15 maj - Dag 1

Dagen började med att vi åt frukost, färskt bröd och juice/vatten. Mums! Sen bytte vi om till badkläder, smörjde in oss och sen gick jag, mamma och Jonte (storebror) iväg till Oba (vi bodde där) och kollade runt efter badbyxor och hittade en riktigt bra butik där han köpte ett par vita DC.

Sen gick vi och la oss vid poolen där vattenrustchbanorna fanns och jag kan säga, damn. Vattnet var typ 12 grader och vattenrutschbanorna var för typ bebisar i 4-årsåldern. Det gick inte ens fort och dom var korta as hell! Menmen.

Sen skulle jag och Eve gå från poolen för att hämta något sen kom vi tillbaka och då stoppade en kameraman oss och så fick vi lägga oss i en apelsinträdgård så tog han massa modellbilder på oss! Det var sjuuukt kul och mamma köpte tre bilder. Dock ser jag ut som en blek arabsvenne på bilden ehehehe.

Sen skulle vi gå tillbaka till hotellet och berätta för våra mammor och hämta pengar och då fastnade vi i hissen. Så förbannat typiskt. Jag bankade på dörren och skrek hjälp det högsta jag kunde men ingen verkade höra. Sen efter ett tag tändes hissen och den åkte till första våningen där en tant stod och hon blev helt chockad när vi kom ut ur hissen och frågade vad som hänt och vi sa och hon sa att det var en kortslutning bara.

Sen gick vi i trapporna resten utav veckan, hehe. Men sen hämtade vi pengar och sprang till en kille som gjorde armband som man fick "rista in" ett namn eller något! Självklart gjorde jag ett lila armband som det stod "Bieber" på och sen ett svart som det stod "Mathilda" på.

På kvällen gick vi till en restaurang som hette "Pony restaurant" och där "åt" jag världens äckligaste margarita så jag fick kväljningar när jag åt skiten. Uääh, det var som spya med diarré och snigelpiss. Pappa dansade även med tre ryssar.

Sen började det regna och då sprang vi hem för att kolla Vm-finalen samtidigt som jag drack universums godaste alkoholfria drink "Beach", JUMJUM! Dock är det minst 5000 kalorier i den hahaha. Sen spelade vi lite i spelhallen eftersom det inte var speciellt kul att sitta och titta på den där skiten. Hehehe.


Tönt.


Det rann en "flod" utanför vår balkong.


Vårat glamourösa kök.


Vattenrutschkanorna.


Eve!


Morgonrock!


Min vackra New yorker-klänning!


Armbanden + ett jag köpte utav en student som sålde handgjorda armband och halsband.


Fiiint!


Hääääst!


Eller ponny då.


I väntan på mat.


Bröööööd!


DAAAAAMP!


SNUSKATTACK ÖVER HELA LANDET! AAHHHHHHHHHH DAMP!


Ryssarna och pappa.


Beach. ♥



Hej sötnos! Kommentera något skoj och gör min dag. Gör gärna länkbyten men är inte lika intresserad utav bloglovin' eftersom jag inte använder det. Sprid gärna bloggen till dina vänner, det skulle göra mig riktigt glad!

Ditt fina namn:
Vill du kommas ihåg?

Valfri hemlis: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0