsbutiker och hittade en kanonbra present till familjen vi ska fira Valborg tillsammans med! Efter 3 tim gav vi upp och höll på att missa bussen hem! ;)
Kom precis på att jag köpte ett par presenter till mig själv oxå...;) 2 berlocker till Pandora och ett nytt Pandora armband för mitt är överfullt nu...KUL!
Ha en bra Valborg!
Mathildas Mamma! 



Städdag

Hola darlings!

Dagen har varit s k i trolig! Det började med språkval vilket var skittråkigt men you know, man måste ju. Sen när vi kom hem stack jag, Mathilda och Sebbe hem till mig för att hämta krattor och en spade så vi hade något att göra, dom skulle låna utav mig, det var ganska kul innan vi fått ut allting hahaha...

Sen kom vi till skolan och vi alla tre började kratta litegrann sen kom våran supersura syslöjdslärare och fräste åt oss att vi var tvugna att kratta upp skit en meter från där vi gjorde för att vi "krattat tillräckligt" där vi höll på. Sen tvingade hon typ 5 killar från min klass att sopa upp stenar från en trapp ner till en källare också.

Sen en efter en stack alla till eldplatsen och började grilla korv/hamburgare fast jag stannade och krattade små högar så inte syslöjdsläraren skulle bli arg på mig. Sen skulle vi sjunga i typ en halvtimma och efter det gick jag och satte mig vid eldplatsen och då kom min lärare och sa att jag var tvungen att fortsätta kratta eftersom jag inte väntade på något "jaha..." suckade jag för mig själv och fortsatte kratta.

Sen efter ett tag krattade vi en sandlåda och efter det sa våran lärare att det var lunch men jag hade med mig risifrutti och bullar så jag behövde inte gå och äta eftersom jag kunde bli mätt på det. Sen satte jag och Sebbe oss på trappen och jag Twittrade och så snackade vi lite o.s.v.

Sen så skulle jag, Sebbe och Vilma gå och ha två grupper i samarbetsövningar vilket var skittråkigt men vi var ju tvugna. Sen efter det var det bara att packa ihop allt och gå hem.

Väldigt mycket text precis som förra inlägget, haha... Men vi ses guys, kram!


Me lööves!


Sorry!

Hello!

Har inte uppdaterat så mycket för att när jag väl har velat uppdaterat har jag blivit så yr att jag inte orkat så jag bara stängt igen datorn och gått till tvn istället. Sitter alldeles för mycket vid båda två känner jag, that sucks.

Ska iaf skriva vad jag gjort måndag, igår och idag.

Måndag: Jag, mamma och Isak (lillebror) drog för att shoppa litegrann! Mamma skämde bort oss rejält och jag kom hem med två par skor + underkläder, Isak kom hem med ett par skor, två byxor och en tröja, mamma kom hem med två par skor och två pandora-berlocker och så köpte hon med ett par shorts och tröja till min storebror. Vi åt också mcdonald's (åt dipp till pommesen för första gången på aslänge, yumyum!) och så köpte vi med en bakelse var hem. Tänkte köpa macaroons men dom hade bara pistage och ägglikör-smak, fy tänkte jag då.

Tisdag: Jag var i skolan och det var en ganska skön dag fast vi hade idrott som jag inte gillar sådär jättemycket fast nu har vi äntligen börjat med ute-idrott, super! Dock kommer vi typ bara orientera som vi gjorde då, blääää. Efter skolan åt jag fiskgratäng, kollade på tv, spelade dator, åt kvällsmat, kollade på tv och sedan parkerade jag mig i sängen. Yeah.

Onsdag (idag): Har varit i skolan och det var ganska skön dag idag igen. Vi orienterade och det var skitsvårt att hitta en utav kontrollerna, det fanns djurpäls överallt där så jag fick typ panik och sprang ut och lät Bell, Sara och Vilma fixa den, hehe. Sen sprang jag efter några killar för att leta efter den tionde kontrollen men då fick jag reda på att dom sprang bakifrån och jag ba "shit!" och såg typ femtio meter bort att Bell, Sara och Vilma redan kommit ut ur skogsdungen så då var det bara att springa tillbaka och dom väntade inte på mig så då fick jag bara springa ännu mer, jobbigt!

Det var väl inte så mycket mer. Ska titta på Klockan åtta hos stjärnorna idag och sedan blir det språkval + städdag hela dagen imorgon, supernice! Ska förmodligen grilla och så ska vi ha med oss fika, yay! Inte direkt för att jag är ett sånt stort fan utav att äta i skolan förutom i matsalen (bakterier you know) så ska jag göra det ändå. Annars kan jag bara ta med mig servetter eller något. Who cares, haha.

Pappa kommer snart hem med donken, gud så gott!

Jättemycket text, I know! Ska lägga upp lite bilder nu iaf.



Dom här kostade 299:- på DinSko!


199:- på DinSko.


3 för 2 på Cubus!


Solat!

Hello darlings!

Efter det förra inlägget mådde jag mycket bättre så det blev inte så tokigt trots allt! Jag och Eve gick ner till lekparken och efter det bestämde jag mig för att åka rollerblades i typ en kvart och sen cyklade vi till min moster där Eve glömt sina solglasögon igår! Sen inte långt efter det skulle dom hem. Not funny at all!

Men jag bytte om till shorts och bikini-överdel (vilket jag har på mig just nu, hehe) och solade i typ en och en halv timma. Ungefär tre kvart på framsidan och typ tre kvart på baksidan. Härligt! När jag solade framsidan läste jag en tidning och när jag solade baksidan lyssnade jag på min älsklingsBieber! Hehe.

Ska tjata hål i huvudet på pappa att han ska köpa en ipad åt mig, fatta vad kul att leka med den! Igår verkade det verkligen som att han ville köpa en men vi får se. När jag tjatar brukar det i början som att han vill men han har en ursäkt att "han inte har råd" och efter det blir han förbannad och säger "VI HAR INTE PENGAR TILL DET!" och i slutändan börjar han ändra sig och sedan köper han det. Jag vet hur man övertalar pappsen alltså.

Men hörni, nu ska jag in och börja på en berättelse och senare ikväll blir det väl göra läxa... Oh crap nu börjar världens bästa hotell! Äh, jag orkar inte kolla jag kollar på TV3 play istället. Då är det inte lika lång reklam om det ens är någon reklam?

Men nu ska jag avsluta inlägget med en bild, pusshej!


Provade min mosters solglasögon från -92 i förrgår, haha vad tycks!? (© på bilden)


Trött och illamående.

Hello.

Har precis vaknat och jag mår fortfarande illa som en gris + att jag är trött. Yeeey! Gick och la mig vid tio igår och alla andra var uppe men jag somnade inte förrän runt halv ett-ett och vaknade vid sex men somnade om och vaknade typ halv nio.

Snart ska vi äta frukost, hujedamig, och sen ska dom nog åka hem tror jag. Men jag vet inte.

Är iaf glad för en sak, pappa kanske ska köpa ipad nu. Igår så började han prata om det och jag ba "YES!" så nu är det bara att tjata, tjata och tjata lite till så är jag nog en ägare utav ipad sedan.

Men nu ska jag in på beliebbook och sen blir det väl frukost... Gah.

Peace.


Hur snygg får man vara!?

Mår illa

Hello darlings!

Just nu har vi massa gäster och jag mår illa som en gris. När jag går ut blir det dock bra. Vi får hoppas att jag inte spyr inatt för att dom ska sova över... Not so funny. Drar väl ut imorgon direkt efter frukosten så jag inte spyr när dom är här eller något. Usch jag skulle inte ätit så mycket mat! Jag vill inte må illa, wä.

Inga är inne på habbo heller. Uschuschusch!

Hejdå...

Svettigt värre...

Hello darlings!

Snart kommer gästerna (klockan sex) och jag ska snart börja göra mig iordning. Det är sjukt varmt och svettigt här, bläää. Jag vill att det ska vara regn nu. Bläbläbläblä.

Annars dååååå. Ja, det är väl inget. Är lite deprimerad (haha) för att det bara är två dagar kvar tills skolan börjar. That sucks.

Har faktiskt inte ätit så mycket godis idag som jag trodde att jag skulle men jag kanske äter massor ikväll, who knows?

Men ska dra nu, chao!


Så jäkla fiiiiin! ♥

Glad påsk!

Hello darlings!

Idag är det påsk! Jag och Isak (lillebror) gick äggjakt förut och hans satt i ett träd och mitt låg i en vedhög. Trevlans! Vi har nyss åkt rollerblades också, skitkul! Haha. Fast just nu sjunger han på "That should be me" och väntar på att vi ska in på hans blogg och blogga.

Kram!

Påsk imorgon.

Hello darlings!

Kalaset var supernice, jag och Frida (kusin) tog maaaassvis med kort! Så det kanske kommer en ny design inom kort... Who knows? Har iaf en ny profilbild till Facebook! Har inte satt in den än dock. Kanske ska ta och göra det? Nej det gör jag nog imorgon.

Imorgon är det påsk också! Vi ska måla ägg och leta efter påskägg! Dock ska jag bara skriva Justin Bieber ♥ på mina, hehe. Kommer äta så mycket godis att jag kommer spy, jag lovar! Hahaha. Imorgon ska vi också få gäster på kvällen, trevlans!

Men hörni gottfolk, nu ska jag bege mig till sängen. Vi hörs som sagt imorgon, då är det påsk!

Kramar.


Isak (lillebror) förra påsken!

Ge mig ett bankkort...

Jag hatar att jag inte är tretton år än. Har hittat skitmycket snyggt på Tradera (snackar om JB-saker) och såklart på hans officiella webshop, ärligt jag skulle kunna slänga alla pengar jag har på saker där! Dock är ju frakt skitdyrt från USA...

(Allt härunder är alltså från hans officiella webshop som ni kan besöka HÄR)

Justin Bieber 2011 Wall Calendar

Justin Bieber Christmas Stocking
Justin Bieber Stripe Photo Girls Fitted T-Shirt
Justin Bieber White Splatter T-Shirt
Justin Bieber I “Heart” JB Decal
Justin Bieber Yellow Photo Girls T-Shirt
Justin Bieber 3D Girls Fitted Charcoal T-Shirt
Justin Bieber NSN Repeater T-Shirt
Justin Bieber Hot T-Shirt

Kan inte lägga in hela hemsidan men alltså ni fattar. JAG VILL HA ALLT!


Dröm om JB...

Inatt drömde jag om JB och gud vad sjuk drömmen var!

Det hade varit typ någon tävling i skolan och sedan var klockan typ ett, vi skulle sluta tio över ett den dagen, och då gick vi från boken (jag vet inte varför vi var på boken) och satte oss utanför vid basketplanen på sidan om boken och väntade på att dom skulle komma med tävlingsresultaten. Sen fanns det tydligen en klocka där och typ alla satt och vänta och klockan vart tjugo över ett och sen satt vi bara där och sen blev det mörkt och sen kom Justin Bieber med en vagn och två barn och jag ba "Hi Justin!" och han ba "Hi!" och sen hade Jessica sprunigt iväg och Justin gick in på boken och jag ba sprang till Jessica och försökte berätta men hon typ körde king med massa och lyssnade inte och sen gick jag tillbaka och då satt Kenny i ringen och dom kom aldrig och då sprang jag in på boken för att försöka se Justin Bieber för jag väntade på att han skulle komma ut men han kom aldrig och så var det en plåt med pizza där och då tog jag ut en pizzabit åt Emma och sen sa jag till Emma "Men gud tänk om han kommer då måste vi ta bilder!" och jag märkte att jag inte hade mobilen i fickan så då gick vi hem till mig och då kom det eld ur våran fläkt eller vad det nu är utomhus och då kollade vi i ett fönster nere i källaren och då hade en gardin flygit på en lampa så det nästan började brinna och jag ba "Shit!" och tog upp nyckeln ur fickan och sprang in och sedan vaknade jag...

Haha, crazy huh? Ikväll ska vi typ på påskfest/kalas för min kusin och sen tror jag inte jag ska göra så mycket mer. Vill ut! Ut och cykla eller vara med någon eller något. Jag önskar att det var gården ikväll. Vill verkligen inte sitta inne mer nu. Vill åka rollerblades. Jag tror jag ska göra det idag. Fast det är inte roligt ensam...

Aja, nog om vad jag vill och inte vill göra. Hehe, hörs sedan!


Bebis!

PS. Tänkte ladda ner låtar nu fast kom på att jag inte kan gå runt med nattlinne hela dagen. Tehe.

Beroende. Eller något.


Skulle göra påsknaglar men det slutade med att jag skrev "JB" och gjorde hjärta istället. Tehe.


Tehe. Har på handlederna också.

God morgon.

Hello darlings!

Jag har precis twittrat och väntar nu på att mamma kommer hem. Ska nämligen vara med min kusin Frida idag! Trevlanstrevlans.

Idag är vädret inte på topp, tråkiiiigt. Typ mulet och blabla.

Isak (lillebror) och jag har också målat typ kycklingar? Och hämtat upp påsk-dekorationer.

Lyssnar just nu på That should be me, herregud alltså! Hur kan man ärligt vara så bra!? Jag förstår inte.

Men aa nu ska jag fixa ner lite JB-låtar, peace.


Finis. ♥

Design

Hola darlings!

Har precis kodat in en ny design till Bellenpellen och ni kan checka den på hennes blogg, http://jagbellduvet.blogg.se. Yep.

Min nya design kommer så fort jag fått till en bra bild på mig själv vilket kan ta sisådär 3-4 månader. Goodie va?! Not really.

Hade egentligen inget att säga men kände för att uppdatera. Då kan jag få bort Bieber från mina tankar. NEJ DET KAN JAG INTE! Omb jag är beroende.

Seeya!

Design

Hola darlings!

Har precis kodat in en ny design till Bellenpellen och ni kan checka den på hennes blogg, http://jagbellduvet.blogg.se. Yep.

Min nya design kommer så fort jag fått till en bra bild på mig själv vilket kan ta sisådär 3-4 månader. Goodie va?! Not really.

Hade egentligen inget att säga men kände för att uppdatera. Då kan jag få bort Bieber från mina tankar. NEJ DET KAN JAG INTE! Omb jag är beroende.

Seeya!

Twitter

Jag och min käre alienvän Emma har börjat med Twitter, det är bäst! Jag följer bara JB's Crew och Emma men ni kan ju följa mig! Hehehe. Det är som... Ja, det är lite svårt att förklara. Men bli medlem på Twitter.com.

Jag heter MathieSt och Emma heter EmmaaBlomberg så följ oss, nu!

Konvörs.

Hello darlings!

Telefonen är för tillfället bra iaf, när den svalnat tog jag ut batteriet och sen satte jag i det igen. Vi får se senare om den fortfarande är normal, men det tror jag.

Igår var det så fint väder så jag tog med mig alla mina converse (tre oj vad mycket) och så la jag mig på marken och tog kort. Man kan säga att mina knän och armbågar var väldigt fina efter.

Jag suger med photoshop men iaf, hehe. Alla är alltså redigerade och vattenmärkta i Photoshop CS4. (Shit vad intelligent jag kände mig när jag skrev sådär! Aja kolla nu.)


Svartvit med skor i färg.


Redigerade med överdrivet mycket kontrast, me likey.


Resten är bara normalt redigerade, lite curves, kontrast, o.s.v.


Dom gråa (längst bort) köpte jag på Ecco 2009 för 699:- har jag för mig. Dom vita med Ed hardy-detaljer köpte jag i Turkiet för runt 100 lira tror jag. Dom längst hitåt, burberry, köpte jag också i Turkiet för runt 30-40 lira. (Lira = turkiska pengar)










Vad tycks!? Vill ni se mer foto i bloggen i framtiden? Vad för foto? Porträtt, djur, landskap, växter, you name it?

AHH!

Åh herregud ni måste hjälpa mig!

Jag har en HTC Smart och allt har varit bra med den jag har aldrig tappat den o.s.v. och när man laddar den blinkar en lampa orange tills den är färdigladdad och då blinkar den grön! Nu så hade jag lagt telefonen i min säng under min kudde och den har legat och laddat i ungefär tre timmar och nu gick jag och kollade den, då blinkar lampan varannan grön och röd och telefonen är verkligen stekhet!

Jag har stängt av den och lagt den på ett bord men vad borde jag göra!? Jag tänkte ta ur batteriet när den svalnat men jag är skiträdd! Är den sönder? Vågar jag sätta på den igen? Vem borde jag kontakta?!

Hjäääääälp!


Ser ni lampan i högra hörnet? Help!


Promenix

Hello darlings!

Ska alldeles strax gå ut med Viggo men jag startade datorn för att lyssna på lite Bieber och blogga. Så, ja. Planer för idag då. Vi ska åka och hälsa på mormor sen tror jag inte något mer speciellt. Eller jo, jag kanske joggar sen ikväll om det är fint väder. Eller så cyklar jag. Det blir nog cykla för att jag är så förbannat lat och har dålig kondition, hehe.

Har rensat garderoben nu på morgonen och hade MTV på samtidigt, dom spelar ju låtar på morgonen, och så hörde jag början av Baby så jag hoppade över alla kläder och sprang till tvn. Jag älskar videon! Det är ju en av hans första, fast han dansade bra då också!

Känns som att alla inlägg handlar om honom nu för tiden men jag tänker på honom 24/7 kan inte sluta. Haha. Ska måla naglarna sedan också, någon flagga tror jag. Fast jag vet inte vilken, hehe.

Men nu ska jag avsluta detta inlägg, peace!


Har haft på mig dom här shortsen idag och igår och jag älskar dom dom är sköna och sitter bra och ja.


God morgon!

Hello darlings!

Idag gick jag upp runt tjugo i åtta tror jag fast jag vaknade typ tio över fem som vanligt, när jag än går och lägger mig vaknar jag ändå överdrivet tidigt.

Har inga planer för dagen typ, kommer vara ensam iaf. Det är allt jag vet. Fast min bror är ju hemma men ändå. Fast jag tror att jag ska ut och gå med kameran och the dog senare. Kanske får jag med mig någon kompis? Who knows? I don't.

Anyways jag är beroende av Justin Bieber. Jag vet inte vad det är jag bara är det. Tänker på han hela tiden. Jag ska gifta mig med honom. Ifall jag inte gör det tänker jag inte gifta mig med någon annan. Jag ska flytta till USA när jag fyllt arton i hopp om att hitta honom. Ska visa er ett klipp här, och jag är väldigtväldigtväldigtväldigt avundsjuk på den tjejen, HON FÅR SITTA I HANS KNÄ OCH HAN KOMMER TILL HENNES RUM OCH AHH! Jag önskar att jag var den tjejen...


♥JB♥



Mamma ny mobil

Hello darlings!

Idag var hela familjen ute i Marieberg. Först var vi ute i Sötvaruhuset och köpte massa godis, bl.a till Isaks (lillebror) barnkalas imorgon. Sen efter det åkte vi till Elgiganten och Isak köpte Ninjago (ninja-lego EMMA DET PASSAR DIG OCH MIG) till Nintendo DS, min storebror köpte NHL 11 till PS3 och mamma köpte en telefon, skitsnygg är den och jag är grymt avundsjuk!

Efter det begav vi oss till kinarestaurang, åt lax i teriyaki-sås, me löves. Sen har vi bara götta oss med mammas tele en stund men nu satte jag mig här för mamma sa att jag skulle blogga om hennes nya snygga telefon!

Så här slänger jag upp några bilder på telefonen och en på mitt nya skitsnygga linne från H&M, fick det från posten för några dagar sedan men använde det först idag! Asbra sommarlinne som man bara kan ha bikini under.


Ni får inte se min snygga dubbel-haka. Hehehehe.


Mobilens baksida.


Framsidan!

Nu ska jag gå och spela på den, hehe. Kram.

Test

Snott från Emma.

Vilken svordom använder du mest? Fucking tror jag eller jävla. Inte säker.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07:00 och 06:39. 
Var köper du dina matvaror ifrån? Coop och Ica Maxi.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Lätt, fast ibland tvingar jag Emma att ta kort på mig, hehe.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Om jag vann massa pengar skulle jag köpa ett nytt hus och sen en systemkamera, alla onepiece, hela gina tricot, hela h&m, o.s.v.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja.
När var senast någon stötte på dig? Ingen aning, jag sitter bara hemma jämt så jag stöter aldrig på någon.
Vad åt du till middag senast? Lax och potatissallad.
Kan du vissla? Ja.
Tittade du på tecknat när du var liten? Klart.
Äger du några popband t-shirts? Jag har en Michael Jackson men inget band.
När flög du senast? Förra maj.
Pratar du några andra språk? Engelska och lite spanska och vissa ord i andra språk.
Har du gråtit offentligt? Ja.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Yep och det ska jag snart.
Vad har du med dig in på bion? Popcorn såklart!
Vad har du för väder? Mulet.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Det var nationalencyklopedin.
När sov du senast på golvet? Ingen aning.
Vilken är din favorit drink? Jag drack en blå dricka i Turkiet 2009, shit vad god den var. Cinderella tror jag den hette.
Gillar du din boendesituation? Nej, den här skiten suger men snart flyttar vi förhoppningsvis. Eller alltså jag gillar mitt hus men inte vart huset ligger.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? För att fungera helt så måste jag sova 10-15 men jag fungerar efter kanske 8.


Isak sju år!

Hello darlings!

Bloggade ju inget igår men min lillebror fyllde ju sju år så vi hade släktkalas och så var det ju skola, o.s.v. Jag var med Frida (kusin) hela kvällen och vi hade skoj! Dock skulle vi ut med Viggo (min vovve) men det hann vi inte.

Idag ska vi iaf till Marieberg (shoppingställe typ) och köpa godis och mamma ska köpa en ny mobil förhoppningsvis.

Nu ska jag lyssna på Justin Bieber och ladda in bilder på han till min mobil, PEACE!


Isenfisen! (© på bilden)

Isenfisen

Hello darlings!

Har varit hemma från skolan idag, har inte mått bra på länge som ni märkt och vissa dagar är det värre än vissa. Jag kan bara inte förklara hur jag mår dåligt och den här skiten går ju aldrig över jag har haft det hela j**la 2011 det kommer bli ett skitår känner jag på mig. Hur många tabletter jag än tar går skiten aldrig över och jag är skitsur.

Imorgon ska Isak ha kalas också för stora killen fyller år och jag höll precis på att skriva en sak som jag inte ska skriva! Hehe. Mamma och pappa är iaf och köper paket nu till stora killen han ska få massor utav lego och lite grejer till hans Nintendo DS XL(Som han alltid ska vara noga att nämna!)! Ska snart ta en tablett och sen blir det Du är vad du äter klockan åtta.

Hörs väl imorgon efter skolan, vi får be att jag inte dör imorgon. Får väl rädda mig genom att ladda in massa bilder på JB i mobilen, woho!


Sju år imorgon!

Mätt som en plätt!

Hello darlings!

Sitter här och är typ obeskrivligt mätt, jag hatar att vara såhär mätt! Haha... Mamma är med hennes nya jobb på kick-off och ska sova borta och pappa jobbar natt. Kul va? Nej, men mormor ska sova här då! Trevlans trevlans.

När mättnaden lagt sig funderar jag på att måla naglarna och klockan åtta ska vi kolla på Sveriges mästerkock, nice surprise! Saknar mami redan, hehe. Hon kommer ju hem imorgon men ändå.

Jaja, har inget intressant att skriva. PEACE.


Bild från maj-juni 2009, titta så jag såg ut! Haha.

Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du äääälskar mig!



Går och sjunger den här ofta i skolan, jag är förälskad i den. JAG ÄR KÄRLEKENS TUNGA HELT ENKELT.

Total blackout

Ni måste kolla på Kanal 5 klockan 20:00 idag, det är premiär på ett nytt program som heter Total blackout! Ni bara måste kolla det verkar askul ni kan gå in på kanal 5 och titta på lite klipp o.s.v.

Det var typ allt jag ville säga, peace.

K ä r l e k

Sådana här ska jag hålla utkik för i Turkiet.

Converse: All Star Shearling X-Hi
Converse | All star stars ba
Converse | All Star Bars Men
Converse | All Star Fur Light Hi
Converse | Sko "Chuck Taylor All Star Speciality Hi"
Converse: Chuck Taylor All Star Slim Leather Hi
Converse: All Star Specialty Hi
Converse | Converse The Clash Skull Hi-Top Trainers
LaRedoute | Converse one star mid strap
Converse | Mockakänga "CT AS Andover"
Converse | M3310 AS specialt
Converse | 1U646 CT AS HI wh
Converse | CT slim hi black
Converse | 1025SIX05 Grey ba
Converse | Vintage patch bla
Converse | M9162 off white a

Chuck Taylor will you please marry me? ♥

God morgon!

Hello darlings!

Sitter just nu och letar efter snygga piercingar, hehe... Gjorde det 24/7 den sista veckan på sommarlovet, haha. Jag har hittat en jag vill ha på I am i Krämaren, det är en stjärna! Grymt alltså, jag älskar stjärnor.

Annars då. Idag ska jag, pappa och Isak göra något. Undra vad det kommer bli? Säkert hem till farmor och Mcdonalds eller åka och bada + pizza, det blir det alltid! Not so funny men.

Väntar också på att del 23 ska komma ut på Biebertime.blogg.se, JAG ÄLSKAR DET!

Åt frallor till frukost också, namnam. Ska visa bilder på kläderna från H&M sedan, det var bara ett linne och ett par byxor men. Och så hade mamma beställt en bikini men underdelen var alldeles för liten för henne så jag fick den och den är typ exakt på gränsen vid röven så jag får absolut inte gå upp i vikt nu, hahaha.

Men nu ska jag sluta snacka om allt och inget, lägger förmodligen ut en "guide" hur man lägger in en egen header sedan, det är efterfrågat.

Kram!


Dom här shortsen ska jag ha på mig idag!


Nyvaken bebis! ♥

Godnatt!

Ska gå och lägga mig och avslutar dagen med en minst sagt skitäcklig bild.


VIDRIGT!

Imorgon är det söndag, vad tråkiiiigt! Aja, godnatt sötnosar! ♥

Ny design!

Vad tycks om den nya designen!? Ville ha en lite vårigare och finare, ifall ni inte ser den klicka F5.


Brun och rosa, väldigt fina färger!

Nu tror jag mamma kom, so long!

Gina tricot, Bik bok och H&M in my heart!

Hello darlings!

Sitter just nu och tittar igenom Gina, Bik bok och H&M's hemsidor! Mamma ska hämta upp ett paket från H&M efter jobbet idag, dock har jag bara beställt ett linne och ett par byxor, for Turkiet you know. Är helt kär i linnet, hehe.

Annars då. Vad har jag gjort idag? Ingenting egentligen. Kollat på tv och det har varit så sjukt tråkiga program HELA MORGONEN! JAG FÖRSTÅR INTE HUR MAN KAN GÖRA SÅ MÅNGA DÅLIGA PROGRAM SAMTIDIGT! OCH MTV SPELADE UPP SKITDÅLIGA LÅTAR HELA MORGONEN! FY SKÄMS!

Jajaaaaaaa. Här kommer bilder på mig, det var längesen jag tog webcam-bilder.


Har på mig min onepiece, yeah! Var tvungen att ta kort på den såklart.


Moi!


Här har jag på mig mina Urban också.


Och såklart var jag tvungen att leka med funktionerna, hehe...

Strömavbrott

Hej vänner! Sitter just nu och har damp för vi har varit utan ström i två timmar nu,

Do it like a dude!

Hello darlings!

Som ni märker är jag inte i skolan. Är så trött så jag tror jag ska dö och så gör mitt huvud fruktansvärt ont. Har dock tagit en alvedon så för tillfället mår jag ganska bra. Imorgon går jag nog till skolan ifall jag inte har feber eller något annat, men det får vi hoppas att jag inte har för jag vill verkligen till gården, har bara varit där en gång i år och då var bara jag, Vilma, Emma och Jessica där. Inga killar!

Under the coconut tree we stay, watching the night turns into day. ♥

Ehm, ja. Jag kommer ingenvart med detta inlägg men det är bara 37 dagar kvar tills planet lyfter till Turkiet, fatta vad skönt! Och vi ska shoppa rövarna av oss. Som vi alltid gör där, hehehe. Nytt hotell också med VATTENRUTSCHBANOR fatta vad ballt, jag längtar ihjäl mig...

SunGarden Green Garden
Åhh vad jag längtar! Jag ska åka alla vattenrutschbanor hela tiden åhh åhh åhh åhh jag vill bo där.

Under the coconut tree...

Hello darlings!

Sitter just nu och laddar in lite musica till min ipod! Yey. Såklart är hela Mohombis nya album med, förutom Bumpy ride och Bumpy ride med Pitbull, den sög verkligen!

Annars då, har ätit Marabou cookies idag, JUMMIE! Sjukt goda alltså.

Har varit yr hela dagen, alltså jag märker att jag blir konstigare och konstigare, jag måste börja ta mina tabletter. Jag börjar bli konstig i kroppen tycker jag. Snurrig och ibland har jag svårt att andas o.s.v. Har typ aldrig mått så dåligt som jag gör nu, det är p.g.a den förbannade vegetarian-skiten, skönt att jag ändå snart ska sluta me't!

Ska sluta klaga men seriöst jag hatar att må såhär konstigt.

Peaceout.


Mumma!

Mohombis nya album!

Hello darlings!

Igår sa mamma att Mohombi gjort en ny låt och den var sjukt bra så nu bestämde jag mig för att gå in på Spotify och kolla om låten var där och då såg jag ett helt nytt album, och jag har inte märkt det! Jag måste ju vara blind eller något! Ni måste lyssna på den jag älskar den!


I love you! ♥

PS. Lyssna på albumet på spotify HÄR!

Jätterolig skoldag!

Hello darlings!

Skoldagen idag var asrolig, haha! Har aldrig haft så kul tror jag, synd att Emma gick hem bara... Annars hade det blivit typ dubbelt så kul! Men iaf, först hade vi svenska och matte, på matten jobbade vi med ekvationer och nu förstod jag äntligen hur vår lärare räknar, älskar ekvationer nu!

Sen var det rast och efter rasten hade vi SO, vi jobbade med ett häfte som jag älskar! Dock så gick Emma hem då, det var inte så kul. Efter det var det lunch och efter lunchen fortsatte vi med häftet och jag blev klar, tjoho! Efter det var det musik, jag fick spela gitarr med Mathilda Sk och Bell spelade piano, David spela trummor och Sara spela elbas. Sjukt grym spelgrupp alltså!

Efter det hade vi bild, den roligaste lektionen ever typ, killarna målade sig med en svart tavel-penna och lekte hemliga inför Bengt, jag, Bell och Sara garva typ hela lektionen! Så grymt kul.

Just nu är det dock inte så kul för det känns som jag har en klump i halsen som jag måste svälja ner hela tiden.. Men snart ska vi iaf. äta mat, osttortelini och ostsås, mumma!

Kram på er.


Dom här byxorna + leopardstövlar stack jag till coop med igår. So trendy!

Godmorgon!

Hello darlings!

Har hittat våran gamla videokamera från -04 så den är på laddning nu! Ska titta på gamla klipp sedan och sen fixa in dom i datorn sen kanske jag börja spela in massa videos? Who knows? Haha!

Har några planer för dagen, ska klippa av en tröja så den blir magtröja och så ska jag som sagt fixa med videokameran. Sen kanske jag följer med mamma ut och räfsar lite löv. Pappa och Isak (lillebror) är och badar just nu och jag orkade inte följa med, haha.

Vi ses senare iaf, kram!


Bebisen duschar just nu, han gillar inte det! Haha.

Ipod nano

Hello darlings!

Sitter just nu och laddar pappas (HOST HOST MIN HOST HOST) ipod nano och ska fixa in lite nya låtar, Bieber måste ju fixas in! Har inte lyssnat på den alls för att jag har ju tänkt att det är pappas men om den bara ska ligga och damma ihjäl sig på en byrå kan ju likagärna jag börja lyssna på den, right? 1500 åt h**vete är ju inte kul.

Ge mig massa tips på låtar nu så jag slipper fixa nya låtar varje dag!



Min lilla bebis-nano! Nästan lika liten som Morgan.

April april!

Förra inlägget var såklart ett april-skämt, det var ju första april igår! Vi ska inte avliva vår lilla älskling, min ögonsten! ♥

Annars då. Farmor har sovit över här, det har väl varit trevligt. Mamma sov på hotell och kollade på Mia Skäringer igår så hon ska ta bussen hem antingen tjugo över tio eller tjugo över tolv så jag väntar på henne just nu. Pappa är alltså och jobbar, det är därför farmor sov över här.

Pappa har tvättat min onepiece så har på mig den just nu, älskar den! Den är så mjuk och härlig och skön! Ni borde köpa en! Det finns ju hemsidor som har billigare onepiece's också, t.ex jumpins.no, jag tror dom har rea på en utav dom där dressarna. Inte säker dock.

Annars kan ni ju åka till Turkiet eller Thailand och försöka leta på en, haha. Där är dom nog billiga! Ifall jag hittar en onepiece där som är så snygg så jag smälter och den är billig då kanske jag slår till med mina egna pengar som mamma och pappa är skyldig mig, det vet man aldrig! Hahaha.

Här kommer ett par bilder på min lilla bästa darling som aldrig kommer dö!



I love you. ♥

Viggo...

Hej...

Jag är inte på så bra humör... I onsdags fick jag nämligen reda på att vi snart måste avliva Viggo... Har inte bloggat p.g.a det, har varit så sjukt ledsen. Tänk att min underbara lilla ögonsten snart ska bort, usch och fy! Hela mitt liv kommer rasa samman. Tänk alla år tillsammans vi haft! Åh min baby, vad jag kommer sakna dig!


Usch vad jag är ledsen...

RSS 2.0