Konstig dröm

Godmorgon darlings!

Inatt drömde jag världens sjukaste dröm tror jag...

Vi var i Åhus och så kom Paris Hilton och hennes föräldrar dit fast hennes mamma var en blandning av mamman åt Kelly Osbourne (glömt vad hon heter..) och Paris Hilton's mamma. Så skulle vi ha någon danstävling för att några skulle få vara med i en musikvideo typ och jag hittade min tävlingsnummerlapp i min mormors smyckesgrej som man kan hänga upp (och hon har inte ens en sådan).

Sen när jag kom upp till det stora sovrummet (där tävlingen skulle vara) så skulle man dansa i den ena sängen och så satt jag och vänta i den andra sängen även fast man skulle vänta utanför. Dom sa att dom nyduschade skulle få dansa först så jag sprang ner och duschade och satte upp två tofsar för det skulle vara något konstigt tema... Sen sprang jag upp igen och kollade på när några dansade. Hennes mamma var astrevlig och snacka med mig hela tiden.

Sen kom Paris lillebror helt plötsligt och hoppade upp bredvid mig i sängen och jag puttade ner honom och efter det så hatade dom alla mig typ.. Sen när jag skulle dansa failade jag och ramlade ner och det slutade med att Vilma (jag vet inte hur hon kom med i drömmen men haha) fick vara med men inte jag!

Och förresten, GRATTIS VILMA!! ♥

Idag ska jag och Isak bada, jag försöker lära honom att dyka efter föremål på botten..

Men nu ska jag dra, byebye!

Vilma, Kolmården..

Hello darlings!

Idag har jag varit med Vilma och det är anledningen till att jag inte bloggat! Vi har badat, snackat, fotat, varit inne på datorn litegrann, klippt ut bilder på Lady Gaga och Paris Hilton från Julia-tidningar, m.m. Haha jag har haft sketakul! Och imorgon blir hon tonåring, GRATTIS I FÖRSKOTT GUMMAN! ♥

Sen på fredag drar vi till Kolmården där vi ska bo på hotell en natt med Eve och hennes familj. Det ska bli grymt kul!

Har väl inte så mycket mer att säga, här kommer några bilder från dagen:


Vi träffa Vilmas grannes katt som heter Smilla.


Och vi bestämde oss för att ta kort med henne.


Världens gulligaste katt! Och anledningen till att jag tog två copyright: bilden på kissen blev otroligt bra och jag vill inte riskera att folk tar bilden när det inte ens är min katt.


Så gullig!


Men helt plötsligt ville hon inte vara med på bild längre...


...så hon visade bara bakdelen för kameran.


...


Hopp!


Påväg hem såg jag en död orm!

XPERIA!

Hello darlings!

Igår fick jag en ny mobil (i rättan tid) EN XPERIA X8! En blå, awesome! Dock har jag inte fritt internet så jag har inte lyckats ladda ner någon app eller spel än... Mobilräkningen kommer bli hög alltså..

Men mer då. Har väl inte så mycket mer att säga, vi köpte massa grejer igår. Nya barstolar, lite nya utemöbler, m.m.

Men vi hörs väl, PEEEACE.

Godmorgon!

Good morning darlings!

Igår var jag med Frida och vi hade skeetakul som vanligt! Vi badade typ 4-5 gånger, bakade, låg i vår utesoffa och snackade/chillade, grillade, gjorde sallad, m.m. Men efter att vi ätit gick hon hem och då hade Bell varit hos oss ett tag så jag snacka med Bell igår och sen vid halv ett gick dom hem och då hoppade jag in i duschen och sen gick jag och la mig!

Och idag ska jag och mamma till plantagen och jag ska försöka övertala henne att åka till Marieberg men vi får se hur det går. Men jag hoppas att vi åker till Marieberg. Annars dör jag. Eller något.

Nu ska jag gå in på spela.se och köra ett askul taco-spel. Hittade det igår när jag dog för jag hade så tråkigt. Woho!

Peaceout!


Frideli!

Hello darlings!

Idag ska jag vara med Frida så då händer något kul iallafall, yay! Jag, pappa och Isak skulle åkt till Coop och köpt något till avloppet (det blev stopp igår typ så det lukta bajs i hela huset, HAHAHA) men det kan ju pappa och Isak göra själva nu, moahaha.

Ska försöka få pappa att köpa en almanacka till mig idag men jag kommer faila om jag känner honom rätt... Hehe men man kan ju alltid försöka, right?

Igår tog jag bilder på Viggo utifrån när han låg vid ett fönster så här kommer bilder:




Copyright på dom, det ser ni ju, så kopiera INTE!

Trist dag

Hello darlings!

Har inte gjort mycket idag och kommer nog inte göra det heller eftersom pappa har semester men ändå jobbar och mamma jobbar.. Sjukt tråkigt.

Ändååå. Vad gör jag om dagarna egentligen? Det känns som att jag tittar på klockan, blinkar till och sedan har det gått flera timmar.. Men jag har inget att göra så det blir mest TVn och datorn I guess.

Sitter och gör massa outfits på Polyvore just nu, har varit medlem på den sidan ett bra tag men sist jag gjorde outfits var typ förra sommaren haha. Gör just nu massa collage med kläder som är "min stil" typ. Mycket oversize, hehe.

Men vi höres I guess, kanske går ut och fotar sen ifall min bror vill!

Kram på er.


Jag och min onepiece för några månader sedan då man kunde ha onepiece utan att svettas ihjäl!

Woho!

Tjo!

Hur är det med er people? Jag är väldigt glad just nu, hohoho! Dock får ni inte veta varför riktigt än, hehe.

Egentligen så har jag inte gjort speciellt mycket sen sist jag bloggade så jag har inte så mycket att skriva, woopzie.

Men jag kan lägga in lite bilder på min nya vovve! Den heter Mr.Bieber och den är nästan lika söt som Viggo, fast bara nästan. Har inte skrivit om honom, vet faktiskt inte varför.. Men här har ni iallafall en bild! COPYRIGHT!


Man fick med ett koppel vilket var tur.

Oh man..

Hey all!

Är hemma nu, inte roligt men nu har man ju datorn och alla underbara vänner! Och såklart ens egna säng, ens egna rum, GARDEROBEN, en tvättmaskin, EN DUSCH MED HUR MYCKET VARMVATTEN SOM HELST, you name it... Haha.

Hade grymt kul i Åhus! Har lite bilder också som jag ska visa er men inte just nu för jag har inte photoshop på denna dator men ifall jag får ett svar utav några personer kan det bli så att jag byter dator till en med photoshop och då kan det bli så att jag copyrightar bilderna som leder till att jag kan lägga upp dom antingen idag eller imorgon!

Har kanske sumpat den största chansen i mitt liv att få folk att uppmärksamma mina designer (jag gör inte knallrosa och limegröna designer längre som jag gjorde förut, hosthost...) men jag kan ha tur... Jag skulle göra nästan vad som helst för att få den chansen tillbaka, oh man... (anledningen till rubriken)

Måste berätta en rolig sak bara! Valde att ta ut min näspiercing för några veckor sen för att det gjorde så ont och jag hade sådana stora problem med att få i den och det blödde o.s.v. o.s.v. och när jag tog ut den så vart det en stor röd klump kvar där den hade suttit, som att det som varit innuti min näsa vänt sig ut och in. Sen i Åhus började jag att tvätta den varje dag och sen idag när jag satt i soffan hos Frida sa hon "Har du satt i din piercing igen?" då sa jag ironiskt "Japp!" för jag trodde att hon menade den lilla pricken jag haft hur länge som helst.

Sen när mamma kommit hem några timmar senare sa hon att det kanske är bäst att jag tvättar näsan och försöker stoppa i en piercing igen. Frida var fortfarande med mig då. Rasande gick jag till toaletten (för jag vet sådana problem som jag/vi hade med att få i piercingar) för att tvätta den, slet av en förpackning av sprit-servetter och började tvätta när jag fick syn på en piercing. Jag fick världens jäkla chock. Vart fasen kom piercingen ifrån!? Helt sjukt, haha. Den har väl på något sätt åkt igenom näsan och fastnat när vi förgäves försökt få i nya... Heeeelt sjukt alltså, haha!



Man ser inte mycket på bilderna men det är bara en rosa pärla och lite blod runtom. Mysigt värre?

GODNATT

Den här kvällen var nästan lika rolig som igår! Vi var med en utav killarna som vi var med igår och hans lillebror idag, mycket skoj! Massa bilder blev det och ganska mycket skratt, längtar inte hem! Längtar bara efter MIN säng, Frida, att få läsa brevet från nya skolan... Åhus äger! I allafall när man har såhär kul!

Har inte varit uppe såhär sent på väldigt länge och jag är så trött nu så att jag nästan somnar! Men nu ska jag sova. Skönt att jag kommer somna fort.

Godnatt!

Asrolig kväll

HELLO!

Är ganska glad just nu för jag har haft världens roligaste kväll typ! En sak var lite jobbig bara men, hehe.

Har varit med några killar och Eve, vi har haft sjuuuuuuuuuuuuuuuukt kul! Seriöst vi kom hem typ tio i ett för en av killarna var tvungna att gå hem, annars hade vi lätt kunnat varit hela natten typ haha! Tog massa crazy bilder, killarna var galna! Hahaha vi ska kanske träffas imorgon fast en utav killarna har fotbollsturnering och Eve fyller år... Fast på söndag kan vi nog träffas! Men då ska Eve hem så då blir jag ensam med dom, hjälp! Haha, hade varit askul om Frida vart här.

Och helt otroligt nog var jag inte blyg. Jag måste ju träna på att träffa nytt folk eftersom jag börjar Lillån nu så jag snackade massor med dom. Hahaha.

Jaja snart blir det väl att sova, PEACE.


AHAHAHAHA. Herregud.

JUDAS JUDA-A-A JUDAS JUDA-A-A

Hey!

Vas happenin? Idag vet jag faktiskt inte vad vi ska göra men nu är iaf min storebror och Eves storebror här så ja. Igår kom en cab med nerrullat tak och skithög musik som rulla förbi och då fattade vi att det var dom haha!

Har väl inte så mycket mer att säga tror jag... Haha ville bara uppdatera och visa att jag levde typ haha. Tipsa mig gärna om JB-noveller, jag är kääär i JB-noveller och dom jag följer har inte gjort nya inlägg än... Damn it!

Vi höres iaf, peace!


Dåligt väder

HELLO!

Vädret suger just nu och vi har inte gjort någonting idag och kommer inte heller. ÄR UTTRÅKAD! Dock ska jag och Eve strax ut och ta lite kort i regnet, nicebice.

Annars dååååååååå. Jonte och Eves storebror kommer ikväll.

Har inget mer att säga för det är så tråkigt väder. Jag och Eve sitter och frågar varandra frågor från Geni... Hon gjorde illa min näsa, wäää. Nu är det torra borta så nu kommer jag ha en sån där ful grej där igen, kul. Sakanr piercingen...

PEACE DÅ.


Nat fannäääjjj!

I'M ALIVE!

Hola!

Tänkte slänga upp en liten sammanfattning om dagarna som gått, jag och Frida har haft kuuuuuul och det suuuuuuger att hon ska åka hem idag tycker jag! Men ikväll kommer Eve m. familj så något positivt är det ju iaf... Hah.

Måndag - Vi åkte till Rusta, elgiganten, Jysk, m.m. och sen när vi kom hem chillade vi mest. Kommer inte ihåg speciellt mycket men har massvis utav bilder men dom kommer inte upp förrän jag kommer hem, om 7-8 dagar med andra ord. På kvällen tog jag och Frida modellbilder på varandra.

Tisdag - En familj kom och vi köpte cyklar, sen cyklade jag, Frida och mamma iväg och handlade. Tog modellbilder på kvällen också. Kommer inte ihåg mycket från den dagen heller...

Onsdag - Jag och Frida cyklade till Täppet och chillade och såg två driljarder snygga killaaaaar! Sen köpte vi två nya cyklar också och eftersom alla cyklar var upptagna tog Frida min cykel, mamma tog en cykel utan bromsar och jag tog en barncykel utan bromsar. Härligt haha jag såg ut som en tönt och när vi cyklade förbi två snygga killar och en ful kille som var tjock skrek dom "crazy!" till mig och några garva åt mamma och ja. Mycket hände den dagen. På kvällen lekte jag med världens sötaste lilla flicka, den andra familjens barn, Emma. Hon började gråta när vi skulle plocka undan haha.

Torsdag - Vi åkte till Kristianstad och shoppa! Köpte en asfin Jeansjacka och ett USA-maglinne typ. Skitfint! Sen påvägen hem cyklade jag och Frida hem en bit med dom nya cyklarna, herligt.

Fredag - Vi käka glass varje dag förresten, även denna. Vi handlade... Sen kom Fridas föräldrar på kvällen och vi grilla, herligt!

Lördag - Handlade på förmiddagen och solade hela dagen typ. Sen på kvällen käka vi glass, gick runt i torget och shoppa litegranna, tog modellbilder, m.m.

Idag har jag och Frida cyklat upp till torget och checka runt lite, såg även en tjej med Anorexia som tränade... No comments. Sen nu blogga jag och sen ska vi göra våran one minute-workout och sen ska Isak spela dator och sen ska jag ner till stranden och sen ska Eve och dom komma och sen ska Frida åka hem (JAG VILL INTEEEEEEE) och sen ska jag hinna med massa mer och jag måste läsa www.bieb.blogg.se CHECK IT OUT!!! Och nu måste jag avsluta detta inlägg bilderna kommer som sagt om 7-8 dagar PUSS!!!!

ÅHUUUUUUUUUUUUUUS!

Hello!

Just nu är vi i ÅHUUUUUUUS! Tjohoooo! Vi kom fram typ tio i åtta igårkväll vilket var niiiiice. Då åt vi donken sen packade vi in och sen spelade jag, mamma och Frida spel. Anledningen till att jag inte mobilbloggade var att när jag skulle publicera inlägget så försvann täckningen! Not funnyyyyyy!

Men nu dååå. Idag dåååå. Vi har hållt på i trädgården. Handklippt gräs, räfsat och lyft bort blomlådor. Sen när pappa och Isak kommer upp från stranden ska vi åka till en blomaffär och sen ska vi till Ica för att köpa det vi glömde och sen ska vi till GLASSBÅTEEEEEEEEEEN! JAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Okej jag är lite taggad. Det märker ni kanske. Nu äter vi Ballerina kladdkaka vanilj, mm... Här kommer iallafall lite webcam-bilder så uppdaterar jag senare med bättre bilder, peace!






Spöke!









Ingen MMS-blogg

Tyvärr så är det någon jävla idiot som skrivit mitt nummer istället för sitt egna/skrivit fel nummer så jag kan inte mms-blogga! Men jag får väl gå in på internet och blogga på det viset, dock blir det inga bilder då... Fast när vi kommer fram till Åhus kan jag blogga från dator. Ville bara säga det, hehe.

DAGAR KVAR TILL ÅHUS: 00000000000000000!

Hello!

Jag är grymt taggad till Åhus, IDAG ÅKER VI! Just nu håller jag på och fixar in låtar till min mobil, m.m. ... Så jag var tvungen att använda datorn litegranna. Sen ska jag packa ner det sista och sen är jag klaaaaaaaaaaaar! Tadaaa!

Tydligen ska det vara dåligt väder idag och imorgon där vilket inte är så kul men på tisdag ska det vända, tjoho!

Tänkte fixa så jag kan mms-blogga och sen så loggar jag ut! Men vi hörs väl när jag mms-bloggar antar jag.

PEACE!


Två år gammal bild! Saknar håret! Dom där brillorna är sönder nu dock, inte direkt för att jag skulle använt dom men haha.


DAGAR KVAR TILL ÅHUS: 1! INTE ENS DET!

Hej darlings!

Är otroligt glad just nu, ahh! Ni anar inteeeee! Är så grymt taggad till Åhus, vet ni hur kul det kommer bli eller!? Var med Frida idag och i stort sett hela dagen har vi packat. Haha, men det har varit kul det med! Imorgon blir det ungefär 6 timmar i bil och sen kommer vi ju fram till Åhuuuuuuus!

Jag ska fixa en skåning till Frida och Frida ska fixa en skåning till mig! HAHAHAHAHAHAHA! Vi får se hur det blir... HAHAHA.

Men just nu fixar jag lite låtar till ipoden som vi kan ha när vi chillar på stranden eller bara är rastlösa någon daaag. Ska ta med mina Urban och en högtalare också! Är inte riktigt klar med packningen än. Några saker ska ner i neccessären, elektronik-grejerna ska jag slänga ner i väskan imorgon och sen handdukar och lakan vilket jag fixar innan jag går och lägger mig. Det sista är tråkiga skit. Vet inte ens vad jag ska ha med mig, bajs.

Men ska ladda ner alla låtar nu, det är massivs! Måste ju sova också, gaaah. Mycket på en och samma gång. HAHAHA. Som ni märker är jag lite sprallig just nu, tjoho!

Vi hörs väl med mobilbloggning imorgon, ska försöka lära mig det där... Eller ja, fixa in mobilen och lalalala.

MEN VI HÖRS, HEJDÅ!


Glad chey!

SÅHÄR TAGGAD ÄR JAG!


ÅHUS MED FRIDA!!!

Hello darlings!

Idag har jag inte gjort mycket alltså. Badat, tittat på TV, grillat, varit vid golfkiosken... Det vanliga typ. Och i övermorgon åker jag till Åhus vilket jag inte såg fram emot ett skit men det gör jag nu för att...

MIN KUSIN FRIDA SKA MED!!!!!!!! Vi åker på söndag då och så är hon där med oss söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag och på fredag kanske hennes mamma och pappa skulle komma och då ska dom stanna tills på söndag då dom åker hem, FATTA VAD NICE!!!! Jag har tjatat hur länge som helst på hur j*vla tråkigt det ska bli men nu kommer det bli skitkul, OH MY GOOOOOOD!!!!!! Jag döööööör! Vi ska snacka med snygga skåningar!!! HAHAHA.

Förlåt för alla utropstecken men fattar ni vad glad jag är eller?!?!?!?! OH MY BIEBER!!!!


HAPPYHAPPYHAPPY!

Dag 26, 27, 28 och 29.

Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Jag skriker för jag ser en sådan ful människa.

Dag 27 – En låt som får mig att gråta.
Sorgliga låtar, vilka som helst. Fast dom flesta lugna låtarna kan få mig att gråta när jag är känslig. Lål.

Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.
Jag har massa favoritprogram! Jag listar upp min top 10 för det går inte annars.
(Nej, nr 1 gillar jag inte mer än nr 10, gillar alla lika mycket annars skulle jag inte göra listan!)

1. My life as Liz, för att hon är grym.
2. Jersey Shore för att jag gillar dramat.
3. South park för jag gillar humorn.
4. Teen mom för att när man ser vad som ska hända på nästa program blir man fast.
5. Alla sorters matprogram för att jag bara gillar det, har ingen aning om varför egentligen.
6. Top model för att jag gillar att se vilka som det går bra för och vilka som åker ut.
7. Simpson för att när det är reklam på Top model så är det inte reklam på Simpson.
8. MTV's musikprogram på morgonen för att dom har sån bra musik.
9. Stand up för att det är så sjukt kul.
10. Total blackout för att dom ser så dumma ut!

(Klockan är faktiskt tolv så då är det den första!)

Dag 29 – Min favorithögtid.
Min favorithögtid är nog jul eller nyår.

Frisör, bada, Jessica och Vilma...

Hello darlings!

Dagen har varit otrooooligt rolig måste jag säga! Började dagen med att jag gick upp och åt frukost, kollade på MTV. Sen bar det av mot frisören och klippte av det slitna håret och klippte lugg! Vill inte skryta eller något men det blev mycket bättre än förra gången jag klippte lugg... JAG SÄGER INTE ATT DET ÄR SNYGGT (för då kommer vissa tjejer snacka skit...) MEN JAG SÄGER ATT DET ÄR BÄTTRE ÄN FÖRRA GÅNGEN.

Sen efter jag klippt mig öppna vi poolen och chilla ett bra tag tills Eve och hennes mamma kom! Jag och Eve börja med att bada sen torkade vi lite sen drog vi till golfkiosken och handla godis sen drog vi hem och spelade Mario kart och sen drog hon hem! Mycket kul måste jag säga, haha.

Sen lite senare kom min kusin Carro och badade, det var runt 30 grader mitt på dagen idag! Härligt! Sen på kvällen kom mormor och åt hos oss och sen när vi ätit upp och satt ute på altanen åkte Jessica och Vilma förbi på rollerblades så då tog jag mina rollerblades och vi drog ner till lekparken och satt där och snacka en massa och sen drog vi hem till mig och lämna mina rollerblades för mina knän dampade och sen gick vi (dom rullade då, haha) till John-Erik och jag gömde mig bakom en bil och kom sen helt randomly upp och Janne (John-Erik) blev rätt glad och sen stack vi hem till Jessica.

Jag och Janne drog Jessica och Vilma på rollerblades, mest Janne dock, så det blev ganska mycket skratt haha! Sen var Jannes kusin John med också. Vi satt utanför Jessica ett bra tag och chilla, har så grymt kul med dom alltid! Sen vid elva drog jag hem och satte mig vid tvn och nu sitter jag här.

Haha sjukt rolig dag! Här kommer en bild på mitt hår iaf.


Om bara folk kunde börja bry sig om sina egna liv och sluta snacka skit! Kommer aldrig hända på denna jord dock haha.

RSS 2.0