Min dag i bilder.










Började dagen med att spela lite Mario kart. Sen blev det bad och sol tills pappa kom hem. Då blev det toys'r'us där vi köpte en liggmadrass och två badfotöljer. Jag gick även till en utav automaterna därutanför och fick världens gulligaste Hello Kitty-pengargrej och mobilsmycke. Sen blev det Rusta där vi köpte filmer. Jag tror faktiskt vi köpte liggmadrassen på Rusta och inte Toys'r'us... Jaja. Sen blev det Blomsterlandet där vi träffa Eve. Sen drog vi hem och provade madrassen och fotöljerna, underbart.

Det var min dag det.

Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


En bild på mig från vintras som min käre gamle vän Emma har tagit.


Åhus om en vecka

Hola!

Jag vaknade kvart över tolv idag, helt otroligt! Jag vaknar aldrig så sent längre och jag gick inte ens och la mig sent igår! Fast iof. jag låg nog i sängen 2 timmar innan jag somnade haha det var så ljuuust!

På förmiddagen låg jag mest och titta på tv och sen halv fyra hämta jag Isak på fritids och när jag kom hem öppna jag poolen och la mig och sola, sen nu för någon halvtimma sen åt vi kebab, muuuuums! Har inte ätit kebab på evigheter men nu ska jag börja göra det igen, moahaha. Underbart gott ju.

Nu är det bara en vecka kvar till Åhuuuuuuuus! Tjoho. Skitgod glass, fina ställen... I love Åhus! Fast bara själva Åhus. Jag gillar inte att vara där. Jag har aldrig någon i min ålder där så det blir jämt att jag umgås med yngre och det är kul ibland men inte jämt you know. Skulle vara kul att typ kunna cykla in till samhället och vara där en hel dag eller cykla till den stora bryggan och ligga där och sola en dag... Awesome. Synd att jag inte kan göra det i år heller. * Sucka * Men någon dag så!

Bjuder på lite bilder från Åhus förra året!


Vackert eller hur?


Bebisen gillar att jaga "korrar".


Vi samlade ihop nyckelpigor i en hink haha.

Dag 23 & 24

Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.


Boyfriend-shorts från H&M.

Dag 24 – Min favorit film

Never say never. O t r o l i g t bra film, rekommenderar den till alla i alla åldrar och även om man inte gillar Justin Bieber är den verkligen sevärd. Kan inte förklara med ord hur bra den är ens, jag lovar den är... Sjukt bra!


Never say never!

Elgiganten

Hello!

Sitter just nu och svettas det är otroligt varmt hemma hos oss, blä. Ska snart hoppa in i duschen också. Vi skulle åkt till Elgiganten idag men min bror åkte och simma och han har inte kommit hem än så det blir väl inget, damn it.

Annars då. Min fot har svullnat upp igen och man ba lol. Lol lol lol lol lol. Nu har inte bara tån svullnat upp heller utan foten också, hahaha. Det ser så fult ut.

Ska måla naglarna när jag duschat sen, me likey! Ska använda dom nya nagelpennorna hade jag tänkt.

Men ska hoppa in i duschen nu då, PEACE.



Bieb.blogg.se - JB-novellblogg

Tänkte skriva lite om en utav min favorit JB-novellblogg, den är otroligt bra och jag lovar även om ni inte gillar Justin Bieber kommer ni älska detta!

Två tjejer (Cindra och Fella) skriver och dom är så otroligt duktiga ärligt dom skriver bättre än vissa vuxna författare gör enligt mig.

Men nu om novellen då. Det handlar om en tjej som heter Lana Specielle och hon är 15 år gammal och ska snart gå ut nian. Hon dansar i ett dansteam som heter Elite och hon och hennes dansgrupp har vunnit SM och EM i Junior Disco Dance och fick brons i VM. Efter en termins hård träning ska dom ha uppvisning och efter uppvisningen har deras tränare en överraskning.

Överraskningen är Justin Bieber som har rest runt lite i världen för att leta efter bakgrundsdansare och så kommer han då till Sverige för att leta upp några och han tycker att Lana var bäst och väljer därför ut henne till hans Sverige-grupp utav dansare och sen väljer han då några fler.

Sen flyger dom till Atlanta där dom ska träna och då börjar Lana och Justin umgås ganska mycket och resten får ni ta och läsa!

Det är grymt spännande och jag älskar den så himla mycket. Går inte att förklara, så klicka er in dit för jag lovar ni kommer inte bli besvikna, haha!


BIEB.BLOGG.SE ← klicka!

Brownies + smultrongården!

Hello darlings!

För typ en timma sen kom jag och mamma hem, vi har varit på smultrongården! Fabbes i min gamla klass (och nya lol) mamma äger det så det är väl trevligt. Haha vad konstigt det där lät men aja, vi köpte massa! Eller nej men vi köpte en del, haha! Mamma köpte present till min faster hon har fyllt år, present till ett par som gifte sig igår, ett humanity-armband (som jag för övrigt är kär i!) och ett par ringar! Och en smultronpralin till mig, hehe!

Måste skynda mig här. Har bakat brownies och så fort jag är klar med detta inlägg ska jag springa och ta ut dom! Vill ju inte att dom ska bli brända direkt.

Just nu är mamma och pappa hos dom som gifte sig igår och fikar och sen ikväll ska vi då till min faster som fyllt år! Men hörni nu måste jag springa till ugnen!

PEACEOUT!



Godnatt!

Hello!

Är ganska sent just nu och jag är trött som en åsna och tänkte alldeles strax gå och lägga mig så jag ville bara säga godnatt, haha.


Godnatt då, haha naaaaw titta min lille beybey is sleeping! ♥

Glad midsommar!

Hej på er alla!

Hoppas att ni haft en awesome midsommar och också kommer dom sista tre timmarna. Jag själv har stått vid chokladhjulet nere vid våran traditionella midsommar-firande här i byn och det var väldigt uppskattat! Vi tjänade ihop otroligt mycket pengar måste jag säga och som tack fick vi hur mycket gratis korv vi ville, en gratis godispåse och varsin gratis mjölchoklad! Otroligt snällt utav dom.

Sen gick jag hem och då var Frida och hennes familj här! Förutom Carro då. Så jag och Frida satte oss i solstolarna och snacka lite men sen blev det kallt så då hoppa vi upp i utesoffan med en filt + pringles och mös! Hehe fast inte så länge för hon skulle hem och packa för hennes familj skulle sova över en annanstans!

Och inte långt efter det kom min moster och hennes sambo och dom åt grillat här, mycket gott! Sen åt vi en awesome tårta till efterrätt och spelade ett spel. Nu sitter alla och tittar på TV utom jag för jag var tvungen att kolla upp JB-händelsen och kolla alla novellbloggar, facebook, o.s.v. Nu är det bara twitter kvar som jag ska kolla när jag skrivit klart vilket jag har nu!

Vi ses väl senare med bilder, om inte imorgon. Imorgon ska jag och mamma till smultrongården, heeeeerligt!

Kram på er.


Yeah bebe!

30-dagars listan (del 2)

Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.

Gården 2009. 2009 var nog ett utav dom roligaste åren i hela mitt liv, saknar! ♥

Dag 17 – Någonting jag ångrar.
Att jag inte åkte den här "gungan" i kloten. Det såg sjukt kul ut.

Dag 18 – Min första kärlek.
Jag var sex år, det var alltså i lekis. Vi övade inför något sånt här uppträdande och jag stod bredvid en i min klass och vi skulle pussa den bredvid oss på kinden i en del utav uppträdandet och hålla hand typ och då kände jag mig jättekär i killen som jag pussade så tänkte jag "när vi slutar ska jag fråga om han vill bli ihop med mig!" (ja man sa ihop när man gick i lekis) och så var jag jättenervös och sen när vi väl slutade gick jag till hans del utav kapprummet och frågade, och han sa ja! Det var min första kärlek. Känslan jag kände då, man. Jag var otroligt kär, haha.

Dag 19 – Innehållet i min väska.
Jag har ingen handväska så tyvärr kan jag inte visa det, haha.

Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Selena Gomez, för att hon är Justin Bieber's flickvän och jag skulle verkligen dö för att få vara Justin Bieber's flickvän även om det bara var för en dag!

Dag 21 – Vad jag åt idag.
Frukost - en macka och mjölk. Lunch - plättar. Kvällsmat - pommes frites, något konstigt kött och sparris, namnam.


Dag 22 – Min favorit plats.
Åhus helt klart!

Skulle postat en bild men är trött som in i h-vete och det är ju midsommar imorgon/idag så ja... Vi hörs väl imorgon! Peaceout.




30-dagars listan

Tänkte ta igen alla delar jag missat på 30-dagars listan i ett-två inlägg, beror på hur långt det blir. Jag gjorde den senaste den sjätte juni vilket betyder att jag har missat 18 stycken. Haha.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu.
Något jag vill ha mer än något annat just nu är nog en ny telefon som man kan ha appar på. Haha. Gärna en iphone.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Utländska och brunögda till utseendet, helt klart. ♥ Och han ska ha bra humor, ofcourse! Sen tror jag inte jag faller för så mycket mer, haha.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Köpa ny bil, köpa en systemkamera med massa tillbehör, en iphone, en ipod, en ipad, en ny gitarr, en resa, shoppa kläder, ge lite pengar till mamma och pappa och ifall det ens skulle bli ett öre kvar skulle jag sätta in dom på banken, men det tvekar jag på. Ska räkna ihop allt. För allt jag skulle köpa skulle det bli 381 800 kronor, alltså blir det 618 200:- kvar, och så kanske jag ger 300 000 till mamma och pappa, då blir det 318 200 kvar. HAHAHA.

Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.
Erika och jag tycker att det är ganska fult och gammalt på något sätt, hade hellre hetat något annat men jag är nöjd. Det är ju bättre än Britta-Gunilla typ.

Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Att jag aldrig fullföljer något, ger upp för lätt.

Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.
Fråga 9 snart 10-åriga Mathilda det.

Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.
Har tyvärr ingen bästa vän men min kusin är som min bästa vän, hon betyder allt för mig.

Den gamlaste bilden jag har på datorn typ! Från 2009 - har vi förändrats eller!?

Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Har haft på mig ett trosor från Victoria's secret, ett par rosa shorts från H&M och en grön innebandy-tröja som det står "Mathilda" på ryggen på, pyjamas-kläder med andra ord, så jag visar nog inte upp det. Hehe.

Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.
För tillfället - Justin Bieber.

Dag 14 – En bild på ett ställe jag vart på.

Turkiet, miss it so much! ♥

Dag 15 – Mitt drömbröllop.
Mitt drömbröllop är såklart med Justin Bieber. Vi ska gifta oss på någon romantisk, tropisk ö och det ska vara ett privat bröllop bara våra familjer typ och såklart hans crew då! Sen ska Frida vara brudtärna och sen får Ryan vara best man och så ska vi ha en lila tårta och sen ska vi på smekmånad till Hawaii! Grymt va?

Nästa inlägg med resten utav delarna kommer inom kort!






Justin Bieber hos Letterman igår 22/06-11


Hahaha, hilarious! ♥

Justin Bieber♥

Calling him FAKE won't make you REAL,
Calling him DUMB won't make you SMART,
Calling him WEAK won't make you STRONG,
Calling Justin Bieber UGLY won't make you BEAUTIFUL,
Calling him MEAN won't make you NICE.
Calling him GAY won't make you STRAIGHT!
Calling him RUDE won't make you POLITE
He is a true inspiration for people who think they cant follow their dream.


Älskar den här bilden, även om det är cambild! ♥

Har ni hört det som hänt förresten? Blev nedslagen utanför Macy's... Tom Petterson heter han som slog ner honom. Jag svär skulle jag se han irl... Vill inte ens säga med ord vad jag skulle göra, hehe.


Niall aww hahaha!

Garvar lika mycket som när jag såg den första gången fortfarande! Så grymt söt dans HAHAHA! ♥



Love u Niall Horan ♥

Svar på tal


För er som inte ser så står det: Rakar inte du benen? Du går ju endå i sjuan

Svar: Nej, faktiskt inte. Förstår inte varför det skulle vara några problem med att inte raka benen? Och so what om jag går i sjuan, gör det någon skillnad från när jag gick i sexan? Ja jag blir lite dryg, men tycker det är omoget att skriva så. Och anledningen till att jag suddade över ip:n - så att ni inte ska söka upp denna brud. Thanks to my friend Annie♥ kunde jag nämligen göra det. Hehe, är ganska arg ja. Det märker ni nog.

Konversation

På ett spel mellan en vän och mig på spelet:

(skriver inte lika noga på spel som jag gör här på bloggen ska ni veta, hehe. och jag känner inte denna person någonstans utan vet bara personens namn på spelet så ni vet!)

Jag: Vetu?
Kompis: Ne?
Jag: Ja vill ha pringles, gröna, röda o typ grågröna, ja vill ha saltlakrits, vingummi och gummibjörnar ja vill ha cola fanta sprite o trocadero ja vill ha ostbågar o såna här weird ostgrejer.
Kompis: Jag med!
Jag: Ja vill ha calzone, fläskfilépizza o kebab...
Kompis: Ska tagga nu och sova!
Jag: Oh man.
Kompis: Och drömma om det!
Jag: Du dissar mig.
Kompis: * Massa hjärtan *
Jag: Elaka unge jag hatarej.
Kompis: Nej!
Jag: * Ledsen gubbe *
Kompis: Men!
Jag: * Ledsen gubbe *
Kompis: Du kommer få en pringle av mig imorgon!
Jag: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! * Jättemånga glada gubbar *

Lista.

DITT LIV

Vad heter du? - Mathilda!
I mellannamn då? - Erika.

Vart bor du? - Örebro.
Trivs du där? - ... No comments. Nej men det gör jag väl.

Brukar du läsa horoskop? - Yesbox.

Har du körkort? - Nej.

Äger du några converseskor? - Jao.

Favoritdjur? - Apa och åsna.

Vad spenderar du dina pengar på? - Onödig shopping!

Senaste konserten? - Jag har faktiskt aldrig varit på en "riktig konsert" men Eric Saade var i Örebro förra året och sjöng Manboy akustiskt, om det räknas?

Sprit, cider, vin eller öl? Dricker inte något utav det.

Brukar du bli för full? - Jag har aldrig druckit.

Antal kuddar i sängen? - En, tråkigt nog.

Kan du baka bullar? - Inte utan recept.

Bläck eller blyerts? - Bläck! Jag skriver mycket nogare då.

Mc Donald's eller Burger King?- Mc donald's helt klart.

Är du allergisk mot något? - Silver tror jag? Nej jag har ingen aning haha.

Äger du ett busskort? - Självklart.

Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Blå fast röd är mycket godare!

Vad åt du till frukost? - En rostad macka och äppeljuice.

Hur ser du ut idag? - Som vanligt, I guess.

Hur svarar du i mobilen? - Hallå/hej det är Mathilda?

Vem ringde dig senast? - Vilma tror jag.
Vem ringde du senast? - Ingen aning.

Antal timmar sömn inatt? - 8-8 och en halv.
Sov du ensam? - Ja, det gör jag jämt.
Vad innehåller din favoritnattmacka? - Jag äter inte nattmackor, haha.
SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: Ingen aning.
Såg dig gråta: Vilma.
Du gick på bio med: Pappa.
Du gick på stan med: Vilma.
Skällde på dig: Mamma eller pappa.
Skickade ett e-mail till dig: Gratisbio.
Tar du droger? - Men för i h*lvete?
Vad är du mest rädd för? - Döden.
Vart vill du gifta dig? - På en skyskrapa i USA eller en strand i Karibien.
Vad hatar du verkligen? - När det är varmt, att duscha och städa.
Har du varit kär? -  Jaaaaaaa jag är jämt kär, Bieber ni vet!
Har du ett jobb? - Nah.
Gillar du att ha folk omkring dig? - Njae jag gillar att vara ensam också.
Är du ett hälsofreak? - Absolut inte!
STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på?- Hallå!?
Är du ensam nu? - Nej.
Några piercings/tatueringar? - Näsvingen!
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Alla JB-låtar sitter i mitt huvud konstant.
Vill du gifta dig? - Med Justin Bieber JAAAAAAAAAAA, annars nej.
Vill du ha barn? - Med Justin Bieber, JAAAAAAAAAAAAAAA, annars vet jag inte. Även om jag inte vill ha barn just nu i framtiden så vet jag ju inte när jag blir vuxen.
FAVORIT

Rum i huset? - Källaren! Fast jag är typ aldrig där haha.
Typ av musik? - Justin Bieber. ♥
Månad? - Juli!
DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? - Jag måste tänka. Jag vet inte.
Köpt någonting? - Nope.
Varit sjuk? - Ja lite hängig iaf.
Sagt "jag älskar dig"? - Japp.
Träffat nån ny person? - Nope.
Saknat någon? - Jaaaa.

kramat någon? - Japp.
SENASTE

Låt du hörde: Hör just nu: Runaway love.
Film du såg: Never say never. ♥
Drink du köpte: Beach, jummie.
Mat du åt: Falukörv hahahaha.
Gången du åt en 7-Eleven korv: Har aldrig ätit det faktiskt.
Längsta bussresa? Ditresan till Turkiet 2011, oh man!


Min framtida man. ♥


God morgon!

Hello darlings!

Vaknade för typ en timma sen och då gjorde jag frukost och satte mig här och kollade igenom bloggar. Det ser ut att bli awesome väder idag så strax ska jag ut och soooola! Sen ska jag städa rummet, fyf*n vad det ser ut. Men det är så j*vla jobbigt för det blir ju bara mer och mer och sen så fort man städat så blir det stökigt igen!

Ska lyssna lite på musik en stund sen går jag ut! Tror jag... Hehehehe.

Kram på er!


Kan stolt säga att jag gjort redigeringen, lål. Copyright!

Dessies låt

Vad tycker ni om Dessies låt "Whatcha got" som kom ut igår? Jag tycker att den är jättebra och jag trodde att hennes röst skulle vara sjukt redigerad och autotunad men det är den absolut inte!


Trött...

Hello!

Gick och la mig runt 2-tiden igår och vid fyra-tiden vaknade jag av att jag frös så jag skakade som en idiot och då tog jag upp morgonrocken och satte på mig den och somnade om. Sen vaknade jag klockan sju av att jag skulle in till Isak och lägga mig där för mamma skulle nånstans, kommer inte ihåg. Sen vaknade jag vid nio. Så min sömn vart ju lite cepad om man säger så.

Annarsdå. Känner mig lite hängig. Har otroligt ont i nacken. Armarna får adhd ibland. Haha. Ska vara barnvakt till Isak idag också.

Lägger in lite bilder på där getingen stack mig och så kommer det bilder från igår snart, peaceout!


Före...


Efter! Titta vad svullen den är.


Giftet dödade min fot, hjaelp.

Trött & febrig (?)

Hello guys!

Ska alldeles strax gå och lägga mig tänkte jag, ville bara uppdatera lite!

Efter det förra inlägget gick jag och Vilma in på akinator och spela ett tag tills jag bestämde mig för att dra hem och hon följde mig med sparkcykeln haha! När jag kom hem kände jag mig helt plötsligt jättedåligt. Jag fick svårare att gå och jag vart tung i armarna och ådrorna i mina händer gjorde ont och huvudet dunkade så mycket att hela kudden rörde på sig och när jag andades kändes det som att andas som när man blivit utmattad utomhus på vintern. I hate it.

Nu mår jag dock ganska bra! Är trött och är lite konstig i skallen just nu (typ yr) men det är nog för att jag suttit vid datorn. Sitter ganska nära skärmen om man säger så.

Men nu ska jag dra!

Peaceout!



Getingstucken...

Hello darlings!
Sitter hemma hos Vilma med hennes dator, hon är just nu på toaletten.
Vi har varit i stort sett hela dagen. Det började med att jag cyklade upp till henne och då låg vi i hennes säng och chilla, spelade spel på hennes mobil, m.m. Sen gick vi ut och tog lite kort men märkte att vädret var lite sisådär så då bestämde vi oss för att cykla hem till mig innan det började regna så vi stressade in till henne och samlade ihop allt och jag ba "Vilma skynda vi måste åka nu innan det börjar regna!" så kollar jag ut och så spöregnar det, haha. Men vi sprang ut och cyklade och när vi kom hem till mig var vi inte blöta, nejnej...
Sen när vi kom hem till mig chilla vi lite sen bestämde vi oss för att gå ut och fota och då satte jag på mig mina klackskor från Turkiet, dom är lite för stora så när jag går så är det utrymme under foten och så gick jag helt normalt, kollade ner på mina fötter och sa skrattandes "gud vad stora dom är" sen kollade jag upp och så kändes det som ett stick under långfinger-tån och så drog jag upp foten och kollade och under min tå satt det fast en geting och jag bara sprang på hälen och skrek att jag blivit getingstucken och när jag kom in typ sprang jag och satte mig på några dynor i hallen och började gråta för det gjorde så ont sen fick jag salva och det gjorde skitont sen åkte mamma, pappa och Isak iväg och det var bara jag och Vilma kvar hemma och då satte vi oss vid datorn sen blev det åskväder så vi satte oss i vardagsrummet med ostbågar och cola och mös medan det åskade och blixtrade!
Sen när ovädret var över satte vi oss vid datorn igen och då kom pappa hem och sen efter det fixade jag nudlar som jag åt sen bestämde vi oss för att åka hem till Vilma och då skulle hon äta så då tog jag lite mat också, det var ju trots allt kyckling och potatisgratäng! Hehe. Sen satte vi oss typ vid datorn och jaaaaaaa. Nu sitter vi här då.
Men nu kom Vilma så nu ska jag dra, PEACE!

Yeeeey.

Godnatt!

Tjaaaaaaaa bloggen.

Mår bra nu, jag vet inte vad som hände. Blev väl ledsen för att jag såg så tjock ut i klänningen och byxdressen. Men efter typ en halvtimmas deppande på facebook så börja jag chatta med Sara på msn och kvällen slutade med gapflabb! Hon kan få en att bli glad hur dåligt man än mår, jag älskar dig Sara! Och ja vi ska åka till USA nån dag, imorgon kanske? Hahaha iloveu!

Men hörni är astrött så ska gå och lägga mig nu, men vi hörs väl imorgon. PEACEOUT.



Fint från USA!

Hej på er!

Är väldigt arg och mår otroligt dåligt inombords just nu men det är något jag håller för mig själv. Tänkte skriva ett långt inlägg men när jag var klar med det tänkte jag att varför ska jag publicera min ilska bara? Så jag sparade det som utkast. Det var otroligt skönt att få skriva av sig iallafall!

Men nog om detta. Tänkte visa er allt fint mamma gav mig från USA, väskan kom idag runt sju-åtta tiden! Kulkul.

(© på bilderna!)


Amerikanskt godis! Det fick vi dela på! Jelly bellys har jag ätit förut och det är ju ganska jummie! Dom där färgglada remmarna smakade bajs och luktade fabrik kan man ju säga!


Det här är det godaste jag någonsin smakat i hela mitt liv. Sverige borde införa det här snarast! O t r o l i g t. ♥


Nail art pen, Sally Hansen! Fick en vit också (dom vita prickarna på min nagel) underbart säger jag bara. Fungerar skiiiitbra!


Mintpastiller från Victoria's secret!


Body mist från Victoria's secret! Luktar amazing, allvarligt talat. ♥



Underbara shorts!



(Dom gråa är på baksidan, framsidan är helgrå) Trosor från Victoria's secret! Ett par satte jag dock på mig för att mina Björn Borg ger en sån ful troskant men dom ser ut som dom prickiga fast istället för prickar är det färgglada ränder.


Ett par till otroligt fina shorts!


Ett par till otroligt fina shorts!



Ett jättefint somrigt linne!



En otroligt fin klänning men som ni ser på bilderna är jag way 2 fat för att den ska se fin ut på mig...


Jag skäms så otroligt mycket att det just nu rinner en tår nerför min kind. Vet ni hur otroligt fin den här är? Och vet ni att jag är så otroligt tjock att jag inte kan ha den.

Fetma är en sjukdom och dom borde fixa medicin mot den som barn kan ta. För det är fanimig inte kul att ha den.

Selena Gomez

Okej vanligtvis gillar jag inte hennes låtar, absolut inte disney-låtarna. Men den här låten... Jag är speechless. (Ja det är mitt nya favoritord, haha.)




Good morning

Hello!

Vaknade för typ en och en halv timma sen och jag var så törstig så ifall jag inte hade varit törstig hade jag kunnat somna om för jag var tvungen att öppna ögonen och titta vart flaskan var och då blev jag ju klarvaken på en gång. Då gick jag upp, satte på mig min morgonrock och sen hörde jag att det ringde och mamma prata och pappa kom in och sa att väskan kanske "var på G" och då gick jag och la mig i hennes säng och då skulle väskan tydligen komma hit till vårt hus med taxi mellan 17-00/24!

Herligt. Sen åt vi frukost och sen tog jag lite bilder på mitt väldigt fina rum och sen satte jag mig här. Btw alla som känner mig, har en ny msn så ifall någon med JB och 1D-liknande msn addar er så är det jag! Hehe.

Här kommer iallafall bilderna på mitt åh så vackra rum. (© på bilderna, även om jag inte skrivit dit det)


Bredvid min säng...


Klädhög...


Skrivbordet...


Och sängen...

Städa idag kanske?


JB history

Jag gick in och kolla på mina gamla bloggar för att se om jag skrivit nåt om Justin Bieber, och titta vad jag hitta!


"Kommer Justin bli min nya favorit? Det får vi se inom en snar framtid..."

Kolla på mig nu?! Haha. Fast detta är inte riktigt sanningen, att jag såg han för första gången.

År 2008 så var jag med Vilma och hon hade inte internet än då och hennes storasyster sa att om vi skulle hem till mig sen skulle vi gå in på youtube och söka på Justin sings. Det gjorde vi och fram kom ett klipp utav Kidrauhl där han sjöng With you för Usher. Vi tyckte att han var skiiiitbra och att han var jättesöt, men när jag sen hörde på Justin Bieber den 28/4-10 så hade jag ingen aning om att det var han. Minnen alltså, haha!


Projekt...

Ska påbörja ett litet projekt nu, vi får se ifall jag lyckas eller ifall jag failar... Tänker inte berätta nånting om det. Jag visar en bild och sen får ni gissa, haha.


(Texten har ingenting att göra med projektet)

Härlig dag

Hello darlings!

Dagen idag började med att jag vaknade typ tio-halv elva och smsade Frida, kort efter det ringde hon. Imorse klockan typ sju-åtta skulle dom åkt till Arlanda men när hon ringde sa hon att det hade blivit helknas med förseningar på Carros plan så dom behövde inte åka förrän typ tio-elva tror jag?

Sen efter det gick jag upp, gjorde rent piercingen och gick ut en promenix med Viggen. Jag måste säga att fyf*n vad hundbajs luktar! Usch och fy jag fick kväljningar när jag skulle knyta ihop påsen, det får jag jämt. Så otroligt vidrigt.

Sen efter det gick jag hem och åt frukost, bytte sen om till bikini och byxdress. Satte mig framför datorn en stund och sen skulle vi äta lunch, OH MY GOD VAD ÄCKLIGT! Pasta och asgamla chicken nuggets!? Åt inte ett shiit. Direkt efter det bakade jag och Isak kladdkaka... Hehehe. Sen fikade vi och efter det solade jag, grymt skönt! Äntligen sooooool! Sen badade jag och solade baksidan tills vi skulle åka och lämna farmor och handla till kvällen.

Sen när vi skulle åka hem åkte vi direkt till Carro och hälsade på henne! Det har redan gått 13 månader sen hon åkte för att vara au pair, otroligt!

Sen åkte jag och pappa hem och lagade mat till mamma eftersom hon också kom hem idag, hon var ju där med Carro den sista veckan! Sen när hon kom hem åt vi och hon visa lite bilder och så snacka vi. Men mammas bagage är borta... När hon skulle checka in i Paris så kom tydligen inte väskan med och då skulle dom skicka med den väskan på nästa plan hem till Sverige men den kom inte så aa... Den är borta med andra ord. Så allt hon shoppat i New york och allt innan är borta. Hur kul är inte detta!?!??!??! Jättekul. Mm.

Men nu blev det här inlägget otroligt långt. Avslutar med två bilder då. En på 1D och en på JB. Hehehe.


Swag!


Hahahahaha. Zayn är lätt hetast på denna bild, hihihihi. ♥

Ego














This is me!

NSN ♥

Hey all!

Never say never var helt fantastisk, jag är speechless! Även om ni inte är belieber måste ni seriöst titta på den, jag lovar att ni kommer älska honom! ♥

På tal om Bieber, läste precis en underbar novell-blogg och eftersom den är nystartad tycker jag att ni borde gå in nu och läsa innan dom börjar skriva så mycket kapitel att man knappt hittar det första! Klicka HÄR för att komma dit.

Just nu är farmor här för att pappa är ute på krogen och mamma är ju i USA. Och på tal om mamma, mamma och min kusin Carro som vart au pair i USA ett år kommer hem imorgon! I'm so excited! Och ni skulle sett Frida nu ikväll hon var väldigt uppspelt kan man säga, haha.

Men hörni. Har nog inget mer att säga, kanske kommer något inlägg inatt.

Peaceout.


You are amazing boy, i love u! ♥

Jag gav upp!

Hello darlings!

Igår natt gav jag typ upp... Det var sjukt jobbigt och jag kom inte på någonting att blogga om till slut, haha! Men frågestunden är fortfarande igång så fråga på!

Idag vaknade jag typ elva och hoppa in i duschen, grymt skönt. Sen halv tolv åt jag mat sen efter det ringde jag Frida och hon kom hit och vi snackade i soffan ett bra tag och sen bakade vi kladdkaka och sen skulle hon hem och äta och sen typ nu sitter hon på bussen påväg mot stan, hon ska slinga håret, sen efter det ska hon komma hit och vi ska fortsätta vara och sen ikväll ska vi ta med kladdkakan hem till henne och titta på never say never! Sjuuuukt alltså, är jätterädd. Jag vill inte gråta, haha.

Kollade precis på Next 2 you-videon också, den släpptes ju officiellt idag. Herregud vad snygg han är. Jag svimmade nästan. Och jag är ju inte lite avundsjuk på tjejen... HON FÅR KYSSA HONOM! Herregud. ' ledsen '

Haha nerå. Just nu ligger min bebis och sover bredvid mig medan jag läser lite och så.. Han är så gullig och gosig, min lilla björn! ♥

Men hörni nu ska jag fortsätta läsa, i love it!


Hjärta.


Har på mig NSN-tröjan dagen i ära.


Kladdiskakis, chokladisgräddis och colis.


Vovven min.


My baby is sleepy!

Frågestund!

Kör frågestund här då, fråga huuuur mycket ni vill och om vad ni vill! Svarar på det mesta!


Systemkamera

Till jul/min födelsedag är jag sjukt sugen på en systemkamera denna gång och har kollat runt lite och eftersom min kamera nu är k a s s och går sönder randomly och efter lagningen var den fortfarande sönder och så så har jag bestämt att jag absolut inte vill ha Nikon utan nu vill byta till Canon. Nikons kvalitét är kass och deras service suger hårt kan man säga!

Så Canon får det bli denna gång! Den kamera jag vill ha är Canon EOS 500D eller Canon EOS 550D. Den ända skillnaden är i stort sett att Canon EOS 550D har lite små grejer som är bättre än Canon EOS 500D samt att priset på 550D är högre än 500D!

Canon EOS 500D + 18-55mm IS Objektiv
500D

Canon EOS 550D + 18-55mm IS Objektiv
550D

Inte stor skillnad eller hur?

Hemsida

Hej på er!

Funderar på att göra en hemsida där jag postar massor utav bilder man kan ta och fina quotes (citat) och kanske gratis designer och så men jag vet inte riktigt. Vad tycker ni people? Det kanske blir lite jobbigt men eftersom jag älskar att leka i photoshop så antar jag att det kanske bara blir kul?

Ska göra hemsidan i moonfruit eller webs.com. Förmodligen moonfruit, mycket roligare och man har massor mer funktioner att välja på där! Webs är så lätt, för tråkigt liksom...

Men vad tycker ni kära läsare!? Det är ju ni som kommer gå in där liksom.


Jason Derulo

Tycker att det är jättekul att Jason Derulo kommit ut med en ny singel, lyssnade nämligen otroligt mycket på han förra sommaren, drogade hans låtar "In my head", "Ridin' solo" och "Whatcha say", otroligt bra!

Hans nya singel är så otroligt bra så jag smäller av, "Don't wanna go home" heter den och jag älskar musikvideon. Jag kan inte förklara vad som är bra med den men jag tycker att när han sjunger refrängen så älskar jag den där blandningen! Bakgrunden och hans röst tillsammans, underbart! Och innan refrängen typ, ÅH! Underbart.

Tycker att Taio Cruz borde komma ut med en ny singel också, jag avgudade honom i somras! Han har jag inte hört något nytt från på evigheter känns det som! Fast det kan ju vara jag som är lite efter också...




Jason Derulo!

Inläggstävling

Hello!

Nu kommer jag och min käre vän Jessica ha en inläggstävling i några timmar!

Vi börjar nu och vi kommer sluta runt ett-halv två.

Vi har lite regler dock:

Varje inlägg måste ha en mening och får alltså inte bara vara typ "hej måste uppdatera hejdå".

Inga tidsinställda inlägg!

Alla inlägg idag räknas med i tävlingen!

Och hur tävlingen går till då:

Vi kommer skriva huuuur många inlägg som helst och den som skrivit flest inlägg när klockan är ett-halv två vinner massa länkningar på den som förlorat's blogg!

Nu sätter vi igång, PEACE!

Lista

Något man alltid kan underhålla sig med när man har som tråkigast.

Namn: Mathilda.
Födelsedag: 29/12
Stjärntecken: Stenbock
Jag älskar: Justin Bieber, One direction, min släkt & familj, min hund, mina äkta vänner, sommar, fotografering, musik och mycket mycket mer.
Jag hatar: Haters, negativa personer, styrande personer, dryga personer, dåligt humör, solen som skiner in genom fönstret på morgonen, när det är varmt, när man är hungrig och mycket mycket mer.
Hade inte klarat mig utan: Justin Bieber, One direction, min mamma, Frida (min kusin) och internet.
Jag är världsbäst på: Att vara irriterande!
På fritiden gör jag helst: Läser Justin Bieber-noveller, sova längelängelänge, är med vänner och chillar.
Det första jag gör på morgonen: Vänder mig om och somnar om.
Om jag blir kändis ska jag: Det beror på vad för kändis jag blir.
Om tjugo år är jag: Författare eller journalist med två småbarn och en sambo samt en stolt systemkamera-ägare. Motto: Live your life crazy and love every second of it! (Anledningen till att jag inte har det i headern är för att jag hade det förra gången, hehe.)
Drömsemester: USA.
Favoritplagg: Shorts + magtröja.
Mina ovanor: Vad är ovanor nu igen?
Bästa tid på dygnet: Natt!
Favoritgodis: SALTLAKRITS! Oh my god hade inte klarat mig utan saltlakrits.
Mår illa av: Jalapeños och grön paprika. Oh my god mår illa bara jag tänker på det.
Ovanor: Samma fråga igen? Men jag vet fortfarande inte vad det är.
Drömkille: Justin Bieber eller Zayn Malik!
På teve ser jag: Jersey Shore, matprogram, 16 and pregnant, teen mom, south park och mycket mycket mer.
Jag är beroende av: Mamma.
Detta gör mig superglad: Överraskningar!
Detta blir jag arg över: Dåliga nyheter.


Träning + Chips = Greeeat!

Hello darlings!

Ligger just nu i sängen med smärtor i magen för att jag är så mätt. Tror jag. Dagen började med att jag såg på tv i sex-sju timmar (liiiiiiiv) och sen kom pappa hem med Max och fyf*n vad god cheeseburgare dom har! Sh*t alltså! Me löööves, får värsta barndomsminnena när jag tog första tuggan seriöst. Underbart.

Sen någon timma efter vi ätit upp, om ens det, bytte jag om och sen for vi mot brandstationen, där pappa jobbar, och då spelade jag tennis, basket och lite "yoga" fast sen stack jag upp till gymmet och körde lite kondition, otroligt lite mage och massa ben! Härligt.

Sen stack vi förbi coop på vägen hem och köpte massa tacogrejer och oboy (damn it, har hållt mig borta från oboy typ hela 2011 och nu när jag vill börja träna köper jag det, härligt!). Ska baka kladdiskakis med kusin imorgon hade vi tänkt, hehe! Och när jag åt kladdiskakis hemma hos henne så var oboy-kladdkaka otroligt mycket godare än kakao-kladdkaka. Alltså hennes oboy-kladdkaka var godare än alla mina tusentals kakao-kladdkakor. Sen ska vi hem till henne och titta never say never! Jag är jättenervös, vet inte om jag vill se den längre... Tänk om jag börjar gråta!? Det kommer jag nog göra men ändå...

Och inatt ska jag vara uppe länge ifall jag har någon att chatta med, det är grymt kul. Hoppsan sa är klockan redan halv elva? Jag trodde att den var åtta. Great.

Åt chips förut också, underbart va? Träning + Chips. Väger nog dubbelt så mycket mer än vad jag gjorde efter träningen nu, hehehe. Först massa tacos sen massa chips. Varför kan jag aldrig sluta hetsäta!?

Men hörni nu ska jag gå, ha det otroligt bra!

PEACE.


Beybey i freaking love you! ♥

Inläggen försvann!?

Hello darlings!

Har lagt upp två inlägg idag som tydligen inte kommit upp!? Great.

Sitter här... Klockan är halv två på natten och jag är hungrig fast jag åt huuur mycket som helst förut. Lever på vatten för tillfället. Jag är otroligt sugen på godis, chips, glass, you name it. Men jag kan inte äta sånt om jag ska bli smalare. Jag är så trött på allt fett som hänger överallt och då tänker jag att jag ska börja träna, börja ut och gå med Viggen långa promenader och ut och jogga och äta bra men varje dag tänker jag "jag börjar imorgon istället" med någon j*vla dag måste jag ta tag i det!

Så imorgon ska vi och träna på pappas jobb, grymt! Måste verkligen sätta fart med detta nu och jag tänker börja imorgon. Jag ska äta mindre och försöka äta grönsaker. Även fast jag hatar det (morötter, sallad, gurka och sparris är undantag!).

Nu kommer jag säkert säga det här och så kommer det inte hända... Men jag vill det här. So badly. So damn badly. Jag kommer försöka iallafall. Håll tummarna!

Ska snart gå och lägga mig antar jag, ska lyssna lite till på musik bara och titta på bilder på Zayn Malik, Harry Styles och Niall Horan. Kommer aldrig bli trött på One direction, I promise! (PS. Jag vet att Liam och Louis också är med i bandet men dom är inte lika snygga som Zayn, Harry och Niall!)


Han ser jättetrött ut haha naaw! ♥

Shopping

Vad jag köpte när jag och Vilma var på stan, bara två grejer men ändå:


Boyfriend-shorts! Rena drömmen alltså. Gillar ju tighta shorts och boyfriend är ju typ baggy, lösa i midjan och runt benen, men det tycker jag är mycket snyggare än tighta eftersom jag har ganska stora lår. 199:- från H&M iallafall.


En stor, ganska kort tröja. Love it. Den är mycket längre än "magtröjan" jag köpte från New Yorker men ändå inte som en lång tröja. En som man har till stranden med ett par shorts och bikini under. Typ. 79:- på H&M, som hittat alltså!

Trött och uttråkad

Hello darlings!

Ligger i min säng och läser Justin Bieber-noveller, är fast! Haha. Har inget att göra och är ensam hemma... Är grymt trött också. Typ chattar med Emma på facebook och hon ville att jag skulle blogga så då gör jag det, haha.

Idag ska jag väl inte göra någonting. JO JAG SKA ÄTA FALUKORV! Mumma. Men sen inget mer. Kanske är med någon. Who knows.

Nu ska jag iallafall gå och hämta mer cola. Sen vet jag inte vad jag ska göra, haha.

Peaceout.


So damn sexy. ♥

Vi sjunger låt till våra lärare

Här är ett klipp där vi sjunger en låt/rap till våra lärare Åsa och Bengt. Vi ska ju börja sjuan och slutar skolan nu så då skulle vi sjunga en låt om dom som alla andra sexor alltid har gjort. Så ja. Här är våran då. Kommentera vad ni tycker haha.


Tjooooooooooo

Hello darlings!

Tänkte ladda in lite skolavslutningsfilmer o sånt jao så kanske kommer upp bilder om nån timma, min brorsa drog nämligen till en kompis för typ en timma sen så ska sitta uppe till minst typ två och se ifall han kommer hem annars låser jag dörren och sover, är jävligt trött. Hehehehe.

Saknar mamma också alltså guuuuuuuuuuuuuud. Jag dör. Jag vill att hon ska vara hemma NU. Orkar inte vänta mer.

Men jao det var väl allt. Det är varmt som fan här och jag svettas som en aa jag vet inte vad det är därför jag skriver som värsta muppen jaaaaao.

Men vi hörs PUSS!


Det här är den ända bilden jag har på dom som dom inte har på sig onepiece hahaha.

Dålig bloggning

Hello darlings!

Förlåt för dålig uppdatering men alltså jag och Vilma har varit två dagar i rad + jag har inte haft internet typ så aa och så har jag inte lust att blogga heller. Nu är det en söt kisse på vår trädgård, naaw.

Aja idag var jag på stan med Vilmis och jag köpte en jättefin randig tröja på H&M och ett par boyfriend jeansshorts på H&M, u n d e r b a r a. Såg även Martin Stenmarck men eftersom Vilma tyckte att "han också var en människa" fick jag inte ta en bild med han. Happ. Åt även bacon cheese idag för första gången, mcdonald's för den delen också, på ett år. H*lvete vad gott det var. Och smakade en utav Vilmas chicken nuggets. Jag är förälskad.

Är lite deprimerad också eftersom 1D är i Sthlm och jag får inte träffa dom. Great. Och så är jag och min storebror ensam hemma. Är inte så jättekul. Saknar mamma. Hon och Carro får gärna komma hem nu alltså.

Men hörni nu ska jag göra något som piggar upp mig - nageldesign. Hörs någon dag, peace.


Bara för att jag älskar bilderna på dom i onepiece hihi. ♥

PS. Kameran fungerar nu igen så bildbomb kommer så fort som möjligt. Alright peace.

1D

Oh my fucking god. One direction är tillbaka i Stockholm. Jag tror att jag smäller av. VARFÖR MÅSTE JAG BO UTE I ÖREBRO!? VARFÖR VARFÖR VARFÖR?!

Hello

Hej på er! Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men det var världens oväder i Örebro igår. Sitter just nu i skolan och tittar på en ointressant film om björnar. Men nu är det bara fyra och en halv timma kvar i skolan, sweet. Kommer nog inte uppdatera förrän efter skolavslutningen men då får ni iaf se tre filmer! Hörs sen people, peace.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål? För tillfället är väl mina mål att... Äh jag vet inte jag har inga mål?

Mina drömmar. Mina allra högsta drömmar är att få träffa JB och 1D, det skulle vara underbart. Sen att få en kompis till min bebis (en till hund med andra ord) och sen att bli en rik biljardär när jag blir vuxen, men hur stor chans är det att bli det liksom?

Sen mina önskningar. Dom är väl samma som mina drömmar, hahaha jag suger jag vet inte vad jag ska skriva.

Thumbs up anyways.



Shopping

Igår var ju jag och mamma på stan och då köpte jag detta:


En liten klädhög, hah. Här ser ni iaf leggingsen för dom tog jag ingen mer bild på. Dom är jättekorta och dom är från Blu di blu. Har ingen aning om vad dom kosta.


Byxdressen! 99:- från H&M.


Shorts! Köpte ett par svarta som ser exakt likadana ut så jag tog ingen bild. 49:- st från H&M.


JB-plansch, 69:- från Gallerix.


Skolavslutningsklänningen, ingen aning vad den kosta men den är från Blu di blu.



Underbaraunderbaraunderbara skor! 99:- från New yorker! Min favoritaffär för allt är så förbannat snyggt och så är det asbra priser!



Piercingarna! (Har dock en på mig så det syns inte) 70:- för hela paketet från I am.


En positiv sak är att det var inte en sådan här fiskkrok! ↑


Dom var raka med en liten prick längst ner. Sjukt lätta att sätta i!

Det var den shoppingen! Väldigt mycket fick jag, bortskämd unge.


Design!

Håller på med min design just nu så det kan se lite knasigt ut!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favoritårstid är sommar för att det är så himla varmt och härligt och man kan bada och det är sommarlov som betyder ingen skola, inga läxor, inga prov, ingenting jobbigt! Och man kan göra vad man vill och man kan ha på sig klänningar, shorts, linnen och man behöver inte ha någon jacka! Jag älskar sommar!


Sommar = smutsiga knäään! Yeah.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Glömde ju igår så tar båda idag!

En person jag vill träffa just nu. Man, det är många. Men om jag bara ska ta en så... Nej gud vad svårt det var.

Ehhhhhh. Ja. Hehehe. Jessica skulle jag vilja träffa just nu! Vi skulle ju varit härom dagen men det gick inte så bra, det sket sig helt enkelt och hon är hos sin pappa nu så därför skulle jag vilja träffa henne!


Jessica är handduksflickan! HAHA.

Dom senaste två dagarna

I fredags började dagen med att jag var ensam hemma och jag gick ut med Viggo en liten promenix och spelade sims och sen tittade jag på tv, sen kom mamma hem och Frida ringde och vi bestämde oss för att vara och sen vid sex skulle jag åka till rusta då och Frida åkte med så köpte vi en agility-tunnel, ett agility-hopp hinder och 15 slalompinnar!

Sen åkte vi till sötvaruhuset och köpte massa gottit godis! Sen åkte vi till Mcdonald's och sen hem! Då åt vi och sen gick Frida hem och sen tränade jag och mamma lite med Viggo, fast vi tog bara fram hopphindret och tunneln, slalompinnarna struntade vi i då och det gick riktigt bra! I början var det lite krångligt med tunneln men sen gick det super!

Efter det gick jag in och la mig framför datorn och sen sov jag.

Igår så åkte jag och handla sen kom Frida hit och då solade vi och sen badade vi, första doppet oyeah! Sen gick vi upp och torka, satt och chilla sen hoppa vi i igen och så fortsatte i stort sett hela dagen fast vid det sista doppet slog Frida i tån i poolkanten och det började blöda och en skinnflisa gick bort och nageln kanske gick bort, stackarn! Och vi provade slalompinnarna, det gick inte så jättebra kan man ju säga...

Sen kom Lena (Fridas mamma) och så bestämde vi att vi skulle gå hem till dom och grilla sen! Så mamma packa ihop lax, halloumi och gjorde bakad potatis sen gick vi över dit och grillade det och sen åt vi och jag fick smaka sparris och herre. min. gud. vad gott det var! Jag dooooog. Varför har jag aldrig ätit sparris förut seriöst!? Lika gott som halloumi! Så nu har jag tvingat mamma att köpa sparris. Hehe. Fast hon har inte gjort det än men alltså nästa gång hon åker och handlar.

Sen gick vi hem vid halv elva och jag la mig i sängen med datorn och sov sen.

Och idag ska jag upp på stan med mamma, Frida, Lena och Patrik! (Fridas storebror) Och sen när jag kommer hem ska jag träffa Jacob och kanske Salvijus! Awesome.

Kanske kommer upp en ny design ikväll också, hohoho.

Peace!


Bebis! ♥

Usher

Låtar jag lyssnar på 24/7 just nu:




Frida!

Hello darlings! Just nu Sitter jag hemma hos Frida och leker med hennes iphone, tjock! Kommer uppdatera med massa skoj sedan, kram!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig



1. Jag har en näspiercing. (Och det var anledningen till att jag valde den där uppf*ckade bilden hehe.)
2. Jag är en belieber.
3. Jag är ganska envis.
4. Jag är väldigt bortskämd. Hehe.
5. Jag har en pool.
6. Jag bor på landet.
7. Jag är vegetarian.
8. Jag är en ninja och alien.
9. Jag är beroende av att pilla på mina nagelband och dra av gammal nagellack av mina naglar.
10. Jag har konton på alla möjliga spel, även fast jag inte spelar dom. (Habbo, runescape, managerzone, music manager, panfu, club penguin och många många fler)

Lista

Hello!

Jag vet att det bara blivit Turkiet-inlägg dom senaste dagarna så ska ta ett litet mellanrum innan jag lägger upp nästa, hehe. Tänkte sno en lista från min söta Bellenpellen för att jag inte har något intressant att skriva om just nu. Jag vet att jag inte lägger upp JB-listan som jag ska men den är lite jobbigare än att skriva om sig själv. Hehe. Fortsätter med den i sommar eller något. Här är iaf listan:

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.
Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.
Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 14 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 15 – Mitt drömbröllop.
Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.
Dag 17 – Någonting jag ångrar.
Dag 18 – Min första kärlek.
Dag 19 – Innehållet i min väska.
Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 21 – Vad jag åt idag.
Dag 22 – Min favorit plats.
Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 24 – Min favorit film.
Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 27 – En låt som får mig att gråta.
Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 29 – Min favorithögtid.
Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna

Och första inlägget kommer om någon timma, stay tuned!

17 maj - Dag 3

Dagen började att vi stekte vid poolen som vanligt och sen gick vi upp till hotellet och jag skulle ta en bild och då blev bilden full utav ränder och det gick inte, den gick alltså sönder. Skitkul mitt på semestern. Men vad skulle vi göra?

Sen gick jag och mamma och köpte världens gulligaste schampoo och sen duschade vi och gjorde oss iordning. Sen gick vi upp till (Eve och hennes familj bodde exakt en våning över oss så vi brukade prata på balkongen hahaha... *intresseklubben antecknar*) Eve och så åt vi pizza-middag där, grymt gott! Hehe.

Sen när vi skulle dra in till Oba släcktes hela hotellet ner och tydligen hade hissarna också blivit nedsläckta fast dom hade inte slutat åka, sen tändes allt igen och det hade alltså blivit strömavbrott, men i Oba lös det fortfarande! Alltså dom har ju back up-el eller vad man säger.

Vi gick iaf och kollade vid skor och jag köpte ett par äkta Uggs från Ugg australia! Gryyyyymt fina! Hade tänkt köpa ett par jättehöga med sidenband som var helt otroligt söta men dom kostade typ 1500 svenska och även om vi hade prutat hade vi ju kommit till typ 1200 så det var ingen idé men sen kollade jag på dom "normala" uggsen och dom lyckades vi pruta ner till 600 svenska så dom köpte vi! Sjukt fina.

Sen drog vi till samma klädaffär som min storebror köpt sina badbrallor i och jag köpte en bikini och en JUSTIN BIEBER NEVER SAY NEVER-TRÖJA! Min favorittröja hehe. Sen drog vi till en bar där servitörerna dansade hela tiden det var grymt kul! Sen drog vi hem och sov.


Bernie är cool!


Uggsen!



Äkta läder! Och man såg på förpackningen och papprerna däri att dom var äkta. Grymt!


Biebafeva'!


16 maj - Dag 2

Dagen började med att vi åt frukost då och sedan gick vi ner till poolen och stekte i solen! Yay. Badade också, fast det var iskallt i vattnet! Haha jag dog typ.

Sen på kvällen tog vi en dolmos (som en liten buss) till Alanya och letade efter en restaurang och vi hittade en nyöppnad som hette Merlot och vi åt suuupergod mat! Typ det godaste ris och grönsaker jag ätit i hela mitt liv! Sen skulle vi till en klädaffär som låg nära där och då gick vi förbi en piercingstudio och fick hans kort och så pratade vi lite.

Sen fortsatte vi till klädaffären och jag köpte ett par skitsnygga G-star jeans och en underbar Converse-tjocktröja! Ville ha den i lila men den var så kort så jag tog en turkos som var lite större istället.

Sen gick vi till en annan affär och där köpte jag ingenting sen tog vi en taxi hem och då hade min storebror en modeshow för mig och mamma typ haha jag tog lite kort på han och sen gick jag och mamma ut på balkongen och snackade om min lilla bebis och att han inte kommer finnas här föralltid och då började jag gråta för jag vill att han ska finnas här föralltid men. Det går ju inte. Sen gick vi och la oss!


Poolen!


Urban. ♥


Är beroende utav iste, sjukt synd att det inte finns i Sverige...


Isak (Lillebror) och Eve provade peruker! Haha.


Merlot låg precis över hamnen typ så vi gick upp för stentrappor för att komma dit.




Dålig bild men man såg månskenet i vattnet! Sjukt fint.


Mumma!


Efterrätt!


Eve hade fått en slinga i håret!

15 maj - Dag 1

Dagen började med att vi åt frukost, färskt bröd och juice/vatten. Mums! Sen bytte vi om till badkläder, smörjde in oss och sen gick jag, mamma och Jonte (storebror) iväg till Oba (vi bodde där) och kollade runt efter badbyxor och hittade en riktigt bra butik där han köpte ett par vita DC.

Sen gick vi och la oss vid poolen där vattenrustchbanorna fanns och jag kan säga, damn. Vattnet var typ 12 grader och vattenrutschbanorna var för typ bebisar i 4-årsåldern. Det gick inte ens fort och dom var korta as hell! Menmen.

Sen skulle jag och Eve gå från poolen för att hämta något sen kom vi tillbaka och då stoppade en kameraman oss och så fick vi lägga oss i en apelsinträdgård så tog han massa modellbilder på oss! Det var sjuuukt kul och mamma köpte tre bilder. Dock ser jag ut som en blek arabsvenne på bilden ehehehe.

Sen skulle vi gå tillbaka till hotellet och berätta för våra mammor och hämta pengar och då fastnade vi i hissen. Så förbannat typiskt. Jag bankade på dörren och skrek hjälp det högsta jag kunde men ingen verkade höra. Sen efter ett tag tändes hissen och den åkte till första våningen där en tant stod och hon blev helt chockad när vi kom ut ur hissen och frågade vad som hänt och vi sa och hon sa att det var en kortslutning bara.

Sen gick vi i trapporna resten utav veckan, hehe. Men sen hämtade vi pengar och sprang till en kille som gjorde armband som man fick "rista in" ett namn eller något! Självklart gjorde jag ett lila armband som det stod "Bieber" på och sen ett svart som det stod "Mathilda" på.

På kvällen gick vi till en restaurang som hette "Pony restaurant" och där "åt" jag världens äckligaste margarita så jag fick kväljningar när jag åt skiten. Uääh, det var som spya med diarré och snigelpiss. Pappa dansade även med tre ryssar.

Sen började det regna och då sprang vi hem för att kolla Vm-finalen samtidigt som jag drack universums godaste alkoholfria drink "Beach", JUMJUM! Dock är det minst 5000 kalorier i den hahaha. Sen spelade vi lite i spelhallen eftersom det inte var speciellt kul att sitta och titta på den där skiten. Hehehe.


Tönt.


Det rann en "flod" utanför vår balkong.


Vårat glamourösa kök.


Vattenrutschkanorna.


Eve!


Morgonrock!


Min vackra New yorker-klänning!


Armbanden + ett jag köpte utav en student som sålde handgjorda armband och halsband.


Fiiint!


Hääääst!


Eller ponny då.


I väntan på mat.


Bröööööd!


DAAAAAMP!


SNUSKATTACK ÖVER HELA LANDET! AAHHHHHHHHHH DAMP!


Ryssarna och pappa.


Beach. ♥


14 maj - Åkdag

Börjar med Turkiet-inläggen nu och det första är den 14:de maj då vi åkte!

Det började med att vi åkte och lämnade av Viggo, sen åkte vi mot Arlanda men stannade i Sigtuna och luncha, åt bakad potatis vilket var makalöst gott! Sedan fortsatte vi mot Arlanda och när vi kom fram såg vi att planet var två timmar försent. Great. Så vi checkade in, lämnade väskorna och gick till tax-freen och kollade runt. Jag köpte godis, tuggummi och en tidning.

Sen efter ett par timmar var planet där och det var dags att checka in. Sen satte vi oss på planet och jag lyssnade på JB-låtar på min ipod och skrev ner en mening från varje låt på ett block, det var underhållande haha. Sedan blev jag helst plötsligt sjukt snorig och jag kände hur det började rinna men när jag försökte dra in det så gick det inte och sen, dropp, en bloddroppe på mitt block. Jag började alltså blöda näsblod och det blev världens kalabalik men sen efter typ en kvart hade jag ett papper i näsborren och satt och fortsatte med det jag höll på med.

Sedan landade vi, hämtade väskor och satte oss sedan i en buss påväg mot hotellet men busschauffören körde fel och allt slutade med att vi kom fram vid fem-halv sex tiden istället för två-tre. Härligt!


M. U. M. S.


HEJDÅ SVERIGE.


Hehe.


Hello Turkland!


Skoooola.

Hello darlings!

Lite dålig uppdatering, jag vet. Tänkte lägga upp Turkiet-bilderna ikväll/inatt. Kanske inte alla men åtminstonde dag 1 och 2. Men tänkte berätta lite om dagen nu.

Gick upp vid sju och gjorde mig iordning och promenerade sedan mot skolan vid tio i åtta. Vi fick börja med ett geografi-häfte och en utav texterna (den jobbigaste) är borta och jag vet inte vart den tagit vägen! Jag har kastat den tror jag och det är ju verkligen jättekul... En ända text saknas och det är den jobbigaste. GREAT.

Men sen var det redovisning utav prao, det gick hyffsat tycker jag! Sen var det rast och jag snackade med Mathilda och skickade Love in america till henne (som hon längtat efter att jag ska skicka den haha) och sen var det kemi och fysik. Jag och Rikard (en i femman) skulle skriva en text om Astronomi som vi sedan redovisade, det gick skeetabra om jag får säga det själv!

Sen var det iaf lunch, Tikka masala, me löves! Sen var det idrott, vi började med att vi skulle göra massa olika typer utav pyramider och våran idrottslärare fotade oss, haha det var skitkul! Sen efter det hade vi militärboll vilket sög ganska hårt, sen slutade vi.

Efter det hade vi engelska och vi skulle ställa oss på ett led i bokstavsordning med förnamnen och sen skulle vi följa efter våran lärare och vi fattade ingenting och sen kom vi in i ett rum och alla ställde sig runt ett bord och bah: Åhh! Och jag såg skymten utav en flaska och gick närmare och då stod det två tårtor och fyra drickor där!

Så vi fick äta tårta hela engelska-lektionen fast sen hade vi ett litet test om ekvationer och jag failade på den första men sen klara jag det! Så jag är godkänd, sjukt skönt!

Ganska långt inlägg som avslutas med fem minst sagt heta killar!


Jag tycker att Zayn och Niall är snyggast men Harry är inte så dålig han heller! Hehe. Vilka tycker ni?

RSS 2.0