My day

Hola darlings!

Förlåt för att jag inte bloggat men jag orkade inte ta fram datorn. Lol. Vaknade vid typ åtta men låg och vände på mig tills klockan var nio då jag sprang och la mig i soffan för att komma undan solen. Lol. Mamma och pappa stack och handla och jag satte på ett maraton av Audrina på MTV. Kollade på det tills dom kom hem, då jag hjälpte mamma att packa upp varorna. Hon har köpt sådana här 'bars' till mig som man äter när man tränar! HIHI. Och så köpte hon mörk choklad. Äntligen nån som fattar att jag hatar normal choklad. HOHOHO.

Sen satte jag mig och kollade klart på Audrina, sen käka jag mat. Tomatsoppa och färskt bröd, underbart. Sen stack jag, pappa och Isak iväg och spela hockey. Isen sög. Helt konstig. Och min fot dog, haha. Eller stortån på vänstra foten dog.

Kom nyss hem. Har kollat på massa videoklipp på One direction när dom var i Sverige. Nuttisar. ♥ Såg också en video igår på Justin, några från Big time rush, Selena, Ashley Tisdale, Alfredo och några fler. Jag blev fan tårögd, skitavis. Jag vill också vara deras vän! Jag vill också vara med och spela in fjantiga videos och sånt.. Wääh. OMFG gick in och kolla nu, igår kväll när jag kolla var det 304 views, nu är det över en miljon! Omfg hahaha.

Tänkte spela sims i några timmar nu. Vi hörs senare. PUSS!


Älska stillbilden.. KOLLA ALFREDO HAAHAHHAHAA!

Postat av: Emma Lindstrand

Sv; Nej jag ska inte flytta till Stockholm. Skulle aldrig klara mig utan dig! <3

2012-02-20 @ 18:06:14
URL: http://emmaliindstrand.devote.se
Postat av: karolina ståhlberg - hästblogg

hej jätte fin blogg! följa vrann via bloglovin? kram! =)

2012-02-20 @ 19:55:49
URL: http://karolinastahlbergs.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, hon ska fylla 19 2012 den 11 oktober x) Kram! <3

2012-02-20 @ 21:24:00
URL: http://niallstory.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar: Hehe, nä jag tyckte inte att det gjorde ont :)

2012-02-20 @ 21:29:23
URL: http://vannichi.blogg.se/
Postat av: Sara

tyckeruuu? jag tycker det ser ut som skit och kan verkligen inte bestämma vilka shorts jag ska ha, uppvikta eller inte!? för isånnafall klippte jag sönder mina byxor i onödan HAHHA. tror jag inte menmen!



Hhahahahha, nej men du hade typ identiska på bilden, men annars har du ju inte! SÅ DU ÄR BRUN!? NIGGAAAHHH JAG FÅR INTE SOLA:(((((

2012-02-20 @ 23:44:48
URL: http://sarasomskriver.blogg.se/
Postat av: saga

Fin header :)

2012-02-22 @ 07:00:04
URL: http://saganilssons.blogg.se/

Hej sötnos! Kommentera något skoj och gör min dag. Gör gärna länkbyten men är inte lika intresserad utav bloglovin' eftersom jag inte använder det. Sprid gärna bloggen till dina vänner, det skulle göra mig riktigt glad!

Ditt fina namn:
Vill du kommas ihåg?

Valfri hemlis: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0