One direction in my heart

Hello darlings!

Har inte bloggat på länge men har inte haft lust. Inte haft något intressant att blogga om. Men kommer börja blogga som vanligt nu. I think. Och Turkiet-bilderna kommer upp snart.

Har gått och kärat ner mig i One direction. Hehehe. Älskar dock Justin Bieber lika mycket fortfarande, men dom här är också sjukt bra! Och att dom åkte hem från Sverige 21 maj var icke kul. Wä. Can't wait for their album!

Har inte varit i skolan idag p.g.a prao. Inte så kul men. Sånt är livet. Hehehe.



Hahahaha!

Tumblr_lkzvsr80zh1qfslw6o1_500_large

Dagen

Hello!

Idag har jag varit i skolan. Ja... Dagen började såhär:

Jag låg vaken hela natten kändes det som och helt plötsligt börja klockan ringa och det kändes som att jag inte hade sovit någonting, crap tänkte jag då. Jag gick iallafall upp efter ett tag och var sjukt snorig och hade fem kilo slem i halsen. Sen när jag hade fixat mig klart fick jag ont i magen och sen var det bara att gå upp till skolan.

Mådde lika bra som en överkörd groda hela dagen och för att göra hela grejen bättre har jag haft ont i knäna, både knäväcket och själva knät, låren, ljumsklarna, ryggen, överallt kändes det som. Och sen kliar det hela tiden i handflatorna och under fötterna.

Skulle egentligen åkt upp på stan idag men jag orkade inte när jag mådde såhär dåligt och det är så otroligt jobbigt att det kliar hela j*vla tiden.

Men ja. Nu sitter jag här. Skulle egentligen varit på gården men jag kan inte ens räta ut benen för det gör så ont. Men jag lyckades få upp alla mina Bieber-affischer iaf. Har bara en kvar att sätta upp men har ingen mer häftmassa så jag får köpa.

Hoppas att jag mår bra imorgon när jag vaknar upp för imorgon kommer bli en sjukt rolig dag! Mer om det imorgon.

PEACE!


En sneak peek från Justin's nya album!

Justin's nya album som kommer ut senare kommer heta "Believe" och en sneak peek på en utav låtarna som också heter Believe finns på youtube och den verkar vara sjukt bra, ni kan lyssna på den här. ↓




Day 7 - A picture of you & Justin Bieber

(Jag skriver JB-inläggen nu ändå, det ända jag gör på datorn handlar ändå om Justin.)

Jag har aldrig tagit en bild med Justin. MEN DET ÄR INTE FÖRSENT!


Someday

Lite sent att skriva om det men ändååå. JAG MÅSTE HA DENNA NÄR DEN KOMMER UT!


Lite synd att bilden är så redigerad bara... Jag tycker att Justin är snyggare utan redigering faktiskt och det tycker nog alla beliebers!

Måste visa ett youtube-klipp också!


Haha naaaw! Speed-up:en är helt klart roligast hahaha!

Nya klasserna!

Hello darlings!

Skoldagen idag var jätterolig! Det började klockan åtta på morgonen med att vi hoppa in i bilen och åkte till en annan skola och hämtade upp några och sedan åkte vi mot Lindesberg där vi skulle bada. När vi kom dit bytte vi om och sen hoppa vi i badet fast jag fick inte doppa huvudet... Inte så kul men.

Sen efter ett tag fick vi fika, kladdkaka och festis. Efter det bada vi tills vi skulle in och duscha och byta om. Efter det gick vi till en pizzeria som heter "Jalla jalla". Ganska god pizza men den smaka inte så normalt.. Fast gott var det ju som sagt.

Sen drog vi hemåt och fick reda på våra klasser, ah! Från min klass fick jag med mig Fabbe, Sara, Ludde och Filip. Skeeetabra! Sen kanske resten utav klassen inte blev skitbra... Men nog om det nu! Hehe.

Imorgon är det vanlig skoldag, blä. Fast jag har hört att vi ska spela fotboll mot en annan skola imorgon? Det hade inte jag en blekaste aning om men. Jaja. OCH PÅ TORSDAG SKA VI HÄLSA PÅ KLASSEN! HJÄLP SÄGER JAG! Fast grymt kul ska det bli, och då får vi äntligen reda på vilken klass vi går i och vad vi får för klassföreståndare. Jag hoppas att jag hamnar i 7C men vi får allt se...

Ska laga lite mat snart och sen blir det väl TV, kniven mot strupen klockan nio!

Kram på er.


Moi and the class!

Hemma!

Hello darlings!

Nu är jag äntligen hemma i Sverige! Eller ja, jag kom hem igår men jag orkade bara inte blogga då, hehe. Inlägg ifrån resan kommer dyka upp, dock inte idag. Sorry!

Händer massa kul i skolan för tillfället, imorgon ska vi få reda på dom nya klasserna + ska bada med kamratstödjarna och sedan på torsdag ska vi hälsa på dom nya klasserna! Spännande, är ganska nervös kan man säga. Jag kommer få en riktigt dålig klass och det kommer jag få för att jag valde personer och inte-valde personer jag känner att jag inte skulle valt!

Menmen, shit happens. Hahaha. Men resan då. Det var en otursresa kan man säga, hade sjukt mycket otur. Sen träffa jag Anna Skipper. Eller vinka till Anna Skipper rättare sagt. Och så hände massa annat skoj som jag berättar om när jag bloggar om dagarna.

Men hörni nu ska jag strax hoppa in i duschen, ska bara kolla igenom lite Justin Bieber-hemsidor som jag säger (twitter, facebook och justindrewbieber.blogg.se).

Kram på er!

(PS. Kommer fortsätta med JB-listan när jag fått ordning på Turkiet-inläggen!)


JB var på turkisk TV! Hehehe så grymt snygg! ♥

Uppdatering

Hej, Frida här igen!

Haha, förlåt att jag sa:''jag ska försöka göra minst 1 inlägg om dagen'' Haha, jo tjena...Så blev det ju inte riktigt...

Men nu är jag här igen.

Mathilda kommer ju hem på lördag, så hon har några dagar kvar att njuuuta av den underbara värmen. Har haft lite sms-kontakt med henne under dagarna. Och de har det jättebra, dock lite småtråkiga saker som hänt...men det får hon berätta själv om.

Saknar henne något otroligt...men snart så, får jag träffa henne igen!

Nu ska jag baka lite, hejdå!

Gästbloggar

Hej på er, det är Frida här! Mathildas kusin alltså, som ni säkert har hört om många gånger.

Mathilda sitter just nu på planet till Turkiet och bad mig att gästblogga ett par gånger när hon är borta så att det inte är helt dött här medans hon ligger och solar och badar. 

Deras plan var 2 timmar försenat, så de har nog suttit på planet i snart 1½ timma, fast egentligen skulle de vara framme om nån halvtimma. Aja.

Hon kommer få det helt underbart där borta och jag är inte lite avundsjuk...

Har egentligen inget speciellt att skriva, ville bara uppdatera er lite.


Lägger upp en bild på mig sålänge...

Ni får gärna kika in på min och min kompis blogg oxå, KLICKA HÄR!

Ska försöka göra ett inlägg om dagen.

Kram/Frida 


Hemåt

Hejsvejs! Just nu sitter vi utanför vår ingång och vi ska köra Prickskytte och sen ska vi hem! Jag bloggar eventuellt påväg hem i bilen. Ska ta lite kort så ni har något att se på när jag kommer hem. Vi ses sen darlings, bye!

Läger

Hello darlings! Jag är just nu på läger med min klass och för tillfället ska vi sova för det kommer bli en lång dag imorgon. På fredag kommer vi hem och på lördag drar jag till Turkiet, WOHO! Jaha nu är det dags att släcka lamporna, godnatt! <3

Day 6 - An extract from a Justin Bieber fanfic

Jag tror att det här betyder din favoritnovell men jag är inte säker. Min engelska är inte den bästa direkt. Mina favoritnoveller är iaf:

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.160138837339753.30049.156697511017219 den är helt sjuuuuuukt bra! Min kusin Frida älskar den exakt lika mycket som jag! Den är verkligen verkligen läsvärd alltså.

Min andra är http://biebertime.blogg.se den är helt a m a z i n g.

Ifall ni har en Justin Bieber-novell kan ni gärna länka den i kommentarerna, jag läser mer än gärna! Haha.


Day 5 - Your least favorite Justin Bieber song

Det här blir väldigt svårt eftersom jag älskar alla Justins låtar. Det finns inte en ända låt som jag inte tycker om, jag älskar dom alla! Men om jag ska välja den som jag lyssnar minst på är det nog Common denominator. Den är ganska bra men jag bara lyssnar inte på den. Jag har ingen aning om varför. Det är inget fel på den så men jag bara lyssnar på dom jag tycker är bättre...



Jessica & Vilma

Hello darlings!

Idag efter skolan följde jag med Jessica och Vilma hem till Jessica. Jessica skulle dock på teater så vi kunde inte vara så länge men sen så hade hon glömt sitt busskort så det blev inget för henne så då kunde vi bara stanna längre. Vi snackade massor och det var mest det vi gjorde. Dock var det väldigt varmt så jag blev yr och i slutet blev jag akut illamående typ så jag bestämde mig för att gå hem, dock hade vi askul!

Har aldrig haft så kul tror jag, så jag hoppas att vi börjar vara mer nu! Älskar mina tjejor, hehe!
 
Vilmiz och jag igår!

My name is BELIEBER. My blood is PURPLE. I speak Bieberish. I live in Bieber's world, Justin Bieber is my Hero and I'm a proud Belieber. ♥











Shopping!

Hello darlings!

Har haft en suuuuuperrolig dag idag med Vilmispilmis! Det började med att vi kom upp runt 12-tiden och då gick vi in på Krämaren och strosa runt, Vilma köpte ett armband på I am. Sen gick vi till vågen och sen gick vi in på Din sko, H&M och sen åt vi på La baguett, vi åt baguett såklart. Vilma åt med räkor och jag åt vegetarisk.

Sen gick vi in på Ur&penn och massa andra butiker, sen fick vi syn på den nyöppna butiken (i Örebro alltså) New yorker och bestämde oss för att gå in. Amazing säger jag bara, våran nya favoritbutik! Det var inte en ända ful grej därinne och priserna var sjukt bra dom med! Otroligt bra säger jag, vi provade kläder och så köpte jag en klänning och en tröja och Vilma köpte en tröja, egentligen skulle hon köpt samma som mig fast andra färger men hon hade inte råd, stackaren. Jag sa åt henne att jag kunde köpa dom åt henne men såklart sa hon nej. Jag försökte övertala henne i typ en kvart, haha.

Sen stack vi till pressbyrån och hon fyllde på sitt busskort och jag hittade en JB-tidning för 40:- som jag helt klart var tvungen att köpa, har nu typ fyra planscher varav en är gigantisk! Fab! Ska sätta upp dom efter maten.

Sen gick vi och köpte en glass på gottis och sen kom pappa och hämta oss. Vi kollade också in andra butiker såklart men jag orkar inte skriva alla, haha. Vi köpte iaf inget mer.

Här kommer maaaassa bilder:


En utav planscherna, det var en annan på den andra sidan, men den här var finare hehe.


Det här är den gigantiska planschen! Den ser inte stor ut men den fick inte plats på bordet.


Intervju i tidningen.


Om man vek ihop den stora planschen blev det alltså en tidning. Här är framsidan.


Babyyyy, en annan bild på andra sidan.


Hans ögon är a m a z i n g på denna bilden. Det är en annan bild på andra sidan.


Finis! Annan bild på andra sidan.


Klänningen jag köpte, Vilma tänkte köpa en i blått. 179:- kosta den.


Tröjan jag köpte, Vilma tänkte köpa en ljusare grå. 169:- kosta den, visst är den fiiin?! Den är sån här lite kort.


VILMA & MATHILDA + NEW YORKER = S A N T.


Nu kommer det bara var knasbilder från provhytten!


Ledsna för att vi inte kan köpa hela New yorker.






Knaas. Vilma köpte den där blå tröjan.


Daaaaaaaance.



Jag ville ha den här tröjan soooooo badly, men jag kom upp i nästan fem hundra kronor ifall jag skulle köpt denna...


Fierce! Kolla vad snygg den där tröjan var på Vilma, sjukt alltså!


FAB! Vilma var faktiskt lite elak mot mig som inte lät mig köpa den åt henne!

Men hörniiiiiii, nu ska jag sätta upp mina JB-planscher, göra en läxa och sedan dyker det upp två JB-inlägg här!

Kram.

(Inga inlägg blev upplagda igår, det laggade väl. Det här la jag iaf. upp vid fyra-fem tiden.)

Stan!

Hello darlings!

Snart ska jag och Vilma dra upp på stan, runt 12 skjtusar pappa upp oss och sen tror jag att vi tar antingen tjugo över två eller tjugo över fyra-bussen hem. Great! Duschade för typ två timmar sen också, skööönt!

Har precis laddat in lite nya JB-låtar till mobilen också! Dr. Bieber (den måste jag ju ha!) och Next 2 you, m.fl.

Har typ inget mer att skriva men ville bara göra en snabb update! Och det kommer två JB-inlägg idag eftersom jag missade ett igår, whoopzie.

Kram!




Frajda!

Hello darlings!

Hela dagen idag har jag varit med Frida och vi har haft superkul! Vi har spelat sims, snackat, dansat på wii, laddat ner firework till Fridas wii, spelat ipad, tittat på JB-bilder, varit ute och gått med Viggo och haft kul! Just nu är hon och äter och sen ska hon komma hit så ska vi kolla på ett program där en tjej får sin största dröm uppfylld, att träffa Justin Bieber. Jag och Frida kommer gråta som in i h-vete för vi kommer bli avundsjuka.

Sen har vi varit lite ledsna också för vi inte har kunnat gå på JB-paraden... Lena (Fridas mamma) ringde och sa att hon gick förbi JB-paraden och vi hörde massa tjejer skrika och vi var väldigt avundsjuka... Haha.

Imorgon ska jag nog på stan med Vilma ifall hon får för sin mamma, vi kommer ha superkul! Jag ska leta efter JB-saker och hängslen. Kanske hittar jag en snygg bikini också men jag tror att jag ska köpa en Ed Hardy-bikini i Turkiet istället. En gul eller rosa eller blå eller svart. Hehe.

Men nu slänger jag upp bilder på mina skor som jag och Frida bytte snören på förut, peace!


What do you think?! I love it! ♥

Godnatt blöggen

Har ont i ryggen och är väldigt trött, trodde inte att det var såhär sent.

GODNATT!

NOVELL

http://www.facebook.com/pages/Im-proud-to-call-myself-a-Belieber/176475195726156?sk=notes

(Låg i utkast men utkastet försvann så jag publicerar det hehe)

Day 4 - A Justin Bieber quote

Oh my god, det här blir svårt. Han har sagt så himla många fina och bra saker men. Åh vad svårt. Min absoluta favorit måste vara never say never. Haha vilken tönt jag är men seriöst bäst! Fast den här hitta jag nu hahaha:

"I have crushes, but they're all too old. Like Beyonce -she has a husband, I might get shot. I went up to give Beyonce a hug at the Grammys and Jay-Z said, watch out buddy! He was kidding, but you know..."

Haha jag älskar Justin Bieber! ♥



Fasen.

Hello darlings!

Är inte alltför glad just nu. Har precis läst väääääärldens bästa novell. Jag skojar inte med er världens bästa. Jag tänker läsa den igen. Och igen. Och igen. Och nu är det så att dom gör typ tre kapitel i månaden och dom gjorde nyligen ett kapitel så det kommer inte komma ett nytt förrän jag är i Turkiet typ. Så jag är lite dampig just nu.

Annars då. Jag har typ 20 minuter kvar på spotify. Det gör mig inte direkt på bättre humör. Och mer? Hmm. Jag ska på en skitklassresa om några dagar som jag verkligen inte vill på. Mer. Hm. Inga gillar gruppen jag är admin på på facebook och ingen annan utav adminsen skriver något. Kulllllllllll.

Som sagt jag är inte på speciellt bra humör just nu. Skriver JB-inlägget sedan och sen får vi se om vi hörs imorgon. Vi får se hur mitt humör är då.

PEACE.


Kulkul. För tillfället är det 17 minuter kvar, ahh.


THE SIMS 3!

Hello darlings!

Kommer en snabb uppdatering här, en ny datorlagare var hos oss igårkväll och fixade våran dator så nu kan jag spela the sims och det ska jag göra nu! Oh my Bieber jag har längtat efter detta i typ fyrtio år nu OH MY BIEBER jag är så glad!

Och så är det fredag också! Jag är världens lyckligaste unge!

PEACE!


Den här familjen ska jag spela på, fyfasen vad kul! ♥

So

Hej alla! Jag Mathilda och Fabian leker hemliga och håller på med mobilen på lektionen. Hehe. Vi har so det suger vi håller på med lagar. Men nu ska jag sluta leka hemlig, peace.

Day 3 - Your favorite magazine cover of Justin Bieber

Mitt favorit tidningsomslag med Justin är helt klart det på "Rolling stones magazine". Jag är helt kär i den bilden, han är så hiiimla snygg!




♥♥♥♥♥

Facebook

Hello darlings!

Skoldagen idag var helt OK antar jag, inget speciellt hände. Elevens val ägde, vi ska skriva en låt... Inget mer info nu, hehehe. Inte förrän skolavslutningen får ni veta mer. Hehehehe. Aja.

Nu en helt annan sak (Beliebers kan kolla, ni andra kan ignorera detta): Jag har blivit admin på en gilla-sida på facebook som heter "Justin Bieber is my future husband" så ni får gärna gå in och gilla för vi har inte så många som gillar än, bara 17 stycken! Så gilla på Beliebers!

Snart kommer dagens Bieber-inlägg upp också. Funnyhoneybunny.

Peace darlings!



Day 2 - Your first Justin Bieber concert

Jag har faktiskt aldrig varit på en Justin Bieber-konsert. Jag fick reda på att han var i Danmark alldeles försent för att jag skulle kunna köpa en biljett liksom. Inte direkt för att jag hade fått resa till Danmark själv dårå men...

Men dagen då han kommer till Sverige ska jag gå på den! Jag går dit ifall jag så måste, och den konserten kommer bli amazing. Det känner jag på mig.


Sweden is waiting... ♥

Jag är en tönt

Hello darlings!

Skoldagen idag var helt OK och Emzhyzh kebab var äntligen tillbaka! Kärt barn har många namn you know.

Och jag har börjat inse mer och mer att jag är en tönt. Jag är en stor fet tönt. Och vet ni vad? Jag är damn proud of it. Jag behöver inte låtsas vara populär för att få vänner. Jag tänker vara mig själv, en tönt. Snart slutar jag ändå på den här skolan där status betyder allt och börjar på en ny skola där det finns hur mycket som helst folk. Där är dom "populära" på min skola bara en fis i rymden.

Men iaf. nog om töntsnacket, jag kommer strax lägga upp dagens JB-inlägg, stay tuned! (Det där har jag ju verkligen inte stulit från Jennypennanstar, nejdå...)

Kram!


Min baby! ♥

Failbak

Hello darlings!

Jag och Vilmis har precis failbakat. Vi använde vaniljsocker och florsocker istället för vanligt socker och mjölk istället för ägg. Vi använde också alldeles för mycket salt och smeten smakade i stort sett bara salt. Vi tog nyss ut den ur ugnen och snart ska vi smaka saltkakan.

Vad tyckte ni om mitt första JB-inlägg? Inte speciellt mycket text men. Tehe.

PEACE!


Mums. ♥

Day 1 - Your favorite Justin Bieber song

Min favoritlåt, hm. Det är väldigt svårt för jag har olika hela tiden, haha... Men min favoritlåt för tillfället är helt klart "That should be me" feat. Rascall Flatts.




Scener ur musikvideon!

30 dagar JUSTIN BIEBER!

Hello darlings!

Just nu sitter jag och väntar på att min fina vän Vilma ska komma hit, hon och jag ska vara idag! Jag var bara tvungen att städa rummet först... Hehe.

Har bestämt mig för att göra en lista med 30 dagars Justin Bieber! Alla Beliebers med blogg kan haka på! Hittade den på en utav ägarna utav Sveriges största Justin Bieber-blogg's blogg. Haha, lite krångligt där.

Här är iaf listan:

Day 1 - Your favorite Justin Bieber song
Day 2 - Your first Justin Bieber concert
Day 3 - Your favorite magazine cover of Justin Bieber
Day 4 - A Justin Bieber quote
Day 5 - Your least favorite Justin Bieber song
Day 6 - An extract from a Justin Bieber fanfic
Day 7 - A picture of you & Justin Bieber
Day 8 - A picture of your room with Justin Bieber posters
Day 9 - Whatever tickles your fancy
Day 10 - Favorite photo of Justin Bieber
Day 11 - Favorite Justin Bieber music video
Day 12 - Favorite color Justin Bieber wears
Day 13 - Favorite Justin Bieber interview
Day 14 - Favorite  Justin Bieber tweet
Day 15 - A graphic you made/favorite graphic of Justin Bieber
Day 16 - Favorite Justin Bieber youtube video
Day 17 -  Someone you became friends with over Justin Bieber
Day 18 - Your dream date with Justin Bieber
Day 19 - Your favorite thing about Justin Bieber
Day 20 - Favorite televised performance
Day 21 - Your favorite friend or family member of Justin Bieber
Day 22 - Favorite acoustic cover
Day 23 - Favorite piano cover
Day 24 - How many justin pictures you have on your phone
Day 25 - Photo of Justin Bieber sticking his tongue out
Day 26 - Favorite photo of Justin Bieber with a fan
Day 27 - A photo of  Justin Bieber with another singer/celeb
Day 28 - What made you become a Justin Bieber fan
Day 29 - A photo of Justin Bieber you’re obsessed with
Day 30 - What Justin Bieber means to you

Och jag ska tidsinställa den första på en gång! Haha, vi hörs sedan!

Pusshej.


Har precis fixat lite nya JB-bilder, det här är en utav dom! Finis! ♥

Kanal 5 klockan nio.

Hello darlings!

Skoldagen idag var helt OK men jag hatar ändå måndagar även fast det är bra dag i skolan. Imorgon ska vi på teater och se nåt huvud i vattenskål jag fattar ingenting det är en teater för bebisar men den ska min klass iaf åka och se! Dock ska typ hela klassen sitta och spela på sina ipods eller mobiler hela teatern så så får det väl bli! Har också utvecklingssamtal imorgon men det kommer gå bra, jag är iaf. inte orolig.

Och en påminnelse: Total blackout klockan åtta på femman idag! Och en till grej: JUSTIN BIEBER PÅ FEMMAN KLOCKAN NIO! ALLA MÅSTE SE! Han är med på CSI igen, jag ska se denna gång! Jag missade förra gången, skitledsen blev jag. Men denna gång ska jag inte missa! Ska dock hinna duscha håret också... Vet inte riktigt hur jag ska hinna allt men jag kan göra det runt sju-halv åtta någon gång där.

Och en till grej, haha. En läsare har bett mig länka till en onepiece där det står "one love one life one piece" men jag hittar den faktiskt inte, den är nog slut i lager eller så har den slutat sålts. Jag tror dock att den bara är slut i lager, kan länka den när den kommit tillbaka!

Men hörni nu ska jag läsa lite bloggar och lyssna på lite musik innan jag duschar håret. Blääääää.

Pusshej på er!




Ipod Classic

Hello darlings!

Mamma gästbloggade i förra inlägget, vad tyckte ni!? Haha, jag gillade det iaf!

Gårdagen var som sagt väldigt rolig och gårkvällen var helt OK fast det ända negativa var att jag inte kollade på någon eld... Första året på väldigt länge men jag valde själv att jag inte ville, orkade inte vara omringad av gamlingar, småbarn och stressade föräldrar i år igen.

Vi fick välja mellan två olika ställen, det ena där det hade varit roligast tog en halvtimma att cykla till och det andra som sög tog typ fem minuter att gå så ganska självklart valde dom ju att ta den som tog fem minuter, jag fick också vara med och välja och jag tog det men sen kände jag att jag verkligen inte pallade att gå ut i kylan med världens tunnaste jacka. Så det blev ingen brasa för mig!

Men nu till något helt annat. När jag har fått mina pengar av mamma och pappa som dom är skyldiga mig (runt exakt 1 000:-) så ska jag köpa en Ipod classic. Den är helt perfect och man kan ha upp till 40 000 låtar eller 200 timmar film. Fetgrymt ju! Är dock inte säker på att den säljs fortfarande men, HAHA. Duktig jag är! När jag köpt den ska jag leta reda på JB-skal också, är beroende som mina läsare vet!

Slänger in en bild från onoff så ses vi sen, puss!


Är dock inte säker om jag vill ha svart eller vit men jag tror på en vit.. Vad tycker ni!?

RSS 2.0